Panasonic TX-P65VT30 65'' (με υπολοιπο 3 χρονια εγγυηση απο 5 ετη) ,στα 1000-1100 αξιζει με τα σημερινα δεδομενα? βασικα πηγαινα για 55st60 η 60f5500
Με τα raising blacks, ίσως είναι πολύ καλύτερα ένα σημερινό μοντέλο της πανασόνικ. Εγώ θα κοίταζα προς ST60...
Δεν εχει σημασία . Εδω και 14-15 μήνες θαβουμε συλληβδην τις πλάσμα πανασονικ οπως πριν απο αυτο το διάστημα για 1-2 χρονια η απάντηση σε καθε ερώτηση ήταν πάρε πανασονικ πλάσμα.
Όχι, η ερώτησή μου ήταν ειλικρινής, με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα βρήκα μόνο μία αναφορά, κι αυτή αμφιλεγόμενη. Αν έχει κάποια άλλη πηγή/εμπειρία ο φίλος petasis θα ήθελα να την διαβάσω, γιατί νόμιζα πως αυτό το πρόβλημα είχε εξαληφθεί απ'τη σειρά 30 και μετά (για την 50 μάλλον είναι νωρίς ακόμα για αξιόπιστες μετρήσεις).
Επί του θέματος, 65" VT30 με 3 χρόνια εγγύηση στα 1000 , θα το σκεφτόμουν πολύ καλά πριν την απορρίψω. Τι τηλεόραση και με πόσα παίρνεις σήμερα 65"?
http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/358643/60-έως-69-ίντσες.html
Δεν θα έλεγα πως την θαβουμε.Δεν εχει σημασία . Εδω και 14-15 μήνες θαβουμε συλληβδην τις πλάσμα πανασονικ οπως πριν απο αυτο το διάστημα για 1-2 χρονια η απάντηση σε καθε ερώτηση ήταν πάρε πανασονικ πλάσμα.
Κάποια στιγμή στο μέλλον θα υπάρξει αλλά στις περισσότερες ώρες ( τις 4500 ώρες ούτε και εγώ θυμάμαι ποτέ τις πέρασα)Εγώ απλά θα πω ότι δεν ξέρω, επειδή δεν έχουμε μετρήσεις. Υπάρχει μέτρηση VT30 στις 4.000 ώρες;
Έχουν παρατηρηθεί στην VT30 (και γενικά σε όλη την σειρά 30) rising blacks? Δεν έχω δει πουθενά να αναφέρεται κάτι τέτοιο, έχεις εσύ?
Εγώ απλά θα πω ότι δεν ξέρω, επειδή δεν έχουμε μετρήσεις. Υπάρχει μέτρηση VT30 στις 4.000 ώρες;
Δεν θα έλεγα πως την θαβουμε.
Ποιό πολύ βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους γιατί στο παρελθόν απο μια μερίδων χρηστών διαβάζαμε μόνο διθυραμβικα σχόλια εμπλουτισμένα με αρκετές δόσεις εθελοτυφλισμου στα καραμπινάτα μειονεκτήματα των πλάσμα.
)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.