Το Hitech στο τελευταίο συγκριτικό με 40/42" τηλεοράσεις, απένειμε τιμητική διάκριση στην U20: την έβγαλε πρώτη... από το τέλος. Την πέρασε ακόμα και η φίλιπς 5605, που φιγουράρει στην προ-τελευταία θέση......
θέλει να έχεις σήμα καμπάνα αλλιώς χάνει πολύ.Άσχετο, αλλά προσπάθησα να δω το νησί στην U20. Δεν τα κατάφερα. Απαιτεί πλήρη συσκότιση...
Από περιέργεια, πώς το βλέπετε οι υπόλοιποι; Έτσι όπως είναι γυρισμένο, φαίνεται στην δική σας U20;
Με true cinema, αντίθεση στο 50, και μόλις ανάψει το φως δεν φαίνεται τίποτα...
Μόνο με κλειστό φως φαίνεται... :tdown:
θέλει να έχεις σήμα καμπάνα αλλιώς χάνει πολύ.
Εγω δεν μπορω να πω τιποτε αλλο και βεβαια χωρις να διαφωνω μαζι σου.Ισως μου εδωσαν αλλο μοντελο με την σταμπα της U20. Απο την αρχη παει ρολοι.....Άσχετο, αλλά προσπάθησα να δω το νησί στην U20. Δεν τα κατάφερα. Απαιτεί πλήρη συσκότιση...
Από περιέργεια, πώς το βλέπετε οι υπόλοιποι; Έτσι όπως είναι γυρισμένο, φαίνεται στην δική σας U20;
Με true cinema, αντίθεση στο 50, και μόλις ανάψει το φως δεν φαίνεται τίποτα...
Μόνο με κλειστό φως φαίνεται... :tdown:
Δεν ξερω εαν ρωτας εμενα αλλα εγω ειμαι ενας απλος χρηστης. Ετσι σε οποαδηποτε ρυθμηση την βαλω μου τα δειχνει σωστα. Βεβαια αλλαζουν τα χρωματα και η φωτεινοτητα.Με τι ρυθμίσεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.