Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σήμερα την είδα και απο κοντά την TV δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα ρε παιδιά και να σας πω το γιατί...

Την είδα στον Κωτσόβολο/Χαϊδάρι την είχαν να παίζει MAD TV δεν τρελάθηκα και τελείως με την απόδοση της στο τηλεοπτικό, και απο ότι κατάλαβα ήταν κάπως σκοτεινή. Δεν ξέρω αν δεν είχαν ρυθμίσει φωτεινότητα κτλπ

Σε ερώτηση μου στον υπάλληλο εάν μπορώ να δώ να παίζει κάτι σε HD BLUE RAY κτλπ έλαβα αρνητική απάντηση... ο.Ο

Και την είχαν δίπλα - δίπλα με την 46" UE8000 της Samsung... Δεν ξέρω αν ήταν στα δικά μου τα μάτια άλλα έδειχνε καλύτερα η UE8000 να μου πείς τι συγκρίνεις τώρα αλλά θα ήθελα και τις γνώμες σας!

Προσπάθησε να την δεις σε πλαίσιο (μερικά έχουν σκοτεινούς χώρους) ή σε public. Και δοκίμασε να την γυρίσεις σε true cinema.
Διαφορετικά, η εικόνα έχει σημαντικά πολύ dithering και δίνει άσχημη εντύπωση.

Πατάς το "Aspect" ενώ είσαι σε λειτουργία 3D... :rolleyes:

Δεν πιάνει το aspect σε 3d. Δεν ξέρω αν φταίει η ταινία. Ακόμα και μεγέθυνση να έχω σε 2d όταν θα γυρίσει σε 3d θα παίξει την πρωτότυπη ανάλυση.

Προσπάθησε να την δεις σε πλαίσιο (μερικά έχουν σκοτεινούς χώρους) ή σε public. Και δοκίμασε να την γυρίσεις σε true cinema.
Διαφορετικά, η εικόνα έχει σημαντικά πολύ dithering και δίνει άσχημη εντύπωση.

Γνωρίζεις κάποιο κατάστημα που να την έχει σε σκοτάδι να την δώ απο αυτά που είπες; ( που να την έχει την TV )

Έχω 2 απο αυτή και είμαι υπερευχαριστημένος. Ακριβούτσικη αλλά βαρέου τύπου και περιστρεφόμενη.
http://www.electroland.gr/vaseis-ti...rateck-plb-wa6-vasi-tileorasis-diplis-kinisis

Άρα κάτι τέτοιο π.χ. κάνει, φαντάζομαι πως είναι universal: http://www.skroutz.gr/s/2144997/OEM-PTV-501.html ή http://www.skroutz.gr/s/443847/Watton-PL-2012M.html?from=recommendation

Ασχολίαστη η τιμή πλαισίου για κάτι κινέζικο που έχει 10$ στο ebay αλλά με private label το Turbo-X. No thanks

Με πρόλαβε και ο Yperion.

Απίστευτο!
Μωρά καλά τους κάνω και ψωνίζω απο δαύτους μόνο όταν ξεβρακώνονται. Καλή ώρα με την pany του θέματος. Απαράδεκτη συμπεριφορά μαγαζιού που το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος...

Last edited by a moderator:
Dhcp στο ρούτερ enabled.
Δίνω αυτές τις ρυθμίσεις.
ImageUploadedByTapatalk1357233328.615634.jpg
Wtf???
ImageUploadedByTapatalk1357233392.405981.jpg
Αν το βάλω να τις πάρει αυτόματα μου βγάζει άλλα αντί άλλων.
ImageUploadedByTapatalk1357233408.707132.jpg
ImageUploadedByTapatalk1357233432.323202.jpg

Πες μου σε παρακαλώ το μοντέλο του ρουτερ που χρησιμοποιείς.
Και πάροχο ιντερνετ αν θες.

Δυστηχως θα πρεπει να ξεχασω την συγκεκριμενη τηλεοραση, η οποια πηγε στο service του πλαισιου και διαπιστωθηκε βλαβη στο τροφοδοτικο...Απο το τηλεφωνο μου ειπαν οτι δυστηχως δεν υπαρχει αλλη τηλεοραση διαθεσιμη και εχουμε 2 επιλογες. μια ειναι να φτιαχτει το προβλημα και η αλλη να παρω καινουργια.Το Θεμα ειναι οτι με 600 ευρω δεν υπαρχει τηλεοραση εφαμιλη της πανυ,,,Για προτεινετε καποια βρε παιδiα ειμαι σε απογνωση, εχω στεναχωρηθει παρα πολυ..Στα 600 ευρω τι επιλογες εχουμε σε 47 με 50 ιντσες? Γενικη χρηση, καθολου gaming, πιο πολυ digea και καμμια ταινια απο blu ray..Θα ηθελα να εχει τα καλουδια της panasonic , οπως 3d, smart, browser..κτλπ..Οσο ειναι δυνατον αυτο...

Δυστηχως θα πρεπει να ξεχασω την συγκεκριμενη τηλεοραση, η οποια πηγε στο service του πλαισιου και διαπιστωθηκε βλαβη στο τροφοδοτικο...Απο το τηλεφωνο μου ειπαν οτι δυστηχως δεν υπαρχει αλλη τηλεοραση διαθεσιμη και εχουμε 2 επιλογες. μια ειναι να φτιαχτει το προβλημα και η αλλη να παρω καινουργια.Το Θεμα ειναι οτι με 600 ευρω δεν υπαρχει τηλεοραση εφαμιλη της πανυ,,,Για προτεινετε καποια βρε παιδiα ειμαι σε απογνωση, εχω στεναχωρηθει παρα πολυ..Στα 600 ευρω τι επιλογες εχουμε σε 47 με 50 ιντσες? Γενικη χρηση, καθολου gaming, πιο πολυ digea και καμμια ταινια απο blu ray..Θα ηθελα να εχει τα καλουδια της panasonic , οπως 3d, smart, browser..κτλπ..Οσο ειναι δυνατον αυτο...

Η αγορά να φανταστώ πρέπει να γίνει από πλαίσιο ε?

Μου ήρθε και εμένα.

Για την ώρα επειδή έχω ψιλοτρομάξει με αυτά που γράφονται για το στρώσιμο, την έχω σε πολύ χαμηλές ρυθμίσεις φωτεινότητας χρώματος κλπ. Θα την βάλω και σε cinema mode επειδή το διάβασα στο δίπλα thread.

Προσπαθώ να βρω κάποιο ελάττωμα και μέχρι τώρα δεν βρίσκω, αλλά δεν έχει εμπειρία το μάτι μου και δεν ξέρω αν θα το βρω, αν υπάρχει φυσικά. Υπάρχει κανένα βίντεο που αναδεικνύει προβλήματα εικόνας;

Τώρα είμαι στο ψάξιμο για HD ταινίες.

Ευχαριστώ.

edit: Είχατε δίκιο όσοι λέγατε πως το μέγεθος δεν είναι υπερβολικά μεγάλο στις αποστάσεις θέασης που νόμιζα πως είναι πολύ κοντά!
Α ναι! Πήρα την 50άρα.

Dhcp στο ρούτερ enabled.
Δίνω αυτές τις ρυθμίσεις.
View attachment 87284
Wtf???
View attachment 87285
Αν το βάλω να τις πάρει αυτόματα μου βγάζει άλλα αντί άλλων.
View attachment 87286
View attachment 87287

εαν θελεις manual συνδεση να βεβαιωθεις οτι το ROUTER εχει τη 192.168.1.1 (δνση gateway== δνση LAN router)
-- αυτο γινεται με τον browser του PC βαζοντας http://192.168.1.1 και βλεπεις το μενου του ROUTER.

εαν δεν απαντα προσπαθησε να καλεσεις με http τις 192.168.1.254 ή 192.168.2.1 και παει λεγοντας.
εαν τα καταφερεις βαλε τη DNS στο αυτοματο.

Ναι ευτυχως η δηστηχως...Το διλημμα ειναι το εξης...να φτιαχτει? η να παρω αλλο μοντελο?

Σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να περιμένεις κάποιο άλλο μέλος να απαντήσει με μεγαλύτερη εμπειρία στο τεχνικό service του πλαισίου.

Πάντως στην θέση σου, εάν υπήρχε η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, θα το έκανα άμεσα.

εαν θελεις manual συνδεση να βεβαιωθεις οτι το ROUTER εχει τη 192.168.1.1 (δνση gateway== δνση LAN router)
-- αυτο γινεται με τον browser του PC βαζοντας http://192.168.1.1 και βλεπεις το μενου του ROUTER.

εαν δεν απαντα προσπαθησε να καλεσεις με http τις 192.168.1.254 ή 192.168.2.1 και παει λεγοντας.
εαν τα καταφερεις βαλε τη DNS στο αυτοματο.

Παιδιά όλα αυτά τα γνωρίζω!
Δεν είμαι πρωτάρης.
Φοβάμαι ότι κάτι άλλο συμβαίνει....

Όταν του βάζω να παίρνει αυτόματα την ip δε θα έπρεπε να παίρνει της μορφής 192.168.1.Χ;;;;

Και μια σκέψη που μόλις έκανα:
Επειδή έφτιαξα μόνος μου το καλώδιο LAN, υπάρχει περίπτωση να το έκανα λάθος και να υπολειτουργεί;;;

Last edited:
Όταν του βάζω να παίρνει αυτόματα την ip δε θα έπρεπε να παίρνει της μορφής 192.168.1.Χ;;;;[/QUOTE]

εφοσον βαζουμε αυτοματη ανακτηση απο DHCP server εαν το συστημα δεν βρει τον σερβερ θα βαλει μονο του μια δνση απο τo subnet 169.254.
απο το τεστ που δειχνει η εικονα η TV βλεπει δυκτιο στο subnet 192.168.1.x αλλα δεν βλεπει το router στην 192.168.1.1

Παιδιά όλα αυτά τα γνωρίζω!
Και μια σκέψη που μόλις έκανα:
Επειδή έφτιαξα μόνος μου το καλώδιο LAN, υπάρχει περίπτωση να το έκανα λάθος και να υπολειτουργεί;;;

ασπρο-πορτοκαλι
πορτοκαλι
ασπρο-πρασινο
ασπρο-μπλε
μπλε
πρασινο
ασπρο-καφε
καφε

Last edited by a moderator:
Δυστηχως θα πρεπει να ξεχασω την συγκεκριμενη τηλεοραση, η οποια πηγε στο service του πλαισιου και διαπιστωθηκε βλαβη στο τροφοδοτικο...Απο το τηλεφωνο μου ειπαν οτι δυστηχως δεν υπαρχει αλλη τηλεοραση διαθεσιμη και εχουμε 2 επιλογες. μια ειναι να φτιαχτει το προβλημα και η αλλη να παρω καινουργια.Το Θεμα ειναι οτι με 600 ευρω δεν υπαρχει τηλεοραση εφαμιλη της πανυ,,,Για προτεινετε καποια βρε παιδiα ειμαι σε απογνωση, εχω στεναχωρηθει παρα πολυ..Στα 600 ευρω τι επιλογες εχουμε σε 47 με 50 ιντσες? Γενικη χρηση, καθολου gaming, πιο πολυ digea και καμμια ταινια απο blu ray..Θα ηθελα να εχει τα καλουδια της panasonic , οπως 3d, smart, browser..κτλπ..Οσο ειναι δυνατον αυτο...[/QUO

Καμμια προταση ρε παιδια στα λεφτα αυτα περιπου κατι αξιολογο? Αυριο πρεπει να κανω την αλλαγη και να αποφασισω..Φτιαξιμο η αγορα αλλου μοντελου?

Πάρε πιστωτικό και κάνε υπομονή να βρεθεί κάτι ανάλογο. Έψαξες σε άλλα μαγαζιά για τη συγκεκριμένη;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μου ήρθε και εμένα.

Για την ώρα επειδή έχω ψιλοτρομάξει με αυτά που γράφονται για το στρώσιμο, την έχω σε πολύ χαμηλές ρυθμίσεις φωτεινότητας χρώματος κλπ. Θα την βάλω και σε cinema mode επειδή το διάβασα στο δίπλα thread.

Προσπαθώ να βρω κάποιο ελάττωμα και μέχρι τώρα δεν βρίσκω, αλλά δεν έχει εμπειρία το μάτι μου και δεν ξέρω αν θα το βρω, αν υπάρχει φυσικά. Υπάρχει κανένα βίντεο που αναδεικνύει προβλήματα εικόνας;

Τώρα είμαι στο ψάξιμο για HD ταινίες.

Ευχαριστώ.

edit: Είχατε δίκιο όσοι λέγατε πως το μέγεθος δεν είναι υπερβολικά μεγάλο στις αποστάσεις θέασης που νόμιζα πως είναι πολύ κοντά!
Α ναι! Πήρα την 50άρα.

Χαλαρωσε και απολαυσε την. Για το στρωσιμο, μονο την αντιθεση στο 0, αντε και το sharpness ισως.
Χρωμα, φωτεινοτητα, οπου γουσταρεις.
Μην τρελενεσαι και ψαχνεις για πραγματα που δεν τα βλεπεις σε κανονικη θεαση.
Το βιντεακι με το ποδοσφαιρο εχει αναφερθει πιο πισω, αλλα βαριεμαι να ψαχνω ολο το νημα.
Οποιος ομως πηρε την tv και δεν το εχει κανει, ειναι ευκαιρια...
Καλοστρωτη και καλοθεατη φιλε.