Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καμια σχεση.
Αν και το δειγμα που αναφέρεις δεν μπορει να θεωρηθεί σοβαρη απόδειξη ( ενα δείγμα 100 τηλεοράσεων θα ηταν σοβαρότερο) παρόλα αυτα σε παραπέμπω στην καρτέλα που υπαρχει στο συγκεκριμένο τοπικ..
Οπως βλέπεις γίνετε αναφορα για μολις δυο τηλεοράσεις που γινονται μαλιστα δεκτες απο την αντιπροσωπία ως ελαττωματικές και γινονται αντικατάσταση.
Συνεπώς για πιο ποσοστό μιλαμε;
Ασε που σύμφωνα με τη λογικη σου πολυ αμφιβάλω και εγω απο τη μερια μου κατα ποσο βλεπει η γνωριζει η πλειοψηφία των κατοχων plasma τι ειναι image retention και burn in.

Κυριοι
Μην συγκρινουμε ανομοιες TV
Panasonic VT30 - Samsung
Αλλο πρακτορ αλλο εισπρακτορ που ελεγε και ο Θανασης Βεγγος

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οπως βλέπεις γίνετε αναφορα για μολις δυο τηλεοράσεις που γινονται μαλιστα δεκτες απο την αντιπροσωπία ως ελαττωματικές και γινονται αντικατάσταση.
Συνεπώς για πιο ποσοστό μιλαμε;

Δεν λεγεται clouding λεγεται banding και torchlight.

Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης.

ΥΓ. Υπαρχει και μελος με προβλημα που δεν ειναι στην λιστα.

μόλις έγινα κάτοχος μιας 50vt30... (όμορφη, αρκετες αντανακλάσεις, εικόνα καλή αλλά θα δούμε μετά το στρώσιμο), κρίμα δεν έχει σύνδεση με S-VIDEO και μόνο 2 συνδέσεις με αντάπτορες εκτός HDMI(scart, component). ψάχνομαι για να γλιτώσω 1 τηλεκοντρολ από το δορυφορικό να βάλω cam ( με μια κάρτα απο card sharing) έχει δοκιμάσει κανείς? την μώβ Ird3to cam που αναφέρεται πολύ για καλή συνεργασία με τη nova έχει κανείς άποψη, συνεργάζεται με παλίοτερες panasonic?

μόλις έγινα κάτοχος μιας 50vt30... (όμορφη, αρκετες αντανακλάσεις, εικόνα καλή αλλά θα δούμε μετά το στρώσιμο), κρίμα δεν έχει σύνδεση με S-VIDEO και μόνο 2 συνδέσεις με αντάπτορες εκτός HDMI(scart, component)...

Αν η θύρα S-video άρχισε ήδη να θεωρείται περιττή στους προτζέκτορες, ήταν δυνατό οι τηλεοράσεις να μείνουν πίσω?
Σε 2-3 χρόνια όλα τα προβολικά μέσα θα έρχονται με HDMI και μόνο... :icon15:

μόλις έγινα κάτοχος μιας 50vt30... (όμορφη, αρκετες αντανακλάσεις, εικόνα καλή αλλά θα δούμε μετά το στρώσιμο), κρίμα δεν έχει σύνδεση με S-VIDEO και μόνο 2 συνδέσεις με αντάπτορες εκτός HDMI(scart, component). ψάχνομαι για να γλιτώσω 1 τηλεκοντρολ από το δορυφορικό να βάλω cam ( με μια κάρτα απο card sharing) έχει δοκιμάσει κανείς? την μώβ Ird3to cam που αναφέρεται πολύ για καλή συνεργασία με τη nova έχει κανείς άποψη, συνεργάζεται με παλίοτερες panasonic?

Αν δεν εχεις ηδη "παντρεμενη" καρτα ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη η Nova θα αποσύρει τις ελευθερες και μονο με τον δεκτη PACE θα λειτουργουν οποτε τζαμπα θα πανε τα λεφτα για το cam.

Αν εχεις "παντρεμενη" καρτα ηδη δεν υπαρχει επιλογη εκτος του επισημου δεκτη.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν δεν εχεις ηδη "παντρεμενη" καρτα ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη η Nova θα αποσύρει τις ελευθερες και μονο με τον δεκτη PACE θα λειτουργουν οποτε τζαμπα θα πανε τα λεφτα για το cam.

Όσο πληρώνεις κανονικά και δεν διακόπτεις την σύνδεση σου, η ακατονόμαστη δεν μπορεί ποτέ να σου παντρέψει την κάρτα.

Χθές πήρε ο ξάδερφος μου την Samsung 51D6900 (ήμουν μεταξύ αυτής και της vt30 που πήρα τελικά εγώ).Πολύ όμορφη αν και στο design νομίζω ότι η Πανασονικ είναι ομορφότερη αλλά αυτό είναι υποκειμενικό...Στο παίξιμο μια χαρά αν και κανένας από τους δυο μας δεν πρόλαβε να ασχοληθεί ιδιαίτερα με ρυθμίσεις.Εκεί όμως που απογοητεύτηκα σε σύγκριση με την vt30 είναι το media player.Ξέρω ότι μιλάμε για tv και πολλοί θα πείτε πάρε media player εξωτερικό κτλ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τί θα πείραζε να είχαμε χωρίς κόπο ελληνικούς υπότιτλους και να παίζει όλα τα avi και mkv.H samsung παίζει τα πάντα και όχι μόνο σε αυτή τη σειρά.Ακόμα και σε μία 26c40 lcd!Η panasonic χθες δεν έπαιζε grey's anatomy και με έβριζε η γυναίκα μου γιατί η μικρή της πλάκας lcd της κρεβατοκάμαρας παίζει τα πάντα...Και άντε να της εξηγήσεις για clouding,ταχύτητες απόκρισης και καλύτερο μαύρο...

Χθές πήρε ο ξάδερφος μου την Samsung 51D6900 (ήμουν μεταξύ αυτής και της vt30 που πήρα τελικά εγώ).Πολύ όμορφη αν και στο design νομίζω ότι η Πανασονικ είναι ομορφότερη αλλά αυτό είναι υποκειμενικό...Στο παίξιμο μια χαρά αν και κανένας από τους δυο μας δεν πρόλαβε να ασχοληθεί ιδιαίτερα με ρυθμίσεις.Εκεί όμως που απογοητεύτηκα σε σύγκριση με την vt30 είναι το media player.Ξέρω ότι μιλάμε για tv και πολλοί θα πείτε πάρε media player εξωτερικό κτλ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τί θα πείραζε να είχαμε χωρίς κόπο ελληνικούς υπότιτλους και να παίζει όλα τα avi και mkv.H samsung παίζει τα πάντα και όχι μόνο σε αυτή τη σειρά.Ακόμα και σε μία 26c40 lcd!Η panasonic χθες δεν έπαιζε grey's anatomy και με έβριζε η γυναίκα μου γιατί η μικρή της πλάκας lcd της κρεβατοκάμαρας παίζει τα πάντα...Και άντε να της εξηγήσεις για clouding,ταχύτητες απόκρισης και καλύτερο μαύρο...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου... Εδώ η μάνα μου μου την έλεγε επειδή η Pioneer που έχω δεν βγάζει EPG χωρίς δορυφορικό δέκτη ενώ η Samsung των 250Ε το βγάζει και στα ελληνικά κιόλας χωρίς πρόβλημα!!

Ισως με κανα firmware update της Panasonic να γίνει δουλειά αφού είναι θέμα software κυρίως...

To κόστος ενός ενσωματωμένου mp είναι ασήμαντο. Το ίδιο και η τεχνογνωσία!
Πρόκειται για επιλογή της pany και αν θέλετε τη γνώμη μου σωστή.

1) Είναι ενάντια στη πειρατεία
2) Δεν φορτώνει την tv με ένα άχρηστο mp (γιατί σε 1-2 χρόνια θα είναι άχρηστος... και η τηλεόραση θα μείνει για αρκετά περισσότερα)

Κακώς, κατά τη γνώμη μου βάζει και δορυφορικό δέκτη!

Ένας media player για γρήγορη/εύκολη αναπαραγωγή personal photos και video είναι υπεραρκετό για μια tv!

Καμία εταιρεία δεν γνωρίζει τις ανάγκες σας! Επιλέγετε προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας... :grandpa:

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όσο πληρώνεις κανονικά και δεν διακόπτεις την σύνδεση σου, η ακατονόμαστη δεν μπορεί ποτέ να σου παντρέψει την κάρτα.

HD ομως νομιζω δεν μπορεις να δεις με την παλια καρτα.

Ειναι θεμα χρονου να γινει ολικο "παντρεμα" κατα την αποψη μου.

Τωρα ποια φορμουλα θα βρουν δεν ξερω.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

To κόστος ενός ενσωματωμένου mp είναι ασήμαντο. Το ίδιο και η τεχνογνωσία!
Πρόκειται για επιλογή της pany και αν θέλετε τη γνώμη μου σωστή.

1) Είναι ενάντια στη πειρατεία
2) Δεν φορτώνει την tv με ένα άχρηστο mp (γιατί σε 1-2 χρόνια θα είναι άχρηστος... και η τηλεόραση θα μείνει για αρκετά περισσότερα)

Κακώς, κατά τη γνώμη μου βάζει και δορυφορικό δέκτη!

Ένας media player για γρήγορη/εύκολη αναπαραγωγή personal photos και video είναι υπεραρκετό για μια tv!

Καμία εταιρεία δεν γνωρίζει τις ανάγκες σας! Επιλέγετε προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας... :grandpa:

Αν και σέβομαι την άποψη σου,θα παραθέσω μερικά επιχειρήματα υπέρ της ύπαρξης ενός λειτουργικού media player.
Αν το θέμα ήταν η πειρατεία δεν θα έβαζε καθόλου ούτε media player ουτε dlna.Μπορώ να δώ κάποιες ταινίες ή σειρές αλλά όχι όλες.Δηλαδή λίγο πειρατεία σε sd ανάλυση οκ, το πολύ σε hd απαγορεύεται;Αφού με εξωτερικό mp θα παίξει τα πάντα.Γιατί να έχω 2 remote controls?Αναφέρεις ότι δεν τη φορτώνει με άχρηστο mp.Mα ακριβώς αυτό κάνει.Το βάζει αλλά δεν είναι απόλυτα λειτουργικό σήμερα,πόσο μάλλον σε 1-2 χρόνια.Ας μην το έβαζε τουλάχιστον να ξέραμε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε άλλο μέσο.Για τον δέκτη δεν το βρίσκω κακό να υπάρχει, αν και νομίζω ότι είναι διαφορετικό από το media player.Και τέλος οι εταιρείες όχι μόνο γνωρίζουν τις ανάγκες μας αλλά σε πολλές περιπτώσεις τις δημιουργούν κιόλας!Απλά επιλέγουν ποιές από αυτές θα ικανοποιήσουν και σε ποιό βαθμό για να έχεις αυτή την αίσθηση του ανικανοποίητου και να επιστρέψεις για το επόμενο,πιο καινούργιο,πιο εξελιγμένο προιόν.

Σε προσωπικό επίπεδο ελπίζω σε software update.Έχω home theater που παίζει τα πάντα,αλλά γιατί η tv μου που κοστίζει 3 βασικούς μισθούς ενός υπαλλήλου να μην παίζει αυτά που παίζει μία των 290ευρώ;

Επιπλέον για τον φίλο που δεν του έπαιζαν υπότιτλοι με μετατροπή σε utf-8 χωρίς BOM, ας δοκιμάσει αφού τους μετατρέψει να χρησιμοποιήσει ως server τον προτεινόμενο από την πανασονικ twonky.Παρατήρησα ότι σε κάποια avi οι υπότιτλοι μέσω windows media server δεν έπαιζαν ενώ μέσω twonky εμφανίστηκαν κανονικά.Άλλο κουφό αυτό.Αλλά μάλλον είναι θέμα server και όχι τηλεόρασης το συγκεκριμένο...

Σεβαστή η γνώμη σου... η οποία είναι τόσο προσωπική όσο και η δική μου... λόγω των ιδιαίτερων αναγκών του καθενός μας!

Γράφοντας μόνο για τον εαυτό μου λοιπόν, να πω ότι δεν έχω (ούτε πρόκειται) χρησιμοποιήσει mp τηλεόρασης πέραν της προβολής photos και home videos (για να μην ανοίγω το mp μου και μόνο!).

Επιπλέον δεν γνωρίζω τηλεόραση που να έχει mp που να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μου σε αναπαραγωγή media files (πχ iso με υπότιτλους, Ηigh Resolution Audio 24/96, ή άλλες ευκολίες ή ποιότητα ανάλογη με τα εξελιγμένα video chips της Sigma, Realtech, Marvel κτλ...) και ποτέ έως τώρα δεν συνυπολόγισα στο value μιας τηλεόρασης τον ενσωματωμένο media player (ή το δορυφορικό δέκτη... μιας και δεν τον χρειάζομαι, αλλά αναγκάστηκα να τον πληρώσω στην V10...).

Για εμένα, η τηλεόραση είναι η κατάληξη του μέσου αναπαραγωγής και μόνο... είτε αυτό λέγεται τηλεοπτικός σταθμός, κεραία αναμετάδοσης και κύματα, είτε κάθε είδους player (BD, DVD, MP, PC)...

Φυσικά επαναλαμβάνω ότι ο καθένας διαλέγει σύμφωνα με τις ανάγκες του.
Θυμίζω μόνο ότι πολλά αξιοπρεπή media players (εμφανώς καλύτερα από τη συντριπτική πλειοψηφία των ενσωματωμένων στις τηλεοράσεις) κοστίζει 100-150 ευρώ.

Βέβαια να τονίσουμε οτι καμία γυναικά ποτε ΔΕΝ θα αγόραζε VT30.
Καλορίζικη. :ernaehrung004:

καλά μην παίρνεις και όρκο. η δική μου μόνο αυτή θέλει όχι την πανασόνικ vt30 αλλά την viega vt30 και όχι viera. όπως τη λέει έχοντας δει το λογότυπο στο πάνω μέρος της τηλεόρασης. μου αφήνει μόνο επιλογές για gt30 ή άντε για g30. μάλιστα σε κάποιο πλαίσιο που την πήγα να δεί την 50άρα για το μέγεθος - είδαμε μια samsung ps50c6900 και με τον πωλητή από πάνω να προσπαθεί να τη σπρώξει- γυρίζει και του λέει μικρή είναι, έχετε πουθενά στημένους προβολείς??? να δούμε. κόκαλο ο πωλητής. της έχει κολλήσει ότι ταινία δεν υπάρχει σε τηλεόραση.
το πάσχα που είμαστε κωνσταντινούπολη πήγαμε σε ένα σατουρν να πάρουμε ένα δώρο για τους φίλους μας και είδαμε την 46d8000. της λέω μπιμπελό καλή ε? μπα μου λέει πολύ λεπτή είναι θα τα παίξουν σύντομα τα ηλεκτρονικά της.

έτσι είμαστε για ανακατατάξεις στο καθιστικό και για αγορά 46άρας-50άρας σε πρώτη φάση και προτζέκτορα σε 2η.

:worshippy::worshippy::worshippy:σωστά αλλά εαν είναι να στη σπάσουν αποκτούν και τεχνολογικές γνώσεις!πόσο μάλλον όταν είναι και στον μήνα τους και δεν μπορούν να δούν grey's anatomy στην νέα 50αρα!

Last edited:
:worshippy::worshippy::worshippy:σωστά αλλά εαν είναι να στη σπάσουν αποκτούν και τεχνολογικές γνώσεις!πόσο μάλλον όταν είναι και στον μήνα τους και δεν μπορούν να δούν grey's anatomy στην νέα 50αρα!

Πας απευθείας για Media Player !!!

καλά μην παίρνεις και όρκο. η δική μου μόνο αυτή θέλει όχι την πανασόνικ vt30 αλλά την viega vt30 και όχι viera. όπως τη λέει έχοντας δει το λογότυπο στο πάνω μέρος της τηλεόρασης. μου αφήνει μόνο επιλογές για gt30 ή άντε για g30. μάλιστα σε κάποιο πλαίσιο που την πήγα να δεί την 50άρα για το μέγεθος - είδαμε μια samsung ps50c6900 και με τον πωλητή από πάνω να προσπαθεί να τη σπρώξει- γυρίζει και του λέει μικρή είναι, έχετε πουθενά στημένους προβολείς??? να δούμε. κόκαλο ο πωλητής. της έχει κολλήσει ότι ταινία δεν υπάρχει σε τηλεόραση.
το πάσχα που είμαστε κωνσταντινούπολη πήγαμε σε ένα σατουρν να πάρουμε ένα δώρο για τους φίλους μας και είδαμε την 46d8000. της λέω μπιμπελό καλή ε? μπα μου λέει πολύ λεπτή είναι θα τα παίξουν σύντομα τα ηλεκτρονικά της.

έτσι είμαστε για ανακατατάξεις στο καθιστικό και για αγορά 46άρας-50άρας σε πρώτη φάση και προτζέκτορα σε 2η.

Kαλα, καλα , κατσε στο ΔΙΠΛΑ ΜΑΓΑΖΙ να ειχε ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ .....

:ADFAD2: