Πριν περίπου ένα μήνα αγόρασα και εγώ την τηλεόραση αυτή,την 50vt20. Ανεπιφύλακτα μπορώ να σου πω ότι είναι τέλεια και πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσεις. Σε ορισμένα που ρωτάς δεν έχω απάντηση. αλλά για τα υπόλοιπα :
2. Μαζί με τι vt20-46(ισχύει μόνο για αυτό το μοντέλο) παίρνω και δώρο ένα blu ray Panasonic 3D…κάνοντας έρευνα αγοράς διαπίστωσα ότι σε κάθε μαγαζί υπάρχει αυτό το δώρο και αναρωτιέμαι αν για να βγάλει αυτό το τέλειο 3D γίνετε μόνο σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο blu-ray της Panasonic ,και το ερώτημα είναι….to play station 3 (me to HDMI 1.3)όσο αφορά το 3D θα μπορεί να παίζει τόσο καλά όσο της Panasonic (HDMI 1.4)?
Έχω και εγώ αυτό το δισκάκι. Έχει πολύ ωραίο 3d όπως διαπίστωσες και εσύ αλλά σε άλλους τίτλους έχω δει και καλύτερο. Και εγώ αρχικά διάλεξα να έχει και 3d ,έτσι απλά για το μέλλον, αλλά σε πληροφορώ πλέον πιο πολυ βλέπω 3δ παρά 2δ. Άρα για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν φταίει το promo της panasonic αλλά η ίδια η tv. Για το hdmi 1,3 νομίζω δεν παίζει 3d αλλά ας το επιβεβαιώσουν όσου ξέρουν καλύτερα επί του θέματος.
3. Όσο αφορά το θέμα του burning που μας είπε ο άνθρωπος εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και έχει εξαλειφτεί το φαινόμενων και ιδιαιτέρα στα παιχνίδια-pc υπάρχει το game mode για αυτί τη δουλειά και ότι δεν χρειάζεται καν στρώσιμο, έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία με αυτό το θέμα?
Στην πρώτη σελίδα του topic θα βρεις κάποια πράγματα για το στρώσιμο.Καλό είναι να τα ακολουθήσεις.Μπορεί να μην χρειάζονται, αλλά για καλό και για κακο εγώ τα ακολούθησα.Εξάλου και στο manual της tv σου λέει να αποφεύγεις στατικές εικόνες ....Στις πρώτες 100 ώρες είχα αφήσει ένα μενού κατα λάθος ανοιχτό για κανένα 5λεπτο και μου άφησε ένα ίχνος. Όμως με 2-3 λεπτά παιξίματος ενός δίσκου αντι-burn καθάρισε τελείως.Άλλοι πάλι που χρησιμοποιούν την tv και για παιχνίδια είπαν πως δεν είχανε ποτέ κανένα πρόβλημα.Στις 700 ώρες που είμαι τώρα δεν έχω
κανένα απολύτως ίχνος, αλλά ασχολήθηκα λίγο και με το στρώσιμο.Μπορεί να ήταν και περιττό. Δεν ήθελα να το μάθω.
[quope] 4. Πόσο καιρό είναι στην αγορά η vt20-46’&vt20-50”?[/quote]
Νομίζω η 50άρα είναι από τον Μάιο. Η 46άρα από τον Οκτωβριο.
Θα ήθελα να επισημάνω το γεγονός που όλοι εδώ μου τόνισαν πριν αγοράσω την τηλεόραση, και το διαπίστωσα στην πορεία. Το μέγεθος μετράει. Ακό,α πιο πολύ και στο 3d. Εφόσον βρίσκονται σε παρόμοια λεφτά σκέψου και την 50άρα. Στον αντίποδα βρίσκεται το γεγονός ότι η 46άρα κάνει μετατροπή 2δ-3δ. Δεν είχα την δυνατότητα να δω την ποιότητα αυτής της μετατροπής. Εσύ που είσαι πιο τυχερός δες τα αποτελέσματα και σκέψου πιο σε εκφράζει περισσότερο.(και μετά πες μου αν έκανα καλά που διάλεξα το μέγεθος από την μετατροπή :coool
Με το καλό και η καινούρια τηλεόραση