Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ θα πρότεινα να βρείτε έναν κάτοχο VT20, και να δείτε αντίστοιχες φωτογραφίες από εκεί.
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο φετινό φαινόμενο. Αν δεν ενοχλεί σε κανονική θέαση, ίσως δεν αξίζει να επισκευάζετε τηλεοράσεις για αυτό.

Εγώ προσωπικά δεν μπαίνω στο τρυπάκι. Τι επισκευή; Θα αλλάξουν panel και θα μου βάλουν ίδιο. Άσε που μπορεί να πέσω σε χειρότερο. Όσο είναι, είναι. Απλά στο μέλλον, τα έχουμε όλα αυτά στο μυαλό και αγοράζουμε ανάλογα.

-Ανοιχτό γκρί φόντο (το DSE δεν φαίνεται αρκετά πλην της απαλής κάθετης γραμμής στα δεξιά αλλά φαίνεται το πιο έντονο κόκκινο πάνω αριστερά ενώ το green blob είναι σχεδόν άφαντο)

Εγω βλεπω εδω κατι περιεργο αν η φωτο ειναι ενδεικτικη...

το δεξι κομματι και κατω δεξια να πρασινιζει και το αριστερο κομματι και πανω αριστερα να ματζεντιζει.

-Ανοιχτό γκρί φόντο (το DSE δεν φαίνεται αρκετά πλην της απαλής κάθετης γραμμής στα δεξιά αλλά φαίνεται το πιο έντονο κόκκινο πάνω αριστερά ενώ το green blob είναι σχεδόν άφαντο)
-Πράσινο φόντο. Αρχίζει να φαίνεται το DSE κυρίως δεξιά.
-Πράσινο φόντο με διαφορετική φωτεινότητα. Πάλι προσέξτε το DSE δεξιά.

Αυτα βλεπω και μου φαινεται οτι ειμαι μια χαρα απο τις μπαρες δεξια....τουλαχιστον. Αν δω στο νεο πανελ που θα μου δωσουν τετοια θα κρατησω το παλιο μου...

Εγω βλεπω εδω κατι περιεργο αν η φωτο ειναι ενδεικτικη...

το δεξι κομματι και κατω δεξια να πρασινιζει και το αριστερο κομματι και πανω αριστερα να ματζεντιζει.

Βασικά, δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτική ως προς το δεξιό κομμάτι. Πάνω αριστερά ναι, είναι αντιπροσωπευτική και είναι ελαφρώς πιο 'ροζ'. Αυτό δεν φαίνεται καθόλου όμως σε πράσινα, μπλε, σκούρα κόκκινα και φαίνεται λιγότερο στα ανοιχτά κόκκινα. Να σου πω, το συγκεκριμένο δεν με ενοχλεί σχεδόν καθόλου. Απλά το βάζω για να δείτε κάποιες ανομοιομορφίες.

Αυτα βλεπω και μου φαινεται οτι ειμαι μια χαρα απο τις μπαρες δεξια....τουλαχιστον. Αν δω στο νεο πανελ που θα μου δωσουν τετοια θα κρατησω το παλιο μου...

Βασικά δεν ξέρω τι συμπεριφορά που θα έχει. πχ αν αρχικά είναι εντάξει και μετά το εμφανίσει ή θα φαίνεται από την πρώτη μέρα. Εκεί είναι το στοίχημα.

χωρίς να θέλω να υπονοήσω τίποτα για την ποιότητα της συγκεκριμένης τιβι και κατανοώντας το ποσό που έχει δαπανηθεί για την αγορά της, νομίζω ότι αν αυτές οι ανομοιομορφίες στο πανελ δεν φαίνονται σε κανονική θέαση, δεν υπάρχει λόγος άμεσης προσφυγής στο σερβις. το πιο πιθανό είναι να κάνει μια βόλτα στην αντιπροσωπεία με κίνδυνο να κτυπηθεί και να γυρίσει χειρότερα απότι ήταν πριν.

έχω και εγώ μια ανομοιομορφία στην 42s30 πάνω αριστερά κάτω από τα λογότυπα που φαίνεται σε πράσινη καρτέλα. συγκεκριμένα είναι μια περιοχή που φωσφορίζει το πράσινο δείχνει σαν ένα τόνο πιο ανοικτό. δεν φαινεται σε θέαση και παρακολουθώντας το 8 μήνες τώρα μάλλον έχει μειωθεί ένα κλικ παρά αυξηθεί. προσπάθησα να το φωτογραφήσω με κινητό αλλά δεν φαίνεται καλά.

το green blob (πρασινίλα σε λευκό - γκρί) είναι άλλο θέμα.

το dse τι είναι????μήπως είναι κάτι σαν αυτό που έχει η δική μου???

DSE είναι το dirty screen effect. Φαίνεται σαν να είναι σκονισμένη η TV και φαίνονται κάθετες και οριζόντιες γραμμές σαν να έχει σκόνη το γυαλί. Αν κάνεις μια αναζήτηση για το dirty screen effect θα βρεις αρκετά links με πληροφορίες. Στη πλειοψηφία των προγραμμάτων δεν είναι αισθητό (στο ποδόσφαιρο είναι) και προχθές το έβλεπα μέχρι και στο 3D.

Και οι led και οι plasma το παρουσιαζουν. Δειτε και στο post της hx920. Τα ιδια προβληματα με κατακορυφες γραμμες σαν λερωμα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Η VT30 είναι η καλύτερη τηλεόραση της αγοράς! Περιμένουμε την VT50 για να δούμε πόσο ανώτερη είναι. Προβλήματα θα δείτε σε όλα τα threads όλων των μοντέλων τηλεοράσεων. Δεν υπάρχει TV που να είναι αψεγάδιαστη βρε παιδιά

ΦΘΗΝΑ ΓΥΑΛΙΑ 3D!!! Λοιπόν δεν τα έχω δοκιμάσει ωστόσο διάβασα σε φορουμς αλλα και στο δικό μας εξαιρετικά σχόλια για τα γυαλιά αυτά http://www.ebay.com/itm/2-pairs-New...400?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20c0edb170 τα οποία κοστίζουν 58 ευρώ ΜΑΖΙ με τα έξοδα αποστολής και αποτελούνται από 2 ζευγάρια!!! Κάνουν για τις VT30 αλλα και για άλλες τηλεοράσεις. Είναι βεβαια "μαϊμού" αλλά τη δουλειά τους τη κάνουν. Πιο φωτεινά από τα γνησια της Πάνυ, πιο μεγάλα και πιο ελαφριά!.... Τα σχόλια δικά σας....

Last edited:
Πολύ καλή τιμή για 2 γυαλιά όντως. Το θέμα είναι αν ο τελώνης κοιμηθεί στραβά και σε χρεώσει για εκτελωνισμό. Στα 60 ευρώ παίζει δεν παίζει να το φας τον εκτελωνισμό.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πολύ καλή τιμή για 2 γυαλιά όντως. Το θέμα είναι αν ο τελώνης κοιμηθεί στραβά και σε χρεώσει για εκτελωνισμό. Στα 60 ευρώ παίζει δεν παίζει να το φας τον εκτελωνισμό.

Από το 2009, το όριο ατέλειας για εισαγωγή προϊόντων από τρίτες χώρες έχει ανέβει στα 150 ευρώ.
Το έχω αναφέρει πολλές φορές, με παράθεση της απόφασης της ΕΕ.

Οι αποφάσεις της Ε.Ε. δεν ισχύουν χωρίς ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία.

Δεν παίζει με τη καμία αυτό. Παραγγειλα αυτο το μηνα αρκετα πραγματα απο το ebay και όλα καλά. Ένα μπουφαν μονο που πηρα COLUMBIA με χρέωσαν 7 ευρώ λόγω βάρους. Οπότε εγω θα το προχωρήσω για τα γυαλιά. Φορτίζουν με USB όπως τα γνήσια, και έχουν 3 σκάλες που δείχνουν τη μπαταρία. Θα τα παραγγείλω από βδομαδα

Υ.Γ Σκέψου ότι με 120 ευρώ μπορείς να αγοράσεις 4 γυαλιά 3D!!!! Ότι πρέπει για παρέα χε χε

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι αποφάσεις της Ε.Ε. δεν ισχύουν χωρίς ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία.

Ο κανονισμός 274/17.3.2008 της ΕΕ έγινε αποδεκτός στις 15.1.2009 από την Ελλάδα

Η τροποποίηση που ενδιαφέρει αναφέρεται στην τροποποίηση του άρθρου 27 του προηγούμενου Κανονισμού 918/83 και η ατέλεια των 22 ECU αντικαταστάθηκε από το ποσόν των 150 ευρώ.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την 65 αρα γιατι δεν την αναφέρει; ( λες και ειναι αλλη tv)
Επίσης οποίος τα παρει ας μας ενημερώσει εαν ειναι ποιο μεγαλα στο υψος απο αυτα που δινει η Panasonic

Από δυο παιδιά που τα αγόρασαν, οι αναφορές τους λένε ότι: είναι μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και πιο ελαφριά :)
Τι εννοεις την 65αρα γιατί δεν την αναφέρει; κάνει για ST30, GT30, VT30

Last edited:
Αμαν τι σχίσιμο ειναι αυτο;
Εκτός απο τη καμερα της panasonic υποστηρίζει και αλλες δυο αλλα δεν τις εχω βρει εκτος απο ενα κοματι στο ebay που αφορα την καμερα της Logitech .
Την FREETALK TALK-7182 που μπορω να την βρω;