Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδια παω στο μενου της τηλεορασης μετα παω στην επιλογη ΗΧΟΣ αλλα δεν βρισκω πουθενα το spdif! Που ειναι ρε παιδια;;

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις είχα τηλεφωνική συνομιλία με το service. Προφανώς στείλαν φωτό με το πρόβλημα στα κεντρικά τους, απ'όπου και αναγνωρίσαν το πρόβλημα ,σύμφωνα με τα λεγόμενα των δύο τεχνικών του service εδώ και περιμένουν "μια αναβάθμηση software".Μέσα στην εβδομάδα μου είπαν πως θα έχουμε νεότερα. (18 και σήμερα άϊντε να δούμε)

Τελικα η τηλεοραση υποστηριζει 5.1 εξοδο ηχου απο την οπτικη και που βρισκετε η ρυθμιση spdif που μου ειπατε να ρυθμισω σε pcm!δεν την βρισκω ρε παιδια κ θα παω να παρω κανα hdmi switch κ δεν θελω γιατι θελω να δουλευω μονο με το τηλεχειρηστηριο της τηλεορασης που μου αρεσει!!

Από την οπτική με usb δίσκο βγάζει και DD και DTS.
Λάθος (12 και σήμερα) ρε δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα! :(

Last edited:
Δηλαδή να περιμένουμε νέα αναβάθμιση που θα έχει σχέση και με την απόδοση της συσκευής?Πολύ καλό αυτό.Μέχρι στιγμής έχω την 1.801

Δηλαδή να περιμένουμε νέα αναβάθμιση που θα έχει σχέση και με την απόδοση της συσκευής?Πολύ καλό αυτό.Μέχρι στιγμής έχω την 1.801

Όοοοοοχι αυτο το ρώτησα κι εγώ και μου είπαν οτι έχει να κάνει με "εσωτερική" τοπική αναβάθμιση αν κατάλαβα καλά. Τώρα οτι και να σου πω ψέματα θα σου πω. Τι σόϊ ρύθμιση θα κάνουν για να μπορώ να μην έχω ανομοιόμορφα συννεφιά στο μαύρο και χρωματισμούς στο λευκό ας μας απαντήσει καποιος πιο ειδικός!

Όοοοοοχι αυτο το ρώτησα κι εγώ και μου είπαν οτι έχει να κάνει με "εσωτερική" τοπική αναβάθμιση αν κατάλαβα καλά. Τώρα οτι και να σου πω ψέματα θα σου πω. Τι σόϊ ρύθμιση θα κάνουν για να μπορώ να μην έχω ανομοιόμορφα συννεφιά στο μαύρο και χρωματισμούς στο λευκό ας μας απαντήσει καποιος πιο ειδικός!

Αμφιβάλλω ότι θα διορθώσει το θέμα που έχεις με το μαύρο.
Για το green tint στο λευκό (αυτό έχεις; ), πάντως, κάτι μπορεί να γίνει.
Κρίμα που δεν πρόκειται για firmware update, αλλά για EEPROM flash :(

Σήμερα στις 13:00 είχα τηλεφώνημα απο service. Μετά την παρέμβαση είχαμε πολύ μικρή πρόοδο στο χρωματισμό στο λευκό!!! Στο μαύρο ξεκινήσαμε πάλι να μην βλέπουμε πρόβλημα!!! Ο τεχνικός λίγο μου τα μάσαγε λες και ήθελε να με ξεφορτωθεί. Τεχνικός:"στις πόσες ώρες σας παρουσίασε το πρόβλημα?" Εγώ:"περίπου στις 1200 άρχισε να αχνοφαίνεται το σύνεφο στο μαύρο" Τ:"αποκλείεται , μάλλον τότε το προσέξατε και πού ξέρετε πόσες ώρες ήταν?" Ε:"μα από το service menu είδα το ρολόϊ για αυτο ακριβώς το λόγο" Τ:"και ποιος σας είπε οτι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο service menu αυτό απαγορεύεται είναι μόνο για το service" E:" τι λέτε κύριε ο κοσμος τόχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι! πως θα σημειώσω χρονολογικά την καλή λειτουργία της συσκευής μου?" ¨Τ:"μα τι λέτε κυριε που ήρθατε με ένα δίσκο USB με υλικό αμφίβολης ποιότητας ούτε καν HD ..." Ε:"μα κύριε βάλατε και το ERTHD και το είδατε και μόνος και το παραδεχτήκατε..."
...
Με τα πολλά αγαπητοί μου μου είπε οτι θα μιλήσει και με τους προησταμένους και θα με ενημερώσει. Λέχθηκαν και άλλα τραγελαφικά αλλα δεν είναι επι του παρόντος ίσως κάποια άλλη στιγμή.
Πρίν στείλω την TV έβγαλα κάποιες φωτό όχι και τόσο επαγγελματικές αλλα ψιλοφαίνεται το πρόβλημα αν κλείσετε τα φώτα (ISO 80 1/25 κλπ κλπ απο φωτογραφία δεν έχω ιδέα)...
p1170602.th.jpg
[/URL][/IMG]

p1170611.th.jpg
[/URL][/IMG]

http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/avatar/index.html Από φίλο του φόρουμ πήρα την αφορμή και έψαξα για κάτι τέτοιο και μάλλον έπεσα διάνα...Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές...Αύριο θα τις τσεκάρω καλύτερα...Εάν τις δοκιμάσει κάποιος περιμένω σχόλια...

Πολύ χρήσιμη πληροφορία.
Το ερώτημα είναι εάν οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν ΜΟΝΟ τη 3D θέαση ή ΚΑΙ τη συνήθη καθημερινή, γιατί αν είναι να βάζεις όλες αυτές τις ρυθμίσεις ΜΟΝΟΝ κάθε φορά που θέλεις να δεις 3D, τότε ... κανένας δεν θα τις βάλει ...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πολύ χρήσιμη πληροφορία.
Το ερώτημα είναι εάν οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν ΜΟΝΟ τη 3D θέαση ή ΚΑΙ τη συνήθη καθημερινή, γιατί αν είναι να βάζεις όλες αυτές τις ρυθμίσεις ΜΟΝΟΝ κάθε φορά που θέλεις να δεις 3D, τότε ... κανένας δεν θα τις βάλει ...
Άκυρο...μεγάλη ροπή στο κόκκινο,επιστροφή σε σινεμά/ΤΗΧ με όλα οφ.Περισσότερο σινεμα για τον φόβο του....Αντ1 με ενεργοποιημένη την περιστροφή πιξελ και όχι στο αυτόματο.Αχ ρε Αντ1 τι μας κάνεις,σήμερα φίλος με ST30 κλαίει την μοίρα του με το αποτύπωμα του,εγώ σχεδόν...γιατρεύτηκα.

ΝΕΟΤΕΡΑ...
...κατόπιν τηλ επικοινονίας με τεχνικό service μου γνωστοποιήθηκε οτι τελικά το panel έχει πρόβλημα και θα παραγγελθεί καινούριο για αντικατάσταση! Ήδη μετράω 15η ημέρα και θέλουν τουλάχιστον άλλες 10 μέρες για παραλαβή και εφαρμογή. Έχω ξενερώσει πάρα πολύ πήρα τηλ και το προϊστάμενό τους και του ζήτησα αντικατάσταση συσκευής και μου είπε δεν μπορεί και δεν έχει και δεν δουλεύει έτσι τι σύστημα κλπ. κλπ. Πείτε μου ρε παιδιά τι να κάνω γιατί φαντάζομαι και πάνελ να μου αλλάξουν αυτό θα θέλει άλλες ρυθμίσεις από τα default του παλιού και τρέχα γύρευε...

Last edited:
ΝΕΟΤΕΡΑ...
...κατόπιν τηλ επικοινονίας με τεχνικό service μου γνωστοποιήθηκε οτι τελικά το panel έχει πρόβλημα και θα παραγγελθεί καινούριο για αντικατάσταση! Ήδη μετράω 15η ημέρα και θέλουν τουλάχιστον άλλες 10 μέρες για παραλαβή και εφαρμογή. Έχω ξενερώσει πάρα πολύ πήρα τηλ και το προϊστάμενό τους και του ζήτησα αντικατάσταση συσκευής και μου είπε δεν μπορεί και δεν έχει και δεν δουλεύει έτσι τι σύστημα κλπ. κλπ. Πείτε μου ρε παιδιά τι να κάνω γιατί φαντάζομαι και πάνελ να μου αλλάξουν αυτό θα θέλει άλλες ρυθμίσεις από τα default του παλιού και τρέχα γύρευε...

Δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Αντικατάσταση κάνουν μόνο μέσα στις πρώτες 15 μέρες.

Δυστυχώς..

Λοιπόν ξεκινώ και γράφω.Μέτα από πολύ ψάξιμο διαπίστωσα ότι η 30 σειρά είναι πολύ ευαίσθητη σε αποτυπώματα όταν παίζει υλικό 50hz!!Αυτό το συμπέρανα γιατί σε υλικό από παιχνιδοκονσολα η μπλου ρει που είναι όλα σε 60 δεν μου έχει αφήσει το παραμικρό...Ας δώσει κάποιος ειδικότερος μια εξήγηση,έχοντας του δώσει την αφορμή να το ψάξει!!!Οπότε πλέον σε νοβα η digea που είναι 50αρι το μέγιστο στο ifc κοινός 60hz είναι μονόδρομος...Mακαρι να ισχύει αυτό και να φύγει το άγχος σε πολλούς από εμάς...

ΝΕΟΤΕΡΑ...

Το μόνο που σε καλύπτει ο νόμος, είναι συσκευή να βλέπεις τηλεόραση μέχρι να φτιαχτεί η δικιά σου.

Σήμερα στις 13:00 είχα τηλεφώνημα απο service. Μετά την παρέμβαση είχαμε πολύ μικρή πρόοδο στο χρωματισμό στο λευκό!!! Στο μαύρο ξεκινήσαμε πάλι να μην βλέπουμε πρόβλημα!!! Ο τεχνικός λίγο μου τα μάσαγε λες και ήθελε να με ξεφορτωθεί. Τεχνικός:"στις πόσες ώρες σας παρουσίασε το πρόβλημα?" Εγώ:"περίπου στις 1200 άρχισε να αχνοφαίνεται το σύνεφο στο μαύρο" Τ:"αποκλείεται , μάλλον τότε το προσέξατε και πού ξέρετε πόσες ώρες ήταν?" Ε:"μα από το service menu είδα το ρολόϊ για αυτο ακριβώς το λόγο" Τ:"και ποιος σας είπε οτι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο service menu αυτό απαγορεύεται είναι μόνο για το service" E:" τι λέτε κύριε ο κοσμος τόχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι! πως θα σημειώσω χρονολογικά την καλή λειτουργία της συσκευής μου?" ¨Τ:"μα τι λέτε κυριε που ήρθατε με ένα δίσκο USB με υλικό αμφίβολης ποιότητας ούτε καν HD ..." Ε:"μα κύριε βάλατε και το ERTHD και το είδατε και μόνος και το παραδεχτήκατε..."
...
Με τα πολλά αγαπητοί μου μου είπε οτι θα μιλήσει και με τους προησταμένους και θα με ενημερώσει. Λέχθηκαν και άλλα τραγελαφικά αλλα δεν είναι επι του παρόντος ίσως κάποια άλλη στιγμή.
Πρίν στείλω την TV έβγαλα κάποιες φωτό όχι και τόσο επαγγελματικές αλλα ψιλοφαίνεται το πρόβλημα αν κλείσετε τα φώτα (ISO 80 1/25 κλπ κλπ απο φωτογραφία δεν έχω ιδέα)...
p1170602.th.jpg
[/URL][/IMG]

p1170611.th.jpg
[/URL][/IMG]

φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα με την 46st30 αλλα δεν ειναι τοσο εντονο και μου παρουσιαστηκε και εμενα στις 1100-1200 ωρες περιπου στο ιδιο σημειο. Τι εγινε τελικα Βρηκες ακρη με το service ?

Aναμενει οπως ειπε αλλαγη πανελ.

Τον σειριακο που τον βρισκουμε στο κουτι? Στο μενου? Αλλου?