Δεν θα έλεγα πως την θαβουμε.
Ποιό πολύ βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους γιατί στο παρελθόν απο μια μερίδων χρηστών διαβάζαμε μόνο διθυραμβικα σχόλια εμπλουτισμένα με αρκετές δόσεις εθελοτυφλισμου στα καραμπινάτα μειονεκτήματα των πλάσμα.
Καλά, τα θέματα με την κίνηση χωρίς IFC (που ξεκίνησε όταν πήρα την U20, Ιούνης του 2010), τα πατερνάκια κίνησης του _JL?, τα rising blacks που αμέσως ανέφερα όταν συνέβηκαν στην δική μου U20, κάτι αγωγές στον εισαγωγέα, και τις προτροπές μου να μην αγοράσει κανείς U30 μόλις την είδα να παίζει, σε αυτό το φόρουμ δεν τα λέγαμε;
Αν μη τι άλλο, οι πληροφορίες υπήρχαν. Το τι κρατά ο καθένας από όλα τα γραφόμενα, είναι υποκειμενικό...
Και φυσικά δεν νομίζω (επίσης) ότι θάβουμε την πανασόνικ. Απλά βγαίνουν στην φόρα αυτά που δεν θα βγουν στα reviews, παρά μόνο αν πέσει "γενικευμένη δυσαρέσκεια" και αναγκαστούν οι reviewers να γράψουν κάτι.
Συμφωνώ μαζι σου. Πριν αγοράσω την vt30 τον 11/11 και παρακολουθωντας το νημα οι περισσότεροι χρήστες του φόρουμ και κατοχοι πλασμα δεν έγραφαν ούτε ένα κακο σχολιο για τις πλάσμα , λέγοντας απίστευτες υπερβολές του τυπου παίξε οσο θες παιχνίδια δεν μένει τυπωμα στην οθόνη , και μετα τον 3-4/12 άρχισε η αποκαθήλωση σε σημείο να ακούγονται φωνές για μακριά απο πλάσμα πανασονικ.
Κοντευω 2 χρονια κάτοχος θα έλεγε οτι πρόκειται για μια ακριβή επιλογη για τιβι η οποία όμως οταν ρυθμιστεί σωστα σε αποζημιώνει σε εικόνα , τα θέματα της τεχνολογίας των πλασμα ειναι υπαρκτά αν ψωνισεις συνειδητά και ξέρεις τι παίρνεις δεν θα απογοητευτεις.
Νομίζω είχε αναφερθεί burn-in από την σειρά 20, π.χ.: http://www.avclub.gr/forum/showthre...nd-why?p=1056176604&viewfull=1#post1056176604
Last edited by a moderator: