Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η λίστα των ευτυχών κατόχων μέχρις στιγμής!

zoomzoom2 .........50V10 ..........Ιούλιος 2009 ΟΚ (αντικατάσταση της πρώτης που είχε χτυπημένη πλάτη λόγω μεταφοράς με καινούρια)

seaman13 ..........50V10...........Σεπτέμβριος 2009 ΟΚ

kergaz ...........50V10...........Σεπτέμβριος 2009 ΟΚ

Apoelara .............50V10............Νοέμβριος 2009 ΟΚ

GravDim...............42V10...........Νοέμβριος 2009 ΟΚ

Chrisssb ..............42V10 ..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

nikot....................42V10..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

foxx....................42V10 ..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

ΒΤW μεγειά Foxx-bye-

Οι κάτοχοι δεν έχετε καμιά πληροφορία για τον φίλο τον 'αλεπού'...ή δεν χρησιμοποιείτε τον δορυφορικό δέκτη???......:hmmmm:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι κάτοχοι δεν έχετε καμιά πληροφορία για τον φίλο τον 'αλεπού'...ή δεν χρησιμοποιείτε τον δορυφορικό δέκτη???......:hmmmm:

Εγώ δεν έχω καθόλου δέκτη πλέον...

Και με τι λαμβάνεις, με σήματα καπνού; :idea:

:smile:
Είχα ένα humax (standard definition)! Είχα επίσης και 6μηνη συνδρομή στη Nova ...χρόνια πριν. Η nova μου την είχε σπάσει διότι κάθε φορά που είχε ποδόσφαιρο...στα υπόλοιπα κανάλια γινόταν χαμός (έπεφτε απίστευτα η ποιότητα). Δεν με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο οπότε τελικά δεν ανανέωσα την συνδρομή....:nounder:
Τα ελεύθερα στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι trash, και δεν είχα το χρόνο αλλά ούτε και την υπομονή να ασχολούμαι με σπασίματα κλπ....
Έτσι χάρισα τον humax σε ένα φίλο, αλλά φυσικά έχω κεραία (με 2 LNB hotbird & astra).
θα συνδέσω κάποια στιγμή την V10 για κανένα freeview, αλλά δεν καίγομαι να σου πω την αλήθεια.....την έχω πάρει να βλέπω καμμιά ταινία (στην κρεβατοκάμαρα) :coool:

hdtuner_1.jpg

TEST: Plasma Panasonic TX-P65V10E

http://www.areadvd.de/hardware/2009/panasonic_txp65v10e.shtml

Μεταφραση

Αν καταλαβα καλα απο την μεταφραση λεει οτι σε σχεση με την Philips 9704 η V10 εχει πιο ομαλη κινηση σε 24p και καλυτερο scaling/deintelacing...

Μπορει καποιος που ξερει Γερμανικα να μας επιβεβαιωσει?

Αν καταλαβα καλα απο την μεταφραση λεει οτι σε σχεση με την Philips 9704 η V10 εχει πιο ομαλη κινηση σε 24p και καλυτερο scaling/deintelacing...

Έτσι καταλαβαίνω και εγώ, ας μας πει κάποιος που να μιλάει Γερμανικά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:chinscratch:...Γιάννη....εσύ δεν ξέρεις???...έχω μείνει με την εντύπωση ότι γνωρίζεις....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:chinscratch:...Γιάννη....εσύ δεν ξέρεις???...έχω μείνει με την εντύπωση ότι γνωρίζεις....-bye-

Τα Γερμανικα μου ειναι επιπεδου καμακιου σε νησι του Αιγαιου κατα την θερινη περιοδο...:BDGBGDB55:

Πάντως οι φωτογραφίες που έβαλε είναι όλες πολύ κακές. Η μόνη που έχει μαύρο, είναι αυτή με το τηλεχειριστήριο... :flipout:
Το φλας τι το ήθελε;;
Σε κατάστημα να την δεις, καλύτερα θα δείχνει από το χάλι που εμφανίζουν οι φωτογραφίες του...

Για την 9704 δεν ξέρουμε, αλλά από την κούρο το διαπιστώσαμε όλοι που περάσαμε από το Pioneer Center.
Αλήθεια η κίνηση την V σε σχέση με την G πώς να είναι άραγε; :chinscratch:

Philips 46PFL9704: Ein harter Konkurrent für den Toshiba 46SV685, und auch für den Panasonic TX-P65V10E. Das Schwarz des Philips ist das derzeit beste bei LCD-TVs, der großen Erfahrung von Philips mit LED-Backlight mit Local Dimming sei Dank. Die Farbwiedergabe brilliert mit dem besten Weiß, das wir bislang von einem LCD-TV gesehen haben. Die 24p-Stabilität ist nicht so gut wie beim V10, auch das De-Interlacing und das Upscaling muss sich, wenn auch knapp, dahinter anstellen. Die übersichtlichen, sehr brauchbaren Einstellmöglichkeiten sprechen für den Philips.

Philips 46PFL9704: Ένας σκληρός ανταγωνιστής για την Toshiba 46SV685, ακόμα και για την Panasonic TX-P65V10E. Το μαύρο της Philips είναι προς το παρόν το καλύτερο των τηλεοράσεων LCD, χάρη στη μεγάλη εμπειρία της εταιρείας στους οπίσθιους φωτισμούς LED με Local Dimming. H χρωματική αναπαραγωγή λάμπει με το καλύτερο λευκό που έχουμε δει ποτέ από τηλεόραση LCD. H σταθερότητα στα 24p δεν είναι τόσο καλή όσο στην V10, ακόμα και η απόπλεξη και το upscaling υπολείπονται, αν και για λίγο. H Philips παίρνει το αίμα της πίσω με τις καθαρές και πολύ χρήσιμες δυνατότητες ρυθμίσεων.

Μαλιστα...δηλαδη η V10 εχει καλυτερη επεξεργασια εικονας απο την 9704...ενδιαφερον γιατι μας ειχε ζαλισει ο Γιωργος με το scaling της Philips...-bye-

Μαλιστα...δηλαδη η V10 εχει καλυτερη επεξεργασια εικονας απο την 9704...ενδιαφερον γιατι μας ειχε ζαλισει ο Γιωργος με το scaling της Philips...-bye-

Πότε ακριβώς; Μάλλον μου αποδίδεις πράγματα που δεν λέω.
Εγώ διάβασα ότι η Β650 έχει κορυφαίο τηλεοπτικό και είπα ότι δεν έχουμε κάνει συγκριτικό, και το "κορυφαίo" είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν θυμάμαι να έχω αναφέρει ότι η Philips έχει "κορυφαίο" scaling...
Φυσικά και αντιδρώ όταν διαβάζω ότι όλα είναι θέμα οξύτητας και ότι οι philips είναι ότι και οι υπόλοιποι με την οξύτητα στο τέρμα. Πιστεύω ότι κάθε κατασκευαστής έχει τις δικές του δυνατότητες και πρέπει να πιστεύουμε ότι διαβάζουμε με δυσπιστία...

Συγνώμη που δεν μπορώ να πιστέψω εύκολα τον κάθε Γερμανό, Γάλλο, Εγγλέζο ή Έλληνα και θέλω να βλέπω μόνος μου και να επαληθεύω αυτά που διαβάζω, αλλά δυστυχώς έτσι με φτιάξανε, και θύρα usb για αναβάθμιση δεν έχω... -bye-

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αλήθεια η κίνηση την V σε σχέση με την G πώς να είναι άραγε; :chinscratch:

Κατά τη γνώμη μου έχει καλύτρη κίνηση από τη G με ενεργοποιημένο το 24p smooth (είτε είναι, είτε δεν είναι ενεργοποιημένο το IFC στη G), με απενεργοποπιημένο το 24p smooth δεν έχω δει ιδιαίτερες διαφορές.

Τηλεοραση της χρονιας ανακυρηξε την V10 το digitalversus....

The very best Home Cinema experience, without any concessions on viewing angles....

http://www.digitalversus.com/article-904-7003-93.html

Mε το αποτελεσμα αυτο συμφωνει και το HDTVtest που την εχει ενα σκαλι κατω απο την Pioneer 5090 στην λιστα με τις καλυτερες τηλεορασεις...

Best HDTVs
o Pioneer PDP-LX5090
o Panasonic TX-P42V10
o Panasonic TX-P42G10
o Samsung LE40B750
o Sony KDL40W5500
o Samsung LE40B650

http://www.hdtvtest.co.uk/