Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οι ευρωπαικές γνωρίζω ότι συναρμολογούνται στην τσεχία και τα πανελ κατασκευάζονται στην ιαπωνία (αμαγκασάκι).

Δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί το που φτιάχτηκε κάτι, αλλά το πως παίζει.

Η συγκεκριμένη έχει πολλούς ποιοτικούς περιορισμούς, αλλά δεν ξέρω και πως παίζει η σάμσουνγκ που είχε για να συγκρίνω. Καλύτερα να πάει να την δει να παίζει κάπου πριν αγοράσει. Από την σειρά S και πάνω είναι ασφαλέστερες επιλογές.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί το που φτιάχτηκε κάτι, αλλά το πως παίζει.

Η συγκεκριμένη έχει πολλούς ποιοτικούς περιορισμούς, αλλά δεν ξέρω και πως παίζει η σάμσουνγκ που είχε για να συγκρίνω. Καλύτερα να πάει να την δει να παίζει κάπου πριν αγοράσει. Από την σειρά S και πάνω είναι ασφαλέστερες επιλογές.

Φιλε καλησπερα.
Thanks για την συμβουλη αλλα ρωτησα για φιλο οπου με αφορμη το Made in.... του ζητανε περισσοτερα χρημματα απο το κανονικο.
Ξερω πως η ποιοτητα αναπαραγωγης δεν εχει να κανει τοσο (ισως και καθολου) με τον τοπο κατασκευης.
Δουλευω σε αντιπροσωπεια αυτ.των και απο οπου και να ειναι το αυτοκινητο δεν επηρεαζει την πορεια του και τις επιδοσεις του.
Μακαρι να παει απο S και πανω οπως λες και μαλιστα απο G που ειναι η εναρξη των Neo Plasma.
Απλα απο αυτη που εχει θα δει μεγαληηηη διαφορα ειδικα σε φιλμ.
Την ημερα λιγο με προβληματιζει που βλεπει η γυναικα του με εντονο φωτισμο π.χ μεσημερια.
Thanks παντως

Πρωτη φορα ακουω για Panasonic πλασμα made in Japan στην Ελληνικη αγορα.

To panel φτιαχνεται σε ολες στην Ιαπωνια αλλα η συναρμολογηση γινεται στην Τσεχια.

Πρωτη φορα ακουω για Panasonic πλασμα made in Japan στην Ελληνικη αγορα.

To panel φτιαχνεται σε ολες στην Ιαπωνια αλλα η συναρμολογηση γινεται στην Τσεχια.

Και εγω ετσι ξερω φιλε αλλα του λενε βλακειες ως φαινεται και ηθελα να το επιβεβαιωσω πριν του πω κατι.
Thanks!

Νεος κατοχος αλλα μαλλον ατυχος:huh2:. Μετα απο 1-2 ωρες λειτουργιας αρχισε να εμφανιζει περιπου στο κεντρο της οθονης μια οριζοντια ημιδιαφανη μπαρα κατα διαστηματα και στο σημα του τηλεοπτικου δεκτη αλλα και στην εισοδο hdmi .Αλλες φορες εξαφανιζεται για ωρα ,αλλες τρεμοπαιζει και παραμενει. Εχει ξαναδει κανεις κατι τετοιο?
Ευχαριστω.

http://s376.photobucket.com/albums/oo203/jhnntfts/?action=view&current=MVI_2048AVI.mp4

Προβληματικό τσιπ οδήγησης παλμών sustain.

Επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς για αντικατάσταση...

Προβληματικό τσιπ οδήγησης παλμών sustain.

Επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς για αντικατάσταση...

To εκανα, ευχαριστω για την ανταπόκριση.

Βάλτε και εμένα στη λίστα κατόχων της TX-P42U30E.
Ημ/νία αγοράς 27/10/2011

Μα τι έχανα τόσο καιρό που δεν είχα Plasma!!!!!!!!!!!!
Τέτοια εικόνα είχα να δω από την εποχή της "λαμπάτης" 33άρας Philips Matchline 100hz (Ίσως της κορυφαίας CRT όλων των εποχών:worshippy:)
Πού να στρώσει κιόλας..................

Παιδιά γνωρίζει κανείς να μου πει αν από το μενού την επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, χάνω τον συντονισμό καναλιών?
Έκλεισα τις 200 ώρες αλλά έχω πειράζει τις ρυθμίσεις cinema - true cinema και θέλω να τα φέρω στα ίσα τους...

Παιδιά γνωρίζει κανείς να μου πει αν από το μενού την επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, χάνω τον συντονισμό καναλιών?
Έκλεισα τις 200 ώρες αλλά έχω πειράζει τις ρυθμίσεις cinema - true cinema και θέλω να τα φέρω στα ίσα τους...

Με την επαναφορά ρυθμίσεων από το μενού Ρυθμίσεις, γίνετε reset και ξεκινάει η διαδικασία όπως την είχες ανοίξει για πρώτη φορά, οπότε ναι χάνεις τα κανάλια και την σειρά με την οποία τα έχεις βάλει.

Στο μενού με τα mode εικόνας, gamma κ.λ.π δεν έχει επαναφορά?...αν επιλέξεις αυτή την επαναφορά τότε γυρνάνε οι ρυθμίσεις εικόνας στα default (φωτεινότητα, αντίθεση κ.λ.π.), χωρίς να επηρεάζεται κάτι άλλο.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το τηλεχειριστήριο πρέπει να έχει ένα κουμπί με το σύμβολο Ν (και ίσως σε πιο κάτω επίπεδο από τα υπόλοιπα). Αυτό επαναφέρει την ρύθμιση στις προκαθορισμένες τιμές αν θυμάμαι καλά. Δεν πειράζονται τα κανάλια.

Έχω μία 50u30 και τον τελευταίες 3 μέρες άρχισε να ακούγεται ένα έντονο και ενοχλητικό bzzzzzz από το πίσω μέρος της tv.
Ο θόρυβος είναι ανεξάρτητος της έντασης του ήχου αλλά σε κάποια κανάλια όπως ο ant1 είναι ανυπόφορος?
Είναι η 4 plasma που έχω και δεν το έχω ξανασυναντήσει. H tv έχει παίξει 100 λίγο παραπάνω από 100 ώρες.
Πρώτη φορά το εμφανίζει αλλά είναι απίστευτα ενοχλητικό.
Τι λέτε οι πιο έμπειροι?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατά πάσα πιθανότητα τροφοδοτικό, επικοινώνησε με το service είσαι εντός εγγύησης.

χθες βραδυ πηρα στα χερια μοιυ μια 42υ30.ολα μου φαινονται καλα με εικονα αν κ ασχετως με το θεμα τν.
χθες με το που την ανοιξα αμεσως εβαλα μπαλα ολυμπιακο κ μετα μια ταινια με υποτιτλους.
θελω να ρωτησω κατι, εχω βαλει τισ ρυθμισεις για στρωσιμο αλλα θελω να βλεπω ταινιες με υποτιτλους.
τι ειναι καλυτερα να κανω?υπομονη λιγες μερες ή χρηση κανονικη?

Την έφτιαξε φίλος ηλεκτρονικός από τον οποίο και την αγόρασα.
Έβγαλα το καπάκι από πίσω και βίδωσε 3 βίδες στο τροφοδοτικό κοντά και ο ήχος σχεδόν εκμηδενίστηκε,για να ακουστεί πρέπει να πας με απόλυτη ησυχία και να βάλεις το αυτί σου πάνω στην τηλεόραση.