Ρε παιδια ειμαι σιγουρος οτι μου βγαζει 2.0 απο το οπτικο!καμια προταση γιατι γινεται αυτο κ αν εχω κανει λαθος στη συνδεσμολογια που δεν πιστευω!μηπως η vt30 απο την οπτικη της εξοδο βγαζει μεχρι 2.0 κ οχι παραπανω;;
δηλαδη παω στις ρυθμισεις και τι διαλεγω??
δηλαδη παω στις ρυθμισεις ηχου και διαλεγω SPDIF??
σε ποιο μενου ακριβως δεν βρισκω κατι?Ηχος-επιλογη Spdif-αυτοματα ή pcm
Στο αυτοματα οτι βαζεις το παιρνεις σε DTS και το MPEG σε PCM
Στο PCM το παιρνεις ως PCM
Aρα...αυτοματα!
δοκιμασε και πες μας
απλα ρωτώ πως από πλαιστασιον μπορώ από την οπτική της τηλεόρασης να πάρω 5.1σε ποιο μενου ακριβως δεν βρισκω κατι?
αν φορφαριστει σκληρος για το pvr δεν υπαρχει γυρισμος???
Δοκιμασα εναν εξωτερικο και δε δουλεψε.Λεω κατι εχει ο σκληρος...φορμαρω και ενα δευτερο που ειχα τιποτα ουτε αυτος αναγνωριζεται απο την τηλεοραση.
Μου τους βγαζει στη λιστα κανονικα αλλα μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η λειτουργια.
Περα απο αυτο οι σκληροι αχρηστεύτηκαν? Και οι 2 ειναι με εξωτερικη πηγη ρευματος 3,5''
αν φορφαριστει σκληρος για το pvr δεν υπαρχει γυρισμος???
Δοκιμασα εναν εξωτερικο και δε δουλεψε.Λεω κατι εχει ο σκληρος...φορμαρω και ενα δευτερο που ειχα τιποτα ουτε αυτος αναγνωριζεται απο την τηλεοραση.
Μου τους βγαζει στη λιστα κανονικα αλλα μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η λειτουργια.
Περα απο αυτο οι σκληροι αχρηστεύτηκαν? Και οι 2 ειναι με εξωτερικη πηγη ρευματος 3,5''
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.