Οι κάτοχοι δεν έχετε καμιά πληροφορία για τον φίλο τον 'αλεπού'...ή δεν χρησιμοποιείτε τον δορυφορικό δέκτη???......:hmmmm:
Εγώ δεν έχω καθόλου δέκτη πλέον...
Και με τι λαμβάνεις, με σήματα καπνού; :idea:
Αν καταλαβα καλα απο την μεταφραση λεει οτι σε σχεση με την Philips 9704 η V10 εχει πιο ομαλη κινηση σε 24p και καλυτερο scaling/deintelacing...
Μπορει καποιος που ξερει Γερμανικα να μας επιβεβαιωσει?
Μπορει καποιος που ξερει Γερμανικα να μας επιβεβαιωσει?
:chinscratch:...Γιάννη....εσύ δεν ξέρεις???...έχω μείνει με την εντύπωση ότι γνωρίζεις....![]()
Philips 46PFL9704: Ein harter Konkurrent für den Toshiba 46SV685, und auch für den Panasonic TX-P65V10E. Das Schwarz des Philips ist das derzeit beste bei LCD-TVs, der großen Erfahrung von Philips mit LED-Backlight mit Local Dimming sei Dank. Die Farbwiedergabe brilliert mit dem besten Weiß, das wir bislang von einem LCD-TV gesehen haben. Die 24p-Stabilität ist nicht so gut wie beim V10, auch das De-Interlacing und das Upscaling muss sich, wenn auch knapp, dahinter anstellen. Die übersichtlichen, sehr brauchbaren Einstellmöglichkeiten sprechen für den Philips.
Μαλιστα...δηλαδη η V10 εχει καλυτερη επεξεργασια εικονας απο την 9704...ενδιαφερον γιατι μας ειχε ζαλισει ο Γιωργος με το scaling της Philips...![]()
Αλήθεια η κίνηση την V σε σχέση με την G πώς να είναι άραγε; :chinscratch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.