Καλησπέρα σε όλους . Αν και νέο μέλος θα ήθελα να σας γράψω τις εντυπώσεις μου από την 50VT30 , που εδώ και λίγες μέρες έχω στην κατοχή μου . Η ποιότητα της εικόνας χωρίς πολλά σε HD σήμα από ΗΤPC (1080p) και σε προρρύθμιση THX είναι απλά φανταστική . Έρχομαι απο μία PHILIPS (42pfl7433) που με έβγαλε ασπροπρόσωπο τα τελευταία τρία χρόνια , παρόλα αυτά η διαφορά μεταξύ των δύο τηλεοράσεων θα έλεγα είναι τεράστια . Το χθεσινό ματς στο μπάσκετ στο ΕΡΤ ΗD απλά άφησε άφωνους όσους το είδαν . Η απόδοση της κίνησης , το μηδενικό judder τόσο σε 60 , 50 και 24p πηγές , τα χρώματα , το βαθύτερο μαύρο που έχω δει . Η απόδοση σε SD και το scaling επίσης θα έλεγα κορυφαίο .Flicker δεν μπόρεσα να αντιληφθώ πουθενά , ούτε και floating blacks , ενώ με το IFC ενεργοποιημένο δεν αντιλήφθηκα ούτε το 50 hz bug. H ομοιομορφία της οθόνης αψεγάδιαστη , και η διαφορά με την LCD και το clouding της χαοτική. Το 3D στο γνήσιο δισκάκι του AVATAR 3D (αποκλειστικό της Panasonic) απίστευτο . Και πάλι τέλεια απόδοση κίνησης , σχεδόν καθόλου crosstalk , τέλειος συγχρονισμός με τα γυαλιά και φυσικά μία σχεδόν τρομακτική αίσθηση του βάθους . Και τώρα κάποια ελάχιστα ψεγάδια , που είναι τόσο ελάχιστα που κανονικά μπροστά σε αυτά που η τηλεόραση προσφέρει , ίσως δεν θα έπρεπε καν να αναφερθούν . Πρώτον παρατήρησα σε ταινίες διάρκειας 2 - 3 ωρών το λεγόμενο brightness flunctuation κάπου 4 με 5 φορές για κλάσματα του δευτερολέπτου, που έχει αναφερθεί σε κάποια σχετικά reviews. Είναι πραγματικά αναιπαίσθητο και ίσως να μην το καταλάβαινα αν δεν το είχα διαβάσει στα reviews. Για να το περιγράψω ακόμη καλύτερα είναι σαν να αλλάζει το gamma της οθόνης σε εκείνες τις σκηνές . Παρόλα αυτά συμβαίνει ελάχιστες φορές και ίσα ίσα που το αντιλαμβάνεσαι . Σε σύγκριση με την LCD που είχα και στις σκοτεινές σκηνές ανέβαζε απότομα και άκομψα την φωτεινότητα σε σημείο που όλοι το παρατηρούσαν , εδώ το φαινόμενο είναι πταίσμα . Επίσης χθες έκανα και το εξής ατόπημα για μένα κακούργημα ! Άφησα το break in dvd να παίζει στο Htpc (αυτό του Evangelou από το avsforum) για να την στρώσω , και κάποια στιγμή ενώ έλειπα τα windows πέταξαν μήνυμα στο κέντρο της οθόνης για κάποια καινούργια έκδοση προγράμματος . Περιττό να πω ότι το μήνυμα πρέπει να έμεινε εκεί πάνω από 5 ώρες !! Όταν επέστρεψα έπαθα σοκ όταν είδα IR στην καινούργια τηλεόραση . Από χθες μέχρι σήμερα έβαλα το scrolling test να τρέχει και την τηλεόραση στην ρύθμιση dynamic και δόξα τον Θεό το IR εξαφανίστηκε μπορώ να πω εντελώς . Από δω και πέρα προσοχή . Οπότε το φαινόμενο υπάρχει , αλλά από την άλλη μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το scrolling pattern της Panasonic , ειδικά στην ρύθμιση dynamic , βοηθάει πάρα πολύ . Αυτά και ελπίζω να βοήθησα κάποιους επίδοξους αγοραστές. !