Παιδιά παρατηρώ αυξημένο crosstalk σε 3d υλικό. Παίζω με τις τιμες του 3d απο την tv και παρατηρώ οτι στη default θέση, υπαρχουν έντονα δίπλα είδωλα στο βάθος της εικόνας. Όσο αυξάνω την τιμή, το crosstalk απλα μεταφερεται προς τα εξω. Υπάρχει τροπος μείωσης του φαινομένου; Σε ξένα site αναφέρεται συχνα πως τα 48hz βοηθάνε πολύ. Υπάρχει τέτοια ρύθμιση;
Τσέκαρε μήπως έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή overscan/ μέγεθος σάρωσης . Είναι στις επιλογές εικόνας, ρυθμισεις για προχωρημένους. Βάλτο στο όχι.
Μια ερώτηση. Έβλεπα χτες το βράδυ το real manchester από sky uk και από net HD (εναλάξ τα έκανα για να συγκρίνω αν φταίνε οι πηγές ή η τηλεόραση για τα διάφορα glitches που παρατηρούσα). Στα γρήγορα και σχετικά πλάνα το γκαζόν έχανε την ευκρίνειά του. Γινόταν μια άμορφη πράσινη μάζα. Το έβλεπα σε κάθε γρήγορη κίνηση της κάμερας (έχω ut50, 50''). Στην 42" ut30 δε παρατήρησα κάτι τέτοιο. Είναι θέμα περιορισμού του bitrate που στην 50άρα το βλέπεις ενώ στη 42άρα δε φαίνεται λόγω μικρότερου μεγέθους?
Ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη τηλεόραση υποστηρίζει FullHD 3D (3840x2160)???
Ενσυρματα εννοω, κατι σαν το pass through δηλαδη.
Η plasma απο εξω απο το panel εχει γυαλι;
Μπορω να την καθαρισω με υγρο πανι;
Το έβαλα στο όχι αλλά δεν είδα ιδιαίτερη αλλαγή. Ειδικα στα σκοτεινά πλάνα, είναι πολύ έντονο. Σημειωτέον, αναφέρομαι σε sbs 3d. Υποθέτω οτι η ρύθμιση για τα 48hz δεν υπάρχει στις ευρωπαϊκές ut50... Παραδόξως αναφέρεται ως η μονη λύση εξω. Οι ρυθμίσεις σας για αντίθεση και φωτεινότητα στο 3d, μήπως και βελτιωσω την κατάσταση;
Παιδιά παρατηρώ αυξημένο crosstalk σε 3d υλικό. Παίζω με τις τιμες του 3d απο την tv και παρατηρώ οτι στη default θέση, υπαρχουν έντονα δίπλα είδωλα στο βάθος της εικόνας. Όσο αυξάνω την τιμή, το crosstalk απλα μεταφερεται προς τα εξω. Υπάρχει τροπος μείωσης του φαινομένου; Σε ξένα site αναφέρεται συχνα πως τα 48hz βοηθάνε πολύ. Υπάρχει τέτοια ρύθμιση;
Αναφέρομαι σε 3d sbs mkv.Το player μου είναι το himedia hd200. Το μεγαλυτερο πρόβλημα το συνάντησα στο silent hill 3d. Παρεμπιπτόντως ειναι το πρωτο "πανω κάτω" mkv που έχω συναντήσει. Τα γυαλιά είναι τα φθηνά 4100 της samsung.
Εχω NOVA. Ποιες ρυθμισεις προτεινεται οτι ειναι οι καλυτερες;
Εχω δοκιμασει καποιες απο το thread αλλα δεν μου αρεσαν και πολυ...θα ηθελα κατι πιο φωτεινο
Η ρύθμιση «ανίχνευση υλικού φιλμ» να είναι on ή off και η ρύθμιση IFC σε πια θέση?
Η ερώτηση αφορά και OTEtv και BluRay
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες απλά καμία φορά με το IFC στο μεσαίο η κίνηση γίνετ λίγο πιο εντυπωσιακή!
Είναι φυσιολογικό όμως που στο μεσαίο ή στο μέγιστο IFC αν παρατηρήσεις την κίνηση βλέπεις κάτι σπασίματα “κοψίματα” ?
Αυτά τα βλέπεις γενικά ή μήπως μόνο στην ΟΤΕtv/τηλεοπτικό;
Τυπικά, ένας αλγόριθμος frame interpolation δύναται να προκαλέσει ξερόβηχες στη ροή της κίνησης, αν πέσει σε δύσκολη σκηνή (πολλαπλές κατευθύνσεις κίνησης με πολύ λεπτομέρεια), αν και οι ξερόβηχες του IFC συγκεκριμένα, κατά κανόνα εκφράζονται με "νερά" και "judder με motion blur" κι όχι με frame skip/stutter...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.