Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια πηγα χτες απογευμα στον κοτσοβολο πτολεμαιδας κ ρωτησα για την 50vt30..ειδαν στα κεντρικα μου ειπαν δεν την εχουν και πως θα στειλουν fax στην πανασονικ..ε, σημερα μου πηραν τηλεφωνο κ μου ειπαν για μετα απο 2 μηνες οτι θα την εχουν..ειναι δυνατον?ποτε βγαινει επισημα?

παιδια πηγα χτες απογευμα στον κοτσοβολο πτολεμαιδας κ ρωτησα για την 50vt30..ειδαν στα κεντρικα μου ειπαν δεν την εχουν και πως θα στειλουν fax στην πανασονικ..ε, σημερα μου πηραν τηλεφωνο κ μου ειπαν για μετα απο 2 μηνες οτι θα την εχουν..ειναι δυνατον?ποτε βγαινει επισημα?

η τηλεόραση έχει βγεί επίσημα και υπάρχει σε άμεση παράδοση. τα ίδια μου είπαν και εμένα σήμερα σε κωτσόβολο στην κηφισίας πριν 1 ώρα ενώ και στο mm στο μαρούσι σημερα το πρωί δεν είχαν καμμία από τις καινούργιες panasonic. σε ερώτηση μου μου είπαν ότι αναμένουν τέλος μαίου αλλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν είχαν την u30 που κυκλοφόρησε μάρτιο. μάλλον είναι στο περίμενε από την αντιπροσωπεία ή δεν θα τις φέρουν - τι να πώ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...Η διαφορά τους με υλικό 2D SD είναι μικρή αλλά υπαρκτή δεδομένου του φτωχού τηλεοπτικού μας σήματος. Η διαφορά αυτή μεγαλώνει όταν κάνουμε σύγκριση υλικού SD από DVD η καλού δορυφορικού σήματος.

Απόδοση συσκευής σε σήμα 2D SD: το σημαντικότερο κριτήριο που θα επηρρεάσει την επιλογή μου σε μελλοντική αγορά. Στα πολυκαταστήματα ηλεκτρικών, όπου όλα τα μοντέλα μπορεί να παίζουν HD υλικό, ακόμα και ειδικά γυρισμένο για προώθησή τους, όλα δείχνουν συναρπαστικά. Όταν μετά πας να δεις κάτι less-than-perfect (ειδικά ελληνικό SD τηλεοπτικό), τρως την ήττα της ζωής σου.

Κατά συνέπεια, αδιαφορώντας (προσωπικά) για θέματα extra slim design (το βρίσκω κι άσχημο σε πολλές συσκευές), 2D-to-3D μετατροπής ή και extra extra deep black, θα ήμουν διατεθειμένος να επιλέξω τη VT30 και μόνο για τη δυνατότητά της να δώσει top-class διαχείριση SD σήματος, που για μένα (και για πολλούς ακόμα) αποτελεί τη συντριπτική πλειοψηφία του υλικού που θα παίξει στην TV.

Από την παρουσίαση στο perfectimage.gr:

Το καλώδιο τροφοδοσίας «έρχεται» πλέον κουμπωμένο στην οπίσθια όψη κάτι που για πρώτη φορά συναντάμε σε τηλεόραση plasma της Panasonic.
Δλδ, αν κατάλαβα καλά, το καλώδιο ρεύματος είναι πλέον ενσωματωμένο στη συσκευή και όχι αποσπώμενο - συνδεόμενο σε αντάπτορα IEC?

Από την παρουσίαση στο perfectimage.gr:

Δλδ, αν κατάλαβα καλά, το καλώδιο ρεύματος είναι πλέον ενσωματωμένο στη συσκευή και όχι αποσπώμενο - συνδεόμενο σε αντάπτορα IEC?
Προφανως αυτό εννοεί...

''Κόβουμε'' απο παντου....

Σχεδιαστικα η VT30 ομως δεν συγκρινεται και το design τιμολογειται.
Αν αθροισουμε το "λιγο καλυτερη σε ολα" + "πολυ ομορφοτερο design" τοτε η διαφορα τιμης κρινετε λογικη και το value for money ειναι λιγο υποκειμενικο.

Αν παίζει τόσο μεγάλη σημασία το design στην τιμολόγηση, τότε οι LCD D7000 & D8000 είναι για τα χρήματα που κοστίζουν χάρισμα...

...''Κόβουμε'' απο παντου....

"Κόβουμε" κόστος ούτε 1,5 ευρώ, από μια συσκευή που την πουλάμε σε υπερ-1000/πλάσια τιμή? Έχει καμία λογική αυτό? Δλδ, αν κοπεί το καλώδιο, πρέπει να την κουβαλάς για service?
[Για να μη πω αν θελήσεις να το αλλαξεις και να βάλεις κάποιο καλύτερο -- καλά ντε, μη βαράτε! :damnyou::rofl:]

Αν παίζει τόσο μεγάλη σημασία το design στην τιμολόγηση, τότε οι LCD D7000 & D8000 είναι για τα χρήματα που κοστίζουν χάρισμα...

Δεν παιζει μονο το design αλλα παιζει και αυτο, εξου και η διαφορα αναμεσα σε D700 και D800 αντιστοιχα, ιδιες τηλεορασεις με αλλο πλαισιο και διαφορετικη τιμη

Δεν εννοούσα μεταξύ τους αλλά σε σχέση με τις Πανασόνικ πλάσμα (και με τις περισσότερες τηλεοράσεις εδώ που τα λέμε, εκτός από την πανάκριβη LG)

Και παιρνεις και δωρο μια ωραια ομπρελα για τα συννεφακια (clouding).

Είμαστε οφ τοπικ αλλά όταν μιλάμε για design τι σχέση έχουν τα σύννεφα?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είμαστε οφ τοπικ αλλά όταν μιλάμε για design τι σχέση έχουν τα σύννεφα?

Εχει γιατι μερικοι αρέσκονται στο να βλεπουν συννεφα παντου ( η τουλαχιστον στις μισες lcd που κυκλοφορούν στην αγορα).

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει γιατι μερικοι αρέσκονται στο να βλεπουν συννεφα παντου ( η τουλαχιστον στις μισες lcd που κυκλοφορούν στην αγορα).

+1 :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα συννεφα υπαρχουν οσο και αν μερικοι κανουν οτι δεν τα βλεπουν (στροθοκαμηλισμος)...

Δυστυχως παει πρωι πρωι πισω στο καταστημα η τηλεοραση μου!!!
Δεν παλευεται η σκιες που φαινονται εβαλα ενα τεστ απο το σαιτ που παρεθεσα στο παραπανω ποστ!!!.Κατεβασα μια γκριζα εικονα που τεσταρει ποσο μπαντινγκ εχει η τβ!!!και εφριξα.Το προβλημα ειναι πιο μεγαλο απο οτι νομιζα!!!!ειδικα η χοντρη καθετη γραμμη που ειναι στα δεξια δεν παλευεται παιδια!!!φαινεται παρα πολυ εντονα.Ελπιζω να μην φαω παλη ταλαιπωρια οπως με την προηγουμενη!!!και να μου δωσουν με την μια αλλην.

Την επομενη φορα να θυμηθω να γραψω και για το banding.

Κατάλαβα. Πλάσμα φορέβερ λοιπόν και πανασόνικ ρούλζ.
Που θα πάει, θα μάθω το μάθημά μου :)

Με λιγα λογια παραπανω ηθελα να τονισω οτι δεν εχει δωθει το ιδιο βαρος στο design με την ποιοτητα εικονας. Εξ ου και η αναγκη για ομπρελες.

Τελος το off topic.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα συννεφα υπαρχουν οσο και αν μερικοι κανουν οτι δεν τα βλεπουν (στροθοκαμηλισμος)...
Εσυ που δε πάσχεις από στρουθοκαμηλισμο αλλα από διορατικότητα ισως θα έπρεπε να προσκομίσεις καποια στοιχεία ( για να σε διευκολύνω δεν μιλω για φωτογραφίες ) που να δικαιολογεί το ποσοστό του 50% που αναφέρεις σε διπλανο θεμα…
Αλλιως να 'χαμε να λέγαμε.

Στους 12 που εχουν D8000 οι 6 εχουν αναφερει clouding.

6/12 =50 %

Αν και ειμαι σιγουρος οτι αν ηξεραν και οι υπολοιποι να ψαξουν θα ηταν το ποσοστο μεγαλυτερο.

φιλε yperion ή οποιος αλλος μπορει, δεν μπορουμε να κανουμε ενα νημα με τα προβληματα των plasma-lcd, τον ορισμο τους και πως μπορουμε να δουμε αν πασχουν απο αυτα; αν υπαρχουν κ τεστ images ή βιντεο ακομα καλυτερα.

ετσι θα μπορουν να μας πουν και οι αλλοι 6 τησ d8000 αν θελουν ομπρελα.
banding τι ειναι;

Last edited: