Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αρα δεν καηκε η οθονη,ε?διορθωνεται αυτο ´´η θα παω για αλλαγη τηλεορασης?

Αλλαγή θα μπορούσες να ζητήσεις από το κατάστημα που την αγόρασες. Το αν το αίτημα σου θα γίνει δεκτό έχει να κάνει με το πόσες ημέρες έχουν μεσολαβήσει από την αγορά της και με την πολιτική του καταστήματος. Το πιο πιθανό πάντως είναι να σε παραπέμψουν στο service.

δεν θα θελα να την αλλαξω εκτος κ αν υπαρχει προβλημα που μπορει να ξαναπαρουσιαστει..που να στρωνω παλι για 300 ωρες :(

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αρα δεν καηκε η οθονη,ε?διορθωνεται αυτο ´´η θα παω για αλλαγη τηλεορασης?

Για αλλαγή γενικά πας στις πρώτες 20 μέρες. Μετά έχεις να κανείς με το σέρβις

με ενημερωσαν να την πακεταρω κ θα την στειλουν στην intertech..Ειναι αυτη η διαδικασια?χρειαζεται να προσεξω κατι?

ναι αυτή είναι. κράτα το σειριακό αριθμό της τv. επικοινώνησε και με την ιντερτεκ μετά να δείς αν έφτασε η τv.

αν ισχυει το προβλημα που ειπαμε στα προηγουμενα ποστ ποσο πιστευετε οτι θα καθυστερησει η επιστροφη στο σπιτι?

αν κατάλαβα καλά εσύ την πάς στο κατάστημα και αυτοί στην ιντερτεκ. σωστά???

το θέμα είναι να φύγει γρήγορα για την ιντερτεκ και να μην μείνει στο κατάστημα για πολύ καιρό.

ο πατερας μου αλλα κ το καταστημα που πηρα την τηλεοραση προσπαθουμε απο το πρωι να επικοινωνησουμε με την intertech αλλα δεν απαντα κανεις!τι να κανω?

ο πατερας μου αλλα κ το καταστημα που πηρα την τηλεοραση προσπαθουμε απο το πρωι να επικοινωνησουμε με την intertech αλλα δεν απαντα κανεις!τι να κανω?
κανα νέο έχεις αδερφέ

Δηλαδή σου χάλασε την 1η Αυγούστου, και θα έρθουν αν την πάρουν στις 21 Σεπτεμβρίου;
Παίζει η τηλεόραση, ή έχεις μείνει χωρίς τηλεόραση;

Δηλαδή σου χάλασε την 1η Αυγούστου, και θα έρθουν αν την πάρουν στις 21 Σεπτεμβρίου;
Παίζει η τηλεόραση, ή έχεις μείνει χωρίς τηλεόραση;

μάλλον μιλάει για την 65vt30 που έχει παραγγείλει ο pitbull και όχι για την χαλασμένη του gergeo

Α, μπερδεύτηκα, γιατί ο pitbull το ρώτησε στον gergeo...

Για την βλάβη θα ήθελα να μάθω...

Αναμονη βυτιοφορου 21 σεμπτεβριου μου ειπαν στον κωστοβολο.

Ωχ σοβαρα μιλας αδερφε;;;; Εμενα μου ειχαν πει τελος του μήνα... :S
Με τη βλαβη τι εγινε της δικιάς σου VT;

Ωχ σοβαρα μιλας αδερφε;;;; Εμενα μου ειχαν πει τελος του μήνα... :S
Με τη βλαβη τι εγινε της δικιάς σου VT;

Την σαμσουνγκ εχω ακομα η οποια ξεφλουδιζει μερα με τη μερα και θα την παρουν οταν θα μου φερουν την πανασονικ.Δεν μιλαω ομως καθολου γιατι μου φερθηκαν σωστα.Μου εκαναν την ιδια προσφορα με την σαμσουνγκ ενω τοτε δεν υπηρχε η προσφορα γιατην 65 πανασονικ.

Την σαμσουνγκ εχω ακομα η οποια ξεφλουδιζει μερα με τη μερα και θα την παρουν οταν θα μου φερουν την πανασονικ.Δεν μιλαω ομως καθολου γιατι μου φερθηκαν σωστα.Μου εκαναν την ιδια προσφορα με την σαμσουνγκ ενω τοτε δεν υπηρχε η προσφορα γιατην 65 πανασονικ.
Για ποιά προσφορά της Πανασόνικ 65 μιλάς;