Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια εβδομάδα και 31 ώρες χρήσης μετά, η αίσθηση που έχω είναι ότι συνεχώς, τα πάντα βελτιώνονται!

Ήμουν ευχαριστημένος με την εικόνα που είδα στο κατάστημα, μετά ενθουσιασμένος με την είκονα που είδα την πρώτη φορά στο σπίτι μου...ε λοιπόν αυτό που βλέπω τώρα είναι ακόμη καλύτερο!
Είναι σπάνιο μια αγορά να σε ικανοποιεί όλο και περισσότερο όσο περνά ο χρόνος και καλύτερο review από αυτό δεν νομίζω να υπάρχει....

Επίσης να επισημάνω ότι στο χώρο του καταστήματος είχα δει ένα flicker (και με είχε προβληματίσει) το οποίο όμως ποτέ δεν είδα στο σπίτι μου....Ούτε με ανοιχτά τα φώτα ούτε με κλειστά!
Φτάνω να συμπεραίνω ότι το flickering που είχα δει εκεί, δεν οφειλόταν στην τηλεόραση, αλλά στα φώτα που χρησιμοποιούσαν εκεί και την συχνότητα του ρεύματος! Δεν ξέρω βγάζει νόημα κάτι τέτοιο?

Τέλος ακόμη περισσότερα και καλύτερα νέα: το καμμένο/ανενεργό pixel δεν υπάρχει πια!!!!! ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ!
Το έλεγξα με το burn in dvd! NADA! ΤΙΠΟΤΕ! όλα δουλεύουν τέλεια!
Ίσως κατά την μεταφορά να βάλανε κάποια στιγμή το κουτί οριζόντιο ή σε κάποια αποθήκη (το είχαν κεκλιμένο από ότι είδα στο φορτηγάκι της courrier) και τώρα που πέρασαν λίγες μέρες επανήλθε...Δεν ξέρω...πάντως το panel τώρα είναι 100% ΟΚ όλα τα pixel σωστά!:Banane0:

Συμπέρασμα: να σας ξαναευχαριστήσω που με οδηγήσατε σε μια καταπληκτική αγορά!:grinning-smiley-043

Το βασικότερο είναι να την ευχαριστηθείς εσύ....-bye-

Στις LCD, τα προβληματικά pixel, αν υπάρχουν, υπάρχουν από την αρχή και δεν εμφανίζονται αργότερα.

Στις Plasma, δεν έχουμε ακόμα αρκετά δεδομένα, γιατί αποτελούν πρόσφατο φαινόμενο... Για αυτά που οφείλονται στην κατασκευή του πάνελ, θα ισχύει ό,τι και για τις LCD, για αυτά που οφείλονται στον driver, ο χρόνος θα δείξει...

........

Μια εβδομάδα και 31 ώρες χρήσης μετά, η αίσθηση που έχω είναι ότι συνεχώς, τα πάντα βελτιώνονται!

Ήμουν ευχαριστημένος με την εικόνα που είδα στο κατάστημα, μετά ενθουσιασμένος με την είκονα που είδα την πρώτη φορά στο σπίτι μου...ε λοιπόν αυτό που βλέπω τώρα είναι ακόμη καλύτερο!
Είναι σπάνιο μια αγορά να σε ικανοποιεί όλο και περισσότερο όσο περνά ο χρόνος και καλύτερο review από αυτό δεν νομίζω να υπάρχει....

Αυτο ειναι που μετραει , η ικανοποιηση του κατοχου για μια τηλεοραση που αξιζει πραγματικα τα λεφτα της...οποια και αν ειναι αυτη και ειδικα και αν ειναι εξαιρετικη οπως η V10....-bye-

V10 ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

θα ήθελα να χαιρετήσω όλους όσους βρίσκονται εδώ, μια και για πρώτη φορά μπαίνω στη συζήτηση.
Λοιπόν.....V 10 στις 42" και τιμή 1.200,00 . Τηλεόραση βιτρίνας περίπου 2 μηνών. Μ´ενδιαφέρει η άποψή σας και εάν πρέπει να εμπιστευθώ την "ευκαιρία".

Re: V10 ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

θα ήθελα να χαιρετήσω όλους όσους βρίσκονται εδώ, μια και για πρώτη φορά μπαίνω στη συζήτηση.
Λοιπόν.....V 10 στις 42" και τιμή 1.200,00 . Τηλεόραση βιτρίνας περίπου 2 μηνών. Μ´ενδιαφέρει η άποψή σας και εάν πρέπει να εμπιστευθώ την "ευκαιρία".

Καλώς όρισες στην παρέα μας, φίλε varteo... -bye-

Αναφορικά με το ερώτημά σου, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1009357#post1009357

τελικα ρε παιδια ποιο mode εικονας προτιματε?εγω ξεκινησα με το ΤΗΧ αλλα με τον καιρο με κερδιζει το cinema ειδικα οταν βλεπω ΝΟΒΑ.με ενεργοποιημένο ifc ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ,αποκτα ογκο η εικονα και ας ειναι 576Ρ.Σε blue ray δεν εχω καταληξει αλλα και εκει προς το cinema οχι απόλυτα ομως κλεινω,σε καθε περίπτωση η γαμμα σε 2,2 ρυθμισμένη !!!Σε καθε περίπτωση ειμαι ευτυχισμένος απο την επιλογη μου και σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε όπως και το fullhd.gr

τελικα ρε παιδια ποιο mode εικονας προτιματε?εγω ξεκινησα με το ΤΗΧ αλλα με τον καιρο με κερδιζει το cinema ειδικα οταν βλεπω ΝΟΒΑ.με ενεργοποιημένο ifc ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ,αποκτα ογκο η εικονα και ας ειναι 576Ρ.Σε blue ray δεν εχω καταληξει αλλα και εκει προς το cinema οχι απόλυτα ομως κλεινω,σε καθε περίπτωση η γαμμα σε 2,2 ρυθμισμένη !!!Σε καθε περίπτωση ειμαι ευτυχισμένος απο την επιλογη μου και σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε όπως και το fullhd.gr

Ότι αρέσει σε εσένα, αυτό είναι το καλύτερο και σωστότερο!

Εγώ τώρα που τη στρώνω σε cinema- με μειωμένες όμως τιμές φωτεινότητας, αχρώματος, αντίθεσης- την έχω ...συνεπώς δεν μπορώ να πω σοβαρή γνώμη προς το παρών.

Αλήθεια ποιοί και πόσοι είμαστε οι κάτοχοι?

Για πιθανούς αγοραστές,από ερώτηση που είχαμε για την διαθεσιμότητα της σειράς V10,η αντιπροσωπεία περιμένει να παραλάβει μετά τις 15 Ιανουαρίου.

Last edited:
Η λίστα των ευτυχών κατόχων μέχρις στιγμής!

zoomzoom2 .........50V10 ..........Ιούλιος 2009 ΟΚ (αντικατάσταση της πρώτης που είχε χτυπημένη πλάτη λόγω μεταφοράς με καινούρια)

seaman13 ..........50V10...........Σεπτέμβριος 2009 ΟΚ

kergaz ...........50V10...........Σεπτέμβριος 2009 ΟΚ

Apoelara .............50V10............Νοέμβριος 2009 ΟΚ

GravDim...............42V10...........Νοέμβριος 2009 ΟΚ

Chrisssb ..............42V10 ..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

nikot....................42V10..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

-bye-

V10 δορυφορικά και Nova

Γειά σας παιδιά. Μόλις παρέλαβα την P42V10E και παιδεύομαι με το DVB-S της. Έχω μερικές ερωτήσεις για όποιον έχει σχετική εμπειρία.

1. Από ότι είδα μόνο με χώρα τη Γερμανία βλέπει τον δορυφορικό δέκτη, ενώ με Ελλάδα τίποτα. Υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης έστω manually του DVB-S με δηλωμένη χώρα την Ελλάδα; Όχι τίποτα άλλο αλλά με χώρα την Ελλάδα δουλεύει καλύτερα η ονοματοδοσία των αναλογικών στο autosearch και δεν θα έλεγα όχι στο απόλυτο manual setup όλων των sat options αντί να τα κάνει όλα μόνη της η τηλεόραση.

2. Και τώρα στα δύσκολα. Έβαλα ένα CI module IRDETO μωβ με την κάρτα μου της Nova (όχι παντρεμένη με κάποιο δέκτη). Δουλεύει αρκετά σωστά αν και λίγο ζορίζεται στο να αποκωδικοποιήσει την πρώτη φορά, αλλά το σπουδαίο πρόβλημα για εμένα είναι πως δεν εμφανίζει τα ελληνικά στις περιλήψεις των εκπομπών και στο Guide. Αντ'αυτών βγάζει τα γνωστά αλαμβουρνέζικα symbols. Είναι γενικό πρόβλημα συνεργασίας Nova - Panasonic, φταίει κάτι άλλο ή μου διαφεύγει τίποτα στις ρυθμίσεις γλωσσών κλπ. Ενημερωτικά τα Ελληνικά στις περιλήψεις των terrestrial εμφανίζονται άριστα χωρίς ίχνος προβλήματος, αλλά στο Nova τίποτα εκτός από μπαρμπούτσαλα.

3. Δεν έχει βρε παιδιά o δέκτης της Panasonic αλφαβητικό search, μόνο σορτάρισμα έχει; Ούτε provider search για να ψάξει μόνο τα της κάρτας; Μπορώ βέβαια να ζήσω με αυτή την έλλειψη αλλά το θέμα με τα Ελληνικά μου την έσπασε γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με κανένα δέκτη μου.

Κάθε άλλη συμβουλή για σωστότερη λειτουργία του DVB-S δεκτή μήπως και πετύχω κάτι καλύτερο με την νέα μου TV.

Thanks

Last edited: