Πολύ καλός φίλος θα παραλάβει σήμερα την 50VT20. Εν τω μεταξύ, κάποιο πουλάκι μου είπε ότι οι VT20 που παραλήφθησαν τελευταία θα αναπαράγουν και αρχεία mkv από την θύρα usb. Μένει να το δοκιμάσει ο φίλος μας και να μας αναφέρει αν όντως υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Stay tuned....
Πιστευω μεχρι αυριο να σας εχω απαντησει....εάν εχω καταφερει να ξεκολήσω απο μπροστά της.......!!!![]()
Γιώργο καλορίζικη και απροβλημάτιστη...![]()
Αν ειναι έτσι μακάρι να δούμε και κάποιο firmware να αναβαθμίζει και τις δικιές μας.Όχι τίποτα άλλο αλλά τηλεόραση ενός μηνός δεν νομίζω να θεωρείται και παλιά![]()
Δεν νομίζω να είναι θέμα update η υποστήριξή MKV αρχείων.
Απο την usb εισοδο η "καινουργια" vt αναπαραγει mkv με τον γνωστο περιορισμο της panasonic η συσκευη usb να ειναι φορμαρισμενη σε fat 16 'η fat32. Αυτο πρακτικα σημαινει οτι ξεχναμε τις ταινιες και περιοριζομαστε σε tv series.Πολύ καλός φίλος θα παραλάβει σήμερα την 50VT20. Εν τω μεταξύ, κάποιο πουλάκι μου είπε ότι οι VT20 που παραλήφθησαν τελευταία θα αναπαράγουν και αρχεία mkv από την θύρα usb. Μένει να το δοκιμάσει ο φίλος μας και να μας αναφέρει αν όντως υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Stay tuned....
Η σκακιέρα θα δώσει πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα...
Να μπει καποιος σε τετοια φασαρια, να σπλιταρει αρχεια, υποτιτλους κτλ δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο. Ετσι και αλλιως το ενσωματομενο mp ειναι ενα bonus feature και δε θεωρω οτι μπορει καποιος να βασιζεται σε αυτο για αναπαραγωγη ταινιων. Αλλωστε θεωρω οτι οσοι εχουν την τηλεοραση ολο και κατι θα της συνδεσουν πανω της
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.