Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την ερώτηση που έκανα στο post #2829; 1 λεπτάκι θα πάρει για κάποιον να το τσεκάρει στην TV του.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι η προεπιλογή στο:

Ρυθμίσεις(Setup)->Επικοινωνία Συσκευών(Link Setting)->Έξυπνο Αυτομ. Standby (Intelligent Auto Standby);

Στη δική μου είναι ΟΧΙ

Καλησπέρα σε όλους ... κατόχους και μη. Μετά από 500 ώρες λειτουργίας, κυρίως ψηφιακά κανάλια και ταινίες μέσω υπολογιστή (απευθείας hdmi, με dlna, και USB) είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Στα αναλογικά κανάλια είναι επιεικός χάλια. 3D ακόμα δεν έχω δεί .... περιμένω το ντέρμπυ την επόμενη εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως και πως να δώ μπάλα στην VT30 αλλά ολο κάτι στράβωνε και δεν τα κατάφερνα. Χτες που έκατσα να δω το ΑΠΟΕΛ και αντίθετα με το ματσάκι που ήταν καλό ή TV με απογοήτευσε. Στα μακρινά πλάνα ( και μόνο στα μακρινά) στη δεξιά μεριά της οθόνης ( περίπου στα 15-20 cm απο το ακριανό πλαίσιο) παρατηρούσα μια διάφανη λεπτή κάθετη γραμμή απο πάνω μέχρι κάτω. Στα κοντινά ήταν όλα τέλεια. Η γραμμή αυτή είναι περίπου 1 cm σε πάχος και θα μπορούσα να την περιγράψω σαν το θόλωμα που χρησιμοποιούν τα κανάλια οταν θέλουν να κρύψουν κάτι. Στην ουσία σαν θολό φίλτρο. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να είναι; άλλαζα κανάλια για να δώ αν συνεχίζει να το κάνει αλλά τίποτα ..... φαίνεται μόνο στο πράσινο του αγωνιστικού χώρου. Θα πρέπει να ανησυχώ; Μήπως παίζει κάποια ρύθμιση; Συγνώμη για το μεγάλο post, ελπίζω να μην σας κούρασα.

Καλησπέρα και πάλι.... Δοκιμασα μια πράσινη φωτογραφία που βρήκα ..... αλλά δεν παρατήρησα το φαινόμενο.... Μετά απο λίγο στα αθλητικά που έδειξε στιγμιότυπα ..... πάλι το έκανε!!!
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι?

Καλησπέρα και πάλι.... Δοκιμασα μια πράσινη φωτογραφία που βρήκα ..... αλλά δεν παρατήρησα το φαινόμενο.... Μετά απο λίγο στα αθλητικά που έδειξε στιγμιότυπα ..... πάλι το έκανε!!!
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι?

Γύρνα σε μια κενή είσοδο (μαύρη εικόνα), βάλε το brightness στο τέρμα και κοίτα λίγο την περιοχή που το βλέπεις.

Καλα ειναι φοβερο αυτο που κανουν τους εχω στειλει email εδω και 3 εβδομαδες με φωτογραφιες και δεν εχουν απαντησει. Τεσπα δλδ για να καταλαβω τι την εκαναν 10 μερες την τηλεοραση εκει ? Παντα τοσο χαλια ηταν το service της panasonic ?

Μαλλον όχι απλά αν δεν χρησιμοποιήσεις συχνα το service στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε θα βγεί ο Mr. Inte.....ican και θα μιλήσει για περικοπές σε μισθούς και απολύσεις. Έτσι και αν ο τεχνικός τη βγάλει με μια απλή βλάβη πως θα δικαιολογήσει τη θέση και το μισθό του; Άλλο τώρα αν εμένα με έχει φάει η απογοήτευση για την επιλογή των 2150€ δεν έχει πια και τόση σημασία!

Μετά τον αγώνα μπάσκετ και ενώ κλείνω την τηλεόραση παρακολουθώ ότι στη οθόνη έχουν σχηματιστεί δυο κηλίδες σαν βρώμια, η μια η πιο μικρή έχει φύγει μετά από 5 λεπτά ενώ η άλλη η μεγαλύτερη βρίσκεται στο πάνω και κεντρικό μέρος της οθόνης, ξέρει κάνεις να μου πει αν είναι κάτι που θα πρέπει να με ανησυχεί;
dsc03566ra.jpg

8Dob4fRmGNsNwAAAAASUVORK5CYII=

wMA4RfxukONSwAAAABJRU5ErkJggg==

Last edited:
Χθες και για 4 ώρες το μεγάλο σημάδι εξασθενούσε αλλά δεν έφευγε σήμερα μετά από σχεδόν 12 ώρες έχει φύγει εντελώς, παντός με ανησυχεί το γεγονός ότι φαινόταν σαν (υγρασία ) να το πω στο εσωτερικό της τηλεόρασης ή σαν να είχε ζελατίνα σε εκείνο το σημείο!!! Θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο το service και ελπίζω να μην το ξαναεμφανίσει.

Μανο να τους στειλεις τις φωτογραφιες και ζητησεις να το στο καταχωρησουν το γεγονος ωστε να ληφθει η χθεσινη ημερομηνια σαν "ενημερωση βλαβης" και οχι καποια μελλοντικη αν χτυπα ξυλο ξαναβγει.

Εγω θα τους απαιτουσα αντικατασταση παντως αν δεν με διαβεβαιωναν οτι δεν ειναι τιποτα (γραπτως)

Τι στο καλό... Η σελίδα 285 αυτού εδώ του θέματος μου έχει κρασάρει FF και Opera!!! Κάτι παίζει με τις φωτό...

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Έχω παρατηρήσει, κυρίως όταν το φόντο είναι ανοικτόχρωμο και υπάρχει κίνηση (πχ χθες σε ποδόσφαιρο), ότι υπάρχουν πάρα πολύ αχνές κάθετες ρίγες κατά μήκος της οθόνης όλες ίδιου πάχους 2-3 εκ, μια ελαφρώς πιο σκούρα, μία κανονικά, μία ελαφρά σκούρα και πάει λέγοντας. Είναι σχεδόν αδύνατο να το δει κάποιος και προσπάθησα πάρα πολύ για να το δω κι εγώ καθώς θα πρέπει να εστιάζεις στο φόντο όλη την ώρα. Είναι κάτι φυσιολογικό; Σε στατική οθόνη δεν φαίνεται τίποτε.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και μετά σου λένε πως είναι η κορυφαία TV της αγοράς...

Για οσους δεν εχουμε προβληματα - μη μας ματιασετε μονο:)

Διαβάζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μερικοί (ευτυχώς λίγοι) από την παρέα, και φτύνω τον κόρφο μου (τρόπος του λέγειν).

Δυστυχως αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο ακριβώς προβλημα. Εδω και 10 μερες περιπου στο ιδιο ακριβως σημειο στην δεξια πλευρα, μια καθετη ξεθωριασμενη σταμπα που ξεχωριζει κυριως και φαινεται περισσοτερο σε κινουμενη εικονα και κυριως σε ποδοσφαιρο. Η στεναχωρια μου και η απογουτευση ειναι κυριολεκτικα απιστευτη, δεδομενης της ταλαιπωριας που πιθανως με περιμενει με την αντιπροσωπια και με το γεγονος οτι πρεπει να αποδειξεις οτι η tv σου δεν ειναι ελεφαντας... Και μιλαμε για τηλεοραση 3 μηνων...
Καλη μας δυναμη...

Εμενα τελικα εγινε αλλαγη panel.
Δευτερα την ξαναπηραν την ιδια μερα το αλλαξαν χθες τη δοκιμαζαν και σημερα η αυριο θα μου την στειλουν.
Για να δουμε τι θα γινει ελπιζω να την παρω και να ειναι ολα καλα γιατι ειναι ταλαιπωρια το πηγαινε ελα.