Δηλαδή να περιμένουμε νέα αναβάθμιση που θα έχει σχέση και με την απόδοση της συσκευής?Πολύ καλό αυτό.Μέχρι στιγμής έχω την 1.801
Όοοοοοχι αυτο το ρώτησα κι εγώ και μου είπαν οτι έχει να κάνει με "εσωτερική" τοπική αναβάθμιση αν κατάλαβα καλά. Τώρα οτι και να σου πω ψέματα θα σου πω. Τι σόϊ ρύθμιση θα κάνουν για να μπορώ να μην έχω ανομοιόμορφα συννεφιά στο μαύρο και χρωματισμούς στο λευκό ας μας απαντήσει καποιος πιο ειδικός!
Άκυρο...μεγάλη ροπή στο κόκκινο,επιστροφή σε σινεμά/ΤΗΧ με όλα οφ.Περισσότερο σινεμα για τον φόβο του....Αντ1 με ενεργοποιημένη την περιστροφή πιξελ και όχι στο αυτόματο.Αχ ρε Αντ1 τι μας κάνεις,σήμερα φίλος με ST30 κλαίει την μοίρα του με το αποτύπωμα του,εγώ σχεδόν...γιατρεύτηκα.Πολύ χρήσιμη πληροφορία.
Το ερώτημα είναι εάν οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν ΜΟΝΟ τη 3D θέαση ή ΚΑΙ τη συνήθη καθημερινή, γιατί αν είναι να βάζεις όλες αυτές τις ρυθμίσεις ΜΟΝΟΝ κάθε φορά που θέλεις να δεις 3D, τότε ... κανένας δεν θα τις βάλει ...
ΝΕΟΤΕΡΑ...
...κατόπιν τηλ επικοινονίας με τεχνικό service μου γνωστοποιήθηκε οτι τελικά το panel έχει πρόβλημα και θα παραγγελθεί καινούριο για αντικατάσταση! Ήδη μετράω 15η ημέρα και θέλουν τουλάχιστον άλλες 10 μέρες για παραλαβή και εφαρμογή. Έχω ξενερώσει πάρα πολύ πήρα τηλ και το προϊστάμενό τους και του ζήτησα αντικατάσταση συσκευής και μου είπε δεν μπορεί και δεν έχει και δεν δουλεύει έτσι τι σύστημα κλπ. κλπ. Πείτε μου ρε παιδιά τι να κάνω γιατί φαντάζομαι και πάνελ να μου αλλάξουν αυτό θα θέλει άλλες ρυθμίσεις από τα default του παλιού και τρέχα γύρευε...
ΝΕΟΤΕΡΑ...
...κατόπιν τηλ επικοινονίας με τεχνικό service μου γνωστοποιήθηκε οτι τελικά το panel έχει πρόβλημα και θα παραγγελθεί καινούριο για αντικατάσταση! Ήδη μετράω 15η ημέρα και θέλουν τουλάχιστον άλλες 10 μέρες για παραλαβή και εφαρμογή. Έχω ξενερώσει πάρα πολύ πήρα τηλ και το προϊστάμενό τους και του ζήτησα αντικατάσταση συσκευής και μου είπε δεν μπορεί και δεν έχει και δεν δουλεύει έτσι τι σύστημα κλπ. κλπ. Πείτε μου ρε παιδιά τι να κάνω γιατί φαντάζομαι και πάνελ να μου αλλάξουν αυτό θα θέλει άλλες ρυθμίσεις από τα default του παλιού και τρέχα γύρευε...
Σήμερα στις 13:00 είχα τηλεφώνημα απο service. Μετά την παρέμβαση είχαμε πολύ μικρή πρόοδο στο χρωματισμό στο λευκό!!! Στο μαύρο ξεκινήσαμε πάλι να μην βλέπουμε πρόβλημα!!! Ο τεχνικός λίγο μου τα μάσαγε λες και ήθελε να με ξεφορτωθεί. Τεχνικός:"στις πόσες ώρες σας παρουσίασε το πρόβλημα?" Εγώ:"περίπου στις 1200 άρχισε να αχνοφαίνεται το σύνεφο στο μαύρο" Τ:"αποκλείεται , μάλλον τότε το προσέξατε και πού ξέρετε πόσες ώρες ήταν?" Ε:"μα από το service menu είδα το ρολόϊ για αυτο ακριβώς το λόγο" Τ:"και ποιος σας είπε οτι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο service menu αυτό απαγορεύεται είναι μόνο για το service" E:" τι λέτε κύριε ο κοσμος τόχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι! πως θα σημειώσω χρονολογικά την καλή λειτουργία της συσκευής μου?" ¨Τ:"μα τι λέτε κυριε που ήρθατε με ένα δίσκο USB με υλικό αμφίβολης ποιότητας ούτε καν HD ..." Ε:"μα κύριε βάλατε και το ERTHD και το είδατε και μόνος και το παραδεχτήκατε..."
...
Με τα πολλά αγαπητοί μου μου είπε οτι θα μιλήσει και με τους προησταμένους και θα με ενημερώσει. Λέχθηκαν και άλλα τραγελαφικά αλλα δεν είναι επι του παρόντος ίσως κάποια άλλη στιγμή.
Πρίν στείλω την TV έβγαλα κάποιες φωτό όχι και τόσο επαγγελματικές αλλα ψιλοφαίνεται το πρόβλημα αν κλείσετε τα φώτα (ISO 80 1/25 κλπ κλπ απο φωτογραφία δεν έχω ιδέα)...
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.