Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσπάθησα με usb στικακι των 15gb αλλά δεν δέχεται ούτε να το φορμαρει και φυσικά ούτε γράφει.
Πρέπει να το κάνω fat32 για να δεχθεί εγγραφή;
Για δεύτερη επιλογή έχω έναν φορητό δίσκο σαν το δικό σου αλλά φοβάμαι μην μου σβήσει το περιεχόμενο του.
Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω χωρίς να χάσω τα αρχεία που έχω;

Και εγώ δεν κατάφερα να γράψω σε κανένα USB ! Μονό σε σκληρό!!! G30 εχω ...

Μετα απο διαβασμα μαθαίνω πως μπορει να αναγνωρίσει συγκεκριμένα φλασακια ( ποια μη με ρωτατε δεν ξερω)
Το ακομα πιο ενδιαφερον ειναι πως οι εγγραφές που κανει ( οταν τις κανει) δεν μπορουν να παιξουν με κανεναν player στο pc ...
Δηλαδη ουτε να το σκέφτομαι αν θελω να μεταφερω την εγγραφή μου στο pc για επεξεργασία

Μετα απο διαβασμα μαθαίνω πως μπορει να αναγνωρίσει συγκεκριμένα φλασακια ( ποια μη με ρωτατε δεν ξερω)
Το ακομα πιο ενδιαφερον ειναι πως οι εγγραφές που κανει ( οταν τις κανει) δεν μπορουν να παιξουν με κανεναν player στο pc ...
Δηλαδη ουτε να το σκέφτομαι αν θελω να μεταφερω την εγγραφή μου στο pc για επεξεργασία

Μα, τι νόημα έχει να γράψεις μια εκπομπή ή σειρά από την τηλεόραση για να την δεις στο pc;
Εγώ, τουλάχιστον, γράφω κάτι που δεν είμαι σε θέση να παρακολουθήσω την ώρα που το δείχνει.

Φυσικά, καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις και ιδέες για τη χρήση της τηλεόρασης και του pvr.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό δυστυχώς αποτελεί κοινό γνώρισμα όλων των ενσωματωμένων PVR τηλεοράσεων. Η συσκευή αποθήκευσης "δεσμεύεται" στην τηλεόραση, τα δεδομένα εγγράφονται με κρυπτογράφηση και η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο από την συγκεκριμένη τηλεόραση που πραγματοποίησε την εγγραφή...

Για τα φλασάκια που δεν σου δέχεται, μήπως έχουν μικρή ταχύτητα ταυτόχρονης ανάγνωσης/εγγραφής;

Αν σκοπεύεις να γράφεις τηλεοπτικά προγράμματα με σκοπό τη δημιουργία αρχείου Ανδρέα, καλύτερα εξέτασε τη λύση ενός εξωτερικού δέκτη με δυνατότητα PVR ή ενός δέκτη DVB-T για PC... ;)

για λογαριασμο φιλου που δεν μπορει να βρει to web browser... εχει καταρχην?

Δηλαδή αυτο σημαίνει πως οταν αγοράζεις Panasonic περιμενεις υψηλες τιμες σε αντιθεση και σχετικη χρωματικη ισορροπία.
Αν περιμένεις επιπλέον παροχες και αλλα καλουδια κοιτας samsung και lg.

Δεν θυμάμαι εάν έχει τεθεί ξανά αυτή η ερώτηση, εάν ΝΑΙ συγχωρείστε με.

Υπάρχει δυνατότητα να γράψω κανάλι της Νόβα, μέσω του pvr της panasonic 50VT30 που έχω, με τον οποίο μπορώ να γράψω όλα τα τηλεοπτιικά ψηφιακά κανάλια ;

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Επειδή θέλω να κάνω εγγραφή σε SD κάρτα (την οποία θα αγοράσω), θα έχω κάποιο πρόβλημα ή υπάρχει λίστα με συμβατές κάρτες; Μην πετάξω τσάμπα χρήματα.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Επειδή θέλω να κάνω εγγραφή σε SD κάρτα (την οποία θα αγοράσω), θα έχω κάποιο πρόβλημα ή υπάρχει λίστα με συμβατές κάρτες; Μην πετάξω τσάμπα χρήματα.

Εάν έχεις το manual της τηλεόρασης, στη σελίδα 118 αναφέρει μερικούς περιορισμούς για την κάρτα SD αλλά όχι για συμβατότητα. Αρκεί να είναι SDκαι ταχύτητας τουλάχιστον 10. Φυσικά, η κάρτα θα είναι "παντρεμένη" με την τηλεόραση, δηλαδή δεν θα μπορεί να παίξει σε άλλο μέσο αυτά που έχεις γράψει στην τηλεόραση.

Χθες ήρθαν οι τεχνικοί της Panasonic για να αντικαταστήσουν, μέσα στην εγγύηση, την κεντρική πλακέτα επειδή είχε καεί (;; ) η θύρα HDMI1. Αφού ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση και έκαναν τις απαραίτητες διαδικασίες (επιβεβαίωση ότι όλες οι θύρες λειτουργούν, σάρωση δορυφορικού, ψηφιακού και αναλογικού δέκτη κλπ) ξεκίνησα τις υπόλοιπες διαδικασίες επαναφοράς των ρυθμίσεων που είχα βάλει (όσες θυμόμουν, βέβαια) και της σύνδεσης του dongle. Οφείλω να επισημάνω ότι οι ώρες και τα on/off μηδενίστηκαν αφού τοποθετήθηκε νέα πλακέτα.

Στη συνέχεια έψαξα για firm και βρήκε ότι υπάρχει το 1.805 (για όσους δεν το γνωρίζουν), το οποίο έχει κυκλοφορήσει 19.7.2012 και είχα κατεβάσει τον ΟΚΤ 2012, όταν είχα κάνει την ίδια διαδικασία με την προηγούμενη πλακέτα.

Το περίεργο είναι ότι η νέα πλακέτα έγραφε ότι είχε το 1.516 (!!!), που, όχι μόνο δεν αναφέρεται ως firm στην panasonic, αλλά όταν αγόρασα την τηλεόραση φορούσε το 1.700 και κατέβασε το 1.801 (!!!)

Τι νομίζετε ότι μπορεί να συμβαίνει, αν συμβαίνει, με τη νέα πλακέτα;

....

Στη συνέχεια έψαξα για firm και βρήκε ότι υπάρχει το 1.805 (για όσους δεν το γνωρίζουν), το οποίο έχει κυκλοφορήσει 19.7.2012 και είχα κατεβάσει τον ΟΚΤ 2012, όταν είχα κάνει την ίδια διαδικασία με την προηγούμενη πλακέτα.

Το περίεργο είναι ότι η νέα πλακέτα έγραφε ότι είχε το 1.516 (!!!), που, όχι μόνο δεν αναφέρεται ως firm στην panasonic, αλλά όταν αγόρασα την τηλεόραση φορούσε το 1.700 και κατέβασε το 1.801 (!!!)

Ότι η νέα πλακέτα σε σχέση με την παλαιά από τότε που φορούσε το 1.516 δεν άλλαξε ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ότι η νέα πλακέτα σε σχέση με την παλαιά από τότε που φορούσε το 1.516 δεν άλλαξε ...

Δεν κατάλαβα αυτό που γράφεις αλλά έγραψα ότι αφενός δεν αναφέρεται τέτοιο firm στην Panasonic αφετέρου όταν αγόρασα την τηλεόραση είχε το 1.700

Τίποτα δεν συμβαίνει. Απλά το ανταλλακτικό, προέρχεται από τις αρχικές παρτίδες πλακετών...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τίποτα δεν συμβαίνει. Απλά το ανταλλακτικό, προέρχεται από τις αρχικές παρτίδες πλακετών...

Μακάρι να είναι έτσι ...
Πάντως, η τηλεόοραση λειτουργεί όπως πριν και αυτό είναι το σημαντικό.

βλεποντας κατι που εγραψε ενας φιλος για το nova μου δημιουργηθηκε μια απορια, η οποια αν εχει απαντηθει ζητω συγνωμη αλλα 300σελιδες δεν ειναι ευκολο να τις διαβασεις..
αν βαλουμε καρτα nova στην τηλεοραση δουλευει κανονικα με το δικο της δορυφορικο δεκτη?