Στις LCD, τα προβληματικά pixel, αν υπάρχουν, υπάρχουν από την αρχή και δεν εμφανίζονται αργότερα.
Στις Plasma, δεν έχουμε ακόμα αρκετά δεδομένα, γιατί αποτελούν πρόσφατο φαινόμενο... Για αυτά που οφείλονται στην κατασκευή του πάνελ, θα ισχύει ό,τι και για τις LCD, για αυτά που οφείλονται στον driver, ο χρόνος θα δείξει...
Άλλο V10 και άλλο V11;
Μια εβδομάδα και 31 ώρες χρήσης μετά, η αίσθηση που έχω είναι ότι συνεχώς, τα πάντα βελτιώνονται!
Ήμουν ευχαριστημένος με την εικόνα που είδα στο κατάστημα, μετά ενθουσιασμένος με την είκονα που είδα την πρώτη φορά στο σπίτι μου...ε λοιπόν αυτό που βλέπω τώρα είναι ακόμη καλύτερο!
Είναι σπάνιο μια αγορά να σε ικανοποιεί όλο και περισσότερο όσο περνά ο χρόνος και καλύτερο review από αυτό δεν νομίζω να υπάρχει....
θα ήθελα να χαιρετήσω όλους όσους βρίσκονται εδώ, μια και για πρώτη φορά μπαίνω στη συζήτηση.
Λοιπόν.....V 10 στις 42" και τιμή 1.200,00 . Τηλεόραση βιτρίνας περίπου 2 μηνών. Μ´ενδιαφέρει η άποψή σας και εάν πρέπει να εμπιστευθώ την "ευκαιρία".
Λοιπόν.....V 10 στις 42" και τιμή 1.200,00 . Τηλεόραση βιτρίνας περίπου 2 μηνών. Μ´ενδιαφέρει η άποψή σας και εάν πρέπει να εμπιστευθώ την "ευκαιρία".
τελικα ρε παιδια ποιο mode εικονας προτιματε?εγω ξεκινησα με το ΤΗΧ αλλα με τον καιρο με κερδιζει το cinema ειδικα οταν βλεπω ΝΟΒΑ.με ενεργοποιημένο ifc ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ,αποκτα ογκο η εικονα και ας ειναι 576Ρ.Σε blue ray δεν εχω καταληξει αλλα και εκει προς το cinema οχι απόλυτα ομως κλεινω,σε καθε περίπτωση η γαμμα σε 2,2 ρυθμισμένη !!!Σε καθε περίπτωση ειμαι ευτυχισμένος απο την επιλογη μου και σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε όπως και το fullhd.gr
Αλήθεια ποιοί και πόσοι είμαστε οι κάτοχοι?
Μιας και το ρωτάς......δεν φτιάχνεις και μια λίστα???...:vroam:
:SFGSFGSF: .... :aktion033: .... :a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.