Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1) συμφωνώ αν κάποιος βλέπει μόνο τηλεοπτικό δεν υπάρχει λόγος να πάρει μια hi end τηλεόραση. για μια τηλεόραση που θα παίζει όλη την ημέρα μπορεί να καλύφθεί με μια κατώτερη σειρά (u,s,g) ή ακόμα και με μια πλάσμα άλλης εταιρίας με την προυπόθεση ότι ο χώρος του δεν είναι πολύ φωτεινός.
2) για τις ταινίες θα διαφFast ForwardFast Forwardωνίσω. για τη διαφορά 720p vs 1080p παίζει ρόλο η απόσταση και η ποιότητα του σήματος. αν μιλάμε για ματρόσκες του τύπου by mitsos o sougias - subtitles by davas - resynch by prezoni μπορεί λόγω συμπίεσης τα πράγματα να είναι διαφορετικά.
3) για το 3d έχουν αναφερθεί κατά καιρούς τα προβλήματα τόσο του active όσο και του passive με κύριο του active την κούραση. δεν είναι τυχαίο που πολλοί χρήστες δεν συγκινούνται από την υπάρχουσα τεχνολογία. έχεις επαρκή εμπειρία από passive 3d σε τηλεόραση για η σκέψη σου προκύπτει δια της ατόπου απαγωγής.
4) αν και στα φετινά μοντέλα ο player έχει βελτιωθεί εν τούτοις συμφωνώ ότι η τηλεόραση επιλέγεται με βάση παραμέτρους εικόνας και όχι καλουδίων και μετά κτίζεις επάνω της τα υπόλοιπα.
5) αν και το viera connect είναι υποσχόμενο φέτος εν τούτοις ναι πιστεύω ότι η samsung είναι μάλλον καλύτερη σε αυτόν τον τομέα. όμως ισχύουν αυτά του 4.

μια ερώτηση. τι απόσταση θέασης έχεις.

αν έχεις 2-3 μέτρα μάλλον έκανες λάθος επιλογή.

και δυστυχώς απότι μου έμαθαν εδώ μέσα κάποιοι έμπειροι χρήστες η τηλεόραση κρίνεται βάση απόστασης θέασης και ιντσων και όχι βάσει διθυραμβικών reviews.

-Δεν γνωριζω την σχεση σου με καποια φθηνοτερα μοντελα (plasma), παντως πιστεψε με αν τα δεις σε τηλεοπτικο θα τριβεις τα ματια σου. Σε αυτην την τηλεοραση το τηλεοπτικο ειναι τραγικο στο φτωχο σημα της Digia. Θα μου πες η τηλεοραση ειναι hi end δεν μπορει να ασχολειται με επιπλεον δυνατοτητες ρυθμισεων για τους φτωχους με φτωχη εκπομπη σηματος οπως εμεις.. κριμα, περιμενα γενικοτερες ικανοτητες απο μια τοσο ακριβη (τουλαχιστον περυσι) τηλεοραση, ωστε να καλυπτει ολες τις περιπτωσεις. Ισως να ειμαι αφελης.

-Για τις ταινιες θα διαφωνησω και εγω μαζι σου, το MKV ειναι πλεον γεγονος, βλεπονται 20 MKV σε συχνοτητα ενος BD απο Video club, οποτε, προσωπικη μου αποψη, τηλεοραση που δεν δινει τα μεγιστα σε MKV ακομα και καλυπτοντας μερικως τις αδυναμιες του και μαθευτει παρα εξω δεν υπαρχει περιπτωση να περπατησει. Εγω π.χ. με την LG εβλεπα τελειο MKV, υποθετω οτι το ιδιο ισχυει και με τα νεοτερα μοντελα της.

-Θα σου πω κατι απλο για τα 3D, πας σε ενα καταστημα τηλεορασεων, μενεις μπροστα στην οθονη 1 λεπτο με Active και ηδη υποψιαζεσαι οτι κατι τρεχει με τα ματια σου, εχεις μια ανεπαίσθητη κουραση, το ριχνεις στον φωτισμο κτλ τα γνωστα, πας σε μια παθητικη καθεσαι μπροστα 2-3 λεπτα (γιατι λογω του φαινομενου του κοτλε σε κοντινες θεασεις πρεπει να την τσεκαρεις καλα σε σχεση με τις αποστασεις στο σαλονι σου) και ειναι λες και δεν φορουσες τιποτα, αυτο κατι πρεπει να σου λεει.

-Ποιος σου ειπε οτι σκοπευα να δω ταινια με τον δικο της player ή οτι τον χρειαζομαι κιολας. Εχω ενα media player xtreamer και εναν καινουργιας σειρας 3d br player. Απλα, οταν λες οτι εχεις κατι καλα ειναι να το εχεις και μαλιστα να ειναι οσο το δυνατον ευχρηστο.

-Το μονο υποσχομενο που εχει ειναι οι τσοντες που ειπε οτι θα παιζει απο το net, η μερα με την νυχτα ειναι με την Samsung στο smart tv και δεν το κοβω να αλλαζει.

- Ναι, εκανα λαθος επιλογη, οντως εχω 2-3 μετρα οσα ειχα και με την αλλη τηλεοραση, δεν αλλαξε κατι ουτε και οι ιντσες.

- Εχεις δικιο, πραγμα που πολυ διαφημιζεται να μην το αγοραζεις με κλειστα ματια, να το διπλοτσεκαρεις σε σχεση με αλλα μοντελα που μενουν στην σκια, να ειναι ζωντανη διαφημιση και οχι αποτελεσμα μεγαλης καμπανιας.

H διαφορά στο μαύρο πάντως, μεταξύ LG 720p και VT20, είναι πολύ μεγάλη και μου προξενεί εντύπωση η έλλειψη κάποιας αναφοράς σε αυτή ... :nounder:

Εχεις δικιο το μαυρο της ειναι τρομεροοοο, ε και ; Δεν λεω, καλα ειναι να εχει το απολυτο μαυρο αλλα δεν ειναι βασικοτερο να το διαχειριζεται και σωστα; Εχουμε φθασει σε σημειο να μετραμε το μαυρο και οχι την φυσικοτητα με την οποια προβάλλεται μεσα στα πλανα, αντικαταστησαμε τα ματια μας με μηχανηματα.

Ίσως επειδή η σύγκριση έγινε ημέρα.. ;)

Ή ίσως παίζει εντελώς αρρύθμιστη, χωρίς καν ρυθμίσεις brightness / contrast.

Εχεις δικιο φιλε μου, ισως να μην τα καταφερνω τελικα και τοσο στις ρυθμισεις (αν και δοκιμασα οτι βρηκα στο νετ απο reviews), την εχω 2 μερες και εχω ξεπατωθει στο να αλλαζω ρυθμισεις ( μερα - νυχτα), ελπιζω να τα καταφερω να πιασω τα μεγιστα καποια στιγμη. Παντως πιστεψε με, απο ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν με το προβλημα μου, εγω θελω περισσοτερο απο ολους η τηλεοραση να ειναι αστερι και να βγαλώ εξω το τερας που κρυβεται μεσα της. Ή ακομα μπορει και τελικα να εχει προβλημα (να εχει κατι χαλασμενο), ποιος ξερει. Μια φορα παντως η panasonic ολα φυσιολογικα τα βρηκε οταν τους ενοχλησα.

Και κατι τελευταιο για αυτο το μοντελο, δεν μπορω να δω ταινια σε γρηγορη εως σχετικα γρηγορη κινηση, ειτε χανει οξυτητα σε ενοχλητικο βαθμο, ειτε οταν βαζεις 24 καρε μοιαζει να κανει Fast Forward +0.5. Και ειμαι fun του 24p στις ταινιες. Το μονο που στεκεται στο υψος του ειναι το THX, αν δεν το ειχε αυτο τοτε θα ημουν 100% σιγουρος οτι ειναι χαλασμενη. Οσο για τον ηχο, ειναι λες και καποιος τον κρυβει.

Θα αρχισω να πιστευω οτι μου εδωσαν προβληματικη συσκευη στο τελος. Δεν μπορει ολα να τα βρισκω αρνητικα (εκτος την εικονα 3D που ειναι απιστευτη και την ποιοτητα στα 1080p στις αργες ή ακινητες σκηνες).

Τελος παντων παιδια, μιλησα σημερα με πλαισιο, και οι ανθρωποι δεχονται να την παρουν πισω ειτε ως χαλασμενη γιατι τα βρισκουν ολα αυτα αφυσικα και αυτοι (να ναι καλα) ειτε απλα να μου την αλλαξουν με καποια αλλη της αρεσκειας μου. Επιτελους χαμογελασα ξανα μετα απο 2 μερες.

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια, ειστε αψογοι, και συγχωρεστε τον εκνευρισμο μου, αλλα πιστεψτε με, αγανακτησα με αυτην την ιστορια:furious3:

λοιπον για να το πουμε απλα και να τελειωνουμε οποιος θελει να βλεπει απλα τηλεοπτικο η γενικα να βλεπει απο scart συσκευες να ξεχασει σαν αγορα την panasonic εχουν μεγαλο προβλημα και στην εικονα και στην κινηση γενικοτερα

οποιος ομως εχει hi definition δορυφορικο δεκτη που βγαζει 1080 και βλεπει ολα τα καναλια απο εκει και επισης χρησιμοποιει bluray για ταινιες τοτε να παρει panasonic γιατι απλουστατα στα 1080 οι panasonic βγαζουν την ποιοτικοτερη εικονα εκει και με τελεια κινηση, καλυτερη απ'ολες τις αλλες plasma....στο τηλεοπτικο ομως και γενικοτερα σε χαμηλης αναλυσης σηματα τρωνε σφαλιαρες ακομα και απο μοντελα με το 1/3 της τιμης απο την LG

επισης κι εγω θα συμβουλευσω οσους θελουν 3D να πανε σε παθητικη τηλεοραση η απλα να το αγνοησουν εντελως γιατι οι active θα σας δημιουργησουν σοβαρο προβλημα ειδικα αν βλεπετε πολυ (κι ας κανουν τις κοτες οι γιατροι μεχρι τωρα γιατι τα συμφεροντα ειναι μεγαλα)

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

λοιπον για να το πουμε απλα και να τελειωνουμε οποιος θελει να βλεπει απλα τηλεοπτικο η γενικα να βλεπει απο scart συσκευες να ξεχασει σαν αγορα την panasonic εχουν μεγαλο προβλημα και στην εικονα και στην κινηση γενικοτερα

οποιος ομως εχει hi definition δορυφορικο δεκτη που βγαζει 1080 και βλεπει ολα τα καναλια απο εκει και επισης χρησιμοποιει bluray για ταινιες τοτε να παρει panasonic γιατι απλουστατα στα 1080 οι panasonic βγαζουν την ποιοτικοτερη εικονα εκει και με τελεια κινηση, καλυτερη απ'ολες τις αλλες plasma....στο τηλεοπτικο ομως και γενικοτερα σε χαμηλης αναλυσης σηματα τρωνε σφαλιαρες ακομα και απο μοντελα με το 1/3 της τιμης απο την LG

επισης κι εγω θα συμβουλευσω οσους θελουν 3D να πανε σε παθητικη τηλεοραση η απλα να το αγνοησουν εντελως γιατι οι active θα σας δημιουργησουν σοβαρο προβλημα ειδικα αν βλεπετε πολυ (κι ας κανουν τις κοτες οι γιατροι μεχρι τωρα γιατι τα συμφεροντα ειναι μεγαλα)

Σου βγαζω το καπελο
Εγραψες!!!!
Ειδικα με το active 3D το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο
Αντεχω να δω 25-30 λεπτα το πολυ
Η γυναικ,α μου ουτε 10 λεπτα την πιανει πονοκεφαλος
Αλλα αδελφε οι μεγαλες Panasonic plasma ειναι αλλο πραγμα για αυτο και τις θελουμε

Εχεις δικιο το μαυρο της ειναι τρομεροοοο, ε και ; Δεν λεω, καλα ειναι να εχει το απολυτο μαυρο αλλα δεν ειναι βασικοτερο να το διαχειριζεται και σωστα; Εχουμε φθασει σε σημειο να μετραμε το μαυρο και οχι την φυσικοτητα με την οποια προβάλλεται μεσα στα πλανα, αντικαταστησαμε τα ματια μας με μηχανηματα.

Απόλυτο μαύρο δεν έχει η VT20, αλλά σαφώς πολύ καλύτερο από τις HD-Ready LG (αλήθεια, ποιό μοντέλο έχεις; ) και το διαχειρίζεται και καλύτερα και αυτό δεν αποτελεί κάτι που απαιτεί μηχανήματα για να φανεί, είναι οφθαλμοφανές, τόσο σε σκοτεινό όσο και σε φωτεινό περιβάλλον.

Με όλα αυτά που περιγράφεις, φίλε MICRON, δύο τα τινά:

1) Έχεις πέσει στην κλασική περίπτωση λανθασμένης σύγκρισης, άστρωτης Plasma με άλλη που έχει γράψει χιλιάδες ώρες...

Λοιπόν, εγώ πήρα τη u10 τη παρασκευή. Από τότε τα έχω όλα πολύ χαμηλά και παίζει όλη μέρα. Συνολικά πρέπει να έχει παίξει κάπου στις 60 ώρες. Δε θέλω να βγάλω λάθος συμπεράσματα για αυτό ελπίζω και θέλω να μου πείτε και εσείς μια γνώμη. Ξανα έβαλα σήμερα την th-42px70 που έχω εδώ και 3 χρόνια για να βεβαιώσω πως η εικόνα της ίσως είναι και 100 φορές καλύτερη απο την u10. Φυσικότητα, χρώματα, ζωντάνια και γενικοτέρα εικόνα που μου θύμισε το λόγο που αγόρασα blue ray kαι χρυσοπληρώνω και to sky hd.

Καλή χρονιά σε όλους. Έλειπα αρκετές μέρες και επιτέλους μαζεύτηκα στο σπίτι μου. Άφησα την τηλεόραση κάπου 10 μέρες ανοιχτή και σε ρυθμίσεις στρωσιματος. Δε ξέρω αν χρειαζόταν στρωσιμο ή απλά η μετάβαση από px70 σε u10 με ξένισε αλλά η τηλεόραση πλέον δείχνει τζάμι. Τα blue ray πετάνε και το sky HD σπέρνει.

2) Έχεις πέσει σε προβληματικό κομμάτι...

στο τηλεοπτικο ομως και γενικοτερα σε χαμηλης αναλυσης σηματα τρωνε σφαλιαρες ακομα και απο μοντελα με το 1/3 της τιμης απο την LG

Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που να ρίχνει σφαλιάρες;

Το στερεοσκοπικό 3D, γενικώς, δεν είναι για χόρταση. Ούτε οι "παθητικές" στερούνται τη βασική αιτία πρόκλησης οφθαλμικής κόπωσης, η οποία έγκειται στον εξαναγκασμό του ματιού να εστιάζει αφύσικα...

Οποτε για να συνοψίσουμε, το πιο πιθανο ειναι οτι οσο παιζει να παιζει και πιο τελεια, οτι πρεπει να κανω υπομονη και να εχω μικρο καλαθι για τις πρωτες ωρες λειτουργιας, και να μην με πιανει πανικος που προς το παρον σα να πηδαει σκηνες στο cinema σε ταινιες και οτι στα 24 καρε παει καπως πιο γρηγορα ?

Γιατι για να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι πως ηταν η προηγουμενη plasma στις πρωτες ωρες της, πέρασαν και 2 χρονια με αμετρητες ωρες παιξιματος απο τοτε.

Και μια και ειμαι στο ψησιμο για να την αλλαξω, βοηθηστε με παιδια σε κατι, θελω μια τηλεοραση 42αρα (ακομα και χωρις 3d) που να παιζει τελεια Digea και ταινιες απο media player (mkv) σε απιστευτη ποιοτητα (ενοειται δυνατοτητας 1080p, μολις φυγαμε απο τα 720) ? Για να δουμε.. γιατι εχω λιγες μερες για να αποφασισω τι θα κανω, δηλ. αν θα την αλλαξω ή αν θα την κρατησω περιμενοντας μηπως και στρωσει.

Επισης, ευχαριστω για ολα τα σχολια.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και μια και ειμαι στο ψησιμο για να την αλλαξω, βοηθηστε με παιδια σε κατι, θελω μια τηλεοραση 42αρα (ακομα και χωρις 3d) που να παιζει τελεια Digea και ταινιες απο media player (mkv) σε απιστευτη ποιοτητα (ενοειται δυνατοτητας 1080p, μολις φυγαμε απο τα 720) ? Για να δουμε.. γιατι εχω λιγες μερες για να αποφασισω τι θα κανω, δηλ. αν θα την αλλαξω ή αν θα την κρατησω περιμενοντας μηπως και στρωσει.

Επισης, ευχαριστω για ολα τα σχολια.

Καλημερα εγω στην θεση σου θα αγοραζα την VT30 που εχει λυσει τα οποια προβληματα της VT20 σε 2d θεαση
Οσο για την 3Δ θεαση καπου διαβασα δεν θυμαμαι που οτι κουραζει λιγοτερο τα ματια και το κεφαλι απο την περσυνη VT20

προς το παρον σα να πηδαει σκηνες στο cinema σε ταινιες

H VT20 αναπαράγει υποδειγματικά τα 24p, αν τροφοδοτηθεί σωστά με τέτοιο υλικό και το 24p Smooth βρίσκεται στο Off. Τί player χρησιμοποιείς και πώς το έχεις ρυθμισμένο;

και οτι στα 24 καρε παει καπως πιο γρηγορα ?

Αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των τηλεοράσεων που διαθέτουν συστήματα frame interpolation ενεργοποιημένα και όχι μόνο της VT20...

Οποτε τι προτείνεις; να απενεργοποιησω το 24p smooth αν ειναι ενεργοποιημενο, οσο για το Frame interpolation, δεν το καταλαβα; Θα δοκιμασω παντως φιλε.
Ο player ειναι ο LG BD670, αρκετα φρεσκος.

Λυσε μου και μια απορία ακομα, εχω τον xtreamer media player επισης,
στην παλια plasma οταν επαιζε ταινιες δεν ειχα προβλημα συχρονισμου του ηχου (HDMI 1.3), τωρα οταν παιζει εχω καθυστερηση στον ηχο σε αυτη την TV, καμιά ιδεα τι φταιει ?

Bάλε το 1080p24 στο LG BD670 στο "On" και το "24p Smooth" της τηλεόρασης στο "Off" και πες μας πώς είναι το αποτέλεσμα στις ταινίες ΒluRay ή mkv.

Το Xtreamer είναι απευθείας συνδεδεμένο στην τηλεόραση ή μεσολαβεί κάποιος ενισχυτής AV;

Κοιτα some how ομαλοποιήθηκε καπως η κατασταση, ομως γενικοτερα η τηλεροραση πασχει σε θεματα κινησης. Το μεγαλο της χαρτι ειναι η ποιοτητα της εικονας σε Full HD, δεν ξερω αν εχω ξαναδει τοσο ομορφη εικονα. Ομως γενικοτερα οσο καλα τα παει στα full hd τοσο μεγαλη αδυναμια εχει στο να διαχειριστεί σημα χαμηλοτερης ποιοτητας. Δηλαδη δεν προσπαθει να παντρεψει τα πραγματα αλλα αντιθετως τα αναθεματιζει.

Οσο για τον ηχο με το Xtreamer, οτι και να δοκιμασα δεν τα καταφερα να τον στρωσω, εχει καθυστέρηση, μικρη μεν αλλα ορατη. Δεν τον συνδεω τον ηχο με οπτικη (γνωριζω τα προβληματα με τις οπτικες) τον συνδεω με hdmi, οχι ξεχωριστα, ενα καλωδιο για ολα. Σκεφτομαι οτι ισως φταιει το οτι ο xtreamer εχει 1,3 hdmi εξοδο και η τηλεοραση 1,4 εισοδο, γιατι τον ηχο απο το BD670 τον παιζει μια χαρα που εχει 1,4 εξοδο.

Εχεις καμια ιδεα πως να το φτιαξω ;

Κοιτα some how ομαλοποιήθηκε καπως η κατασταση, ομως γενικοτερα η τηλεροραση πασχει σε θεματα κινησης.

Tί ακριβώς σε προβληματίζει πλέον; Αν θέλεις, πες μου λίγο και με ποιό μοντέλο LG κάνεις τις συγκρίσεις σου για να έχω μια πιο πλήρη εικόνα...

Ομως γενικοτερα οσο καλα τα παει στα full hd τοσο μεγαλη αδυναμια εχει στο να διαχειριστεί σημα χαμηλοτερης ποιοτητας. Δηλαδη δεν προσπαθει να παντρεψει τα πραγματα αλλα αντιθετως τα αναθεματιζει.

Δοκίμασε σε τηλεοπτικό, το mode "Κανονικό". Βγάλε P-NR και Ζωντανό Χρώμα εκτός, 3D-COMB στο "Ναι" (αν μιλάμε για αναλογικό) και παίξε λίγο με την οξύτητα, το IFC και το Πολύ υψηλή ευκρίνεια...

Οσο για τον ηχο με το Xtreamer, οτι και να δοκιμασα δεν τα καταφερα να τον στρωσω, εχει καθυστέρηση, μικρη μεν αλλα ορατη. Δεν τον συνδεω τον ηχο με οπτικη (γνωριζω τα προβληματα με τις οπτικες) τον συνδεω με hdmi, οχι ξεχωριστα, ενα καλωδιο για ολα. Σκεφτομαι οτι ισως φταιει το οτι ο xtreamer εχει 1,3 hdmi εξοδο και η τηλεοραση 1,4 εισοδο, γιατι τον ηχο απο το BD670 τον παιζει μια χαρα που εχει 1,4 εξοδο.

Εχεις καμια ιδεα πως να το φτιαξω ;

Αν είναι απευθείας συνδεδεμένο στην τηλεόραση, κοίτα μήπως είναι ενεργοποιημένο το HDMI-CEC και επηρεάζει αυτό. Επίσης, δοκίμασε κάποιο άλλο βύσμα στην τηλεόραση. Αν μεσολαβεί ενισχυτής AV, έλεγξε τις ρυθμίσεις lip-sync σε αυτόν...

Tί ακριβώς σε προβληματίζει πλέον; Αν θέλεις, πες μου λίγο και με ποιό μοντέλο LG κάνεις τις συγκρίσεις σου για να έχω μια πιο πλήρη εικόνα...

Δοκίμασε σε τηλεοπτικό, το mode "Κανονικό". Βγάλε P-NR και Ζωντανό Χρώμα εκτός, 3D-COMB στο "Ναι" (αν μιλάμε για αναλογικό) και παίξε λίγο με την οξύτητα, το IFC και το Πολύ υψηλή ευκρίνεια...

Αν είναι απευθείας συνδεδεμένο στην τηλεόραση, κοίτα μήπως είναι ενεργοποιημένο το HDMI-CEC και επηρεάζει αυτό. Επίσης, δοκίμασε κάποιο άλλο βύσμα στην τηλεόραση. Αν μεσολαβεί ενισχυτής AV, έλεγξε τις ρυθμίσεις lip-sync σε αυτόν...

Φιλε JL_? πραγματικα ευχαριστω για την συμπαρασταση, η προηγουμενη τηλεοραση ηταν η 42PQ6000, απο την οποια ειχα αριστες εντυπωσεις, ενταξει δεν ειχε την εικονα 1080p της panasonic, αλλα πιστεψε με δεν ειχε το παραμικρο προβλημα κινησης, με τελεια θεαση τηλεοπτικου και αρκετα καλη σε ταινιες (ειπαμε οχι στα επιπεδα της panasonic).

[κοίτα μήπως είναι ενεργοποιημένο το HDMI-CEC και επηρεάζει αυτό. Επίσης, δοκίμασε κάποιο άλλο βύσμα στην τηλεόραση. Αν μεσολαβεί ενισχυτής AV, έλεγξε τις ρυθμίσεις lip-sync σε αυτόν.]

αυτο δεν το καταλαβα, υπαρχει hdmi-cec ? και αν ναι που το βρίσκω?

αλλο βυσμα δοκιμασα οπως και αλλη θεση hdmi, με το ιδιο αποτελεσμα.

[Αν μεσολαβεί ενισχυτής AV, έλεγξε τις ρυθμίσεις lip-sync σε αυτόν]

Ο Xtreamer ειναι συνδεμενος απευθειας στην τηλεοραση, με ενα βισμα hdmi 1.3 και για ηχο και για εικονα, αλλωστε μια hdmi εξοδο εχει ολο κι ολο ο Xtreamer.

γνωριζετε εαν υπαρχει η θα υπαρξει μεσω αναβαθμισης δυνατοτητα viera connect απο viera cast στην 50vt20?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

γνωριζετε εαν υπαρχει η θα υπαρξει μεσω αναβαθμισης δυνατοτητα viera connect απο viera cast στην 50vt20?

Εγω πιστευω πως η σχεση της panasonic με την vt20 τελειωσε, κοιταζει το μελλον. Εκανε μια δυναμικη εισαγωγη περυσι να παρει πωλησεις λογω 3D και τωρα εξελίσσετε.

Ελπιζω να αποδειχθω ψευτης, γιατι και εγω Vt20 εχω.

Μετα απο αλλαγη καινουργιο πανελ η τηλεοραση παιζει χαλια οτι εχει να κανει με την κινηση...τρεμο παιζουν τα γραμματα τα λογοτυπα απο τα καναλια ειναι χαλια γενικα χαλαει ολη η εικονα ακομα και αν ειναι ενεργοποιμενο το intelligent frame creation.

http://www.youtube.com/watch?v=iYFiwjgoE_4

Μετα απο αλλαγη καινουργιο πανελ η τηλεοραση παιζει χαλια οτι εχει να κανει με την κινηση...τρεμο παιζουν τα γραμματα τα λογοτυπα απο τα καναλια ειναι χαλια γενικα χαλαει ολη η εικονα ακομα και αν ειναι ενεργοποιμενο το intelligent frame creation.

Εννοείς ότι την πηγες για επισκευή και σου την έστειλαν έτσι πίσω ;

VT20 + XTREAMER

Κάτι που ανακαλυψα προσφατα σχετικά με τα χαμηλότερα των αξιόλογων επιπεδων σηματα (1080 - 720p) στα οποια η εικόνα παρουσιαζε παρα πολλα τεχνουργήματα, και που διορθωνει καπως το προβλημα. Οι εχοντες Xtreamer (για τους υπολοιπους λογικα θα υπαρχει κατι αντιστοιχο) να απενεργοποιησουν στην εξοδο του σηματος το 1080p 50 ή 60hz που εχουν και να βαλουν το PAL, αυτο διορθωνει απιστευτα την εικονα στα χαμηλότερα ως πολυ χαμηλοτερα σηματα, γινεται δηλαδη αξιοπρεπεστατη (οταν βεβαια παρακολουθουν τετοια).

Οσοι επισης εχουν Xtreamer (μιας και το ανεφερα πιο παλια) και εχουν προβλημα συχρονισμου ηχου στην τηλεοραση σε συνδεση hdmi, να απενεργοποιησουν το 1080p (δυστυχως) στον xtreamer και να ενεργοποιησουν το 1080i, αυτο επισης λύνει το προβλημα.

Δεν ειμαι off topic, για να σας προλαβω, γιατι πολλοι εχουν καποια προβληματα σε media players σε συνδισμο με την vt20, που πιθανον να μην ειχαν με προηγουμενες τηλεορασεις μεχρι να παρουν την vt20. Οπότε ειναι χρησιμο να υπαρχουν ως παρατηρησεις.

http://www.youtube.com/watch?v=U7THxnGdtIc

Καλό απόγευμα σε όλους,

Θέλω να συνδέσω την vt20 με τον ΥΑΜΑΗΑ rx v767 μέσω hdmi. Μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να πάρω ήχο από αυτή την σύνδεση για τον Yamaha. Γνωρίζει κανείς εκτός από την σύνδεση στην hdmi 2 αν πρέπει να ρυθμίσω και κάτι άλλο από το μενού??

Ευχαριστώ, Ιάκωβος.-