Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Ουτε για τις SD γραφει κατι αλλα δοκιμάζοντας μια μικρη που εχω απο την φωτογραφική των 2gb δεν ειχε προβλημα να την αναγνωρίσει...
Προσπάθησα με usb στικακι των 15gb αλλά δεν δέχεται ούτε να το φορμαρει και φυσικά ούτε γράφει.
Πρέπει να το κάνω fat32 για να δεχθεί εγγραφή;
Για δεύτερη επιλογή έχω έναν φορητό δίσκο σαν το δικό σου αλλά φοβάμαι μην μου σβήσει το περιεχόμενο του.
Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω χωρίς να χάσω τα αρχεία που έχω;
Μετα απο διαβασμα μαθαίνω πως μπορει να αναγνωρίσει συγκεκριμένα φλασακια ( ποια μη με ρωτατε δεν ξερω)
Το ακομα πιο ενδιαφερον ειναι πως οι εγγραφές που κανει ( οταν τις κανει) δεν μπορουν να παιξουν με κανεναν player στο pc ...
Δηλαδη ουτε να το σκέφτομαι αν θελω να μεταφερω την εγγραφή μου στο pc για επεξεργασία
Το ακομα πιο ενδιαφερον ειναι πως οι εγγραφές που κανει ( οταν τις κανει) δεν μπορουν να παιξουν με κανεναν player στο pc ...
Δηλαδη ουτε να το σκέφτομαι αν θελω να μεταφερω την εγγραφή μου στο pc για επεξεργασία
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Επειδή θέλω να κάνω εγγραφή σε SD κάρτα (την οποία θα αγοράσω), θα έχω κάποιο πρόβλημα ή υπάρχει λίστα με συμβατές κάρτες; Μην πετάξω τσάμπα χρήματα.
....
Στη συνέχεια έψαξα για firm και βρήκε ότι υπάρχει το 1.805 (για όσους δεν το γνωρίζουν), το οποίο έχει κυκλοφορήσει 19.7.2012 και είχα κατεβάσει τον ΟΚΤ 2012, όταν είχα κάνει την ίδια διαδικασία με την προηγούμενη πλακέτα.
Το περίεργο είναι ότι η νέα πλακέτα έγραφε ότι είχε το 1.516 (!!!), που, όχι μόνο δεν αναφέρεται ως firm στην panasonic, αλλά όταν αγόρασα την τηλεόραση φορούσε το 1.700 και κατέβασε το 1.801 (!!!)
Τι νομίζετε ότι μπορεί να συμβαίνει, αν συμβαίνει, με τη νέα πλακέτα;
Ότι η νέα πλακέτα σε σχέση με την παλαιά από τότε που φορούσε το 1.516 δεν άλλαξε ...
Τι νομίζετε ότι μπορεί να συμβαίνει, αν συμβαίνει, με τη νέα πλακέτα;
Τίποτα δεν συμβαίνει. Απλά το ανταλλακτικό, προέρχεται από τις αρχικές παρτίδες πλακετών...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.