-Ανοιχτό γκρί φόντο (το DSE δεν φαίνεται αρκετά πλην της απαλής κάθετης γραμμής στα δεξιά αλλά φαίνεται το πιο έντονο κόκκινο πάνω αριστερά ενώ το green blob είναι σχεδόν άφαντο)
-Ανοιχτό γκρί φόντο (το DSE δεν φαίνεται αρκετά πλην της απαλής κάθετης γραμμής στα δεξιά αλλά φαίνεται το πιο έντονο κόκκινο πάνω αριστερά ενώ το green blob είναι σχεδόν άφαντο)
-Πράσινο φόντο. Αρχίζει να φαίνεται το DSE κυρίως δεξιά.
-Πράσινο φόντο με διαφορετική φωτεινότητα. Πάλι προσέξτε το DSE δεξιά.
Εγω βλεπω εδω κατι περιεργο αν η φωτο ειναι ενδεικτικη...
το δεξι κομματι και κατω δεξια να πρασινιζει και το αριστερο κομματι και πανω αριστερα να ματζεντιζει.
Αυτα βλεπω και μου φαινεται οτι ειμαι μια χαρα απο τις μπαρες δεξια....τουλαχιστον. Αν δω στο νεο πανελ που θα μου δωσουν τετοια θα κρατησω το παλιο μου...
Πολύ καλή τιμή για 2 γυαλιά όντως. Το θέμα είναι αν ο τελώνης κοιμηθεί στραβά και σε χρεώσει για εκτελωνισμό. Στα 60 ευρώ παίζει δεν παίζει να το φας τον εκτελωνισμό.
Πολύ καλή τιμή για 2 γυαλιά όντως. Το θέμα είναι αν ο τελώνης κοιμηθεί στραβά και σε χρεώσει για εκτελωνισμό. Στα 60 ευρώ παίζει δεν παίζει να το φας τον εκτελωνισμό.
Οι αποφάσεις της Ε.Ε. δεν ισχύουν χωρίς ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία.
Την 65 αρα γιατι δεν την αναφέρει; ( λες και ειναι αλλη tv)
Επίσης οποίος τα παρει ας μας ενημερώσει εαν ειναι ποιο μεγαλα στο υψος απο αυτα που δινει η Panasonic
Παιδια ποια καμερα πρεπει να παρω για skype ;
Υπαρχει θεμα συμβατοτητας η δεν παιζει ρολο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.