Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κρατησε την vt20 θα δεις και μετα απο καποιο καιρο θα σου αρεσει ακομα πιο πολυ η εικονα της...την ποιοτητα της δεν προκειται να τη βρεις σε αλλη εταιρια....και οι διαφορες με την vt30 ειναι πολυ μικρες και οπως ειπε κι ο φιλος και οι 2 εχουν θεματακια και δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα παραπανω για την vt30

κρατα τη vt20 και τηλεοραση θα αλλαξεις μετα απο 3 χρονια που θα εχει βγει 42+ σε oled

Thnks Paul, αυτο θα κανω. Ασε που ολο και κατι θα βρω και εκει και υστερα πιος με ακουει παλι :a0210:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Thnks Paul, αυτο θα κανω. Ασε που ολο και κατι θα βρω και εκει και υστερα πιος με ακουει παλι :a0210:

+1
Νομίζω ότι αυτή είναι η σωστότερη σκέψη την οποία πρέπει να έχει υπόψιν κάποιος υποψήφιος αγοραστής,ανεξάρτητα από πια τεχνολογία θα επιλέξει plasma-lcd, κάποιο ψεγάδι θα βρει .

Καλημερα παιδια..Μπας και εχει βρεθει κανενα review για την 55VT30;;;Μονο για την 50αρα βλεπω οπου και αν ψαχνω...Παρεπιπτοντως οσον αφορα τα Floating Blacks στην 50αρα VT30 δεν παιζει παιδια...Δεν εχει καθολου με βαση αυτα που μου ειπε φιλος που την αγορασε και ειδε αρκετες ωρες ταινιες...Πριν την VT30 ειχε την VT20 και εκει οντως μου το εχει πει παμπολλες φορες οτι τα Floating Blacks ειναι παρα πολυ εντονα και ενοχλητικα...Στην VT30 δεν εχει παρατηρησει το παραμικρο...Δεν την εχω δει με τα ματια μου,αλλα τον πιστευω...Οσον αφορα τα διαφορα βιντεο περι Floating Blacks στην 50VT30 στο youtube, μαλλον φτιαχτα ειναι οπως και πολλα αλλα για λογο παραπλανησης η δεν ξερω και γω τι αλλο...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα παιδια..Μπας και εχει βρεθει κανενα review για την 55VT30;;;Μονο για την 50αρα βλεπω οπου και αν ψαχνω...Παρεπιπτοντως οσον αφορα τα Floating Blacks στην 50αρα VT30 δεν παιζει παιδια...Δεν εχει καθολου με βαση αυτα που μου ειπε φιλος που την αγορασε και ειδε αρκετες ωρες ταινιες...Πριν την VT30 ειχε την VT20 και εκει οντως μου το εχει πει παμπολλες φορες οτι τα Floating Blacks ειναι παρα πολυ εντονα και ενοχλητικα...Στην VT30 δεν εχει παρατηρησει το παραμικρο...Δεν την εχω δει με τα ματια μου,αλλα τον πιστευω...Οσον αφορα τα διαφορα βιντεο περι Floating Blacks στην 50VT30 στο youtube, μαλλον φτιαχτα ειναι οπως και πολλα αλλα για λογο παραπλανησης η δεν ξερω και γω τι αλλο...

την 55άρα την μετράνε αυτή τη στιγμή στο cnet. παίρνουν διαδοχικές μετρήσεις μάυρου καθώς ανεβαίνουν οι ώρες λειτουργίας.

την 55άρα την μετράνε αυτή τη στιγμή στο cnet. παίρνουν διαδοχικές μετρήσεις μάυρου καθώς ανεβαίνουν οι ώρες λειτουργίας.

Στις πόσες ώρες έχουν φτάσει;
Το πρόβλημα με το cnet βέβαια είναι ότι είχαν πει ότι τα μοντέλα του 2010 παθαίνουν άνοδο μόνο 63% (μειωμένο δηλ. σε σχέση με το 2009), το οποίο δεν ήταν αλήθεια...

εχθές κάπου είδα στο highdefjunkies ότι ήταν στις 17κάτι ώρες και κάποιος χρήστης ανέφερε μια μείωση του μαύρου σε σχέση με τις 0. πάντως οι αρχικές εκτιμήσεις μιλούν για μαύρο ίσο χειρότερο από τη vt25.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εχθές κάπου είδα στο highdefjunkies ότι ήταν στις 17κάτι ώρες και κάποιος χρήστης ανέφερε μια μείωση του μαύρου σε σχέση με τις 0. πάντως οι αρχικές εκτιμήσεις μιλούν για μαύρο ίσο χειρότερο από τη vt25.

Καλησπερα..Ενταξει μην τρελαθουμε τελειως..Δεν γινονται αυτα τα πραγματα...Ουτε για το μαυρο που μετα τις 17 ωρες χαλαει,ουτε για το οτι εχει χειροτερο απο την VT20-25...Το μοναδικο σαιτ που γραφει κατι τετοιο ειναι...Κανεις αλλος...Μαλλον φενεται πως υπαρχουν και οι φιλοι απο το αντιπαλο στρατοπεδο,αυτοι των Led,που θελουν να την βγαλουν σκαρτη την VT30,η ακομη και οι κατοχοι της VT20-25 που επειδη η VT30 ειναι κατα πολυ καλυτερη τηλεοραση απο την δικη τους,δεν μπορουν να το χωνεψουν και την θαβουν...Ελεος..Σε ολα τα σαιτ γραει για πολλα πλεονεκτηματα συγκριτικα με την VT20-25 και μια στιγμη θα την βγαλουν χειροτερη;;;Ελεος παιδια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα..Ενταξει μην τρελαθουμε τελειως..Δεν γινονται αυτα τα πραγματα...Ουτε για το μαυρο που μετα τις 17 ωρες χαλαει,ουτε για το οτι εχει χειροτερο απο την VT20-25...Το μοναδικο σαιτ που γραφει κατι τετοιο ειναι...Κανεις αλλος...Μαλλον φενεται πως υπαρχουν και οι φιλοι απο το αντιπαλο στρατοπεδο,αυτοι των Led,που θελουν να την βγαλουν σκαρτη την VT30,η ακομη και οι κατοχοι της VT20-25 που επειδη η VT30 ειναι κατα πολυ καλυτερη τηλεοραση απο την δικη τους,δεν μπορουν να το χωνεψουν και την θαβουν...Ελεος..Σε ολα τα σαιτ γραει για πολλα πλεονεκτηματα συγκριτικα με την VT20-25 και μια στιγμη θα την βγαλουν χειροτερη;;;Ελεος παιδια

επειδή δεν μου αρέσει να πετάω τσιτάτα και σχόλια χωρίς βάση παραθέτω κάποια πρόσθετα στοιχεία.

το review γίνεται από τoν David Katzmaier

Just received my Panasonic 55VT30. After 1 hr warm-up, THX 0% black is 0.0062 fL, a bit higher than 2010's VT25. Will follow up tomrw

Panasonic TC-P55VT30 update: after 23 hours, 0% black in THX default is down to 0.0057 fL, a nice improvement. Will cal/review after 140 hrs

Panasonic TC-P55VT30 update: 137 hour mark and 0% black in THX default is down to 0.0046 fL, a 0.0016 improvement since 1 hr.

http://twitter.com/#!/dkatzmaier

ίσως να είναι οπαδός των led ή να έχει vt20 και να θέλει να βγάλει σκάρτη την vt30. εγώ που να ξέρω - είμαι μπροστά στις καταγραφές των μηχανημάτων του????. ξέρω πως κάνει τις μετρήσεις του?????

μπορεί να είναι της θεωρίας - αφού είναι πλάσμα - σίγουρα θα πάθει burnin - βγάλτη σκάρτη να τελειώνουμε.

μίλησα για αρχική εκτίμηση χειρότερου μαύρου (υψηλότερη τιμή) από την vt25 και για μείωση του μαύρου (μείωση σημαίνει χαμηλότερη τιμή πιο κοντά στο 0) μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας. τώρα ανέφερα ότι πρέπει να είναι στις 17κάτι (εκατόν εβδομήντα κάτι ώρες). ούτε για χαλάσματα του μαύρου μίλησα ούτε τίποτα.

ΥΓ 1) βαριέμαι να κάνω τα φουτλαμπερτς καντέλλες αν και πολύ θα ήθελα να δώ πόσο είναι η τελευταία του μέτρηση
2) έχω crt και έλεγα να πάρω μια παννυ αλλά θα στήσω πρώτα ένα προβόλι και θα περιμένω να πέσουν λίγο οι τιμες το καλοκαίρι.

Αν παρακολουθησει καποιος τα reviews της Vt30 θα βγαλει τα εξης συμπερασματα.. αφενός οτι προκειται για ενα μοντελο μπροστα απο την Vt20 και αφετερου οτι δεν αξιζουν οι διαφορες την αλλαγη της. Εγω τουλαχιστον αυτο εισεσπραξα. Αλλα ολα εχουν να κανουν με τα "βαλαντια",
αλλος φετος αγοραζει bmw και του χρονου την αλλαζει με την επομενη σειρα και αλλος την κραταει για χρονια. Το ζητουμενο ειναι παντα το "value for money", αν το ακολουθησεις πιστα δεν προκειται να μουτσωσεις ποτε τον ευατο σου. Οσο για την vt20 εγω σαν τελειομανης της εσουρα πολλα, αλλα κατα καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει και πολυ χωσίδι και με την φετινη σειρα απο αλλους, ο χρονος θα δείξει. Παντως αν τα εχεις να κανεις το ενα βημα μπροστα χαμενος δεν θα βγεις σιγουρα, αρκει να μην σε προλαβει η τεχνολογια το φθινόπωρο και αρχισει πάλι η γκρινια.

Last edited:
Αν παρακολουθησει καποιος τα reviews της Vt30 θα βγαλει τα εξης συμπερασματα.. αφενός οτι προκειται για ενα μοντελο μπροστα απο την Vt20 και αφετερου οτι δεν αξιζουν οι διαφορες την αλλαγη της. Εγω τουλαχιστον αυτο εισεσπραξα. Αλλα ολα εχουν να κανουν με τα "βαλαντια",
αλλος φετος αγοραζει bmw και του χρονου την αλλαζει με την επομενη σειρα και αλλος την κραταει για χρονια. Το ζητουμενο ειναι παντα το "value for money", αν το ακολουθησεις πιστα δεν προκειται να μουτσωσεις ποτε τον ευατο σου. Οσο για την vt20 εγω σαν τελειομανης της εσουρα πολλα, αλλα κατα καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει και πολυ χωσίδι και με την φετινη σειρα απο αλλους, ο χρονος θα δείξει. Παντως αν τα εχεις να κανεις το ενα βημα μπροστα χαμενος δεν θα βγεις σιγουρα, αρκει να μην σε προλαβει η τεχνολογια το φθινόπωρο και αρχισει πάλι η γκρινια.

Δεν πιστευω για φετος να υπαρξει καλθτερη TV απο την VT30...Ουτε αντιπαλοσναπο plasma,ουτε απο Led...Πολλα ακουστηκαν για τις νεες Plasma της Lg,προσωπικα δεν τις εχω εμπυστοσυνη καθολου...Για Samsung ποτε δεν θα εδινα χρηματα να παρω Plasma..Τωρα για Led,ολες ανυπαρκτες ειναι για τα δικα μου γουστα,με μιε μονο εξαιρεση αυτη της Toshiba ZL1 με Direct Led Local Dimming 512 ζωνων...Αλλα για μενα η τιμη της απαγορευτικη..55 αρα στα 5000-6000 χιλιαρικακια,που και παλι ομως δεν ξερω αν θα φτανει την ποιοτητα της VT30..Οποτε και για φετος ολα δειχνουν τον μονοδρομο της VT30 η εκτος και αν καποιος αλλος εχει διαφορετικη γνωμη ας την πει

Αν και η μονη ενσταςη μου εχει να κανει με το λεγομενο Rising Black...Ποιο το νοημα να παρεις μια τηλεοραση με μαυρο πισσα και μετα απο 1600 ωρες να απολαμβανεις ενα ωραιοτατο γκρι;;;Θα ηθελα να παρακαλεσω οποιονδηποτε κατοχο της VT30 η ακομη και της VT20,αν εχουν δει διαφοροποιηση στο μαυρο της τηλεορασης τους,σε σχεση με αυτο το μαυρο που ειχαν οταν την αγορασαν να το πουν και αν οντως η διφορα που εχουν δει ειναι μεγαλη..Ευχαριστω....

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εκτος και αν καποιος αλλος εχει διαφορετικη γνωμη ας την πει
εγω!

ΠΑΡΕ VT20

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις -

εγω!

ΠΑΡΕ VT20

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αν μπορεις δικαιολογησε την γνωμη σου....Η VT30 ειναι καλυτερη στα παντα...Με γενικες ομολογιες..Το μονο θετικο που εχει η VT20 ειναι η πλεον η χαμηλοτερη τιμη της και αν βεβαια μπορει καποιος να την βρει στα καταστηματα...Εμενα βεβαια δεν θα μου εκανε και λογω ιντσων..Θελω 55αρα και η VT20 δεν με καλυβει ουτε με την 50αρα ουτε με τις 65αρα

οσον αφορα το μαυρο που ειπες οντως η VT30 εχει χειροτερο μαυρο (εστω και λιγο) απ'την VT20....για ριξε μια ματια στο νουμερο ενα review site hdtvtest

επισης στο ενα χρονο που την εχω το μαυρο της εχει παραμεινει απολυτα οπως ηταν την πρωτη φορα δηλαδη κατραμι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν πιστευω για φετος να υπαρξει καλθτερη TV απο την VT30...Ουτε αντιπαλοσναπο plasma,ουτε απο Led...Πολλα ακουστηκαν για τις νεες Plasma της Lg,προσωπικα δεν τις εχω εμπυστοσυνη καθολου...Για Samsung ποτε δεν θα εδινα χρηματα να παρω Plasma..Τωρα για Led,ολες ανυπαρκτες ειναι για τα δικα μου γουστα,με μιε μονο εξαιρεση αυτη της Toshiba ZL1 με Direct Led Local Dimming 512 ζωνων...Αλλα για μενα η τιμη της απαγορευτικη..55 αρα στα 5000-6000 χιλιαρικακια,που και παλι ομως δεν ξερω αν θα φτανει την ποιοτητα της VT30..Οποτε και για φετος ολα δειχνουν τον μονοδρομο της VT30 η εκτος και αν καποιος αλλος εχει διαφορετικη γνωμη ας την πει

Κοιτα επειδη ερχομαι απο plasma LG, θα ελεγα οτι ειναι τηλεροραση που οτι πληρωνεις παιρνεις, δεν θα σε αδικησει. Δεν ειναι βεβαια hi end, δεν προκειται να να σου δωσει την δυνατοτητα να παιζεις ωρες με τις ρυθμισεις της, ομως δεν προκειται να πεις και οτι εκανες χαζομαρα που την αγορασες, γενικότερα προορίζονται για αγοραστες που δεν εχουν την υπομονη να την ψαξουν και δεν γνωριζουν και πολλα για τεχνολογιες, μετρησεις κτλ, θελουν παρε βαλε και ικανοποιητικο αποτελεσμα. Οσο για τις plasma της Samsung, μια απο τα ιδια, ουτε εγω θα τις αγοραζα. Το μελλον δείχνει προς τις LED, για την ωρα ομως οι πλασμα ειναι καλυτερες. Μπορει σε ενα-δυο χρονια φυσικα να εχουν αλλαξει όλα, γιατι οι LED εξελισονται συνεχεια ενω οι πλασμα κανουν μικροδιορθωσεις. Τωρα που αξιζει αυτο τον καιρο να επενδυσεις; Εγω θα ελεγα "υπομονη".

οσον αφορα το μαυρο που ειπες οντως η VT30 εχει χειροτερο μαυρο (εστω και λιγο) απ'την VT20....για ριξε μια ματια στο νουμερο ενα review site hdtvtest

επισης στο ενα χρονο που την εχω το μαυρο της εχει παραμεινει απολυτα οπως ηταν την πρωτη φορα δηλαδη κατραμι

καλημερα φιλε Paul64...Θα κανω μια διορθωση..Στο hdtvtest,δεν αναφερετε στην 50VT30 ουτε στην 55VT30...Αναφερετε στην 42VT30 οτι εχει χειροτερο μαυρο απο την περσυνη 50VT20 και οπως αναφερει χαρακτηριστηκα,τα μικροτερα μεγεθη στην Panasonic παντα εχουν λιγο χειροτερο μαυρο απο το αντιστοιχο ιδιο μεγαλυτερο μοντελο..Οποτε η συγκριση που κανεις ειναι ακυρη..Συγκριση μαυρου πρεπει να γινει μεταξυ 50VT30-50VT20 και οχι 42VT30-50VT20 που αναφερεται το hdtvtest...Black Level
Prior to actually measuring the black level of the TX-P42VT30B, we used past experience and had an educated guess as to where it would rank in terms of black level quality: marginally better than the G30 displays, but not quite as deep as the 50″ VT20 model from last year. Why? Because for whatever reason, the smaller displays in Panasonic’s Plasma ranges seem to have a marginally brighter black than the larger models. Since we’re talking Plasma, we should also mention that, even after these years have passed, no other flat-screen television has managed to top the last-generation Pioneer KURO HDTVs, which still hold the black level crown.

Φιλε Paul 64 δες τι λενε για την 50αρα VT30..Αρθρο απο το flatpanelshd:Black depth on Panasonic 50VT30 has been improved from last year’s VT20/VT25 - and there’s a visible difference in a side-by-side comparison. VT30 also beats Samsung’s 2010 C8000 / C7000 plasma-TV.

Εδω και φωτο μαυρης οθονις για την υποδειξη του μαυρου που εχει η 50VT30 εστω και σε φωτεισμενο χωροhttp://www.flatpanelshd.com/pictures/panasonicvt30_large22.JPGΔες και εδω πως ειναι η τηλεοραση σε απολυτο σκοταδι οσον αφορα το μαυτο της:http://www.flatpanelshd.com/pictures/panasonicvt30_large18.JPG

Επισης η VT30 ειναι η μοναδικη Plasma που μπορει να αποδωσει το εξαιρετικο μαυρο της ακομη και στην σκακιερα,καθως ως γνωστο,οι Plasma με τελειως Black Screen δεινουν καλυτερο μαυρο απ'οτι στην σκακιερα...Ενω φετος με την VT30 αυτο δεν ισχυει καθως οτι μαυρο δινει με τελειως μαυρη οθονη,δινει και στην σκακιερα...Δες:Calibrated black level (black screen) 0.012 cd/m2
Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.013 cd/m2 Απ'οτι βλεπουμε η διαφορα του 0.012 με την 0,013 στην σκακιερα,ειναι αμμελητεα...Αναφερει χαρακτηριστηκα οτι καμια αλλη Plasma δεν μπορει να το καταφερει αυτο και ειδικα ολες οι περσυνες της Panasonic(Συμπεριλαμβανομενης και της VT20)

Οποτε εκτος τις Plasma της Samsung και οι μεγαλυτερες Plasma της Panasonic εχουν καλυτερο μαυρο απο τα αντιστοιχα μικροτερα μεγεθη...Και το σιγουρο ειναι πως η 50VT30 εχει καλυτερο μαυρο απο την 42VT30...Και παρα πολυ πιθανο και η 55-65VT30 να εχουν και αυτες καλυτερο μαυρο απο την 50VT30

Εδω η 50VT30 σε απολυτα σκοτεινο δωματιο..Αολα το μαυρο ειναι....Πισσα....Φωτο απο το Fullhd.grhttp://www.fullhd.gr/images/stories/2011/Reviews/TV/PanaosnicTXP50VT30E/Panasonic_TX-P50VT30e%20(26).JPG

Εδω η 50VT30 σε απολυτα σκοτεινο δωματιο..Αολα το μαυρο ειναι....Πισσα....Φωτο απο το Fullhd.grhttp://www.fullhd.gr/images/stories/2011/Reviews/TV/PanaosnicTXP50VT30E/Panasonic_TX-P50VT30e%20(26).JPG

IMG_0455.JPG Τεσπα δεν μπιτω να την ανεβασω την φωτο αυτη...Με λιγα λογια η 50VT30 εχει μαυρο επιπεδου Kuro(Στα ματια οχι στα νουμερα)

Last edited by a moderator:
Panasonic_TX-P50VT30e%20(26).JPG