Και φυσικά η οποιαδήποτε διαφορά στην στάθμη του μαύρου μεταξύ 5090Η και VT20, θα είναι αντιληπτή μόνο σε άμεση αντιπαράθεση βάζοντας τις δύο τηλεοράσεις δίπλα - δίπλα στο ίδιο δωμάτιο με τις ίδιες συνθήκες θέασης.
Αλλα δυστηχως και η VT20 εχει προβληματακια απο IR και Burn In...
Μολις αγορασα απο ΠΛΑΣΙΟ 1099 Ε την 42αρα VT20E (τελευταιο κομματι). Ελπιζω να εκανα καλα, απλα η τιμη της ηταν απαιχτη οποτε εκανα την κινηση.
Σκεφτομουν πολυ να παρω μια LG παθητικη 3D, αλλα απο την αλλη οταν σου καθεται ευκαιρια να αγορασεις την κορυφαια 2010 τηλεοραση, τοτε το ξανα σκεφτεσαι :ernaehrung004:, και λες οτι η επομενη θα ειναι μετα κανα 2 - 3 χρονια 3D χωρις γυαλια:BDGBGDB55:.
Ευχαριστω το site που με βοηθησε αρκετα στην επιλογη μου.
και επίσης επειδή πέρασε από το μυαλό μου να ενδώσω στην προσφορά του πλαισίου για την 46vt20 - είδα ότι η 42vt20 στα 10κάτι ήταν εκθεσιακή. εσένα ήταν εκθεσιακή ή καινούργια???????γιατί στο σαιτ βγάλανε κάποιες του κουτιού στα 10κάτι και μετά το μεσημέρι έβγαλαν εκθεσιακές στην ίδια τιμή.
Αν ειχες ηδη 42" εκανες μεγαλο λαθος να πας παλι στο ιδιο μεγεθος.
Κατι ομως συμβαινει , η εικονα αποκλειεται να ειναι τοσο χαλια.
Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το IFC στην digea, και να ανεβάσεις την οξύτητα στο 5-8 για τηλεοπτικό.
Η αντίθεση του πάνελ (και οι στάθμες μαύρου) δεν είναι καλύτερες στην πανασόνικ από ότι στην VT;
Το ότι τα reviews πουσάρουν λίγο τις πανασόνικ, είναι γνωστό. Αλλά από την άλλη, δεν είναι και τόσο χάλια η επεξεργασία τους ή η εικόνα τους.
Αν μας πεις τι σε ενοχλεί, ίσως βρούμε κατάλληλες ρυθμίσεις...
Την έχεις δει λίγο στραβά την VT20. Είναι μια από τις καλύτερες του 2010. Να δεις που σε λίγο καιρό θα την ρυθμίσεις να παίζει όπως σου αρέσει, και θα μείνεις ευχαριστημένος και από αυτήν...
Τώρα όσον αφορά την αναπαραγωγή από δίσκους, ο media player των πανασόνικ δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Μάλλον δεν θα κάνει αυτά που θέλεις...
Καμια φορα μας πιανει ο ενθουσιασμος και γραφουμε το κατι παραπανω οταν μας αρεσει μια τηλεοραση και ιδιαιτερα οταν ειναι η νυχτα με την μερα απο καποια προηγουμενη. Το θεμα ειναι οτι οταν δημιουργουμε νημα θα πρεπει να ειμαστε απολυτοι σε αυτα που γραφουμε γιατι πολλοι αλλοι φιλοι του site, αυτου και οποιοδηποτε αλλου θα βασιστουν σε αυτες, και τυχον διαφορες των γραφομμενων και το τι βλεπουν στις βιτρινες και τα σαλονια των καταστηματων να τα αποδιδουν στον κακο φωτισμο, στο προχειρο στησιμο και στις default ρυθμισεις που τυχον μπορει να εχει μια προβολη σε καταστημα με αλλες χιλιες τηλεορασεις εκει κοντα.
Που θελω να καταληξω, μπορει να μην ειμαι expert στις τηλεορασεις αλλα γενικοτερα ειμαι fun της τεχνολογιας εδω και χρονια, εχω επενδυσει απιστευτα ποσα σε αυτην και σε καθε μορφη της. Οποτε μην υποτιμηθει απο καποιον αναγνωστη η γνωση μου στο να παρω αυτο που θελω απο ενα αντικειμενο τεχνολογιας αν μπορει φυσικα να το δωσει, στην συγκεκριμενη αρχισα να απογοητευομαι για το τι μπορει να μου δωσει και φυσικα η panasonic απο εδω και περα αποτελει παρελθον για μενα στην εικονα σε σχεση τιμης-απδοσης, δηλαδη με πολυ λιγοτερα μπορεις να βρεις αυτα που σου προσφερει και απο αλλους και μαλιστα οχι μονο στα χαρτια (δες εξωτερκο hdd, δες usb, που για να βαλεις το ασυρματο και τον εξωτερικο σκληρο μαζι πρεπει να βαλεις την προεκταση στο ενα και να την εχεις να κρεμεται).
Αν λοιπον μου ζητουσε καποιος να χαρακτηρισω το συγκεκριμενο προιον θα του ελεγα τα εξης :
1) Αν εχεις CRT ή παλια LCD θα σου φανει αστερι, οντως ξεχωριζει απο εκεινες τις κατηγοριες.
2) Αν εχεις Plasma με 600hz εκατοσταρα, μην περιμενεις μεγαλες διαφορες, οποτε ξανασκεψου το, εκτος αν την συνδιασεις με περισσοτερες ιντσες ωστε να δικαολογησεις τα λεφτα που θα δωσεις.
3) Αν θελεις 3D και μαλιστα active οπως ειναι ολες οι plasma ειναι πολυ καλη αλλα υπαρχουν και αλλες το ιδιο καλες με λιγοτερα λεφτα και φθηνοτερα και πιο βολικα γυαλια.
Τωρα οσον αφορα τα χαρακτηριστικα της.
1) Αν εισαι digeas δηλ. βλεπεις πολύ τηλεοραση, η συγκεκριμενη δεν ενδεικνεται, οχι επειδη φταιει τοσο αυτη οσο περισσοτερο τα ελληνικα καναλια, μια 720p plasma με 100hz 600αρα θα σου καθοταν κουτι, που θα μπορουσες να την βρεις ακομα και στο 1/3 της τιμης της συγκεκριμενης και καποιων αλλων ακριβων μοντελων.
2) Αν βλεπεις πολλες ταινιες ειναι αρκετα καλη, αλλα με τα μισα λεφτα μπορεις να βρεις μια αλλη 1080p που να βλεπεις το ιδιο ισως και καλυτερα (αρκει να προσεξεις λιγο τα χαρακτηριστικα της). Παντως μην περιμενεις θανατηφορες διαφορες απο τα 720p στα 1080p.
3) Αν πας για 3D, παρε παθητικο για να το απολαυσεις, το ενεργο μεν καλυτερο σε ποιοτητα (αν και η lg ανακοινωσε προσφατα αλγοριθμο που μετατρεπει το 500κατι σε 1000κατι στις παθητικες της) ομως τουλαχιστον για μενα κουραζει απιστευτα.
4) Αν πας για τεχνολογιες αιχμης και υπηρεσιες οπως εξωτερικο σκληρο, internet κτλ, καλυτερα να παρεις εναν εξιδεικευμενο player ειδικα για αυτην την δουλεια.
5) Αν πας για smart Tv επελεξες λαθος μοντελο.
Και για να κλεισω, δεν ειναι κακη επιλογη, απλα μην περιμενεις την επαληθευση του κανονα "οτι πληρωνεις παιρνεις" και φυσικα ειναι ΠΕΡΣΙΝΟ μοντελο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.