Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα προβλήματα που περιγράφεις δεν νομίζω ότι έχουν αναφερθεί στο νήμα αυτό και, εν πάση περιπτώσει, δεν τα έχω στη δική μου τηλεόραση.

Το αν νομίζεις ότι τα προβλήματα αυτά δεν έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμένο νήμα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, σωστά;

Για το επιπεδο του μαυρου πλεον το βλεπω και εγω.
Στην αρχη δεν το ειχα καταλαβει ( μιλω για τις 1500 ωρες λειτουργίας ) αλλα στην μετρηση που ειχε κανει σε δευτερη φαση ο Μανωλης μου ειχε αναφερει για την αυξηση της φωτεινότητας και κατα συνέπεια του επιπεδου του μαυρου.
Πλεον στις 4,500 ωρες που εχω περασει φαίνεται και με το ματι.
Αυτο ομως απο οτι διαβαζω ειναι γενικοτερο φαινομενο των πλασμα και δεν συμβαίνει μονο στη vt30

Τι ακριβώς είναι το DFC, και τι δείχνει η εικόνα που έβαλες;

Δείχνει την αποσύνθεση των χρωμάτων με σήμα 50Ηz. Κοίτα μεταξύ μαλλιών και δέρματος, φαίνονται παράλληλες γραμμές πράσινες, κόκκινες.
DFC-> Dynamic False Contouring.
Το έχουν όλες οι Panasonic των τελευταίων ετών, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.

Έχεις καταλάβει τι δείχνει η εικόνα και τι είναι το DFC;
Η εικόνα που έβαλες δείχνει phosphor trailing, και όχι contouring. Το contouring είναι άλλο φαινόμενο, και δεν υπάρχει στην φωτογραφία.

Κάνεις λάθος. Όπως βλέπεις οι γραμμές είναι παράλληλες του Contour εξ'ου και το όνομα. :)

Εγώ θα έλεγα ότι εσύ κάνεις λάθος. Είναι εμφανές ότι η φωτογραφική μηχανή έχει πιάσει στιγμιότυπο μεταξύ της εναλλαγής καρέ, όποτε βλέπεις τα πίξελ που ξεκινούν να ανάψουν (κυρίως τα κόκκινα) στις νέες θέσεις που θα μετακινηθούν τα μαλλιά, και τα παλιά που σβήνουν, Στο ενδιάμεσο βλέπεις το γνωστό κίτρινο χρώμα του phosphor trailing.

Contours είναι όταν το χρώμα γίνεται ομοιόμορφο στην κίνηση. Εδώ δεν υπάρχει ίχνος contouring.

Και φυσικά μιλάμε για κάτι που θα το δει κυρίως η φωτογραφική μηχανή. Εσύ το πολύ να δεις το κίτρινο, και αυτό αν μπορείς να δεις τα phosphor trails.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πόσο έχει φτάσει το μαύρο στις 4500 ώρες;

Αυτο θα το ξερω την επομενη φορα που θα ανέβει ο Μανωλης Θεσσαλονικη και την ξαναμετρησουμε...
Προς το παρον ξερω μονο οτι αφορα την μετρηση που ειχαμε κανει στις 1500 ωρες περιπου...
Τα ειχα αναφέρει περσι στο παρον τοπικ και αναφέρονται και στο site του Μανωλη.

Συγνώμη όλο το ίντερνετ ειναι γεμάτο χρονιά τώρα και πρέπει να τεκμηριώσω την "άποψη" μου;
Στη φωτογραφία βλέπεις παράλληλες πράσινες κόκκινες γραμμές κατά μήκος του contour. Καμία σχέση με phosphor trails που τα βάφτισες τα οποία δεν ακολουθούν contour αλλά ολόκληρη την εικόνα. Δεν φταίω αν δεν το βλέπεις ούτε φταίω γιατι η Panasonic δεν ξέρει να παίζει 50Ηz.
Τώρα τις ειρωνείες κλπ. τα αφήνω σε σένα και δεν έχω καμία όρεξη να ανοίξω συζήτηση περί του θέματος.

η εικονα της ειναι πραγματικα αναφορας με εκπληκτικη κινηματογραφικη αισθηση
το αυτο πιστευουν και αλλα εκλεκτα μελη του club
με τα οποια ειχα την χαρα να απολαυσουμε καποιες ταινιες....
και αν την απαξιωνουμε τοσο στο τελος εμεις θα χασουμε
οταν θελησουμε καποια στιγμη να την πουλησουμε...

Άρα όχι κριτικές για να κρατάει καλά η τιμή μεταπώλησης :2thumb22sup:

Συγνώμη όλο το ίντερνετ ειναι γεμάτο χρονιά τώρα και πρέπει να τεκμηριώσω την "άποψη" μου;
Στη φωτογραφία βλέπεις παράλληλες πράσινες κόκκινες γραμμές κατά μήκος του contour. Καμία σχέση με phosphor trails που τα βάφτισες τα οποία δεν ακολουθούν contour αλλά ολόκληρη την εικόνα. Δεν φταίω αν δεν το βλέπεις ούτε φταίω γιατι η Panasonic δεν ξέρει να παίζει 50Ηz.
Τώρα τις ειρωνείες κλπ. τα αφήνω σε σένα και δεν έχω καμία όρεξη να ανοίξω συζήτηση περί του θέματος.

Τα phosphor trails ακολουθούν όλη την εικόνα;
Όλο αυτό το κόκκινο τσουλούφι στο μέτωπο, το διπλό αυτί και όλο το περίγραμμα από την δεξιά πλευρά του προσώπου, τι ακριβώς είναι; Το κίτρινο χρώμα;

Η φωτογραφία έχει πετύχει ξεκάθαρα την αλλαγή μεταξύ των 2 καρέ και δείχνει την αδράνεια των φωσφόρων (trailing) και όχι τρόπο οδήγησης.

Panasonic TX-P65VT30 65'' (με υπολοιπο 3 χρονια εγγυηση απο 5 ετη) ,στα 1000-1100 αξιζει με τα σημερινα δεδομενα? βασικα πηγαινα για 55st60 η 60f5500