Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πάρα πολύ iant θα το κοιταξω οταν παω σπίτι. :) άντε να δουμε Final 4 όπως πρέπει :p

Κάτι ακόμα, η NET HD, θα έχει ηχο stereo ή 5.1 από τον ενισχυτή;

Ενα update για την περιπτωση βλαβης που εχω με την VT.

Η τηλεοραση βρισκεται απο ~25/3 στην Intertech για αλλαγη πανελ καθως μετα την πρωτη αλλαγη που μου εκαναν ειχε 2 καμμενα pixels.
Μου ειχαν πει 10 εργασιμες, μετα το περας των οποιων επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι θα καθυστερησει κι αλλο καθως το νεο πανελ που τους εστειλαν ειχε και αυτο καμμενα pixels.
Επικοινωνησα και χθες μαζι τους και μου ειπαν οτι ακομα περιμενουν την Panasonic.

Και σημερα τα σπουδαια.... με παιρνουν να μου πουν οτι θα μου την αλλαξουν με brand new τηλεοραση αλλα δεν μπορουνα να βρουν VT30 καθως εχουν ελλειψη....και αν θελω να μου δωσουν αμεσα μια GT30:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout::guitarist::violent-smiley-008::devil-smiley-029:
..
Φυσικα και δεν δεχθηκα, πως θα ηταν αλλωστε δυνατο οταν μιλαμε για το μισο περιπου κοστος απο την VT, τωρα θα τους στειλω την αποδειξη αγορας ωστε να δουν αν μπορουν να μου βρουν απο το καταστημα που την ειχα παρει και προβλεπεται να εχουμε ντραβαλα.

Αυτα για οσους σκεφτονται να αγορασουν Panasonic VT30,VT50, VT100 και παει λεγοντας παρτε το απολυτο μαυρο και αν σας κατσει στραβη την απολυτη ταλαιπωρία.

Οχι 2χιλιαρικα ουτε 2 ευρω δεν ξαναδινω για Panasonic.

Η τηλεοραση βρισκεται απο ~25/3 στην Intertech για αλλαγη πανελ καθως μετα την πρωτη αλλαγη που μου εκαναν ειχε 2 καμμενα pixels.
Μου ειχαν πει 10 εργασιμες, μετα το περας των οποιων επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι θα καθυστερησει κι αλλο καθως το νεο πανελ που τους εστειλαν ειχε και αυτο καμμενα pixels.
Επικοινωνησα και χθες μαζι τους και μου ειπαν οτι ακομα περιμενουν την Panasonic.

Και σημερα τα σπουδαια.... με παιρνουν να μου πουν οτι θα μου την αλλαξουν με brand new τηλεοραση αλλα δεν μπορουνα να βρουν VT30 καθως εχουν ελλειψη....και αν θελω να μου δωσουν αμεσα μια GT30:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout::guitarist::violent-smiley-008::devil-smiley-029:
..
Φυσικα και δεν δεχθηκα, πως θα ηταν αλλωστε δυνατο οταν μιλαμε για το μισο περιπου κοστος απο την VT, τωρα θα τους στειλω την αποδειξη αγορας ωστε να δουν αν μπορουν να μου βρουν απο το καταστημα που την ειχα παρει και προβλεπεται να εχουμε ντραβαλα.

Αυτα για οσους σκεφτονται να αγορασουν Panasonic VT30,VT50, VT100 και παει λεγοντας παρτε το απολυτο μαυρο και αν σας κατσει στραβη την απολυτη ταλαιπωρία.

Έπρεπε και εσύ να τους πεις πως αφού δεν έχετε vt30 δέχομαι να μου την αλλάξετε με την vt50
Αμάν ποια με τις εξυπναδες τους

..

Πάνω κάτω επιβεβαιώνεις ότι είχα γράψει μερικές σελίδες πριν. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πηγαίνω πίσω τη δικιά μου για 1 νεκρό pixel ή για το DSE. Θα επαναλάβω επίσης ότι στη χώρα μας, το θέμα με το πρόβλημα σε οικιακές συσκευές, από τη στιγμή που το αναλαμβάνουν ακόμα αντιπροσωπίες, έτσι θα είναι. Στο εξωτερικό, τα πάντα τα αναλαμβάνει το κατάστημα, συνήθως με ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση και όχι να προσπαθούν να το φτιάξουν και να το επισκευάσουν για κανά μήνα. Αγόρασες κάτι σήμερα, αύριο θα έχεις αντικατάσταση. Τράτζικ καταστάσεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Χώρια ότι αυτά τα panels της Panasonic, από την μία ακούς τα καλύτερα σε διάφορα reviews, και τα forums είναι γεμάτα από αγανακτισμένους και απογοητευμένους χρήστες. Και που να την ψάξουν και λίγο παραπάνω αυτοί που αγνοούν τα προβλήματα.

Ειμαι εξοργισμενος ας οψεται οτι ο τεχνικος που μιλαω ειναι ευγενεστατος και συνεννοησημος αλλα καθοτι υπαλληλος εκτελει εντολες εκ των ανωθεν.

Τι να πω περιμενουν εκ νεου πανελ (το 3ο) με την ελπιδα οτι δεν θα εχει καποιο προβλημα.
Brand new panel για μια τηλεοραση που κανει ενα σκασμο λεφτα κα η μαμα Panasonic δεν μπορει να εξασφαλισει αρτιοτητα στο προιον της.

Τι να πω απογοητευση να χεσω και τα μαυρα και τα ασπρα και τις σκακιερες και το ταβλι, 11 μηνες εχω την TV και τον ενα μηνα την εχει το service.

Last edited:
..

Γιατι δεν την παιρνεις με επιστροφη του ποσου της διαφορας ?

Τι εννοεις να παρω την GT30?
Αν ναι σε καμια περιπτωση δεν θελω VT εδωσα VT θα παρω σιγα μην τους κανω την χαρη αν θελουν ας μου δωσουν 50 με την διαφορα δικη μου το αναποδο δεν το συζηταω.

Χώρια ότι αυτά τα panels της Panasonic, από την μία ακούς τα καλύτερα σε διάφορα reviews, και τα forums είναι γεμάτα από αγανακτισμένους και απογοητευμένους χρήστες. Και που να την ψάξουν και λίγο παραπάνω αυτοί που αγνοούν τα προβλήματα.
Όντως η άγνοια πολλές φορές είναι σωτηρια .
Έχουν φίλους που στην εικόνα τους έχουν προβλήματα που εγώ δεν θα ανεχομουν με τίποτα.
Παρόλα αυτά αν τους ρωτήσεις είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την tv τους

Ανδρεα οταν σκας ενα σεβαστο ποσο για οτιδηποτε σου ειναι δυσκολο να παραδεχτεις οτι εχει ελατωματα η οτι δεν εκανες την καλυτερη επιλογη, το κακο με αυτο ειναι οτι αποκρυπτεις την πραγματικη αξια ενος προιοντος στους αλλους υποψηφιους αγοραστες κοινως τους παραπλανας.

Δεν λεω καλη η VT30 αλλα εχει προβληματα που εχουν αναφερθει αρκετες φορες και που λιγο πολυ τα εχουν ολοι (DSE,uniformity,floating black,green blob κτλ κτλ) ασχετως αν τα βλεπουν η αν τα παραδεχονται, οταν μαλιστα τα παραπανω προβληματα "δενουν" και με μια προβληματικη/αργοκινητη εταιρια τοτε εχεις ενα κακο συνολο.

Αν με ρωτουσες τωρα αν θα ξαναπαιρνα αυριο την VT30 η την VT50 θα ελεγα οχι, οταν βλεπεις μικροπροβληματα σε ακριβα πραγματα χαλας την ζαχαρενια σου, η τουλαχιστον εγω την χαλαω.
Καλυτερα μετριες εως φθηνες λυσεις με προβληματα παρα ενα σκασμο λεφτα για ατελειες.

Η τηλεοραση ειναι περισσοτερα απο ενα τριψηφιο νουμερο ενος μετρικου μηχανηματος.

Όλες οι τηλεοράσεις έχουν τα προβλήματα τους. Ακόμα και αν λέγεται VT30. gPaska έπεσες δυστυχώς στην περίπτωση. Κάνε λίγη υπομονή αφού υπάρχει και κατανόηση από τους πωλητές και περίμενε.... Και εγώ στη θέση σου στην ίδια κατάσταση -αν όχι χειρότερη- θα ήμουν... Έρχεται ΣΚ τουλάχιστον :)

Παιδιά η VT30 είχε μέσα στο κουτί της το ανταπτοράκι για συνδεση οπτικής ίνας; Ρωταω μηπως ψάχνω τζάμπα στα συρταρια μπας και το βρω... :S
Δεν γινεται συνδεση οπτικης ινας απο ενισχυτη στην VT30 χωρις το συγκεκριμενο καλωδιάκι ετσι;

Παιδιά η VT30 είχε μέσα στο κουτί της το ανταπτοράκι για συνδεση οπτικής ίνας; Ρωταω μηπως ψάχνω τζάμπα στα συρταρια μπας και το βρω... :S
Δεν γινεται συνδεση οπτικης ινας απο ενισχυτη στην VT30 χωρις το συγκεκριμενο καλωδιάκι ετσι;

Μην κάνεις τα εύκολα δύσκολα! (Εδώ σου τα είχα πει)

1. Βρήκες την έξοδο στην TV (VT30) που λέει Digital Audio Output ή αν δεν λέει τίποτα κάτι τέτοιο τότε την έξοδο που μοιάζει με αυτό:
(ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ το κάλυμμα!!! Όταν βάζεις το καλώδιο μπαίνει μέσα)

911pana.vt30bac.jpg

2. Έχεις τέτοιο καλώδιο:
Digital Optical Cable

3. Βρίσκεις και στο HomeCinema τέτοιο είσοδο

4. Τα συνδέεις και είσαι ΟΚ!

Μην κάνεις τα εύκολα δύσκολα! (Εδώ σου τα είχα πει)

1. Βρήκες την έξοδο στην TV (VT30) που λέει Digital Audio Output ή αν δεν λέει τίποτα κάτι τέτοιο τότε την έξοδο που μοιάζει με αυτό:
(ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ το κάλυμμα!!! Όταν βάζεις το καλώδιο μπαίνει μέσα)

911pana.vt30bac.jpg

2. Έχεις τέτοιο καλώδιο:
Digital Optical Cable

3. Βρίσκεις και στο HomeCinema τέτοιο είσοδο

4. Τα συνδέεις και είσαι ΟΚ!

ΟΚ οποτε δεν χρειαζεται καποιος ανταπτορας της TV , βαζω κανονικα την οπτικη στην εισοδο της VT ετσι; και μετα στον ενισχυτη. με το ARC δεν τα καταφερα

Last edited:
ΟΚ οποτε δεν χρειαζεται καποιος ανταπτορας της TV , βαζω κανονικα την οπτικη στην εισοδο της VT ετσι; και μετα στον ενισχυτη. με το ARC δεν τα καταφερα

Πρώτα με την οπτική - να δεις το Final 4, μετά το ARC ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έχοντας ξεπεράσει τις 1000 ώρες κάνω μια σούμα/εντυπώσεις

-Είχα 1 pixel νεκρό, ένα κολλημένο. Το κολλημένο φαίνεται να έχει ξεκολλήσει πλέον, το νεκρό είναι μια φάση περίεργη καθώς νεκρό εμφανίζεται μόνο σε σκούρο μπλε και πράσινο ενώ στα υπόλοιπα μόνο το 1/3 είναι μαύρο και τα 2/3 παίρνουν αποχρώσεις κανονικά.
-Δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα αρχικά. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε το DSE το οποίο είναι ενοχλητικό κυρίως σε περιπτώσεις όπου η εικόνα έχει ένα χρώμα και υπάρχει κίνηση από δεξιά-αριστερά και το ανάποδο.
-Θέματα IR/Burn In δεν είχα. Μια φορά ξεχάστηκα βλέποντας snooker στο Eurosport κι έμεινε το λογότυπο. Μετά από 1-2 ημέρες με θόρυβο, έφυγε.
-Η εικόνα όταν δεν υπάρχει θέμα με το DSE και μιλάω κυρίως σε ταινίες, έχει απίστευτα χρώματα κι ευκρίνεια. Το στρώσιμο που έκανα το έκανα ευλαβικά.

Γενικώς, αν δεν είχε αυτό το #$@&* το DSE, θα μιλάγαμε για άριστη, σχεδόν τέλεια αγορά. Επειδή είμαι και ποδοσφαιρόφιλος, δυστυχώς το DSE δεν περνάει απαρατήρητο.

Και δυστυχώς, με το DSE είναι τζόγος. Στη σειρά 30 είναι πολύ συνηθισμένο. Όσες 30άρες έχω δει, υπάρχει σε όλες, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο. Χθες που είδα 4 επεισόδια από μια σειρά, δεν το παρατήρησα καθόλου. Τη Δευτέρα με το Μαν Σίτι-Μαν Γιουν, το έβλεπα. Για να μην το δεις πρέπει να εστιάζεις πολύ κοντά στο σημείο που είναι η μπάλα και ο παίκτης. Αν ξεφύγει λίγο το βλέμμα σου, το βλέπεις. Και ειδικά εδώ με τα δικά μας, εστιάζεις οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που είναι η μπάλα γιατί βαριέσαι και κοιτάς μπας και πάει το βλέμμα σου σε τίποτε πιο ενδιαφέρον.