Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και εγω δεν την καταλαβαινω χωρια που τις συγκεκριμένες υποδείξεις τις θεωρω ανουσιες και ατοπες.
Η οικονομικη κατασταση του καθενος ειναι προσωπικό του θεμα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν αλλον.
Οποιος δεν μπορει, δεν αγοράζει.
Οποιος μπορει και θελει αγοράζει.
Τελος η τηλεοραση που αγορασε ο Polakis δεν αναφέρει πουθενα πως δεν τον ικανοποιεί ως προϊόν αλλα πως επεσε δυο φορες σε ελαττωματικά κομματια.
Αν δεν τον ικανοποιούσε λογο του οτι ειχε κακα χρώματα, χαλια αντίθεση και δεν ξερω και εγω τι αλλο τοτε φυσικα θα ειχε αδικο να επιμένει σε αυτην , αλλα απο την στιγμη που στους παράγοντες που αφορουν την εικονα της και τον εξοπλισμο της ειναι ικανοποιημένος εχει καθε λογο να επιμενει μεχρι να πετυχει το κομμάτι που δεν θα ειναι ελαττωματικό.

Polakis ελπίζω η τριτη να ειναι η καλη και να τελειώσει η περιπετεια σου με την τηλεοραση της προτίμησης του.

+1000

Polakis μη μασας ρε! Διαβασα αρκετές μπαρούφες για την επιλογή σου, οι οποίες ειναι λάθος φυσικα. Εγώ έδωσα 4.100 ευρώ για την 65VT30 και δεν την αλλάζω με καμμία άλλη τηλεόραση! και εννοείται με ΚΑΜΜΙΑ lcd LED. Θα πάρεις τη σωστή VT50 και άσε τους άλλους να λένε. Έλεος σε αυτή τη χώρα

Υ.Γ Καλά τα έλεγες μεγάλε Κλιντ

Αν η Pany και συγκεκριμένα η σειρά VT που κάθε χρόνο ψηφίζεται κορυφαία TV της χρονιάς (πρέπει να εχει πρόβλημα ορασης κάποιος για να μη το παραδεχθει αυτο αν δει HD ταινια σε μια VT) είναι "μάπα" όπως λες... πες μας εσυ ως "ειδικός" κάποιες προτάσεις που να είναι καλύτερες από τη σειρά αυτή.

Από πότε μια τηλεόραση γίνεται καλή από τα reviews; Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος, ο κάτοχος, το αγοραστικό κοινό. Με καραστημένα reviews που μας λένε τι μαύρο και τι άσπρο έχει ΜΗΝ περιμένεις να σου πουν αν παίζεις τρίλιζα από το DSE. Γλυκάκι παίρνουν οι reviewers και κοκοκο. Εδώ και δεκαετίες. Βρέθηκε ένας reviewer να πει για το DSE στις VT στις σειρές 30 και 50; Κανένας. Βγήκε ένας να πει για το Green Blob που η ίδια η Panasonic παραδέχθηκε ως πρόβλημα σε όλα τα panels; Κανένας. Πως πήρε πιστοποίηση THX η VT με τέτοιες ανομοιομορφίες; Μόνο στέλνοντας λαγουδάκια έπαιρνε η VT30 πιστοποίηση THX. Στα περισσότερα forums υπάρχουν αναφορές από εκατοντάδες χρήστες για προβλήματα στις σειρές 30 και 50. Και δεν μιλάμε για προβληματάκια αλλά για χοντράδες.

Σήμερα, ειλικρινά ΔΕΝ μπορούσα να δω ποδόσφαιρο. Και αν κάποιος θέλει από το forum, ή από τη συντονιστική ομάδα ή μέλος και είναι Αγ. Παρασκευή, κερνάω μπύρες σε κάποιο παιχνίδι του Euro για να δει και ο ίδιος για τον τραγικό βαθμό DSE που υπάρχει. Και όπως είπαν, κάτι έχει πάει κατά διαόλου με το φίλτρο, δε γίνεται να βγάζει τόσα προβλήματα ειδικά η VT.

Panel of the year my a**.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και τι νόημα έχει να ψαχτεί με GT/ST ή μοντέλα του χιλιάρικου, αφου και αυτά έχουν το ίδιο πρόβλημα? Δηλαδή εγώ με τη 50GT30 στα 1000 , πρεπει να ειμαι ευχαριστημένος, με τις καθετες γραμμές επειδή δεν έδωσα 2500?
Πάλι τον ιδιο εκνευρισμό δεν θα έχει όταν βλέπει μια σταθερή γραμμή στο panning?

Προφανως θα εχει τον ιδιο εκνευρισμό...
Δεν καταλαβαινω πως ενα ελαττωματικό μοντελο μπορει να εχει άλλοθι λογο χαμηλότερης τιμης.
Αστεια πραγματα

Ναι ειμαι ο polakis που ηταν πρωταθλητης Ελλαδος στο WE/PES αλλά μετά το PES6 που το pro ξεφτιλιστηκε το γυρισα στο fifa που εχει τελειοποιηθει πλεον! Τωρα κοροιδευω το pro, μεχρι να βελτιωθει πραγματικα!

Ακομα δεν με πηραν τηλ να παω στην intertech. Περιμενω

Αδερφε, επειδή έβγαζα και εγώ "μεροκάματο" στο PES όταν σπούδαζα Αγγλία, έχω να σου πω ότι το WINNING ELEVEN No9 είναι μακράν το κορυφαίο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών. (είναι ουσιαστικά το PRO, το Ιαπωνέζικο) και το game ακόμα και σήμερα τα σπάει σε όλα, κινηση, σουτ, ρεαλισμο, ντριμπλα. Ειναι τοσο αληθινο. Αν δε το χεις παιξει σε προσκλαω σπιτι μου να το δεις. Μονο σε PS2 δυστυχως υπαρχει το 9.) Σορυ για το ασχετο ποστ.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μολις γυρισα παιδια! Κωμωδια λεμε! Ανοιξαμε την 3η vt50 και παλι η γραμμη εκανε την εμφανιση της!!!! Το ειδαμε 4 ατομα!!! Τους λεω οτι ειναι τραγικο αυτο και μαλλον κατασκευαστικο. Ο προισταμενος σερβις ελεγε οτι δεν το εβλεπε αλλα ολοι οι αλλοι το εβλεπαν. Καλεσαν τον διευθυντη και το ειδε και αυτος!!! Μου ειπαν να περιμενω την δευτερα να ερθει ενας Γερμανος σουπερ υπευθυνος που μιλαει με τα κεντρικα ευρωπης. Μου ειπε οτι ειτε θα παρω τα λεφτα μου πισω, ειτε θα παρω αλλο μοντελο (st50,gt50) ειτε θα κρατησω αυτο με επιφυλαξη για να φτιαχτει οταν ξεκαθαρισουν με τα κεντρικα ποιο ειναι το προβλημα!!!!

Ο τεχνικος μου ειπε οτι οι gt και st δεν εχουν ενα εξτρα φιλτρο που εχει η vt και ισως να μην εχουν το προβλημα. Και η vt30 ειχε αυτο το φιλτρο λεει. Τους ειχα παει HD αγωνες και break in dvd και ειδαμε το προβλημα. Κρατησαν το dvd για να το δειξουν στον Γερμανο. Την Δευτερα θα κοιταξω να βρω λυση τελικη...
Απιθανα πραγματα και εντυπωσιακό που ο προϊστάμενος του σερβις δεν μπορούσε να δει το προβλημα.
Ευτυχώς οι αλλοι τρεις το εβλεπαν ( ποσοστο μη αναγνωρισιμότητας του προβληματος 25% :flipout: )
Παντως αν και παρακολουθω με ενδιαφέρον την περιπέτεια σου και την συνεχεια αυτης με το άνοιγμα μιας ακομης τεταρτης τον αριθμο vt50 θα σου προτεινα να την αφήσεις...
Τουλάχιστον εγω δεν θα ρισκαριζα ενα τετοιο ποσό (συμφωνώντας και με τα μήνυμα του vas_papavas ) αλλα και την ηρεμια μου με αυτα που ειδα μεχρι τωρα και με αυτα που αναφέρονται διεθνως και σε ξενα φορα.
Μπορει η τηλεόραση να σε ικανοποιεί σε αυτα που ζητας αλλα οπως φαίνεται οι τεχνικοι της πανασονικ εχουν κανει φαουλ με το συγκεκριμένο μοντελο.
Ασε που τείνει να χαρακτηριστεί ως μαυρο μοντελο αν συνεχιστούν παρόμοιες αναφορες προβλημάτων.

Κατά τα αλλα όμως είναι η καλύτερη τηλεόραση όπως αναφέρουν και οι περισπούδαστοι reviewer ανα τον κοσμο όπως άλλωστε και καθε vt τα τελευταία χρονια.

Αυτο και αν είναι για γελια και για κλάματα μαζι…

Από πότε μια τηλεόραση γίνεται καλή από τα reviews; Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος, ο κάτοχος, το αγοραστικό κοινό. Με καραστημένα reviews που μας λένε τι μαύρο και τι άσπρο έχει ΜΗΝ περιμένεις να σου πουν αν παίζεις τρίλιζα από το DSE. Γλυκάκι παίρνουν οι reviewers και κοκοκο. Εδώ και δεκαετίες. Βρέθηκε ένας reviewer να πει για το DSE στις VT στις σειρές 30 και 50; Κανένας. Βγήκε ένας να πει για το Green Blob που η ίδια η Panasonic παραδέχθηκε ως πρόβλημα σε όλα τα panels; Κανένας. Πως πήρε πιστοποίηση THX η VT με τέτοιες ανομοιομορφίες; Μόνο στέλνοντας λαγουδάκια έπαιρνε η VT30 πιστοποίηση THX. Στα περισσότερα forums υπάρχουν αναφορές από εκατοντάδες χρήστες για προβλήματα στις σειρές 30 και 50. Και δεν μιλάμε για προβληματάκια αλλά για χοντράδες.

Σήμερα, ειλικρινά ΔΕΝ μπορούσα να δω ποδόσφαιρο. Και αν κάποιος θέλει από το forum, ή από τη συντονιστική ομάδα ή μέλος και είναι Αγ. Παρασκευή, κερνάω μπύρες σε κάποιο παιχνίδι του Euro για να δει και ο ίδιος για τον τραγικό βαθμό DSE που υπάρχει. Και όπως είπαν, κάτι έχει πάει κατά διαόλου με το φίλτρο, δε γίνεται να βγάζει τόσα προβλήματα ειδικά η VT.

Panel of the year my a**.

Σε προσκαλώ σπίτι μου να δούμε μαζί μπάλα σε HD σε καποιο ματς του EURO στις 65" της VT30 μου, και αν εχεις δει καλύτερη εικόνα, χρώματα και κίνηση σε κάποια άλλη τηλεόραση, κερνάω πίτσες. Αν όχι κερνάς εσύ.

Υ.Γ Εχω δει μπάλα στην SAMSUNG D8000 και SONY 920 (μαζί με άλλους 3 φίλους), και η διαφορά μεταξύ αυτών και της VT30 -ειδικά στο ποδόσφαιρο- είναι ΧΑΟΤΙΚΗ!

Υ.Γ δεν ξερω αν πετυχα ιδανικο πανελ, αλλα εικονα σαν της VT δεν εχω δει σε άλλη TV, ισως έπεσες σε μετριο πάνελ

Last edited:
Δευτέρα θα μιλήσω κι εγώ με intertech. Αν μου αρχίσουν τα ίδια θα την φορτώσω στο βουβού, κάθε. οριζόντια, όπως χωράει, θα την πάω και αν μου που για IR ειλικρινά θα τους την χαρίσω. Δεν βλέπεται ποδόσφαιρο εκεί από το DSE. Κατά τα άλλα, 'Τέλειο panel' μόνο με Ρετέσιον.

Αυτη την στιγμη βλεπω ΕΡΤ HD το Τσεχια-Ρωσια και η δεξια καθετη γραμμη ειναι εμφανεστατη! Το βλεμμα μου παει εκει συνεχως δυστυχως...Δευτερα κοντη γιορτη. Ή μου φερνουν και 4η ή παιρνω τα λεφτα μου πισω...Η ταλαιπωρια συνεχιζεται...

Σε προσκαλώ σπίτι μου να δούμε μαζί μπάλα σε HD σε καποιο ματς του EURO στις 65" της VT30 μου, και αν εχεις δει καλύτερη εικόνα, χρώματα και κίνηση σε κάποια άλλη τηλεόραση, κερνάω πίτσες. Αν όχι κερνάς εσύ.

Υ.Γ Εχω δει μπάλα στην SAMSUNG D8000 και SONY 920 (μαζί με άλλους 3 φίλους), και η διαφορά μεταξύ αυτών και της VT30 -ειδικά στο ποδόσφαιρο- είναι ΧΑΟΤΙΚΗ!

Υ.Γ δεν ξερω αν πετυχα ιδανικο πανελ, αλλα εικονα σαν της VT δεν εχω δει σε άλλη TV, ισως έπεσες σε μετριο πάνελ

Χαχαχα. Μέτριο. Αν αυτό που έχω είναι μέτριο, τρομάζω με την ιδέα του κακού. Το δικό μου panel είναι ο ορισμός τράτζικ.

Εγώ είπα, αν θες έλα εσύ. Εγώ έχω το πρόβλημα, ο Polakis και πολλοί άλλοι. Περισσότεροι είναι αυτοί με πρόβλημα παρά αυτοί χωρίς. Αν επιμένεις ότι είναι ακόμα μέτριο αφού την δεις, στην χαρίζω. 3 χρόνια οικονομία για να την πάρω και πήρα τον ορισμό του προβληματικού panel. Αλλά ξέχασα, panel of the year. :flipout:

Last edited:
Χαχαχα. Μέτριο. Αν αυτό που έχω είναι μέτριο, τρομάζω με την ιδέα του κακού. Το δικό μου panel είναι ο ορισμός τράτζικ.

Εγώ είπα, αν θες έλα εσύ. Εγώ έχω το πρόβλημα, ο Polakis και πολλοί άλλοι. Περισσότεροι είναι αυτοί με πρόβλημα παρά αυτοί χωρίς. Αν επιμένεις ότι είναι ακόμα μέτριο αφού την δεις, στην χαρίζω. 3 χρόνια οικονομία για να την πάρω και πήρα τον ορισμό του προβληματικού panel. Αλλά ξέχασα, panel of the year. :flipout:

ΟΚ θα ερθω κ μετα θα ρθεις κ εσυ lol

Να ανοιχτεί νέο thread με τίτλο «Η VT-άδα του Polakis» :p

Last edited by a moderator:
Και μετα ολοι σπιτι μου για μπαλα με καθετη γραμμη στο τελειο panel vt50. Α ρε intertech, θα το βρω το σωστο πανελ εγω που θα παει...

Οχι.... μαλλον εσυ βρηκες το μοναδικο πανελ που δεν εχει προβλημα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Εγω σημερα που ειδα τον αγωνα στην 50GT30 που εχω το DSE ισα ισα που μπορουσες να το δεις σε σχεση με την προηγουμενη φορα που εβλεπα καθαρα μια χοντρη καθετη γραμμη στα δεξια της οθονης.

Απλα εγω βαζω την τηλεοραση να παιζει μια δυο ωρες με τα χιονια και τα ασπρομαυρα αλλα και τα εχρωμα που εχω κατεβασει απο το site με ρυθμιση οθονης στο δυναμικο.
Φυσικα οταν βλεπω ταινιες ποδοσφαιρο και γενικα τηλεοραση το βαζω στο THX και οχι στο δυναμικο.

Λετε τα χιονια στο δυναμικο να καθαριζουν την σκονη;

Λευτέρη, αν το πρόβλημα είναι το φίλτρο, όχι.

Εμένα η πρόσκληση εξακολουθεί. Όποιος αντέξει πάνω από 15 λεπτά με το DSE στη δική μου VT, χάρισμα του.

Εγω θελω τη σειρα VT να δουλευει σωστα γιατι την θεωρω την καλυτερη αυτη την στιγμη. Ισως πιεσω την Δευτερα για 4η αλλαγη και τελευταια. Αλλιως λεφτα μου πισω...

ή αν και η 4η θα έχει την γραμμή και ο γερμανός παρόν ίσως να σου την κάνουν δώρο! :guitarist:

Χαχα, καλο. Παντως εβαλα και το app remote viera στο iphone 4s και ειναι μαγεια ο χειρισμος!!!!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απλα εγω βαζω την τηλεοραση να παιζει μια δυο ωρες με τα χιονια και τα ασπρομαυρα αλλα και τα εχρωμα που εχω κατεβασει απο το site με ρυθμιση οθονης στο δυναμικο.

Και το θεωρείς αυτό λογική πρακτική για tv του σήμερα; Και μετά σου λέει ο Γιάννης για κόλπα marketing & στροφή στα gadget των LCD...

Kαλημερα παιδια!λοπον εχθες το βραδυ με την καινουργια ψηφιακη τραβηξα τις καλυτερες(μεχρι στιγμης) φωτογραφιες που αναδεικνυουν τις μεγαλες δυστυχως ανομοιομορφιες της vt30 μου!!το dse οπως μου ζητηθηκε απο τον τεχνικο και τα κεντρικα φαινεται και στα 3 βασικα χρωματα ενω και σε μια πρωτη αποπειρα να απεικονισω το dse σε κανονικη ροη αλλα και σε βιντεο θεωρω οτι στεφθηκε απο σχετικη επιτυχια...εχω ανεβασει ηδη δυο φορες φωτογραφιες και ετσι για να μην κουραζω δεν θα ξανανεβασω με μονοχρωμα φοντα!!επιφυλασσομαι ωστοσο για καλυτερο βιντεο και εικονες με dse σε κανονικη ροη και κυριως ποδοσφαιρο...τωρα αν με αυτα τα στοιχεια δεν στειλουν αμεσα πανελ για αλλαγη δεν ξερω και γω τι θα γινει.... P6090016 b.jpg

Attachments

• P6090006.jpg
    P6090006.jpg
    38.6 KB · Views: 322
  • P6090007.jpg
    P6090007.jpg
    28.5 KB · Views: 319
  • P6090010.jpg
    P6090010.jpg
    37.3 KB · Views: 321
Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και το θεωρείς αυτό λογική πρακτική για tv του σήμερα; Και μετά σου λέει ο Γιάννης για κόλπα marketing & στροφή στα gadget των LCD...

Οχι! Ουτε θεωρω λογικο οτι αγοραζεις μια τηλεοραση και πρεπει να την στρωνεις μετα μην αφησεις στατικη εικονα μην αφησεις μπαρες κλπ.

Για να δεις 2 ωρες ενα εργο στο Mega πχ θα πρεπει μετα να δουλευει καποιο antiir για αλλες 2 ωρες για να φυγει το λογοτυπο.

Τελικα για μενα η καλυτερη λυση ειναι μια φτηνη 50αρα για ολα και ενας καλος προτζεκτορας μονο για ταινιες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι! Ουτε θεωρω λογικο οτι αγοραζεις μια τηλεοραση και πρεπει να την στρωνεις μετα μην αφησεις στατικη εικονα μην αφησεις μπαρες κλπ.

Για να δεις 2 ωρες ενα εργο στο Mega πχ θα πρεπει μετα να δουλευει καποιο antiir για αλλες 2 ωρες για να φυγει το λογοτυπο.

Τελικα για μενα η καλυτερη λυση ειναι μια φτηνη 50αρα για ολα και ενας καλος προτζεκτορας μονο για ταινιες.

σωστός :a0210: αν και έχει και αυτός τα δικά του..... και σε καμία περίπτωση δεν έχει την ευχρηστία της τηλεόρασης

IMAG0009.jpg

ανοίξαμε και σας περιμένουμε -bye-

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php/45-Προβολικά-μέσα-Ρυθμίσεις-Εικόνας