Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βαρεθηκα να προσπαθω να αποφασισω αν θα παρω την 50VT30 η την 55D8000 και τελικα παραγγειλα την VT30 να ξεμπερδευω :D
Αυριο θα την εχω, μου προτεινεται και μια καλη βαση που να βγαινει προς τα εξω καμια 10αρια εκατοστα γιατι θα την κρεμασω αναμεσα σε δυο κολωνες.

Βαρεθηκα να προσπαθω να αποφασισω αν θα παρω την 50VT30 η την 55D8000 και τελικα παραγγειλα την VT30 να ξεμπερδευω :D
Αυριο θα την εχω, μου προτεινεται και μια καλη βαση που να βγαινει προς τα εξω καμια 10αρια εκατοστα γιατι θα την κρεμασω αναμεσα σε δυο κολωνες.

Καλημερα φιλε...Χωρις να την εχω δει απο κοντα την VT30 ακομη,εκανες την καλυτερη επιλογη...Εχω δει καποιες ωρες απο κοντα την 46D8000 και απλα απογοητευτηκα..Συγχαρητηρια και αντε με το καλι να την παραλαβεις και μετα καλες θεασεις!!!!!

Μπορει να μου πει καποιος αν τελικα το 50Hz Bug υσχιει στις VT30;

Last edited by a moderator:
Αυτη θα μου κανει? MELICONI GHOST[ 430 απ'οτι διαβασα η VT30 ειναι VESA 400x300 αλλα ολες οσες βρισκω ειναιι 400x400 δεν υπαρχει συμβατοτητα? Ειναι αλλου οι βιδες? :chinscratch:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορει να μου πει καποιος αν τελικα το 50Hz Bug υσχιει στις VT30;

γιατί να μην ισχύει??? κάθε σοβαρή πανασόνικ που σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει να έχει 50Ηz bug. πρακτικά μπορεί να υπάρχει και σε άλλους τύπους τηλεοράσεων και λύνεται με τη χρήση του ifc.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

γιατί να μην ισχύει??? κάθε σοβαρή πανασόνικ που σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει να έχει 50Ηz bug. πρακτικά μπορεί να υπάρχει και σε άλλους τύπους τηλεοράσεων και λύνεται με τη χρήση του ifc.

Δηλ αν βλεπεις τηλεοπτικο και ενεργοποιησεις το ifc το 50Hz bug εξαφανιζεται;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με δυο λεξεις, στα κατω απο 720p αρχιζουν τα οργανα, και οσο πιο κατω πας σε ποιοτητα υλικου τοσο χειροτερο αποτελεσμα παιρνεις. Θα μου πεις λογικο ειναι.. Λαθος, υπαρχουν και αλλες τηλερορασεις που παντρευουν τα πραγματα, βλεπεις δηλαδη αξιοπρεπως υλικο κατω απο 720p πραγμα που δεν συμβαινει στην vt.

Μπορεις να μας πεις ενα παραδειγμα τετοιας τηλεορασης?

Το λεω αυτο γιατι οι πλασμα θεωρουνται (και δικαιως κατα την γνωμη μου) οτι δινουν την καλυτερη δυνατη εικονα σε τηλεοπτικο κατι το οποιο ειχα επιβεβαιωσει περυσι σε δοκιμη που ειχα κανει σε Samsung 46C8000 με αναλογικα και δορυφορικο σημα NOVA.

Το αποτελεσμα ειδικα σε ποδοσφαιρο ηταν χειροτερο απο την ταπεινη μου Panasonic U10. Γυρω απο τους παιχτες υπηρχαν "ουρες" (λογω ποιοτητας μετάδοσης) που στην δικη μου φαινονταν αισθητα λιγοτερο.

Δεν μπορω βεβαια να φανταστω οτι η VT30 δειχνει χειροτερα απο την U10. Αυτο αποκλειεται.

Ρε Υperion μια και τα ξερεις αυτα δε μου λες για την βαση γιατι βλεπω οτι αρχιζετε την μανουρα παλι και θα φυγει το post μου πολυ πισω και δεν θα το δει κανεις :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε Υperion μια και τα ξερεις αυτα δε μου λες για την βαση γιατι βλεπω οτι αρχιζετε την μανουρα παλι και θα φυγει το post μου πολυ πισω και δεν θα το δει κανεις :ernaehrung004:
αυτή πρέπει να κάνει:
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18206
Δίνει και πλήρη δυνατότητα περιστροφής της τηλεόρασης σε πολύ καλή τιμή.

αυτή πρέπει να κάνει:
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18206
Δίνει και πλήρη δυνατότητα περιστροφής της τηλεόρασης σε πολύ καλή τιμή.

Ευχαριστω για την προταση.
Καλη φαινεται αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος στο να κρεμασω 2 χιλιαρικα σε βαση των 45 ελεγα να παω σε κατι δοκιμασμενο και αξιοπιστο.
Η συγκεκριμενη απο που κρινουμε οτι κανει?

Μπορω να παρω μια οποιαδηποτε που να υποστηριζει 50"+ και 31kg+ και να μου κανει η πρεπει να συμφωνουν τα VESA αυτο δεν εχω καταλαβει.

Παρεπιπτοντως ποσο κανει στην Αθηνα η 50VT30;Στο πλαισιο Ηρακλειου Κρητης,κανει 2099 ευρω...Πολυ καλη τιμη θεωρω...Για την 55αρα που με ενδιαφερει δυστηχως δεν υπηρχε τιποτα περι τιμων

Απο 2000 μεχρι 2200 η 55" παει 2800 +
Η αληθεια ειναι οτι ηθελα την 55" αλλα δεν θεωρω οτι 5" κοστιζουν 800

Εχεις απολυτο δικιο..Ειναι αδικη η τιμη των 2800 ευρω για μονο 5 ιντσες παραπανω..Αλλα κακα τα ψεμματα..Καποιος που θα κοιταξει και το 3D,τοτε γιαυτον η καθε ιντσα εχει σημασια...Αλλο να βλεπεις 3D σε 50αρα,αλλο σε 55αρα και αλλο σε 60αρα η 65αρα....Προσωπικα επειδη με ενδιαφερει το και το 3D αλλα και επειδη εχω αποσταση απο 2,50 εως 3 μετρα,θεωρω πως η 55 ιντσες ανεξαρτητα οντως αρκετα μεγαλυτερης τιμης,ειναι ιδανικοτερες

Μπορω να παρω μια οποιαδηποτε που να υποστηριζει 50"+ και 31kg+ και να μου κανει η πρεπει να συμφωνουν τα VESA αυτο δεν εχω καταλαβει.

Μπορει καποιος που ξερει να μου απαντησει σε αυτο γιατι θα παω το απογευμα να παρω βαση, μην πεσω σε κανα πωλητη σαν κι'εμενα και μου δωσει οτι να'ναι

2. Media Player. Απο τον καλογερόπουλο με ενημέρωσαν οτι mkv αρχεία σε NTFS δεν παίζει και πρέπει να κάνω format σε FAT32.
Θα το επιβεβαιώσω .Αν ισχύει το θεωρώ πολύ ξεπερασμένο και πιστεύω ότι το 2011 να μην υποστηρίζεται πλήρως NTFS απο ένα Monitor τέτοιας αξίας όταν υποστηρίζεται απο media players των 50 - 60 είναι άξιο απορίας.

3. DLNA Καμμία ιδεά κανείς ? Εχει κανεις δοκιμάσει κάποιο media server εκτος του WMP με επιτυχία ?

[/QUOTE]

Συμφωνώ για το media player,ήμουν από τους πρώτους που έφαγαν την κρυάδα...Τηλεοράσεις της samsung των 300 ευρώ παίζουν τα πάντα.

Για το DLNA 1.twonky server που προτείνει και η panasonic αλλά είναι επί πληρωμή ή το ακόμα καλύτερο serviio το οποίο είναι δωρεάν.Για τους υπότιτλους εμένα μου δούλεψε η κωδικοποίηση τους από ansi σε utf-χωρίς BOM και κάποια .avi που δεν έπαιζαν αν τα περάσεις με ένα πρόγραμμα divxfix κάπως έτσι μετά τα διαβάζει.Πάντως ο server φαίνεται να βοηθάει εκεί που το media player χωλαίνει...Όπως έχω ξαναπεί,ελπίζω σε αναβάθμιση αν και από μέρα σε μέρα θα στήσω και ένα samsung home cinema με bluray με ενσωματωμένο web - media player οπότε θα έχω και τις λειτουργίες smart της samsung και της πανασονικ!

Παιδια μολις παρατηρησα μια λεπτη καθετη γραμμη (magenta?)....
Δεν φευγει ουτε με διαφορετικη πηγη

Την εβαψα???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλ αν βλεπεις τηλεοπτικο και ενεργοποιησεις το ifc το 50Hz bug εξαφανιζεται;

Κρατα μικρο καλαθι.

Την TV την παραλαμβανω το απογευμα τελικα, θα την εχω τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη στον καινουργιο σπιτι οπου δεν εχω μετακομισει ακομη οποτε αν χρειαζαεται στρψσιμο θα ηταν ιδανικο να την αφηνα για καποιες ωρες.

Χρειαζεται και αν ναι τι υλικο προτεινεται?