Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γινεται να παιξω υποτιτλους στην τηλεοραση μεσω DLNA?
Εχω το PLEX και το Serviio.
Ποιες ρυθμισεις πρεπει να κάνω;

στο PLEX παίζουν απλά πρέπει να τους επιλέξεις από το κουμπί options

Καλησπέρα σε όλους

Σχετικα με υποτιτλους σε 3D ταινια,
Εγινε επιτυχης δοκιμη με on the fly trans-coding από τον DLNA server PS3Mediaserver.
http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list
ΥΠΕΡ.
1. δεν χρειαζονται ωρες για merging
2. παιζουν οι 3D υποτιτλοι (idx/sub) που παραγει ο 3DSubtitler απο srt αρχειο

ΚΑΤΑ.
1. θελει δυνατο PC .
2. χρειάζεται καλωδιωμένο ethernet (TV & PC) η το wifi να είναι 802.11n καθως το transfer-rate ξεπερναει το 50Mbps του 802.11g

στο PLEX παίζουν απλά πρέπει να τους επιλέξεις από το κουμπί options

Εμενα γιατι δεν παιζει με Serviio-Plex υποτιτλους; Εχω ποσες σειρες, ποσες ταινιες και υποτιτλοι δεν εχει παιξει ουτε ενας...καμια ιδεα;

Εμενα γιατι δεν παιζει με Serviio-Plex υποτιτλους; Εχω ποσες σειρες, ποσες ταινιες και υποτιτλοι δεν εχει παιξει ουτε ενας...καμια ιδεα;

Νομίζω ότι στον Serviio εαν το srt είναι windows1253 και επιλεξεις στην TV-->Options-->Υποτιτλοι = Κειμενο Υποτιλων -->Unicode UTF-8 ... τοτε δεν εμφανιζοναι καθόλου υπότιτλοι.

Καλησπερα φιλε.
Καλο το Λακωνιζειν, αλλα πιο γενικολογος πεθαινεις.:flipout:
Πες μας λιγο σε τι υλικο το παρατηρησες αυτο (τηλεοπτικο,hd,...) και τι ρυθμιση εχεις στο IFC.
Βασικα αν επροκειτο για τηλεοπτικο υλικο της Digea μην μπεις καν στον κοπο να απαντησεις στο 2ο.
Γενικα για την (μη) ποιοτητα του προσφερομενου τηλεοπτικου υλικου πλην ερτHD εχουν γινει πολλες
αναφορες σε αλλα νηματα.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χαχχααχ καλό!για τηλεοπτικό μιλάω...οπότε άκυρο! Ευχαριστώ!το IFC σε blu ray που είναι καλύτερο να το έχεις?

Εγω μαλλον θα το εβαζα στο off ή στο ελαχιστο(για BR), υπαρχουν ομως και καποιοι που σε γρηγορες ταινιες το προτιμουν στο μεσαιο.
(Μαλλον τους αρεσουν σε κινηση και οι βιντεοταινιες του 80 με τον Τσακωνα, αλλα δεν λεω περισσοτερα γιατι μερικοι-μερικοι κατεχουν και θεσεις ευθυνης στο φορουμ και δεν μας παιρνει:jester::p)
Στο μεγιστο ειναι ιεροσυλια να το βαλεις. Μονο γνωστοι serial-killers και πολιτικοι αρεσκονται να βλεπουν ετσι.
Περα απο την πλακα ομως, οπως αρεσει σε εσενα ειναι το καλυτερο. Εβλεπα ταινια με ενα φιλο που ισχυριζοταν
οτι δεν καταλαβαινε καμμια διαφορα απο το οφ στο μεγιστο. Περι ορεξεως...

Εγω μαλλον θα το εβαζα στο off ή στο ελαχιστο(για BR), υπαρχουν ομως και καποιοι που σε γρηγορες ταινιες το προτιμουν στο μεσαιο.
(Μαλλον τους αρεσουν σε κινηση και οι βιντεοταινιες του 80 με τον Τσακωνα, αλλα δεν λεω περισσοτερα γιατι μερικοι-μερικοι κατεχουν και θεσεις ευθυνης στο φορουμ και δεν μας παιρνει:jester::p)
Στο μεγιστο ειναι ιεροσυλια να το βαλεις. Μονο γνωστοι serial-killers και πολιτικοι αρεσκονται να βλεπουν ετσι.
Περα απο την πλακα ομως, οπως αρεσει σε εσενα ειναι το καλυτερο. Εβλεπα ταινια με ενα φιλο που ισχυριζοταν
οτι δεν καταλαβαινε καμμια διαφορα απο το οφ στο μεγιστο. Περι ορεξεως...

Ευχαριστώ και πάλι!

και κατι ακομα το usb θα μπει στην τηλεοραση η στο bluray player?

Θα μπει στο μέσο που αναπαράγεις τις ταινίες σου, είτε αυτό είναι το BD player είτε αυτός της τηλεόρασης.

Ευχαριστω Γιαννη για την απαντηση! Τα πατερνς δεν βρισκω... μπορεις να μου δωσεις το link?

Πανω-πανω στη σελιδα που διαβαζεις τωρα, στο downloads
Aκριβως κατω απο το logo του AVClub

Μάλλον εννοεί τα πάτερνς του avs Γιώργο..-bye-

http://www.avsforum.com/t/948496/avs-hd-709-blu-ray-mp4-calibration

Μπορείς να κατεβάσεις την .mp4 έκδοση.-bye-

Μμμμ, μαλλον εχεις ενα δικιο.
Αυτα παθαινει οποιος προσπαθει να απαντησει εχοντας πονοκεφαλο.:slapface:
Παω να δω το ματσακι να ξελαμπικαρω.:vroam:

Να κανω μια ερωτηση που μπορει να ειναι και χαζη;
Μπορω η tv να μοιρασει το ψηφιακο σημα που δεχεται;
Δηλαδη να παιρνει απο το media player και να στελνει στον προτζεκτορα;

Μπα,σιγουρα χαζη ειναι η ερωτηση μου.....

Δυστυχώς, μόνο av ενισχυτής με 2 εξόδους θα το κάνει αυτό, ή κάποιο hdmi splitter.