Ανεβασα poll σε avsforums και highdefjunkies για την καθετη γραμμη δεξια για να κόψω κινηση του προβληματος...
Παιδια και σε έμενα στην vt30 εχω τετοια θεματα αλλα ευτυχώς οχι σε τετοιο βαθμο οπως περιγραφουν οι φωτογραφιες σας.
Πρεπει να ρθω σχετικα κοντα αλλα και με καρτελες χρωμάτων ωστε να τις δω.
Σε παρακολούθηση ταινιων αλλα και χτες στο ποδοσφαιρικό αγωνα της Εθνικης σε HD ( ευτυχώς που δεν βλεπω πολυ μπαλα) δεν βλεπω ουτε για πλακα αυτα που περιγράφετε και αρα πρεπει να θεωρούμαι απο τους τυχερούς που το panel τους ( των 65 '') δεν εχει τετοια βασανα.
Παντως σε ανοιχτόχρωμες καρτελες η ανομοιομορφίες πανε και ερχονται πραγμα που ομως δεν με ενοχλει ( δεν με ενοχλούσε και στους προβολεις παλιοτερα ) και αρα δεν σκαω ουτε με αυτo...
Εχω γραψει στο παρελθον ποια ειναι τα θεματα που με ενοχλούν στην περσινή vt
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά μην περιμένετε η πανασόνικ (άρα και η εδώ αντιπροσωπεία) να αναγνωρίσει το οτιδήποτε. .....
Υπάρχει και το παράδειγμα της ΡΧ70 με τις κάθετες γραμμές, όπου ακόμα και τώρα (μετά από 5 χρόνια) η αλλαγή του pαnel γίνεται δωρεάν.
Στο avforums uk παντως η μεγαλη ψηφοφορια που εχει ξεκινησει βγαζει 50% ελαττωματικά πανελ με δεξια γραμμη. Μιλαμε για τεραστιο ποσοστο παντως. Εγω παντως 3 στα 3 με γραμμη εχω παρει. Λογικα στην Ελλαδα εχει ερθει μαπα παρτιδα. Πρεπει ή να αλλαζω μεχρι να πετυχω νεα παρτιδα οπως εκαναν πολλοι Αγγλοι ή να παρω τα λεφτα πισω. Ελα ομως που θελω την 55vt50 γιατι η εικονα της ειναι απο αλλο πλανητη...
Άρα, θεωρείς ότι η πανασόνικ θα αναγνωρίσει το πρόβλημα;
(Στην θέση σου, στοίχημα δεν θα έβαζα πάντως...)
Είδες πουθενά να γράφω ότι θα αναγνωρίσει το πρόβλημα?...το άρα, είναι δικό σου προσθετικό.
Απλά διευκρίνιση έκανα για να υπενθυμίσω κάτι το οποίο έχει γίνει .
Δεν βάζω στοίχημα για το τι θα κάνει και δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει....
.....αλλά βάζω στοίχημα ότι τα δικά σου "άρα" και "οτιδήποτε" προέκυψαν επειδή....
...."ξέχασες" τη περίπτωση της ΡΧ70![]()
Γιατι δεν παιρνεις τα χρηματα σου πισω και να πας σε καποιο κορυφαιο μοντελο απο Samsung η Sony?
Πραγματικα νομιζεις οτι θα δεις τεραστια διαφορα η νομιζεις οτι οσοι κανουν τα reviews σε ενα black box τεστ θα μπορουσαν να σου πουν ποια εταιριας ειναι η καθε τηλεοραση βλεπωντας απλως την οθονη?
Όχι, προέκυψαν από την ιστορία της U20 (2 χρόνια πριν), που αρνήθηκε να αναγνωρίσει κάτι τόσο προφανές.
Τα της ΡΧ70 δεν τα είχα παρακολουθήσει, οπότε δεν τα ξέρω. Αλλά τα πιο φρέσκα συμβάντα, δεν κάνουν τα παλαιότερα περισσότερο ιστορία παρά τωρινή κατάσταση;
Καλά, δεν τα "ξέχασες", απλά δεν τα ήξερες....τώρα τα έμαθες.
Αλλαγή panel με πράσινη γραμμή έχουν γίνει μέσα στο 2011 (αν θυμάμαι καλά από αναφορές μελών έχουν που γίνει στο νήμα της PX70).
Αν θεωρείς "παλαιότερα" και "ιστορία" το 2011 και πρόσφατα τα δύο χρόνια της U20 ....έχει καλώς, όπως το βλέπει ο καθένας .
Ποια ειναι τα κορυφαια μοντελα αυτη την στιγμη; Θα διαθεσω τα 2500 περιπου που μου κοστισε η vt50. Και δεν πεφτω κατω απο 55"...Τι προτεινετε;
Η panasonic μπορει να μην αναγνωρισει το προβλημα, αλλα αν η αγορα το αναγνωρισει? η αγορα ειναι αμειλικτη και ειδικα οταν προκειται για προιοντα υψηλης πιστοτητας που απευθυνονται σε συγκεκριμενο καταναλωτικο κοινο τοτε τα πραγματα γινονται πολυ δυκολα για οποιαδηποτε εταιρεια οσο μεγαλη κι αν ειναι. και μην ξεχναμε οτι ειναι περιορισμενο το μεριδιο αυτης της κατηγοριας. αναρωτιμαι ποσες τηλεορασεις της σειρας vt 30 πουλησε περυσι η panasonic !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.