Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σημερα επικοινωνησα με το σερβις. Θα με καλεσουν απο αυριο για ραντεβου.
Η αγορα ειχε γινει αρχες Μαιου 11. Ομως αφου παρουσιαστηκε μη επισκευασιμο ελαττωμα,
αντικατασταθηκε με καινουρια tv τελη Ιουνιου,
χωρις καποιο παραστατικο αλλαγης απο το καταστημα αγορας.

Ελπιζω να μην υπαρξει θεμα με την εγγυηση..

Απο πηγες ειχα ενα ps3 και ενα appstreamer, το οποιο δουλευε και περισσοτερο.
Μετα τα updates που διορθωναν το fluctuating brightness, δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.

Last edited:
Κανονικά έπρεπε να σου δώσουν παραστατικά. Σου έχουν κλέψει την ανανέωση της εγγύησης που προκύπτει από την αντικατάσταση της συσκευής.

Δεν παίζουν κανένα ρόλο πηγές , ups , ώρες κτλ.

Αν είναι κάτι να χαλάσει θα χαλάσει. Τυχαίο γεγονός είναι , αντί να μπει μια πλακέτα που θα έβγαζε μελλοντικά πρόβλημα στην τηλεόραση σου μπήκε στην επόμενη , αντί να πάρεις την τηλεόραση χωρίς banding άλλαξαν σειρά τις τηλεοράσεις στην αποθήκη και πήρες αυτή με την "σκακιέρα".

Από την Intertech, έχουν πει σε αρκετά παιδιά για ζημιά στην SU-SD Board (αν θυμάμαι καλά) εξαιτίας PS3. makfil είχε PS3, poli9999 μόλις επιβεβαίωσε και αυτός για PS3. Δε νομίζω να είναι τυχαίο.

Δηλαδή τι σημαίνει "βλάβη λόγω PS3"? Το PS3 συνδέεται όπως οποιαδήποτε άλλη συσκευή με HDMI , τι διαφορά έχει από τις άλλες?

Εμένα μου ακούγεται σαν φτηνή δικαιολογία.

Επιβεβαιώνω ότι στην κουβέντα που είχα μαζί τους, όταν τους ανήγγειλα τη βλάβη στην HDMI1, με ρώτησαν αν χρησιμοποιώ ps3 και, φυσικά, τους είπα όχι αφού δεν υπάρχει στο σπίτι.

Αργότερα έμαθα από το γιο μου ότι, σε περίοδο που έλειπα, είχαν φέρει φίλοι του ένα και έπαιζαν.
Γιαυτό συμβουλεύω τον poli9999 να μην αναφέρει το θέμα αυτό στο service.

Σιγουρα εχει καποια παραπανω ευαισθησια σε ακτινοβολια. Στη συσκευασια εχει μεσα ενα σωρο φερριτες, δεν τοχω ξαναδει σε οποιαδηποτε συσκευη.

Τωρα το ps ειχα καιρο να το χρησιμοποιησω, tv εβλεπα οταν αρχισαν τα πυροτεχνηματα.

Edit: Γιατι να μην τους το αναφερω? Αν ειναι γνωστο ελαττωμα, θα πρεπει να επισκευαζεται και εκτος εγγυησης

Last edited:
@Yperion
Πιθανόν να έχει σχέση με τις πολύωρες στατικές εικόνες που, ενδεχομένως, δέχεται η τηλεόραση αν ξεχάσουμε το ps3 συνδεδεμένο και ενεργό.

@poli9999
Γιατί λες ότι είσαι στο όριο της εγγύησης και ίσως αναζητήσουν αφορμή για να χρεώσουν τη δαπάνη επισκευής σ' εσένα.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επιβεβαιώνω ότι στην κουβέντα που είχα μαζί τους, όταν τους ανήγγειλα τη βλάβη στην HDMI1, με ρώτησαν αν χρησιμοποιώ ps3 και, φυσικά, τους είπα όχι αφού δεν υπάρχει στο σπίτι.

Αργότερα έμαθα από το γιο μου ότι, σε περίοδο που έλειπα, είχαν φέρει φίλοι του ένα και έπαιζαν.
Γιαυτό συμβουλεύω τον poli9999 να μην αναφέρει το θέμα αυτό στο service.

Παιδιά πάμε καλα?
Να μην χρησιμοποιούμε PS3 και να μην το αναφέρουμε στο service?
Δηλαδή έχουμε ξεφύγει εντελώς?
Δηλαδή ας κολλήσουν ένα μεγάλο κίτρινο αυτοκόλητο έξω απο τις κούτες "ΜΟΝΟ ΓΙΑ BLUE RAY ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΟ"

poli πες τους αγόρι μου ότι ακριβώς έχει η τηλεόραση σου και αν σου πουν οτιδήποτε πέρα απο αντικατατάσταση (εκτος αν έχουν boards) τότε τράβα τους μια καταγγελία, άντε γιατί εκεί στην Panasonic νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ηλίθιους.

Το μόνο πράγμα που αναφέρει μέσα στο manual είναι για τις στατικές εικόνες και για το burn-in που μπορεί να προκύψει, αυτό ναι εφόσον υποτίθεται ξέρεις τι ακριβώς παίζει με την πλάσμα κάνεις μια άτυπη συμφωνία και είσαι υπεύθυνος αλλά απο κεί και πέρα την κάνεις ότι θες δεν θέλει οδηγίες χρήσης οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί χωρίς δικιά σου υπαιτιότητα είναι υποχρεωμένοι να την διορθώσουν εντός εγγύησης.

Πάλι καλά που δεν φτιάχνει αυτοκίνητα η Panasonic.

Last edited:

Παιδιά πάμε καλα?
Να μην χρησιμοποιούμε PS3 και να μην το αναφέρουμε στο service?
Δηλαδή έχουμε ξεφύγει εντελώς?
Δηλαδή ας κολλήσουν ένα μεγάλο κίτρινο αυτοκόλητο έξω απο τις κούτες "ΜΟΝΟ ΓΙΑ BLUE RAY ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΟ"

poli πες τους αγόρι μου ότι ακριβώς έχει η τηλεόραση σου και αν σου πουν οτιδήποτε πέρα απο αντικατατάσταση (εκτος αν έχουν boards) τότε τράβα τους μια καταγγελία, άντε γιατί εκεί στην Panasonic νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ηλίθιους.

Το μόνο πράγμα που αναφέρει μέσα στο manual είναι για τις στατικές εικόνες και για το burn-in που μπορεί να προκύψει, αυτό ναι εφόσον υποτίθεται ξέρεις τι ακριβώς παίζει με την πλάσμα κάνεις μια άτυπη συμφωνία και είσαι υπεύθυνος αλλά απο κεί και πέρα την κάνεις ότι θες δεν θέλει οδηγίες χρήσης οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί χωρίς δικιά σου υπαιτιότητα είναι υποχρεωμένοι να την διορθώσουν εντός εγγύησης.

Πάλι καλά που δεν φτιάχνει αυτοκίνητα η Panasonic.
Είναι η ίδια φάση όπως με την apple που δε μπορείς να πεις στο service τους πως καπνίζεις στο ίδιο δωμάτιο με το imac.

plasma TV + PS3 μαζί δεν επιτρέπονται... :7SFGSFG:

Σημερα επικοινωνησα με το σερβις. Θα με καλεσουν απο αυριο για ραντεβου.
Η αγορα ειχε γινει αρχες Μαιου 11. Ομως αφου παρουσιαστηκε μη επισκευασιμο ελαττωμα,
αντικατασταθηκε με καινουρια tv τελη Ιουνιου,
χωρις καποιο παραστατικο αλλαγης απο το καταστημα αγορας.

Ελπιζω να μην υπαρξει θεμα με την εγγυηση..

Απο πηγες ειχα ενα ps3 και ενα appstreamer, το οποιο δουλευε και περισσοτερο.
Μετα τα updates που διορθωναν το fluctuating brightness, δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.

Μετα το μπερδεμα με την εγγυηση, ευτυχως αναγνωρισε η intertech οτι ειναι εντος εγγυησης,
με ενημερωσαν απο το σερβις οτι η επισκευη θα κανει τουλαχιστον 10 εργασιμες,
επειδη τα ανταλλακτικα ερχονται απο Ιαπωνια !!!:fahne90:

για πειτε την αποψη σας πως στεκει σημερα η τηλεοραση ( 2 ετων πλεον ληγει και η εγγυηση για τους πιο πολλους) σε σχεση με την αντιστοιχη φετινη σειρα η και γενικοτερα
εννοω καθαρα την εικονα σε 2 και 3 d δεν με ενδιαφερουν οι ευκολιες...
τα θεματα ir ? λυθηκαν ?

Aυτο πιστευω και εγω αλλωστε αν δε σου βγαλει καποιο προβλημα, κτυπαμε ξυλο,
νομιζω σε ιδανικες συνθηκες θεασης η εικονα ειναι απολαυστικη
το χοντρο της πλαισιο ειναι λιγο.....
αλλα ειναι μια ασημαντη λεπτομερεια...

Η σειρά VT30 έχει κάποια ενοχλητικά προβλήματα στην εικόνα και δεν θα τη συνιστούσα.
Αν είναι θέμα τιμής καλύτερα κάτι σε VT50.
Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη.

Όπως έχω γράψει, κατ' επανάληψη, σ' αυτό το νήμα, μετά από 18 μμήνες συμβίωσης με την 50VT30 είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή που έκανα τον ΟΚΤ 2011.

Εγώ πάντως ως κάτοχος VT30 και τώρα και F8500 μπορώ να σου πω ότι είναι η νύχτα με τη μέρα.
Τα ενοχλητικότερα ελαττώματα της VT30 είναι:
Η λάθος μεταχείριση του colour saturation scale με αποτέλεσμα π.χ. τα πρόσωπα σε σκηνές με χαμηλό φωτισμό να είναι κόκκινα σαν ντομάτες. Το πρόβλημα αυτό δεν διορθώνεται με calibration γιατί απλά δεν υπάρχει το ανάλογο setting.
Η λάθος μεταχείριση του 50Hz με αποτέλεσμα π.χ. πάλι σε πρόσωπα να βλέπεις αποσύνθεση των χρωμάτων στη περιοχή μεταξύ προσώπου και περιβαλλοντoς χώρου όταν η κάμερα η το πρόσωπο κινείται. (Το πρόβλημα αυτό συνεχίζει να ισχύει και στις σειρές VT50, VT/ZT60.
Τέλος το επίπεδο μαύρου κατέβηκε σημαντικά τα τελευταία 2 χρόνια.