Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ευχαριστω πολυ!κατεβαζω εκει που εχει με μπλε χρωμα mp4(.exe)?

Ναι. Το exe είναι αυτο-αποσυμπιεζόμενο. Αν έχεις εγκατεστημένο το 7-zip στον υπολογιστή σου, μπορείς να κατεβάσεις και την έκδοση 7z...

το εχω περασει σε στικακι αλλα δεν μπορω να βρω που ειναι τα αρχεια που πρεπει να ανοιξω...να το καψω σε ενα cd η ειναι το ιδιο?

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις να γραψει εκπομπη απο την τηλεοραση?
Γινετε ? , γιατι κουμπωσα ενα στικακι και δε μου εδωσε αντιστοιχη επιλογη .....

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις να γραψει εκπομπη απο την τηλεοραση?
Γινετε ? , γιατι κουμπωσα ενα στικακι και δε μου εδωσε αντιστοιχη επιλογη .....

δεν έχει pvr

Παιδια εγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εδω και λιγο καιρο, το buzzing που κανει η τηλεοραση και προερχεται απο το πισω μερος, εχει γινει πολυ εντονο. Σε βαθμο ενοχλητικο δλδ. Γινεται πιο εντονο οταν υπαρχει λευκο στην οθονη και γενικοτερα φωτεινα χρωματα. Τι λετε να φταιει;

Παιδια εγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εδω και λιγο καιρο, το buzzing που κανει η τηλεοραση και προερχεται απο το πισω μερος, εχει γινει πολυ εντονο. Σε βαθμο ενοχλητικο δλδ. Γινεται πιο εντονο οταν υπαρχει λευκο στην οθονη και γενικοτερα φωτεινα χρωματα. Τι λετε να φταιει;

Τροφοδοτικό είναι. Αν σου είναι ενοχλητικό από την απόσταση θέασης ίσως θα πρέπει να καλέσεις το σέρβις για αντικατάσταση

Τροφοδοτικό είναι. Αν σου είναι ενοχλητικό από την απόσταση θέασης ίσως θα πρέπει να καλέσεις το σέρβις για αντικατάσταση

Επειδη πρωτη φορα θα ασχοληθω με αντικαταστασεις, θα αλλαξουν τροφοδοτικο ή πληρη αντικατασταση τηλεορασης; να υποθεσω πως πρεπει να βρω και την αποδειξη αγορας?

Το τροφοδοτικό θα αλλάξουν , αν είσαι τυχερός και δεν πέσεις σε θορυβώδες ανταλλακτικό το πρόβλημα θα λυθεί.

Να υποθεσω πως πρεπει να επικοινωνησω με το service της panasonic;

Πως αλλιώς θα γίνει αλλαγή ? Επικοινώνησε μαζί τους και πές τους το πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά σε κάποιο κάτοχο ut30 έγινε αλλαγή τροφοδοτικού ή κάποιας πλακέτας τέσπα στο χώρο του και δεν χρειάστηκε να πάει η τηλεόραση στο service.

Πως αλλιώς θα γίνει αλλαγή ? Επικοινώνησε μαζί τους και πές τους το πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά σε κάποιο κάτοχο ut30 έγινε αλλαγή τροφοδοτικού ή κάποιας πλακέτας τέσπα στο χώρο του και δεν χρειάστηκε να πάει η τηλεόραση στο service.

Οκ, ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. Θα σας ενημερωσω για το τι θα γινει

Καλήμερα παίδες,
Εχθές το βράδυ έγινε κάτι που σκότωσε την UT50 μου. Έπεσε από ύψος περίπου 1 μετρό πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης, ένα σφηνοποτηρο και έκανε γκελ πέφτοντας πάνω στην γωνιά της tv σπαζοντας ένα μικρο κομμάτι της. Δεν παίζει τίποτα...
Αν κάποιος κάτοχος της έχει καμιά προβληματική ενδιαφέρομαι για τα ανταλλακτικά της.

Oldnick

Έχω VT50 και η επόμενη μου θα είναι και πάλι Plasma... Panasonic or not... θα δείξει από την αγορά...

Panasonic :firstprize:

Ξερει κανενας ποια ασυρματα usb sticks ειναι συμβατα με τη UT50 και πού μπορω να τα βρω;

Ξερει κανενας ποια ασυρματα usb sticks ειναι συμβατα με τη UT50 και πού μπορω να τα βρω;

Το εξής ένα:

http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/compatibility/usb/2012/option1_1.html

Μερικά καταστήματα που το διαθέτουν:

http://www.skroutz.gr/c/310/aksesouar-tv.html?from=catspan&keyphrase=TY-WL20E

http://www.kotsovolos.gr/site/sound...lasses-tv-components/110261-panasonic-tywl20e

Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του θα έλεγα...

Repeater με θύρα LAN με 20 ευρουλάκια και καθάρισες...

Repeater με θύρα LAN με 20 ευρουλάκια και καθάρισες...

Απλά το επανέλαβα για να το εμπεδώσουμε όλοι.
Είναι Η λύση για οποιαδήποτε τέτοια εφαρμογή.