Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για μία μέση τηλεόραση Plasma/LCD σκέτη, μάλλον θα είναι οριακά αισθητή η διαφορά θερμοκρασίας το καλοκαίρι (εξαρτάται και από το μέγεθος του χώρου βέβαια, όπως και από το ύψος της περιβάλλουσας θερμοκρασίας, π.χ. σε θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών κελσίου και μισός βαθμός παραπάνω προκαλεί σαφώς εντονότερο αίσθημα δυσφορίας απ' ό,τι σε χαμηλότερες).

Τηλεόραση + ενισχυτής + υπογούφερ + PC όμως ταυτόχρονα, αν δεν υπάρχει κλιματιστικό, να είστε σίγουροι πως θα τη δώσουν τη "θερμοκρασιακή πινελιά" τους στο χώρο... :D

Last edited:
Λοιπόν, μόλις γύρισα από τα public!
Την παρήγγειλα! Ήμουν μεταξύ της samsung 40Β8000 και της 42V10.
Πρέπει να πω ότι και οι δύο είναι εξαιρετικές τηλεοράσεις! Τι έπαιξε ρόλο στην τελική μου απόφαση? (χρησιμοποίησα στο κατάστημα -3 μέρες με ανεχθήκανε χεχε- και DVD το LOTR)
- ζεσταίνεται λίγο περισσότερο από μια LCD. Λίγο!
- δεν έχει προβλήματα με clouding κλπ.
- τα απλά DVD παίζανε μιά χαρά! όχι όπως ένα BR βέβαια αλλά πραγματικά πολύ καλά!
-έχει εξαιρετική κίνηση
- ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χρώματα!!! τα φυσικότερα που είδα. Βέβαια γούστα είναι αυτά....αλλά για μένα.... καμμία σχέση με οτιδήποτε άλλο.
- προορίζεται για το δωμάτιο μου, δηλαδή κυριότερη χρήση ταινίες και δευτερευόντως τηλεοπτικό σήμα (65- 35% ας πούμε)

Το μόνο που είχε μείνει να με απασχολεί ήταν το flickering που υπάρχει σε φωτεινές σκηνές. Νομίζω όμως τελικά ότι δεν είναι κάτι σημαντικό, που κουράζει δηλαδή.

Σε καμιά 10ρια μέρες (το πολύ μου είπανε) θα την παραλάβω οπότε και θα γράψω περισσότερες εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλορίζικη και καλές θεάσεις.
Σε τι τιμή την πήρες;
Φαντάζομαι ότι ίσχυε η έκπτωση του -20%.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ναι ίσχυε η έκπτωση (τώρα αν είναι αληθινή ή όχι η έκπτωση δεν ξέρω). Τελική τιμή 1200 ευρώ

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ναι ίσχυε η έκπτωση (τώρα αν είναι αληθινή ή όχι η έκπτωση δεν ξέρω). Τελική τιμή 1200 ευρώ

Καλοριζικη !
Μια χαρα ειναι η τιμη
-bye-

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως ξέρει κανείς τι φωτεινότητα έχει η V10?
(δεν το βρήκα πουθενά)

Tί εννοείς;Σε ποιό mode;
Το μέγιστο που μπορεί να φτάσει γενικά ή καλιμπραρισμένη;

Μόλις μου φέρανε την 42V10 !!!!!!!!!!

:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

Χίλια ευχαριστώ σε όλους για τις συμβουλές/πληροφορίες (και που με αποτρέψατε να αλλάξω την παραγγελία για αβάσιμους φόβους).
:ernaehrung004:

Το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω ένα φίλο να έρθει το βράδυ να τη στήσουμε! (μέχρι τότε ασκήσεις υπομονής χεχεχε)

Θα επανέλθω με εντυπώσεις...αν και αφού με μάγεψε στο μαγαζί...
:Banane0::Banane0::Banane0:

Kαλοθέατη !!! :ernaehrung004:

(Άρχισε να συναρμολογείς τη βάση, για να κερδίσεις χρόνο... :D :D :D )