Δυστυχως αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο ακριβώς προβλημα. Εδω και 10 μερες περιπου στο ιδιο ακριβως σημειο στην δεξια πλευρα, μια καθετη ξεθωριασμενη σταμπα που ξεχωριζει κυριως και φαινεται περισσοτερο σε κινουμενη εικονα και κυριως σε ποδοσφαιρο. Η στεναχωρια μου και η απογουτευση ειναι κυριολεκτικα απιστευτη, δεδομενης της ταλαιπωριας που πιθανως με περιμενει με την αντιπροσωπια και με το γεγονος οτι πρεπει να αποδειξεις οτι η tv σου δεν ειναι ελεφαντας... Και μιλαμε για τηλεοραση 3 μηνων...
Καλη μας δυναμη...
Σχετικά με αυτό, διάβασα το εξής θέμα σε ξένο forum. Και στέκομαι στο ότι το έχει δει σε όλες σχεδόν τις TV και ότι πολλοί απλά δεν το παρατηρούν αν και υπάρχει. Τρέχοντας το break in DVD που έχει μονόχρωμα φόντα, μπορεί να δεις αρκετό 'θόρυβο' ή να το πω 'βρωμιά' στην TV και είμαι σίγουρος, ότι αν οι περισσότεροι το κάνουν, θα δουν κάτι παρεμφερές, είτε λιγότερο, είτε περισσότερο. Κάτι σαν το green tinge όπου υπάρχει σε όλες τις τελευταίες Panasonic και είναι είτε πάρα μα πάρα πολύ ασήμαντο είτε αισθητά εμφανές. Πολλοί δεν θα το δουν, άλλοι θα κολλήσουν στη TV για να το δουν, άλλοι θα έχουν εφιάλτες στον ύπνο τους και πάει λέγοντας. Θεωρώ ότι τα προβλήματα αυτά είναι αστοχία συνολικού σχεδιασμού και όχι χαρακτηριστικό panels που έχουν μερικοί μόνο κάτοχοι. Οι περισσότεροι τα έχουν και απλά άλλοι θα νοιαστούν, άλλοι όχι.
Δεν είμαι σίγουρος το κατά πόσο η αντιπροσωπία θα το θεωρήσει πρόβλημα ή όχι. Και να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι να ήταν έτσι από όταν άνοιξα την TV για πρώτη φορά. Εγώ θα της δώσω χρόνο να δω πως θα εξελιχθεί. Θα συνεχίσω να τρέχω break in και να της ρίχνω b/w θόρυβο από το αρχείο που έχει ανέβει και στο avclub.gr αλλά και από το Pixel protector. To πρόβλημα δεν με επηρεάζει στο 90% της χρήσης που κάνω και είναι εμφανές μόνο όταν υπάρχει κάτι με ομοιόμορφο ανοιχτό χρωματισμό στο φόντο.
Για να κάνω μια σούμα, προσωπικά το μάθημα που παίρνω είναι ότι ΔΕΝ αξίζει να δίνεις ένα σκασμό λεφτά για TV. Όταν οι τηλεοράσεις έχουν ακόμα προβλήματα DSE, κολλημένων/νεκρών pixels, ανομοιομορφία χρωμάτων, αστοχίες όπως αυτή του gPaska, απλά δεν αξίζει. Και οι TV δεν είναι πουκάμισα να το πας πίσω σε σακουλίτσα και τέλος. Χώρια ότι στην Ελλάδα πρέπει μετά την περίοδο DOA να τρέχεις με αντιπροσωπείες ενώ στο εξωτερικό ο όρος 'αντιπροσωπεία' δεν υπάρχει και απλά υπάρχει το κατάστημα που την πήρες.
Last edited: