Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά, την απέκτησα την στάμπα. 1 ώρα Eurosport χθες μεσημέρι κι έμεινε το logo πάνω δεξιά. Αυτή η σειρά 30 τελικά, αρχίζει και μου κάθεται στο λαιμό. Έχω αρχίσει τώρα να ρίχνω θόρυβο, και ότι άλλο υπάρχει προκειμένου να φύγει. Έχει σβήσει αρκετά αλλά πάλι φαίνεται.

Τελικά, την απέκτησα την στάμπα. 1 ώρα Eurosport χθες μεσημέρι κι έμεινε το logo πάνω δεξιά. Αυτή η σειρά 30 τελικά, αρχίζει και μου κάθεται στο λαιμό. Έχω αρχίσει τώρα να ρίχνω θόρυβο, και ότι άλλο υπάρχει προκειμένου να φύγει. Έχει σβήσει αρκετά αλλά πάλι φαίνεται.

Θα φύγει, μην ανησυχείς.
Κι εγώ είχα burn-in και έφυγε με 1-1.5 βδομάδα προσπάθεια (τη μπάρα έτρεχα, όχι 24/7 εννοείται).

Πιστεύω ότι και η σειρά 50 θα έχει παρόμοια συμπεριφορά.

Το τρέλανα σε θόρυβο και με την IR μπάρα χθες και ήδη έχει ψιλοσβήσει. Σήμερα συνεχίζω. Λογικά ναι, σε μια εβδομάδα θα το διώξω το άτιμο. Απλά μου έκανε εντύπωση που με 1 ώρα έμεινε στάμπα. Και το ES έχει ένα logo νααααα, με αστεράκια. Είδα αστεράκια κανονικά λέμε....

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ το δικό μου το είδα γύρω στις 600 ώρες (42ST30).

Παρομοίως. 600 περίπου ώρες με τις ρυθμίσεις να εξακολουθώ να τις έχω σε επίπεδα στρωσίματος.

παιδια βοηθηστε παρακαλω..δεν μπορω να παρω ηχο στο playstatio 3 μεσω hdmi με τιποτα!τι συμβαινει?βαζω hdmi 2,3,4 αλλα τζιφος!

λοιπον το εκανα ΑΛΛΑ δεν παιζει..ΟΜΩΣ οταν το συνδεω στο home theater samsung 7.1 παιζει κανονικα..Τι πρεπει να κανω?

Παιδιά, για να ακούσω ήχο από κάποιο κανάλι της τηλεόρασης μεσω ενισχυτή (home cinema) -κυρίως για το Final 4 της 11ης Μαΐου το θέλω- τί πρέπει να κάνω; Να περάσω hdmi από τον ενισχυτή στη τηλεόραση; Μόνο αυτό θέλει;

Υ.Γ όλα τα hdmi είναι "καλυμμένα" (bluray, ps3, nova, media player)

Last edited:
Παιδιά, για να ακούσω ήχο από κάποιο κανάλι της τηλεόρασης μεσω ενισχυτή (home cinema) -κυρίως για το Final 4 της 11ης Μαΐου το θέλω- τί πρέπει να κάνω; Να περάσω hdmi από τον ενισχυτή στη τηλεόραση; Μόνο αυτό θέλει;

Υ.Γ όλα τα hdmi είναι "καλυμμένα" (bluray, ps3, nova, media player)

Αν το home cinema υποστηρίζει το ARC - ναι, hdmi φτάνει. Αλλιώς θέλεις ..... :idea: δες πίσω στην TV αν έχει έξοδο για οπτική...

Αν το home cinema υποστηρίζει το ARC - ναι, hdmi φτάνει. Αλλιώς θέλεις ..... :idea: δες πίσω στην TV αν έχει έξοδο για οπτική...

Ψαχνω ψαχνω και δεν βρισκω οπτική... ο ενισχυτης νομιζω εχει ARC, οποτε συνδεω ενισχυτη με το HMDI της VT30 που λεει HDMI-ARC; Νομιζω ειναι το HDMI-2 (δεν ειμαι σπιτι τωρα να τσεκαρω)

Last edited:
Ψαχνω ψαχνω και δεν βρισκω οπτική... ο ενισχυτης νομιζω εχει ARC, οποτε συνδεω ενισχυτη με το HMDI της VT30 που λεει HDMI-ARC; Νομιζω ειναι το HDMI-2 (δεν ειμαι σπιτι τωρα να τσεκαρω)

Μετά επιλέγεις στο μενού του home cinema αντίστοιχη επιλογή ...
Αν δε θα σου παίξει - βγάζεις (για λίγο) όλα τα HDMI (εκτός το HDMI-ARC) από την TV, κλείνεις - ανοίγεις (από ρεύμα!) την TV και το home cinema και ... απολαμβάνεις τον τέλειο ήχο από το home cinema ....

P.S. Πρέπει να έχεις HDMI καλώδιο v 1.4!!!

μάλλον δεν έψαξες καλά ... Τότε το "Digital Audio Out" τι είναι;

http://www.hometheater.com/images/911pana.vt30bac.jpg

Last edited by a moderator: