Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Προφανως προκειτε για επιμονο IR και οχι Burn In..Εχω δει Burn In και φενεται σε οτιδηποτε χρωματος φοντο...Και σε καναλια και σε ταινιες και σε παιχνιδια,ανεξαρτητου χρωματος..Αυτο που με ειχε ενοχλησει ομως περισσοτερο ηταν,οταν εβλεπα ταινιες 2:35:1 με μαυρες μπαρες πανω κατω και στην πανω αριστερη μερια φενοταν ξεκαθαρα το λογοτυπο του Mega..Πιστευω πως δεν πρεπει να σε ανυσηχει καθως αργα η γρηγορα θα εξαφανιστουν οι σκιες σου
Βασικα ετσι ακριβως εγινε, εψαχνα στο FullHD και επεσα σε καποιες 3D εικονες για testing και ειπα να τις κατεβασω, την επομενη ανεβασαν και test patterns και ειπα να τις κατεβασω απο περιεργεια για να δω crosstalking,χρωματα κτλ και αλλαζοντας τις εικονες προσεξα στην πρασινη την σκια.
Σε θεαση δεν φαινεται οσο και να προσπαθησω να το εντοπισω μιας και μου εχει γινει εμμονη και κοταω συνεχεια πανω αριστερα.
Κι εμενα μου φαινεται περιεργο που φαινεται μονο στην πρασινη πως εξηγειται αυτο?
Προφανως προκειτε για επιμονο IR και οχι Burn In..Εχω δει Burn In και φενεται σε οτιδηποτε χρωματος φοντο...Και σε καναλια και σε ταινιες και σε παιχνιδια,ανεξαρτητου χρωματος..Αυτο που με ειχε ενοχλησει ομως περισσοτερο ηταν,οταν εβλεπα ταινιες 2:35:1 με μαυρες μπαρες πανω κατω και στην πανω αριστερη μερια φενοταν ξεκαθαρα το λογοτυπο του Mega..Πιστευω πως δεν πρεπει να σε ανυσηχει καθως αργα η γρηγορα θα εξαφανιστουν οι σκιες σου

Last edited: