Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα συμφωνησω με το czoun ακομα και να μην ηξερα οτι το dynamic δεν ενδείκνυται για αρχη και παλι δεν θα το εβαζα μιας και πραγματικα βγαζει ματι στραβωνεσε αν δεις πανω απο 5 λεπτα, ολα τα καμμενα και ειμαι σε σπιτι που εχει 4 μετρα τζαμαρια στα αριστερα της VT.

Δηλ οταν κοιτας τις τηλεορασεις στα καταστηματα,τις κοιτας λιγοτερο απο 5 λεπτα με τι φοβια του ΣΤΡΑΒΙΣΜΟΥ;Ok παω πασο

Δεν ξερω αν ειμαι off topic και συγγνωμη.... απλα να προσθεσω πως οταν πηγα για τη παραγγελια και γενικα για πληροφοριες σχετικα με τη VT30, τρεις πωλητες με ζαλισαν να παω σε LCD LED και συγκεκριμενα τη Samsung με επιχειρηματα "ειναι παλιας τεχνολογιας οι πλασμα κτλ κτλ", "δες εδω εικονα που εχει η Samsung" (D8000 αν θυμαμαι καλα), τους ειπα καποια πραγματα απο αυτα που εχω διαβασει για την συγκεκριμενη πλασμα κ τισ πλασμα γενιοτερα και εκεινοι τον χαβα τους. δε ξερω αν εχουν κερδος οταν πουλανε LCD LED μεγαλυτερο απο τις πλασμα.. τι ν πω

Δεν ξερω αν ειμαι off topic και συγγνωμη.... απλα να προσθεσω πως οταν πηγα για τη παραγγελια και γενικα για πληροφοριες σχετικα με τη VT30, τρεις πωλητες με ζαλισαν να παω σε LCD LED και συγκεκριμενα τη Samsung με επιχειρηματα "ειναι παλιας τεχνολογιας οι πλασμα κτλ κτλ", "δες εδω εικονα που εχει η Samsung" (D8000 αν θυμαμαι καλα), τους ειπα καποια πραγματα απο αυτα που εχω διαβασει για την συγκεκριμενη πλασμα κ τισ πλασμα γενιοτερα και εκεινοι τον χαβα τους. δε ξερω αν εχουν κερδος οταν πουλανε LCD LED μεγαλυτερο απο τις πλασμα.. τι ν πω

Οι πλασμα της παλιας τεχνολογιας;;;Κατσε πρωτα οι led να βρουν επιτελους τι οπισθιο φωτεισμο πρεπει να χρησιμοποιησουν γιατι μετα απο τοσα χρονια ακομη το ψαχνουν και μετα ξαναμιλαμε...Εικονα που σου δινουν οι Plasma,οχι ολες,οι καλες,δεν μπορεις να βρεις αλλου και εννοειτε δεν στην δινουν ακομη και οι καλυτερες led

... δε ξερω αν εχουν κερδος οταν πουλανε LCD LED μεγαλυτερο απο τις πλασμα..

Το οτι η LG 47LX9500 που ειχε 2500 ευρω πωλειται πλεον 1000 , η Sony 46HX800 απο 2000 στα 1099 και η Samsung 46C8000 των 2500 ευρω αντικατασταθηκε απο την 46D8000 που εχει 900 ευρω φτηνοτερα σου λενε τιποτα για το κερδος απο τις "LED"?

Μπορω να σου βρω πολλα τετοια παραδειγματα.

Το οτι η LG 47LX9500 που ειχε 2500 ευρω πωλειται πλεον 1000 , η Sony 46HX800 απο 2000 στα 1099 και η Samsung 46C8000 των 2500 ευρω αντικατασταθηκε απο την 46D8000 που εχει 900 ευρω φτηνοτερα σου λενε τιποτα για το κερδος απο τις "LED"?

+1 Αστα να πανε..Σκετη κοροιδια..Σε λιγο καιρο δειτε και καποιες D8000 και κατι γνωστες ακιμη να δειτε που θα φτασουν...Ουουουου φωναζουμε στις led και στις plasma τυπου VT30 απλα υποκλινομαστε

Last edited:

χμμμ απλα μου εκανε εντυπωση ο τοσο "φανατισμός" με τις LCD... δηλαδη ελεος

sorry pitbull - για την 65άρα πανυ δεν μιλάς???? και τι σου προτείνανε αυτοί??? d8000 se 46 ή 55 ίντσες???. καλά τόσο γκάου είναι. τότε γιατί την φέρνουνε τη 65άρα δεν μπορώ να καταλάβω.

επίσης την έχεις καπαρώσει???? και την περιμένεις σεπτέμβρη???? ετοιμοπαράδοτη στα 4000 δεν σου κάνει????

χμμμ απλα μου εκανε εντυπωση ο τοσο "φανατισμός" με τις LCD... δηλαδη ελεος

Το χειροτερο στην ολη υποθεση ειναι πως πας να δεις σε ενα καταστημα καμια καινουργια Plasma και οι 8 στις 10 ειναι αθλιες και πανακριβες Led...Δυστηχω επικρατει και το οτι το ακριβοτερο ειναι και καλυτερο και ο κοσμακις και μη ενημερωμενος βλεποντας μια ακριβη και λεπτη Led τυπου Samsung,λεει εδω ειμαστε..Για να ειναι ακριβη θα ειναι και καλη...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΛΕΠΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ...ΕΤΣΙ ΔΕΛΕΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....

sorry pitbull - για την 65άρα πανυ δεν μιλάς???? και τι σου προτείνανε αυτοί??? d8000 se 46 ή 55 ίντσες???. καλά τόσο γκάου είναι. τότε γιατί την φέρνουνε τη 65άρα δεν μπορώ να καταλάβω.

επίσης την έχεις καπαρώσει???? και την περιμένεις σεπτέμβρη???? ετοιμοπαράδοτη στα 4000 δεν σου κάνει????

Ναι για την 65αρα λεω, την εκλεισα, μια λεφτα μπροστα τα υπολοιπα δοσεις.. μου ειπαν Σεπτεμβρη θα ρθει ωστοσο θα τους παρω τηλεφωνο και θα παω απο κει μηπως πιεσω λιγο τα πραγματα. Ναι φιλε την 55αρα και αν θελω να παω στην 60αρα http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098805

Τι καταναλωση εχουν περιπου οι 65αρες πλασμα, ειδικα σε σχεση με εναν προβολεα;

Οταν ο JVC X3 3D κανει γυρω στα 3500 ευρω, υπαρχει λογος για 65αρα τβ;

Food for thought!

Food for thought!

είναι προφανές αυτό που λές και σκέφτηκα να το ποστάρω και εγώ αλλά περί ορέξεως......

μετά την εμπειρία μου με έναν entry level fullhd προβολέα και 107 ίντσες σε 3.5 μέτρα όλα τα άλλα.....απλά δεν.

βέβαια ο προβολέας θέλει χώρο και μερεμέτια και πολλοί δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες και επίσης είναι για ειδικές περιπτώσεις σκοτεινός χώρος κλπ.

αλλά σαφώς στην περίπτωση αυτή σου μένουν τα χρήματα για μια 42άρα ή 50άρα πλάσμα για το καθημερινό σου τηλεοπτικό.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό είναι παρουσίαση της CalMAN για το SpectraCAL, δουλεύει μέσω RS232 και LAN αποκλειστικά με Panasonic VT (νομίζω και με GT , G) και δεν διατίθεται στο ευρύ κοινό, παρά μόνο σε αντιπροσώπους και επαγγελματίες που έχουν ήδη το calibration software.

Το 'παραδοσιακό' calibration διαρκεί πολύ παραπάνω από μια ώρα... ;)

Υ.Γ.: Αν θυμάμαι καλά, κάποιος το έχει το SpectraCAL, αλλά μετά από δοκιμές που έκανε εξακολουθεί και δουλεύει τον 'κλασσικό δρόμο' της επιτυχίας... :flute:

Διατίθεται. Είμαι ήδη κάτοχος από τις 14/6. Ο πρώτος... :flipout:
Λειτουργεί με οποιονδήποτε αισθητήρα (και όχι μόνο με το i1 D2 όπως λανθασμένα έχει αναφερθεί). Ειδική τιμή, 199$.
Το μόνο που μου λείπει είναι μια πανασόνικ της προκοπής να δοκιμάσω... :flipout:

πάρτη επιτέλους την παλιοβρωμιάρα να στα ξεράσει όλα - και τα floating και τα μαύρα τα διπλασιασμένα και όλα.

βέβαια θα μου πείς - και τις 2 χήνες ποιος θα μου τις δώσει εσύ....

πάρτη επιτέλους την παλιοβρωμιάρα να στα ξεράσει όλα - και τα floating και τα μαύρα τα διπλασιασμένα και όλα.

βέβαια θα μου πείς - και τις 2 χήνες ποιος θα μου τις δώσει εσύ....

Το θέμα δεν είναι τα 2 χιλιάρικα, αν είναι καλή. Φοβάμαι τι θα γίνει με την στάθμη του μαύρου. Το 0.02 μου φαίνεται υψηλότερο σε σχέση με πέρυσι, και αν στις 1600 ώρες μου πάει στο 0.05, θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο... :flipout:
Η U20 πλέον δεν έχει μαύρο ούτε την μέρα, ούτε την νύχτα...

(Όλο έτσι λέω, και καμιά μέρα θα αρχίσω να ανεβάζω διαγράμματα... :flipout:)

παιδια αξιζει να δωσει κανεις 500 ευρω για να παει σε 50" απο 42"?
τεινω προς το "ναι" αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη μιας και οι εποχες ειναι δυσκολες.
ο χωρος ειναι ενιαιος, περιπου 45 τμ και η αποσταση θεασης ειναι στα 3 μετρα.
κηριως για ταινιες ενδιαφερομαι και σε δευτερη μοιρα ολα τα αλλα.

η αλλη tv που εχω κατα νου ειναι η d8000 της samsung. Ποια λετε ειναι καλυτερη για ταινιες κηριως?

Last edited:
για ταινίες με τις μπάρες λόγω του 2.35:1 φορμάτ 50άρα ασυζητητί. μη σου πώ ότι και αυτή μικρή είναι για ταινίες και fullhd υλικό.
χώρια που κάποιος παίρνει την Vt30 και για το 3d της. 3d σε 3μ με 42αρα είναι μικρό ενυδρείο (προσωπική άποψη αυτή).

αν δεν σε ενδιαφέρει το 3d μπορείς να δείς και την g30 που είναι σαφώς φτηνότερη (11κάτι).

Last edited:
γεια σας παιδια!οσο περνουν οι ωρες τοσο δικαιωνομαι για την επιλογη μου!Μιλαμε για απιστευτη τηλεοραση σε hd & 3d και μαλιστα χωρις να πειραξω οτιδηποτε μονο εβαλα Το ΤΗΧ Και το isf(Καπως ετσι) στο μεσαιο..οι ωρες περνουν,παιζει ηδη περιπου 20 ωρες..

Στη βοηθεια τωρα..
μπορειτε να μου προτεινετε ρυθμισεις για να βοηθησω ακομα περισσοτερο την εικονα?πχ φωτεινοτητα,αντιθεση κτλ..
επισης στο 3d sta 1,8 me 2 Μετρα βλεπω τους υποτιτλους και στην ταινια να ειναι διπλοι(οχι εντονο) με πειραγμενο μονο το βαθος στο +2 ..Μπορω να κανω κατι γι'αυτο?

Ναι για την 65αρα λεω, την εκλεισα, μια λεφτα μπροστα τα υπολοιπα δοσεις.. μου ειπαν Σεπτεμβρη θα ρθει ωστοσο θα τους παρω τηλεφωνο και θα παω απο κει μηπως πιεσω λιγο τα πραγματα. Ναι φιλε την 55αρα και αν θελω να παω στην 60αρα http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098805

Καλησπερα
Με πολλα παζαρια στα 3900 και 12 ατοκες απο WELCOME STORE Θεσσαλονικης

Food for thought!

500 Watt η 65VT30

Ενας καλος προβολεας γυρω στα 350 Watt

Αλλο πραγμα η τηλεοραση αλλο ο προβολεας
Τηλεοραση βλεπουμε 24/7 ακομη και το μεσημερι με φουλ ηλιο και με ανοιχτες κουρτινες
Προβολη μονο το βραδυ και πανω απο 110 ιντσες για cinema αισθηση