Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βασικα ετσι ακριβως εγινε, εψαχνα στο FullHD και επεσα σε καποιες 3D εικονες για testing και ειπα να τις κατεβασω, την επομενη ανεβασαν και test patterns και ειπα να τις κατεβασω απο περιεργεια για να δω crosstalking,χρωματα κτλ και αλλαζοντας τις εικονες προσεξα στην πρασινη την σκια.

Σε θεαση δεν φαινεται οσο και να προσπαθησω να το εντοπισω μιας και μου εχει γινει εμμονη και κοταω συνεχεια πανω αριστερα.
Κι εμενα μου φαινεται περιεργο που φαινεται μονο στην πρασινη πως εξηγειται αυτο?

Προφανως προκειτε για επιμονο IR και οχι Burn In..Εχω δει Burn In και φενεται σε οτιδηποτε χρωματος φοντο...Και σε καναλια και σε ταινιες και σε παιχνιδια,ανεξαρτητου χρωματος..Αυτο που με ειχε ενοχλησει ομως περισσοτερο ηταν,οταν εβλεπα ταινιες 2:35:1 με μαυρες μπαρες πανω κατω και στην πανω αριστερη μερια φενοταν ξεκαθαρα το λογοτυπο του Mega..Πιστευω πως δεν πρεπει να σε ανυσηχει καθως αργα η γρηγορα θα εξαφανιστουν οι σκιες σου :-)

Last edited:
Αυριο, μετα απο δυο και κατι χρονια συμβιωσης με την samsung B650, περιμενω και εγω την 50VT30. Ξαναγυρναω σε πλασμα μετα την Samsung 42Q96 που ειχα παλιοτερα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σας διαβάζω εδω καί λίγες μερες που λετε ( η δικια μου δέν εχει αυτο το προβλημα,δεν εχω παρατηρησει κατι) καί σας λέω λοιπον οτι και η δικια σας εχει το ιδιο προβλημα,απλα δεν το εχετε παρατηρησει διοτι πολυ απλα δεν ειναι τοσο πολυ εμφανες,σε καποιες σκηνές μέ αποτομη αλλαγη της φωτεινότητας εμφανιζεται.
Στην δικια μου που το ειχα παρατηρήσει,πλέον μέ το νέο firmware ολα αυτα διορθωθηκαν,και οχι μονο παρατήρησα ακόμα καλύτερη απόδοση εικόνας.
Οι εταιριες γιαυτο βγαζουν τα firmware updates, για να διορθωνουνε τα
διάφορα bags τα οποια αναφερονται απο τους χρηστες μετα απο καποιο
διαστημα,διοτι ολοι παντα βιαζονται να βγαλουν το νεο προιον τους στην αγορα να προλάβουν τους καταναλωτες.
Γιαυτο αλλωστε υπαρχουν τα firmware updates.
Τωρα εαν το προβλημα ειναι hardware,αυτο δεν διορθωνεται με firmware update,οποτε μονο τοτε καποιοι με νεοτερη συσκευη δεν θα ειχαν το προβλημα.Στην περιπτωση μας,δεν ειναι θεμα hardware,διοτι πολυ απλα δεν θα βγαζανε firmware που να διορθωνει το προβλημα.
Συμπερασμα,το update απο τη στιγμη που η ιδια η panasonic το ανεβασε στους server της,πρεπει ολοι να το κανετε.
Φιλικα.

Μα είναι αναμενόμενο. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο παρατηρητικοί.
Το πρόβλημα υπάρχει σε όλες της τηλεοράσεις, και αφορά τον τρόπο που οδηγεί το λογισμικό το πάνελ. Για αυτό και το διόρθωσαν με αναβάθμιση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι δεν φαινεται σε καμια απο τις υπολοιπες καρτελες δοκιμης (μαυρο,κοκκινο,κιτρινο,μπλε,κυανο,μαφκεντα,ασπρο,γκρι) παρα μονο στην πρασινη.

Για δες καλύτερα την γκρι καρτέλα. Δεν είναι δυνατόν να έχει επηρεαστεί το πράσινο, και να μην φαίνεται και σε γκρι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προφανως προκειτε για επιμονο IR και οχι Burn In..Εχω δει Burn In και φενεται σε οτιδηποτε χρωματος φοντο...Και σε καναλια και σε ταινιες και σε παιχνιδια,ανεξαρτητου χρωματος..Αυτο που με ειχε ενοχλησει ομως περισσοτερο ηταν,οταν εβλεπα ταινιες 2:35:1 με μαυρες μπαρες πανω κατω και στην πανω αριστερη μερια φενοταν ξεκαθαρα το λογοτυπο του Mega..Πιστευω πως δεν πρεπει να σε ανυσηχει καθως αργα η γρηγορα θα εξαφανιστουν οι σκιες σου :-)

Που τα έχεις δει όλα αυτά; Τι μοντέλο ήταν η πλάσμα, και πόσο καιρό την έχει ο κάτοχος της;

Αυριο, μετα απο δυο και κατι χρονια συμβιωσης με την samsung B650, περιμενω και εγω την 50VT30. Ξαναγυρναω σε πλασμα μετα την Samsung 42Q96 που ειχα παλιοτερα.

Και εγώ ψηνομαι απο την 40Β7000 για την ίδια πλάσμα , αλλα ακόμα συγκρατουμε με τα δόντια! Εχω και βαριά παντοφλα!!!:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις -

Που τα έχεις δει όλα αυτά; Τι μοντέλο ήταν η πλάσμα, και πόσο καιρό την έχει ο κάτοχος της;

Καλησπερα φιλε Petasis...Εχω βαρεθει τα περι αμφισβητησης οποτε και δεν μπαινω στην διαδικασια αναλυσης...Χωρις παρεξηγηση και παντα φιλικα...

Και εγώ ψηνομαι απο την 40Β7000 για την ίδια πλάσμα , αλλα ακόμα συγκρατουμε με τα δόντια! Εχω και βαριά παντοφλα!!!:flipout:

Η δικιά μου φοραει μικρο νούμερο, οποτε κανενα πρόβλημα....να κανω και μια ερωτηση στους κατόχους...πως συνδεεται στο ίντερνετ η τηλεοραση?

Αντε να μαζευόμαστε σιγα σιγά.. :p καλορίζικη και καλοθέατη φίλε

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η δικιά μου φοραει μικρο νούμερο, οποτε κανενα πρόβλημα....να κανω και μια ερωτηση στους κατόχους...πως συνδεεται στο ίντερνετ η τηλεοραση?

Ασύρματα και ενσύρματα.

Έχω πιάτο της NOVA χωρίς να έχω NOVA αυτή τη περίοδο. Πως βρίσκω τα δορυφορικά κανάλια; Υπάρχουν και ελεύθερα με HD; Ευχαριστώ

Ελεύθερα 6-7 HD κανάλια μόνο στον Astra 19,2E. Αν το πιάτο σου βλέπει Hotbird 13E, θα πρέπει να το γυρίσεις στις 19 μοίρες ανατολικά.

Ελεύθερα 6-7 HD κανάλια μόνο στον Astra 19,2E. Αν το πιάτο σου βλέπει Hotbird 13E, θα πρέπει να το γυρίσεις στις 19 μοίρες ανατολικά.

Τι κάνω για να βρω κανάλια satellite; επειδή δεν μου βρίσκει τίποτα, πρέπει να συνδέσω την TV με κάποιο καλώδιο εξωτερικό;

τι να συνδέσεις με καλώδιο. δορυφορική εγκατάσταση έχεις πιάτο κλπ έχεις???? στοχεύει στον αστρα?????

για να πιάσεις δορυφορικά πρέπει να έχεις δορυφορική εγκατάσταση και άλλο καλώδιο από αυτό της κεραίας επιγείων - αναλογικών.

Οσον αφορά το IR εμφανίστηκε και σε μένα απο το mega και φαίνεται στο πράσινο φοντο.
Από ότι έχω δει έχει αρχίσει να χάνεται.
Παρεπιπτώντως :
Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή το mega αλλαξε πρόσφατα λίγο το λογοτυπό του?
Μου φαίνεται λίγο διάφανο

Οσον αφορά το IR εμφανίστηκε και σε μένα απο το mega και φαίνεται στο πράσινο φοντο.
Από ότι έχω δει έχει αρχίσει να χάνεται.
Παρεπιπτώντως :
Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή το mega αλλαξε πρόσφατα λίγο το λογοτυπό του?
Μου φαίνεται λίγο διάφανο

δε σου φαίνεται - έγινε πιο διάφανο.

Καλησπερα..Παιδια τελικα το Scrolling Bar ποσο αποτελεσματικο ειναι για την διαγραφη του IR;;;Ειναι αποτελεσματικοτερο απο τα χιονια η οχι;;;

υπαρχει παιδια νεα αναβαθμιση ή οχι?πηγα στην τηλεοραση να την κανει αλλα δεν μου βρηκε νεοτερη..1.53 κατι εχω..

Ρε παιδες, μια ερωτηση. Γιατι οταν βλεπω bluray δεν μου εμφανιζει την επιλογη IFC; Ειναι καποια επιλογη απο το μενου που πρεπει να κανω για να ενεργοποιηθει;
Αυριο θα γραψω και τις εντυπωσεις μου αλλα γενικως η τβ ειναι παρα πολυ καλη και 3 χρονια μετα την προηγουμενη πλασμα μου βλεπω οτι την παλευουν με τις αντανακλασεις.