Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπαρχει τροπος να δουμε τι ωρες λειτουργειας απο καποιο μενου?

Για ποιο λογο να το κανεις αυτο;Επειδη εισαι σε φαση στρωσιματος;

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50vt30b-p50vt30-201106061171.htm

χειροτερο μαυρο απ'την 50VT20 και πολλες αλλες ατελειες

Τωρα δικαιωνομαι γιαυτο που ειχα πει περι μεταβαλλομενης τιμης μαυρου της VT30 απο site σε site...Ο ενας λεει μαυρο 0,02...Ο αλλος μαυρο 0,01.....Ο αλλος 0,009....Τι αλλη τιμη μαυρου θα μας δωσετε για την VT30;;;;Παρεπιπτοντως το site που αναφερεις ειναι το πρωτο που βαζει ψηλοτερη σταθμη μαυρου στην VT30 απο την VT20..Ολα τα αλλα λενε το αντιθετο...Τυχαιο;;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για ποιο λογο να το κανεις αυτο;Επειδη εισαι σε φαση στρωσιματος;

Ναι και επειδη εχω αρκετα φωτεινο δωματιο την μερα θα με βολευε καποιο δυναμικο mode η να αυξησω την φωτεινοτητα, προς το παρον την εχω σε THX ολες τις ωρες, βεβαι η ποιοτητα εικονας ειναι τετοια που δεν πολυκοβομαι να το γυρισω κιολας απλα λεω αν υπαρχει δυνατοτητα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι και επειδη εχω αρκετα φωτεινο δωματιο την μερα θα με βολευε καποιο δυναμικο mode η να αυξησω την φωτεινοτητα, προς το παρον την εχω σε THX ολες τις ωρες, βεβαι η ποιοτητα εικονας ειναι τετοια που δεν πολυκοβομαι να το γυρισω κιολας απλα λεω αν υπαρχει δυνατοτητα.

Προς θεου...Μακρια απο το δυναμικο mode αφου στρωνεις...Το THX ειναι μια χαρα η εκτος και αν βλεπει TV και κατα την διαρκεια της ημερας..Το THX το εχεις με ολες τις ρυθμισεις φωτεινοτητα,αντιθεση κλπ default;Και παλι ειναι ψηλα οι ρυθμισεις για στρωσιμο ακομη και στο TXH..Δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο μενου που λες,αλλα δεν το χρειαζεσαι...Αν παιζει κανενα 6 αρο την μερα,σε 1 μηνα θα εισαι ok..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προς θεου...Μακρια απο το δυναμικο mode αφου στρωνεις...Το THX ειναι μια χαρα η εκτος και αν βλεπει TV και κατα την διαρκεια της ημερας..Το THX το εχεις με ολες τις ρυθμισεις φωτεινοτητα,αντιθεση κλπ default;Και παλι ειναι ψηλα οι ρυθμισεις για στρωσιμο ακομη και στο TXH..Δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο μενου που λες,αλλα δεν το χρειαζεσαι...Αν παιζει κανενα 6 αρο την μερα,σε 1 μηνα θα εισαι ok..

Nαι το γνωριζω για το δυναμικο ηταν το πρωτο πραγμα που αλλαξα με το που την αναψα για πρωτη φορα.
Nαι το THX το εχω ολα default και θα το εχω μεχρι το τελος του μηνα βαση αυτων που μου λες να ειμαι οκ.

Παρεπιπτοντως τελικα oi ιντζες συνηθιζονται πολυ γρηγορα ακομα και η γυναικα που γκρινιαζε οτι θα σταβωθουμε στα 2.70 με τις 50" (δεν συζηταμε για τους πωλητες που σχεδον εκραζαν και μου ελεγαν να παω για 40"-42" max) μετα απο 5 μερες θεασης μου λεει οτι της φαινεται τουλαχιστον φυσιολογικη και οτι ακομα και οι 55" δεν θα ηταν πολλες, και εχει παιξει μονο τηλεοπτικο μεχρι στιγμης.
Αυτο για οσους εχουν ενδοιασμους και κολληματα με m/inches

Nαι το γνωριζω για το δυναμικο ηταν το πρωτο πραγμα που αλλαξα με το που την αναψα για πρωτη φορα.
Nαι το THX το εχω ολα default και θα το εχω μεχρι το τελος του μηνα βαση αυτων που μου λες να ειμαι οκ.

Παρεπιπτοντως τελικα oi ιντζες συνηθιζονται πολυ γρηγορα ακομα και η γυναικα που γκρινιαζε οτι θα σταβωθουμε στα 2.70 με τις 50" (δεν συζηταμε για τους πωλητες που σχεδον εκραζαν και μου ελεγαν να παω για 40"-42" max) μετα απο 5 μερες θεασης μου λεει οτι της φαινεται τουλαχιστον φυσιολογικη και οτι ακομα και οι 55" δεν θα ηταν πολλες, και εχει παιξει μονο τηλεοπτικο μεχρι στιγμης.

Το εχω ξαναπει..Εχω δει BR σε 60αρα Plasma της LG απο τα 3 μετρα ακριβως..Και ομως μου φαινοταν οτι επρεπε να κατσω λιγο πιο πισω ακομη επειδη εβλεπα εντονα τα Pixel της οθονης..Θεωρω πως μεχρι και 3 μετρα Maximum ομως,η 55αρα ειναι super..Πανω απο 3 μετρα οτιδηποτε απο 60 ιντσες και μετα,ειναι επισης μια χαρα...

Μπορεις φιλε μου να μου πεις η 50αρα τι μηκος εχεις απο το ενα πλαισιο μεχρι το αλλο και τι υψος μαζι με την βαση;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

+1...Tα ιδια ειπε και η δικη μου...:grandpa:

Μπορω να σου πω οταν παω σπιτι γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια αν δεν εχει απαντησει κανεις εως τοτε θα μετρησω και θα σου πω.

Απο specs στο net παντως λεει αυτα.

Panel depth: 37 mm

Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (χωρίς βάση)
1202 x 733 x 50 mm

Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (με βάση)
1202 x 768 x 335 mm

Λοθπον μολις γυρισα απο ενα καταστημα με τηλεορασεις...Δυστηχως δεν ειδα την VT30 αλλα ειχαν και ξαναειδα την GT30 να παιζει 3D...Απιστευτη εικονα απλα..Παρεπιπτοντως διπλα επαιζε το ιδιο 3D Demo μια Passive της LG Led που δεν θυμαμαι πως λεγοταν..Απλα θα πω πως το 3D το Passive εινα ΑΘΛΙΟΤΑΤΟ..Ολα φαινοντουσαν χαλια..Μονο βαθος ειχε και αυτο οχι αρκετο..Οσον αφορα αντικειμενα να βγαινουν εξω απο την οθονη οπως εβγαινας στην GT30;;;ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..Τελικα το ενεργο 3D ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το ΨΕΥΔΟΠΑΘΗΤΙΚΟ!!!!!!!!!Τελικα καθαρα για τα χρηματα βγηκε..Λογο οικονομιας...Τιποτε αλλο...Μια ΨΕΥΤΙΑ ειναι και κατα την γνωμη μου αν δεν λαβουν σοβαρες αλλαγες,το Passive 3D δεν θα κρατησει και πολυ...Αντε να βλεπουμε και μαζικες ταινιες 3D στα βιντεοκλαμπ για να τις απολαμβανουμε στις ΕΝΕΡΓΕΣ Plasma μας!!!!!!!!!!!

Last edited:
Το νήμα έχει πολλά off topic (τα οποία δεν αφορούν την συσκευή VT30), προσπάθησα να τα μεταφέρω σε κάποια ανάλογα θέματα που υπάρχουν στη γενική συζήτηση, αλλά δεν τα κατάφερα.... :vollkommenauf: (οπότε τα άφησα ως έχουν :blush: )

Παρακαλώ ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε εντός θέματος για στοιχεία και πληροφορίες που αφορούν αποκλειστικά την VT30, για τις γενικότερες 'τεχνολογικές ανησυχίες' μας υπάρχει και η κατηγορία Γενική συζήτηση & τεχνολογία, όπου υπάρχουν ήδη πολλά ανάλογα θέματα στα οποία μπορούμε να γράψουμε τη γνώμη μας....και ακόμα περισσότερα που μπορούμε να ανοίξουμε ;)

Ευχαριστώ για την κατανόηση....:grinning-smiley-043

..Το THX το εχεις με ολες τις ρυθμισεις φωτεινοτητα,αντιθεση κλπ default;Και παλι ειναι ψηλα οι ρυθμισεις για στρωσιμο ακομη και στο TXH..

Τα default THX (αν υπάρχει) και Cinema είναι μια χαρά για να 'στρώσει' οποιαδήποτε plasma, την βάζεις στην πρίζα και στρώνει μια χαρά, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό το δοκίμασες?

SERVICE MENU

Κρατάμε πατημένο το –V στα πλάγια της τηλεόρασης (αν και δεν παίζει ρόλο, προτείνω να είμαστε σε μια είσοδο της τηλεόρασης π.χ. HDMI 1, για να μην αλλάζει κανάλια) και πατάμε τρεις φορές το 0 (000) στο τηλεκοντρόλ.

Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα ‛StartAdjustment’ και μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζονται δύο πίνακες, μας ενδιαφέρει ο αριστερά, όπου η περιήγηση (πάνω-κάτω) γίνεται με τα πλήκτρα 1 & 2 του τηλεκοντρόλ.
-------------------------------------------------------------------------
Για να δούμε τις ώρες:

Πατάμε το 2 στο τηλεκοντρόλ για να εμφανιστεί στον αριστερά πίνακα το υπομενού SRV-TOOL και πατάμε ΟΚ.

Εμφανίζεται ένας άλλος πίνακας με δύο στήλες, στα κελιά του πίνακα ορατά στοιχεία είναι μόνο τα TD2Microde, FlashRom, PTCT. Με τον κέρσορα του τηλεκοντρόλ πηγαίνουμε στο κελί που βρίσκεται δεξιά του PTCT:00.00.00.00.00, ώστε να φωτιστεί (εξακολουθεί να μην φαίνεται τίποτα).

Κρατάμε πατημένο το πλήκτρο MUTE στο τηλεκοντρόλ, και voila εμφανίζονται με κόκκινα γράμματα οι ώρες λειτουργίας και το πόσες φόρες έχει ανοίξει η τηλεόραση.

Για έξοδο κρατάμε 2-3 δευτερόλεπτα το κουμπί ON/OFF στο εμπρός μέρος της τηλεόρασης και το αφήνουμε για να κλείσει η συσκευή.
-------------------------------------------------------------------------

****ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ****

Μετά το –V/000 και την περιήγηση στον αριστερό πίνακα με τα πλήκτρα 1 & 2 μπορεί να πάτε σε κάποιο υπομενού και να δείτε κάποιους αριθμούς να αλλάζουν συνεχώς από μόνοι τους, μην φοβηθείτε….

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ (VOL+) KAI (VOL- ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΠΟΤΕ...

:slapface: ******ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ (VOL+) KAI (VOL- )****** :slapface:

….οποιαδήποτε στιγμή πατήσετε το EXIT θα βγείτε από το SERVICEMENU.

η 50 αρα ειναι αρκετη για θεαση hd υλικου oxi 3D
στα 3.5 μετρα ?
ρωταω τωρα που βλεπω οτι επεσε κατω απο τα 2000 ευρω...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοθπον μολις γυρισα απο ενα καταστημα με τηλεορασεις...Δυστηχως δεν ειδα την VT30 αλλα ειχαν και ξαναειδα την GT30 να παιζει 3D...Απιστευτη εικονα απλα..Παρεπιπτοντως διπλα επαιζε το ιδιο 3D Demo μια Passive της LG Led που δεν θυμαμαι πως λεγοταν..Απλα θα πω πως το 3D το Passive εινα ΑΘΛΙΟΤΑΤΟ..Ολα φαινοντουσαν χαλια..Μονο βαθος ειχε και αυτο οχι αρκετο..Οσον αφορα αντικειμενα να βγαινουν εξω απο την οθονη οπως εβγαινας στην GT30;;;ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..Τελικα το ενεργο 3D ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το ΨΕΥΔΟΠΑΘΗΤΙΚΟ!!!!!!!!!Τελικα καθαρα για τα χρηματα βγηκε..Λογο οικονομιας...Τιποτε αλλο...Μια ΨΕΥΤΙΑ ειναι και κατα την γνωμη μου αν δεν λαβουν σοβαρες αλλαγες,το Passive 3D δεν θα κρατησει και πολυ...Αντε να βλεπουμε και μαζικες ταινιες 3D στα βιντεοκλαμπ για να τις απολαμβανουμε στις ΕΝΕΡΓΕΣ Plasma μας!!!!!!!!!!!

Πραγματικα η VT εχει ισως το καλυτερο 3D, αλλα ας μην τα γειώνουμε ολα, εγω ειδα τις παθητικες της LG και τα αντικειμενα έβγαιναν απο την οθονη (ειχε ενα demo με ενα αεροπλανο που μονιμα το φτερο ηταν εξω απο την οθονη), ειναι θεμα ρυθμισης.

Φιλε jl flifering σημαινει τρεμοπαιγμα βλεπαμε στις παλιες τηλεορασεις που σαρωναν πεπλεγμενα δηλδη 50 μισες εικονες subfield που μας εδιναν 25 ολοκληρες εικονες και εκει ο ανθρωπινος εγκεφαλος αντιλαμβανοταν το τρεμοπεγμα.Τωρα ολες προβαλουν προοδευτικο σημα.Στα 50hz αντιλαμβανομαστε στα 100 οχι ομως.Αρα flickering δεν υπαρχει.Αναλαμπες(blinking) ομως υπαρχουν .Γραψε με καμερα σημα 1080 50ι,1080 50p, 1080 25p.Kαι αυτο οφειλεται στην φορτιση εκφορτιση των κελιων αναξε κλεισε εικονα σαν slides.Aυτο ειναι αναλαμπη και ειναι αισθητη

η 50 αρα ειναι αρκετη για θεαση hd υλικου oxi 3D
στα 3.5 μετρα ?
ρωταω τωρα που βλεπω οτι επεσε κατω απο τα 2000 ευρω...
Θα προτιμουσα την 65 για ταινιες. Για τηλεοπτικες σειρες καλη η 50αρα στα 3.5.

Θα προτιμουσα την 65 για ταινιες. Για τηλεοπτικες σειρες καλη η 50αρα στα 3.5.

σιγουρα αλλα κοστος γαρ...
ενω η 50αρα φανταζει προσιτη...
θα αντιλαμβανεται καποιος την υψηλη ευκρινεια στα 3,5 μετρα ?
για ταινιες αυστηρα μιλαω

Συνεκτιμωντας το 2.35/1 καδρο της πλειοψηφιας των ταινιων, θεωρω οτι ειναι λιγες οι 50 στα 3,5 μετρα.