Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι η προεπιλογή στο:
Ρυθμίσεις(Setup)->Επικοινωνία Συσκευών(Link Setting)->Έξυπνο Αυτομ. Standby (Intelligent Auto Standby);
Τότε να βρούμε άλλο όνομα για τις LCD, είναι άλλο φαινόμενο...To DSE, σαν όρος, από τις Plasma ξεκίνησε...
http://www.hdtvtest.co.uk/Pioneer-PDP4270XD/Picture-Quality.php
Στη δική μου είναι ΟΧΙ
Αυτό είναι το default που είχε η TV σου;
Καλησπέρα σε όλους ... κατόχους και μη. Μετά από 500 ώρες λειτουργίας, κυρίως ψηφιακά κανάλια και ταινίες μέσω υπολογιστή (απευθείας hdmi, με dlna, και USB) είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Στα αναλογικά κανάλια είναι επιεικός χάλια. 3D ακόμα δεν έχω δεί .... περιμένω το ντέρμπυ την επόμενη εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως και πως να δώ μπάλα στην VT30 αλλά ολο κάτι στράβωνε και δεν τα κατάφερνα. Χτες που έκατσα να δω το ΑΠΟΕΛ και αντίθετα με το ματσάκι που ήταν καλό ή TV με απογοήτευσε. Στα μακρινά πλάνα ( και μόνο στα μακρινά) στη δεξιά μεριά της οθόνης ( περίπου στα 15-20 cm απο το ακριανό πλαίσιο) παρατηρούσα μια διάφανη λεπτή κάθετη γραμμή απο πάνω μέχρι κάτω. Στα κοντινά ήταν όλα τέλεια. Η γραμμή αυτή είναι περίπου 1 cm σε πάχος και θα μπορούσα να την περιγράψω σαν το θόλωμα που χρησιμοποιούν τα κανάλια οταν θέλουν να κρύψουν κάτι. Στην ουσία σαν θολό φίλτρο. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να είναι; άλλαζα κανάλια για να δώ αν συνεχίζει να το κάνει αλλά τίποτα ..... φαίνεται μόνο στο πράσινο του αγωνιστικού χώρου. Θα πρέπει να ανησυχώ; Μήπως παίζει κάποια ρύθμιση; Συγνώμη για το μεγάλο post, ελπίζω να μην σας κούρασα.
Καλησπέρα και πάλι.... Δοκιμασα μια πράσινη φωτογραφία που βρήκα ..... αλλά δεν παρατήρησα το φαινόμενο.... Μετά απο λίγο στα αθλητικά που έδειξε στιγμιότυπα ..... πάλι το έκανε!!!
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι?
Καλα ειναι φοβερο αυτο που κανουν τους εχω στειλει email εδω και 3 εβδομαδες με φωτογραφιες και δεν εχουν απαντησει. Τεσπα δλδ για να καταλαβω τι την εκαναν 10 μερες την τηλεοραση εκει ? Παντα τοσο χαλια ηταν το service της panasonic ?
και μετά σου λένε πως είναι η κορυφαία TV της αγοράς...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.