Ενα update για την περιπτωση βλαβης που εχω με την VT.
Η τηλεοραση βρισκεται απο ~25/3 στην Intertech για αλλαγη πανελ καθως μετα την πρωτη αλλαγη που μου εκαναν ειχε 2 καμμενα pixels.
Μου ειχαν πει 10 εργασιμες, μετα το περας των οποιων επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι θα καθυστερησει κι αλλο καθως το νεο πανελ που τους εστειλαν ειχε και αυτο καμμενα pixels.
Επικοινωνησα και χθες μαζι τους και μου ειπαν οτι ακομα περιμενουν την Panasonic.
Και σημερα τα σπουδαια.... με παιρνουν να μου πουν οτι θα μου την αλλαξουν με brand new τηλεοραση αλλα δεν μπορουνα να βρουν VT30 καθως εχουν ελλειψη....και αν θελω να μου δωσουν αμεσα μια GT30:BDGBGDB55::BDGBGDB55::guitarist::violent-smiley-008::devil-smiley-029:
..
Φυσικα και δεν δεχθηκα, πως θα ηταν αλλωστε δυνατο οταν μιλαμε για το μισο περιπου κοστος απο την VT, τωρα θα τους στειλω την αποδειξη αγορας ωστε να δουν αν μπορουν να μου βρουν απο το καταστημα που την ειχα παρει και προβλεπεται να εχουμε ντραβαλα.
Αυτα για οσους σκεφτονται να αγορασουν Panasonic VT30,VT50, VT100 και παει λεγοντας παρτε το απολυτο μαυρο και αν σας κατσει στραβη την απολυτη ταλαιπωρία.
Οχι 2χιλιαρικα ουτε 2 ευρω δεν ξαναδινω για Panasonic.
Ενα update για την περιπτωση βλαβης που εχω με την VT.
Η τηλεοραση βρισκεται απο ~25/3 στην Intertech για αλλαγη πανελ καθως μετα την πρωτη αλλαγη που μου εκαναν ειχε 2 καμμενα pixels.
Μου ειχαν πει 10 εργασιμες, μετα το περας των οποιων επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι θα καθυστερησει κι αλλο καθως το νεο πανελ που τους εστειλαν ειχε και αυτο καμμενα pixels.
Επικοινωνησα και χθες μαζι τους και μου ειπαν οτι ακομα περιμενουν την Panasonic.
Και σημερα τα σπουδαια.... με παιρνουν να μου πουν οτι θα μου την αλλαξουν με brand new τηλεοραση αλλα δεν μπορουνα να βρουν VT30 καθως εχουν ελλειψη....και αν θελω να μου δωσουν αμεσα μια GT30:BDGBGDB55::BDGBGDB55::guitarist::violent-smiley-008::devil-smiley-029:
..
Φυσικα και δεν δεχθηκα, πως θα ηταν αλλωστε δυνατο οταν μιλαμε για το μισο περιπου κοστος απο την VT, τωρα θα τους στειλω την αποδειξη αγορας ωστε να δουν αν μπορουν να μου βρουν απο το καταστημα που την ειχα παρει και προβλεπεται να εχουμε ντραβαλα.
Αυτα για οσους σκεφτονται να αγορασουν Panasonic VT30,VT50, VT100 και παει λεγοντας παρτε το απολυτο μαυρο και αν σας κατσει στραβη την απολυτη ταλαιπωρία.
Οχι 2χιλιαρικα ουτε 2 ευρω δεν ξαναδινω για Panasonic.
..
Όντως η άγνοια πολλές φορές είναι σωτηρια .Χώρια ότι αυτά τα panels της Panasonic, από την μία ακούς τα καλύτερα σε διάφορα reviews, και τα forums είναι γεμάτα από αγανακτισμένους και απογοητευμένους χρήστες. Και που να την ψάξουν και λίγο παραπάνω αυτοί που αγνοούν τα προβλήματα.
Παιδιά η VT30 είχε μέσα στο κουτί της το ανταπτοράκι για συνδεση οπτικής ίνας; Ρωταω μηπως ψάχνω τζάμπα στα συρταρια μπας και το βρω... :S
Δεν γινεται συνδεση οπτικης ινας απο ενισχυτη στην VT30 χωρις το συγκεκριμενο καλωδιάκι ετσι;
Μην κάνεις τα εύκολα δύσκολα! (Εδώ σου τα είχα πει)
1. Βρήκες την έξοδο στην TV (VT30) που λέει Digital Audio Output ή αν δεν λέει τίποτα κάτι τέτοιο τότε την έξοδο που μοιάζει με αυτό:
(ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ το κάλυμμα!!! Όταν βάζεις το καλώδιο μπαίνει μέσα)
![]()
2. Έχεις τέτοιο καλώδιο:
Digital Optical Cable
3. Βρίσκεις και στο HomeCinema τέτοιο είσοδο
4. Τα συνδέεις και είσαι ΟΚ!
ΟΚ οποτε δεν χρειαζεται καποιος ανταπτορας της TV , βαζω κανονικα την οπτικη στην εισοδο της VT ετσι; και μετα στον ενισχυτη. με το ARC δεν τα καταφερα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.