Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα και καλή εβδομάδα.
Για να επανέλθουμε στην πεζή πραγματικότητα, ειναι ευκολο να με προσθέσετε στους ευτυχείς κατόχους της 50VT20....?
Από Παρασκευή που παρέλαβα δεν πρόλαβα να ψαξω πολλά πραγματα λογω γενικότερου φόρτου. Επιφυλάσομαι για το άμεσο μελλον. Επιβεβαιωνω ότι δεν βλέπει mkv σε ntfs format και προχωράμε.......

Καλορίζικη Γιώργη...-bye-

Δύσκολη ερώτηση. Το μαύρο του ANSI contrast είναι η απάντηση, αλλά θα το βρεις σε περιορισμένες εμφανίσεις στο χώρο των reviews...

Και το οποίο λογικά πρέπει να είναι το καλύτερο απ' όλες τις τηλεοράσεις (plasma ή LCD) που κυκλοφορούν σήμερα.....

Δεν ξέρω, πρέπει να μετρηθεί. Στην παλιά φουρνιά δεν ήταν λόγω floating blacks, στις νέες με την μετατροπή 3Δ πρέπει να το αναμετρήσουμε... -bye-

Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω
Στα δορυφορικα η τηλεοραση μπορει να ελεγξει μοτερ ?? και αν ναι πως ???

Εαν θυμαμαι καλα απο το manual η VT διαθετει μονο DiSEqC 1.0, το οποιο ειναι μονο για την εναλλαγη του ηλεκτρονικου διακοπτη απο LNB σε LNB. Για κινηση πιατου απαιτειται και DiSEqC 1.2.

Δεν ξέρω, πρέπει να μετρηθεί. Στην παλιά φουρνιά δεν ήταν λόγω floating blacks, στις νέες με την μετατροπή 3Δ πρέπει να το αναμετρήσουμε... -bye-

Παίζουν floating blacks στη σκακιέρα; Στη U20 σου πάντως, η αύξηση που μέτρησες (0,024->0,05), ήταν η αναμενόμενη, λόγω διάχυσης.

Αν ήταν λόγω floating, δεν θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη η αύξηση και να βλέπεις και dithering μέσα στο μαύρο;

Παίζουν floating blacks στη σκακιέρα; Στη U20 σου πάντως, η αύξηση που μέτρησες (0,024->0,05), ήταν η αναμενόμενη, λόγω διάχυσης.

Αν ήταν λόγω floating, δεν θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη η αύξηση και να βλέπεις και dithering μέσα στο μαύρο;

Γιατί να μην παίζει floating στην σκακιέρα; Εγώ νομίζω ότι παίζει...

Γιατί να μην παίζει floating στην σκακιέρα; Εγώ νομίζω ότι παίζει...

Ερώτηση εκφράζω στο post μου, η δικιά μου τηλεόραση δεν έχει floating blacks για να κάνω προσωπικές παρατηρήσεις... :p

Είχα μία 14άρα Samsung CRT που εμφάνιζε το φαινόμενο λόγω APL, αλλά την έχω χαρίσει εδώ και πολλά χρόνια...

Oποιαδήποτε τηλεόραση εκπέμπει μη πολωμένο φως μέσα από γυαλί κάποιου πάχους, θα μετρήσει έτσι κι αλλιώς υψηλότερο μαύρο στη σκακιέρα, μόνο από τη διάχυση...

JL_? said: