Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα σε ολους..Θα ηθελα να παρακαλεσω τους κατοχους της VT30 που θα δουν σημερα το ματς του ολυμπιακου χωρις την χρηση ζουμ,να κοιταξουν στο τελος του αγωνα αν υπαρχει οποιοδηποτε ιχνος IR απο το λογοτυπο του Mega...Ευχαριστω....

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα σε ολους..Θα ηθελα να παρακαλεσω τους κατοχους της VT30 που θα δουν σημερα το ματς του ολυμπιακου χωρις την χρηση ζουμ,να κοιταξουν στο τελος του αγωνα αν υπαρχει οποιοδηποτε ιχνος IR απο το λογοτυπο του Mega...Ευχαριστω....

Πλέον το λογότυπο του μεγα είναι εντελώς αχνό...Από την μέρα που πήγαν σε 16/9

Πλέον το λογότυπο του μεγα είναι εντελώς αχνό...Από την μέρα που πήγαν σε 16/9

Ακριβως.
Ετσι οπως ειναι τωρα το λογοτυπο δεν προκειται να εχει κανεις προβλημα ξανα.

Σε δεκάδες ποδοσφαιρικούς αγώνες που έχει μεταδώσει το MEGA (από το 2008 που έχω plasma) κανένα πρόβλημα είτε έχω δει στην plasma του σαλονιού, είτε στης κρεβατοκάμαρας.

Τις περισσότερες φορές βλέπω τον live αγώνα στο σαλόνι και στη συνέχεια ξαπλώνω στη κρεβατοκάμαρα για να δω τα στιγμιότυπα (Champions League), όπου με παίρνει ο ύπνος και το πρωί που ξυπνάω κλείνω και την τηλεόραση... :flipout:

....η οποία παρέμενε όλο το βράδυ στο MEGA ;)

Όπως είπαν τα παιδιά προηγουμένως, από δω και πέρα το MEGA δεν αποτελεί 'πρόβλημα' με το νέο διάφανο λογότυπο.

δηλαδη ΔΕΝ χρειαζεται πλεον ζουμ 1 στο μεγκα ?
ακομα και σε αρχικο σταδιο στρωσιματος περιπου 50 ωρες?

Κατά τη γνώμη μου και την εμπειρία μου από τις plasma που έχω εγώ και άλλες δέκα που έχουν φίλοι και συγγενείς, όχι....

.... (ούτε μπαρμπάδες, ούτε κουμπάροι ούτε κανένας από αυτούς που πήραν plasma στον στενό μου οικογενειακό κύκλο, δεν ασχολήθηκε με στρωσίματα, zoom και άλλους περιορισμούς, όπως χρησιμοποιούσαν τις CRT τους, χρησιμοποιούν και τις plasma τους χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ακόμα κι όταν το MEGA ήταν μεγάλο και φωτεινό).

Δεν χρειάζεται άγχος, όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί το forum είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι το 99 % αυτών που αγχώνονται....δεν έχουν, δεν είχαν και πιθανόν να μην αποκτήσουν ποτέ plasma. ;)

Ρε παιδια η μάνα μου κοιμάται κάθε βράδυ με την px-8 ανοιχτη στο ίδιο κανάλι. Δεν υπάρχει burn in και φυσικά ούτε λόγος για στρωσιμο..

Παιδια εχω μια απορια...Βλεπω οτι εχει γινει αρκετος λογος για το ΝΕΟ λογοτυπο του Mega...Βλεπετε μεγαλη διαφορα με το προηγουμενο;;;Γιατι εγω συνεχιζω και το βλεπω ασπρο και οχι διαφανο οπως λετε;;;

είναι πιο διάφανο και μάλλον ίσως λόγω διαφάνειας εμένα μου φαίνεται και μικρότερο. αλλά και άσπρο να ήτανε τι πρόβλημα έχει???

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

είναι πιο διάφανο και μάλλον ίσως λόγω διαφάνειας εμένα μου φαίνεται και μικρότερο. αλλά και άσπρο να ήτανε τι πρόβλημα έχει???

Εμενα παλι ουτε μικροτερο μου φενεται αλλα ουτε και να υπαρχει μεγαλη διαφορα στο χρωμα...Πριν ισως ηταν πιο λευκο απ'οτι ειναι τωρα;;;Δεν ξερω τι να πω...Οπως και να εχει...Οι κατοχοι της VT30 θα μπορεσουν ισως να μας πουν για τυχον εμφανιση IR μετα το σημερινο...Μακαρι ολα να πανε μια χαρα :-) Καλο μεσημερι σε ολους και ελπιζω να δουμε ολοι μας ενα καλο ματς και οχι καμια ΣΟΥΠΑ.... :-)

Last edited:

Παιδια εχω μια απορια...Βλεπω οτι εχει γινει αρκετος λογος για το ΝΕΟ λογοτυπο του Mega...Βλεπετε μεγαλη διαφορα με το προηγουμενο;;;Γιατι εγω συνεχιζω και το βλεπω ασπρο και οχι διαφανο οπως λετε;;;

Eιναι σημαντικη η διαφορα και πιο μικρο και αρκετα πιο διαφανο.

αλλά και άσπρο να ήτανε τι πρόβλημα έχει???

Ηταν πολυ ασπρο με μηδενικη διαφανεια με αποτελεσμα να προκυπτουν IR/Burn in πιο ευκολα

Δοκιμαστε αν θελετε την πρασινη καρτελα οσοι εχετε πλασμα απο περιεργεια.
http://www.fullhd.gr/images/stories/Special-Content/Test-Pattern/Green.jpg

Μου φαινεται πολυ περιεργο που εχω προβλημα μετα απο στρωσιμο,χωρις πολυωρη θεαση MEGA (ενταξει τον NatGeoHD το εχω σκισει) και με αρκετες ωρες παιξιματος υλικου διορθωσης.

Last edited:
λοιπόν την δοκίμασα κατά τύχη στην s30. δεν είχα θέμα με ir ούτε burnin και απλώς ήταν σε ένα directory με εικόνες και με ενδιέφερε μια με διαφαθμίσεις γκρί. έπεσα επάνω της

λοιπόν παρατήρησα ότι έχει μια αλλοίωση μόνο η συγκεκριμένη καρτέλα πάνω άριστερά και σε μία θέση που δεν μου κολλάει με λογότυπο. δεν μπορείς να διακρίνεις λογότυπο καναλιού όσο και να προσπαθήσεις απλώς εκεί η εικόνα είναι ενα κλικ πιο άσπρη. το κάνει μόνο στην πράσινη καρτέλα και όταν πας κοντά δεν φαίνεται τίποτα.

να πώ ότι η τηλεόραση έχει περίπου 90 ώρες στρώσιμο με χαμηλομένες ρυθμίσεις και με ζοομ εκτός από κάποια 10λεπτα με λογότυπο ετ1. μέγκα και τα άλλα παίζουν με ζοομ.

κάπου διάβασα τις προάλες ότι παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα μόνο σε καρτέλες πράσινες. είναι σε κάποια slide shows στρωσίματος που έχει αναρτήσει ο d-nice για το στώσιμο της st-30 και άλλων στο highdefjunkies και κάποιοι χρήστες παρατήρησαν την ίδια αλλοίωση. ίσως να συνδέεται με τους πράσινους λεκέδες που έχουν παρατηρήσει κάποιοι χρήστες τοπικά στο πάνελ και φαίνονται κυρίως στα μενού συντονισμού dvb-t

gpaska εσένα σου δείχνει λογότυπο???

gpaska εσένα σου δείχνει λογότυπο???
Θα προσπαθησω να το οπτικοποιησω :D

Εγω στην πρασινη καρτελα και μονο βλεπω πολυ αχνο μαυρο ιχνος
- GA (meGA)
και
- al (national)
- hicHD (geographicHD)

Το λογοτυπο του NatGeoHD ειναι πολυ χαμηλα και δεξια σε σχεση με οτι αλλο λογοτυπο κυκλοφορει γι αυτο και μπορω κα ιτα βλεπω και τα δυο.
Απο κοντα δεν διακρινεται ουτε εμενα.

Εχω βαλει photos εδω αλλα δεν ξερω αν μπορεις να το διακρινεις
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056190039&postcount=1430

Last edited:
τις έχω κοιτάξει και για να πώ την αλήθεια δεν το διέκρινα. μόλις έπεσε η πράσινη καρτέλα του fullhd θυμήθηκα την περίπτωση σου και την κοίταξα. σε μένα δεν διακρίνεις λογότυπο αλλά είναι μια περιοχή μικρή όπου το πράσινο είναι ένα κλίκ πιο ανοικτό. μιλάμε για πολύ μικρή διαφορά. σε κανονική θέαση δεν διακρίνεις τίποτα.

Nαι ειναι μουφα η φωτογραφικη τα βοδια στην Canon με ταλαιπωρουν 20 μερες για ενα κωλοπλαστικο καλυμα LCD οταν την παρω πισω θα βαλω καλυτερες

Και κάτι ακόμα... Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου... Κατά τη διάρκεια ταινίας χθες βράδυ, αλλά και άλλη μια φορά, παρατήρησα σε σκηνές γρήγορες, όταν υπάρχει έντονος φωτισμός, (πχ κάτι που γυαλίζει όπως ένα μεταλλικό μαχαίρι και έχει αντανάκλαση αλλά κυρίως σε λευκό φόντο), σαν να πρασινίζει κάαααααπως μέρος της εικόνας, χωρίς όμως να φαίνεται αισθητά... Ρώτησα τα παιδιά που είδαμε ταινία αν είδαν τέτοιο πράγμα και είπαν όχι. Λέτε να είναι η ιδέα μου από τα πολλά που διαβάζω στο φόρουμ; Δεν έχει σχέση πάντως με το green stinge που διάβασα σε ξένα forums. Δηλαδή δεν είναι κάτι τόσο υπαρκτό που να φαίνεται στην TV. Μπορεί και να είναι η ιδέα μου... δεν ξέρω... :s Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος της VT30 ανάλογο περιστατικό;

Last edited:

Ευχαριστώ πολύ. Δεν θα έλεγα οτι βλέπω στο κέντρο της οθόνης Phosphor Trails όπως αποκαλούνται (το έμαθα και αυτό). Με το firmware αν το κατεβασω, θα εξαφανιστούν; Ακόμα δεν είμαι σίγουρος 100% πως βλέπω αυτά τα πρασινάκια.. Δεν ήταν έπίσης παίζοντας ένα videogame αλλά παρακολουθώντας ταινίες

Last edited: