Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδια ειμαι σιγουρος οτι μου βγαζει 2.0 απο το οπτικο!καμια προταση γιατι γινεται αυτο κ αν εχω κανει λαθος στη συνδεσμολογια που δεν πιστευω!μηπως η vt30 απο την οπτικη της εξοδο βγαζει μεχρι 2.0 κ οχι παραπανω;;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδια ειμαι σιγουρος οτι μου βγαζει 2.0 απο το οπτικο!καμια προταση γιατι γινεται αυτο κ αν εχω κανει λαθος στη συνδεσμολογια που δεν πιστευω!μηπως η vt30 απο την οπτικη της εξοδο βγαζει μεχρι 2.0 κ οχι παραπανω;;

H τιβι βγαζει 2.0 γιατι ΔΕΝ εχει 5.1 - δεν εχει πολυκαναλο ενισχυτη! Γιατι δεν συνδεεις τον δεκτη σου με οπτικη στον ενισχυτη (απ´οπου σιγουρα θα παρεις 5.1 γιατι δεν βγαζει παραπανω);

η LG LE7500 που ειχα πριν εβγαζε 5.1 απο το οπτικο στον ενισχυτη,ειναι δυνατον η 65VT30 να μην υποστηριζει πολυκαναλο ηχο απο το οπτικο της ??

δεν το κοιταξα το manual!και δεν ειμαι και σπιτι τωρα! αυριο που θα γυρισω σπιτι θα δοκιμασω το ARC, να δω αν δουλευει!

Τελικα κι εγω πιαστηκα αδιαβαστος! Στις ρυθμισεις ηχου μπορεις να παρεις ψηφιακο ηχο πολυκαναλο!

δηλαδη παω στις ρυθμισεις ηχου και διαλεγω SPDIF??

Ηχος-επιλογη Spdif-αυτοματα ή pcm
Στο αυτοματα οτι βαζεις το παιρνεις σε DTS και το MPEG σε PCM
Στο PCM το παιρνεις ως PCM
Aρα...αυτοματα!
δοκιμασε και πες μας

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ηχος-επιλογη Spdif-αυτοματα ή pcm
Στο αυτοματα οτι βαζεις το παιρνεις σε DTS και το MPEG σε PCM
Στο PCM το παιρνεις ως PCM
Aρα...αυτοματα!
δοκιμασε και πες μας
σε ποιο μενου ακριβως δεν βρισκω κατι?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σε ποιο μενου ακριβως δεν βρισκω κατι?
απλα ρωτώ πως από πλαιστασιον μπορώ από την οπτική της τηλεόρασης να πάρω 5.1

αν φορφαριστει σκληρος για το pvr δεν υπαρχει γυρισμος???
Δοκιμασα εναν εξωτερικο και δε δουλεψε.Λεω κατι εχει ο σκληρος...φορμαρω και ενα δευτερο που ειχα τιποτα ουτε αυτος αναγνωριζεται απο την τηλεοραση.
Μου τους βγαζει στη λιστα κανονικα αλλα μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η λειτουργια.

Περα απο αυτο οι σκληροι αχρηστεύτηκαν? Και οι 2 ειναι με εξωτερικη πηγη ρευματος 3,5''

Δοκιμασα εναν εξωτερικο και δε δουλεψε.Λεω κατι εχει ο σκληρος...φορμαρω και ενα δευτερο που ειχα τιποτα ουτε αυτος αναγνωριζεται απο την τηλεοραση.
Μου τους βγαζει στη λιστα κανονικα αλλα μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η λειτουργια.

Περα απο αυτο οι σκληροι αχρηστεύτηκαν? Και οι 2 ειναι με εξωτερικη πηγη ρευματος 3,5''

Στο δικό μου G30 δοκίμαζα το PVR με δυο φλασάκια (2gb, 16gb) που είχα την ίδια απάντηση από την τηλεόραση έπαιρνα!
Περιμένω να πέσει στα χέρια μου κανένα σκληρό (>160GB) να το δοκιμάσω και με αυτόν.

Όχι! Μου έλεγε πας δεν τα αναγνωρίζει και δεν μπορεί να τα φορμάρει! Format ήθελα πρώτα να κάνω...

Υπάρχει τρόπος στα σίγουρα να δούμε αν δουλεύει το PVR;

Όταν αγόρασα και εγώ την τηλεόραση (ΟΚΤ 2011), έβαλα 2 δίσκους και είχα τις ίδιες απορίες.
Τελικά, φορμάρονται από την TV, λειτουργούν κανονικά και βλέπεις το δίσκο στην επιλογή USB HDD Rec και όχι Εξωτερ. Rec, με την οποία ξεκινάει η "Εγγραφή χρονοδιακόπτη".

Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το δίσκο με τον υπολογιστή, θα τον φορμάρεις μέσω Administrative Tools/ Computer Management.

παιδια εχω ενα προβλημα με ηχο..εχω εν home theater Στο οποιο συνδεσα πανω νοβα και κοννεξ κ παιρνω κανονικα 5.1..εδω και πολυ καιρο συνδεσα το πλειστεσιον με hdmi απευθειας στην τηλεοραση κ ηχος 0!δεν εχω ηχο!τι συμβαινει..?εχω σκασει..

225 ώρες στρώσιμο με τηλεοπτικό σήμα (αναλογική μετάδοση) και ρυθμίσεις cinema, κανονικό, τηλεοπτικό σε ζοομ 1, 2, 3 (ανάλογα την περίσταση...), αντίθεση 35, φωτεινότητα 0, περιστροφή pixels on...

Πρώτες εντυπώσεις (με πρόχειρες ρυθμίσεις: σε hdmi, cinema, αντίθεση 44, φωτεινότητα +4, sharpness +1, gamma 2,2 κτλ)

Θετικά
1) Επαρκές μαύρο
2) Κίνηση βούτυρο με ifc μέγιστο (άσε τους κουρο-τζαντεράδες να λενε... δεν κινούνται με break dance οι άνθρωποι :p)
3) Ομοιομορφία panel, πολύ καλή διαχείριση της φωτεινότητας σε δύσκολες σκηνές
4) Συνολικά απολαυστική σε 2D full HD
5) Ξεκούραστα και φυσικά χρώματα (προσωπική γνώμη)
6) Κορυφαία σε βάθος εικόνας σε 3D mode, αλλά και σχετικά καλή βελτίωση από 2D->3D Περίμενα λίγο καλύτερη κίνηση όμως.
7) Προσπαθώ ιδιαιτέρα για να δω ΙR (οκ θα συνεχίσω να προσέχω βάση των εμπειριών σας)
8) Βελτιωμένη έως καλή επίδοση στις αντανακλάσεις αλλά και το φωτισμό του χώρου μου
9) Βελτιωμένη έως καλή εξωτερική εμφάνιση στα μάτια μου (επιτέλους μια σχετικά όμορφη pany)

Επίσης, χωρίς να βάζω το χέρι στη φωτιά, δείχνει βελτιωμένη στο flickering, αλλά και στα floating blacks, flactuations κτλ

Αρνητικά
1) Χαμηλή φωτεινότητα (στα όρια της ενόχλησης)
2) Ποιότητα τηλεοπτικού (μετριότατος scaler... με τις digital μεταδόσεις βελτιώνεται το πράγμα)
3) dithering (βράσιμο) εντονότατο (ορατό έως το 1-1,5 μέτρο)
4) εμφανές contour (ή όπως λέγεται... εννοώ τα περιγράμματα/σκαλωτή διαβάθμιση του χρώματος σε συγκεντρωμένο φως)
5) Θόρυβος ανεμιστήρων και τροφοδοτικού (ακούγονται στα 1,5-2 μέτρα αλλά μόνο σε ήσυχο περιβάλλον)
6) Ηχητική αναπαραγωγή (δεν περίμενα κάτι καλύτερο)
7) Καλώδιο ρεύματος fixed onboard (wtf???)
8) Θέση υποδοχών βυσμάτων μόνο στο πλάι (wtf no2... έλεος με τη slim line... ούτε τα κάδρα δεν είναι τόσο λεπτά!)
9) Βάρος rc
10) Γυαλιά 3D... άσχημα και αφήνουν κενό... κατάλληλα μόνο για όσους φορούν κι άλλα γυαλιά...

Δεν έχω δοκιμάσει σύνδεση internet, media player, pvr... και δεν έχω ακόμα τεστάρει με patterns.

Συνολικά είμαι ευχαριστημένος. Το μοναδικό που με προβλημάτισε είναι η χαμηλή φωτεινότητα. Φυσικά αυξάνω με το ρυθμιστικό, αλλά δεν ξέρω τι επίπτωση θα έχει συνολικά. Θα δω και με τα patterns. Ήδη σε κάποιες φωτεινές σκηνές υπάρχουν σημάδια κορεσμού!(?).

Αν αλλάξει κάτι στις εντυπώσεις μου θα επανέλθω.

Last edited: