Και τι σου είπε σχετικά με τα στίγματα;
Κατ'αρχήν μου περιέγραψε ως μεγάλο λάθος την διαδικασία στρωσίματος, γενικά. Μάλιστα μου είπε πως εάν ακολουθηθεί κάτι τέτοιο τότε η τηλεόραση γίνεται πιο επιρρεπής σε θέματα Image Retention (!) και κυρίως αν εμφανιστεί αυτό, τότε η διόρθωση του παίρνει ακόμα περισσότερες ώρες απ'όσο θα έπρεπε. Όλα αυτά με το στρώσιμο.
Εάν απ'όσο μου είπε, θέλει κάποιος να κάνει ένα υποτυπώδες «στρώσιμο», τότε φτάνει να κατεβάσει απλά την αντίθεση (μόνο) δύο τρία κλικ απο το κανονικό. Πάντως η οδηγία απο το εργοστάσιο είναι οτι δεν χρειάζεται τέτοιο πράγμα στις τηλεοράσεις κατασκευασμένες απο το 2008 και μετά και ήταν κατηγορηματικός!
Η κυλιόμενη μπάρα απο την άλλη, είναι κάτι πολύ πιο έξυπνο απ'ότι φανταζόμαστε. Αν κατάλαβα καλά τα χιόνια αυτά τα οποία φαίνονται κατά την κύλιση της εν λόγω μπάρας είναι ηθελημένα απο το λογισμικό του πάνελ και είναι αποτέλεσμα κάποιων μετρήσεων φόρτισης (τάσης). Είναι απολύτως φυσιολογικά και είναι ο τρόπος ο οποίος κάνει τη διάγνωση για την διόρθωση τυχόν IR που έχει παρουσιαστεί.
Γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το after sales![]()
Ότι και να σου λένε, η τηλεόραση στρώνει τις πρώτες 250 ώρες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου, με την πρασινο-κιτρινίλα του λευκού που υποχωρεί όσο περνάνε οι ώρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.