Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω πιστευω παντως οτι ολες οι vt50 την εχουν την γραμμη. Ειναι κατασκευαστικο το θεμα. Αλλες την εχουν και φαινεται ελαχιστα εως καθολου και σε αλλες φαινεται εντονα. Παντα μιλαμε για μονοχρωμα πλανα βεβαια. Αν η επομενη που θα παρω εχει ελαχιστα ορατη γραμμη, θα την κρατησω...

Kαλημερα παιδια!λοπον εχθες το βραδυ με την καινουργια ψηφιακη τραβηξα τις καλυτερες(μεχρι στιγμης) φωτογραφιες που αναδεικνυουν τις μεγαλες δυστυχως ανομοιομορφιες της vt30 μου!!το dse οπως μου ζητηθηκε απο τον τεχνικο και τα κεντρικα φαινεται και στα 3 βασικα χρωματα ενω και σε μια πρωτη αποπειρα να απεικονισω το dse σε κανονικη ροη αλλα και σε βιντεο θεωρω οτι στεφθηκε απο σχετικη επιτυχια...εχω ανεβασει ηδη δυο φορες φωτογραφιες και ετσι για να μην κουραζω δεν θα ξανανεβασω με μονοχρωμα φοντα!!επιφυλασσομαι ωστοσο για καλυτερο βιντεο και εικονες με dse σε κανονικη ροη και κυριως ποδοσφαιρο...τωρα αν με αυτα τα στοιχεια δεν στειλουν αμεσα πανελ για αλλαγη δεν ξερω και γω τι θα γινει....

Φαίνεται οφθαλμοφανέστατα. Και θα σου πω ότι οι γραμμές που έχω κι εγώ είναι περίπου στα ίδια σημεία με εσένα. Απλά σε εμένα είναι πιο έντονα ενώ υπάρχουν και οριζόντιες γραμμές. Τρίλιζα κανονική. Faulty panel of the year 2011...

καλησπερα σε ολους τους κατοχους της εκπληκτικης VT50 σας ευχομαι να την απολαυσετε με την καρδια σας γιατι πραγματικα ειναι η καλυτερη τηλεοραση για το 2012 . ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ._

εχω αγορασει την st50 και ο ξαδερφος μου την vt50 βλεπουμε τους αγωνες του euro ειτε στην μια ειτε στην αλλη και φιλοι μας που εχουν κατι ξεπλυμενες κορεατικες LED ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ και ξεσπιτωνονται καθημερινα για να δουν τι σημαινει ποιοτητα! (st50 απο κοστοβολο και vt50 απο ηχωεκφραση)

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

εχω αγορασει την st50 και ο ξαδερφος μου την vt50 βλεπουμε τους αγωνες του euro ειτε στην μια ειτε στην αλλη και φιλοι μας που εχουν κατι ξεπλυμενες κορεατικες LED ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ και ξεσπιτωνονται καθημερινα για να δουν τι σημαινει ποιοτητα! (st50 απο κοστοβολο και vt50 απο ηχωεκφραση)

Πανασονακια κι εμεις αρρωστοι πανασονακιαδες ειμαστε :BDGBDGB53:
εγω προσωπικα απο τις αρχες της δεκαετιας του 80 με τα περιφημα VHS τοτε της National/Panasonic και τις VHS καμερες
Οσο για τις πλασμα Πανυ πλασμα εχω 3 απο αυτες
παλαιοτερα μοντελα και ειμαι υπερευχαριστημενος

αλλα οταν ενα συγκεκριμενο μοντελο
η φετεινη VT απο οτι φαινεται και μαλιστα που ειναι η ναυρχιδα της εταιριας παρουσιαζει τοσα προβληματα δεν θα παμε να σκασουμε τα ωραια μας λεπτα για να αγορασουμε ενα προβληματικο προιον

Φιλικα
Πετρος:smash:

Τελικα πολυ χαλια αυτο το 2012 ( για να μην πως και για το 11) τελεία και θαυμαστικό

Πανασονακια κι εμεις αρρωστοι πανασονακιαδες ειμαστε :BDGBDGB53:
εγω προσωπικα απο τις αρχες της δεκαετιας του 80 με τα περιφημα VHS τοτε της National/Panasonic και τις VHS καμερες
Οσο για τις πλασμα Πανυ πλασμα εχω 3 απο αυτες
παλαιοτερα μοντελα και ειμαι υπερευχαριστημενος

αλλα οταν ενα συγκεκριμενο μοντελο
η φετεινη VT απο οτι φαινεται και μαλιστα που ειναι η ναυρχιδα της εταιριας παρουσιαζει τοσα προβληματα δεν θα παμε να σκασουμε τα ωραια μας λεπτα για να αγορασουμε ενα προβληματικο προιον

Φιλικα
Πετρος:smash:

Μια απο τα ιδια φιλε μου με τα vhs της pan αφου μεχρι και σημερα δεν μου κανει η καρδια να πεταξω στην αποθηκη το svhs 950

nv_hs950.jpg

Last edited by a moderator:
Φαίνεται οφθαλμοφανέστατα. Και θα σου πω ότι οι γραμμές που έχω κι εγώ είναι περίπου στα ίδια σημεία με εσένα. Απλά σε εμένα είναι πιο έντονα ενώ υπάρχουν και οριζόντιες γραμμές. Τρίλιζα κανονική. Faulty panel of the year 2011...

Πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω...φαινεται οτι υπαρχουν και αρκετοι χαρουμενοι κατοχοι των vt30 και 50..καλο βεβαια για αυτους και να τις χαιρονται.. και εγω δεν νομιζω οτι ενα απροβληματιστο πανελ vt30 kai 50 εχει πολλους αντιπαλους εκει εξω ουτε πιστευω οτι υπαρχουν γραμμες και δεν τις βλεπουν...μαλλον κυκλοφορουν και καλα κομματια..το θεμα ειναι να αναγνωριστουν τα προβληματικα οπου υπαρχουν και να διορθωθουν ωστε να μπορουν ολοι οι κατοχοι vt να απολαμβανουν την ιδια ποιοτητα εικονας..

Παιδια και σε έμενα στην vt30 εχω τετοια θεματα αλλα ευτυχώς οχι σε τετοιο βαθμο οπως περιγραφουν οι φωτογραφιες σας.
Πρεπει να ρθω σχετικα κοντα αλλα και με καρτελες χρωμάτων ωστε να τις δω.
Σε παρακολούθηση ταινιων αλλα και χτες στο ποδοσφαιρικό αγωνα της Εθνικης σε HD ( ευτυχώς που δεν βλεπω πολυ μπαλα) δεν βλεπω ουτε για πλακα αυτα που περιγράφετε και αρα πρεπει να θεωρούμαι απο τους τυχερούς που το panel τους ( των 65 '') δεν εχει τετοια βασανα.
Παντως σε ανοιχτόχρωμες καρτελες η ανομοιομορφίες πανε και ερχονται πραγμα που ομως δεν με ενοχλει ( δεν με ενοχλούσε και στους προβολεις παλιοτερα ) και αρα δεν σκαω ουτε με αυτo...
Εχω γραψει στο παρελθον ποια ειναι τα θεματα που με ενοχλούν στην περσινή vt

Εγω εχω μια και μοναδικη αχνη γραμμη καθετη στα δεξια. Αλλαξα τρια πανελ και ειναι ακριβως το ιδιο. Οποιος λεει οτι δεν υπαρχει δεν ξερει που να κοιταξει ή παιζει απο την αρχη με φουλ φωτεινοτητα και αντιθεση και δεν μπορει να το καταλαβει. Υπαρχει αλλα δεν το βλεπει. Φαινεται σε ολα τα ανοιχτοχρωμα μονοχρωμα πλανα, ειτα ειναι digea, nova, otetv, xbox360, ps3, bluray οτιδηποτε. Η γραμμη δεξια υπαρχει στανταρ και φταιει κατασκευαστικα το πανελ. Εχει ηδη γινει θεμα στα κεντρικα...

Re: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

Καλημέρα.
Panasonakia ανέφερες ότι έχεις δει, τους αγώνες του euro και στις δύο τηλεοράσεις.(VT50, ST50).
Παρατήρησες κάποια διαφορά?
Η VT50 έχει καλύτερη εικόνα, ή μήπως η διαφορά είναι αμελητέα?
Thanks..

Παιδια τι κουμπια παταω για να δω ποσες ωρες εχει παιξει η vt50;

Ok παιδια ευχαριστω. Η vt50 εχει γραψει 85 ωρες. Ελπιζω να μην το κανω τσαμπα αν αλλαξω τηλεοραση παλι απο αυριο...

Παιδια τι κουμπια παταω για να δω ποσες ωρες εχει παιξει η vt50;

μην το κάνεις. φαίνεται αν έχεις μπει στο σερβις μενού. αστο μπας και στραβώσει η δουλειά τώρα που πας να δεις φώς. τι νοήμα έχει αφού θα φύγει η τηλεόραση

edit -> δεν σε πρόλαβα

Ουτως ή αλλιως ειχαν μπει στο μενου οι τεχνικοι που ειχαν ερθει να την δουν...

Ερωτηση:
Μπορουμε να βρουμε το email των κεντρικων της panasonic; Ειναι στην Γερμανια; Το εχει κανεις; Για να στειλω ενα email για την ολη υποθεση μπας και μου βρουν κανενα σωστο panel...

Επισης, παρακαλω αν παρει καποιος την Vt50 σε οποιεσδηποτε ιντσες παρακαλω να ελεγξει για καθετη γραμμη στα δεξια του πανελ. Φαινεται κυριως σε αγωνα ποδοσφαιρου και μονοχρωμα πλανα...Για να ξερουμε τι μας γινεται. Μην παιρνω απο την intertech τσαμπα αλλαγες τηλεορασεων και ειναι ολες ιδιες και κουραζομαι αδικα....

Αυριο θα μιλησω με intertech και παλι να δω τι θα γινει με το θεμα μου. Εγω θα ζητησω αλλαγη τηλεορασης και παλι για να παρω την 4η. Και βλεπουμε τι θα μου πουν...

Ανεβασα poll σε avsforums και highdefjunkies για την καθετη γραμμη δεξια για να κόψω κινηση του προβληματος...