Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

γεια σας και από εμένα. έγινα κάτοχος μιας PANASONIC42' U30 πριν απο μία βδομάδα. εδώ και 3 μέρες βλέπω μία χοντρή ρίγα στη μέση της οθόνης. εμφανίζεται σε αναλογικό και ψηφιακό σήμα καθώς επίσης και σε ταινίες απο DVD. είχε ενα παρόμοιο θέμα στη σελίδα 12 αλλά δεν βρήκα κάτι για την εξέλιξη του θέματος. οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης είναι όλες αρκετά χαμηλα. να επικοινωνήσω κατευθείαν με το service του Plaisio; όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!!!!!!

Attachments

• 3510.JPG
    3510.JPG
    14 KB · Views: 108
Eπικοινώνησε με το Πλαίσιο για αντικατάσταση, δυστυχώς έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι...

Το plaisio ήταν πολύ καλό στην εξυπηρέτηση και μου άλλαξε την τηλεόραση με μία καινούργια σε 1 μέρα, χωρίς βέβαια να μου αναφέρει ποιό ήταν το πρόβλημα με την προηγούμενη.
Να δούμε αυτή πόσο θα κρατήσει........

Την σύνδεσα σήμερα και αναρωτιέμαι αν έχω ξεχάσει κάτι που πρέπει να προσέξω για αρχή, γιατί η εικόνα τις με τόσο σπαρτιάτικες ρυθμίσεις μου αρέσει αρκετά.

Λοιπόν.
1) Προεπιλογή εικόνας - cinema
2) Αντίθεση - 20
3) Φωτεινότητα - 0
4) Χρώμα -15
5) οξύτητα - 0
6) Ισορροπία χρώματος - Κανονική
7) Ζωντανό χρώμα - οχι
8) eco - οχι
9) P-NR - ελάχιστο
10) 3D COMB - ναι

Συμφωνείτε?

Σε παλιότερα ποστ είδα "διόρθωση χρώματος" στο off. Ποια ρύθμιση είναι αυτή?
Δεν την βρήκα.

Γενικά την βλέπω supeeeeeeeer

Last edited:
Γιατι εχεις βαλει τις ρυθμισεις αυτες?

Εφοσον δεν φαινεται κατι στατικο στην οθονη οπως λογοτυπα απο καναλια δεν ειναι αναγκη να βλεπεις με "σκοτωμενη" εικονα.

Yperion επειδή έχει παίξει μόνο 1,5 ώρα και είμαι ψαρωμένος..
Καλό δεν κάνει?
Επίσης σε κάποια κανάλια, που δεν έχουν και το super σήμα, π.χ mad, μου κάνει έντονα σπασίματα στην εικόνα...Φταίει καθαρά το σήμα από το κανάλι ή είναι κάτι που στην πορεία θα στρώσει?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης σε κάποια κανάλια, που δεν έχουν και το super σήμα, π.χ mad, μου κάνει έντονα σπασίματα στην εικόνα...Φταίει καθαρά το σήμα από το κανάλι ή είναι κάτι που στην πορεία θα στρώσει?

Σπασίματα, όταν λες; Σα να τρεμοπαίζει;

οχι, όταν βάζω ένα κανάλι και μου βγάζει στο κάτω μέρος της οθόνης, "ασθενές σήμα" η εικόνα κατά διαστήματα αλλοιώνεται πλήρως, πιξελιάζει...δεν ξέρω την ορολογία...χαλάνε τα χρώματα και κάνει διακοπές - σπασίματα στην εικόνα

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Yperion επειδή έχει παίξει μόνο 1,5 ώρα και είμαι ψαρωμένος..
Καλό δεν κάνει?

τα ίδια πάνω κάτω ακολούθησα και εγώ. αφησα το χρώμα απειραχτο και είχα κατεβάσει τη φωτεινότητα 10 κλικς!!!!!.

να πώ ότι σε 200 κάτι ώρες δεν είδα ir ακόμα και μετά από 8ωρο σερί τουρκικο της γυναίκας μου με ένα τεράστιο λογότυπο του r@pper.

σε κανονικές ρυθμίσεις πλέον μια φορά είδα ir μετά από 3ωρο cnn turk (κοιμήθηκα) όπου πέρασε μια μαύρη διαφημιστική μπάρα από πάνω και είδα το λογότυπο του από πίσω στιγμιαία. άλλαξα κανάλι για να δώ ποδόσφαιρο (ολυμπιακός - παοκ) και δεν είδα τίποτα στη θέση αυτή. αν και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση δεν παρατηρώ να έχουν μείνει στατικές εικόνες από προγούμενα κανάλια. πλεον βλέπω στο κανονικό τηλεοπτικό και cinema σε σειρές hd. γενικά μέχρις στιγμής το θέμα ir δεν με έχει απασχολήσει και πολύ.

μάλλον φταίει το σήμα λογικό είναι.

Παιδιά έχετε κάνει όλοι version update? Έχω την έκδοση 1007 και βλέπω ότι κυκλοφορεί η 1016. Θα έχει καμιά διαφορά?
Δεν έχω και sd card και πρέπει να πάω να πάρω και αν δεν είναι συμβατή θα πάει και άδικα.
Χάθηκε ο κόσμος να βάζανε μια usb...?

Αναβαθμιση εγω την εκανα την αλλη μερα. Δύστυχως την mini sd με ανταπορα δεν την αναγνωριζε.Ετσι εβαλα την κανονικη καρτα που ειχα στην φωτογραφικη μηχανη μου.Δεν ειναι τιποτε.Τωρα τι κανει η αναβάθμιση δεν ξερω αλλα καντην καλύτερα.

Εδώ έχει λίγες πληροφορίες για το νέο firmware :)

Την περιμένω κι εγώ μέσα στη βδομάδα. Όσοι πήρατε απο το public, το κουτί μέσα έχει και την βάση για έπιπλο ή μόνο το πάνελ;

ποια εννοείς την βάση της τιβι??. λογικά είναι μαζί - άκουσες κάτι άλλο???

Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα διάφορα πράγματα και τελικά βρισκόμαστε προ εκπλήξεων, γι' αυτό μπήκα στον κόπο να ρωτήσω. ;)