Δεν νομίζω οι τηλεοράσεις να πακετάρονται εκ νέου και να πωλούνται. Συνήθως γυρνάνε στην αντιπροσωπεία και μετά στα κεντρικά της Panasonic. Εντάξει είναι για κράξιμο αλλά δεν νομίζω να υπάρχει και τέτοιο πράγμα αλλιώς 'έχουν' ξεφύγ'....
Σχετικά με την ερώτηση του Oralonso:
-Κατέβασε τα
Break In Images.
-Μην μείνεις μόνο στις δικές τους καρτέλες που εμφανίζονται σε εικόνα με ρυθμίσεις Dynamic
-Από τα παραπάνω images επέμεινε στην πιο σκούρα πράσινη και την γκρι και σε προφίλ εικόνας Cinema. Επίσης, αν επιμένουν ότι δεν το βλέπουν, ρίξε το contrast και brightness (να γίνει σκούρα η εικόνα).
-Αν σου πουν ότι το πρόβλημα φαίνεται στο 'μαύρο' και σου βάλουν το AV, αγνόησε τους, ΕΠΕΜΕΙΝΕ ότι το πρόβλημα του DSE δεν έχει σχέση με το μαύρο, είναι ανομοιομορφία και φαίνεται κυρίως σε γκρι και πράσινα (αυτό δεν σημαίνει ότι στα άλλα χρώματα είναι κομπλέ).
-Αν σε μια φωτογραφία η γραμμή φαίνεται αχνά, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει το πρόβλημα. Η φωτογραφία από φθηνή φωτογραφική δεν μπορεί να 'εξομοιώσει' τον φωτισμό όπως τον βλέπει το μάτι. Σε μια φωτογραφία, με ένα απλό free πρόγραμμα όπως το Paint.NET, μπορείς να παίξεις με τα level του Contrast και Brightness και να δεις γραμμές που ίσως δεν βλέπεις ούτε με το μάτι. Έχω ποστάρει μια τέτοια φωτό πιο πριν.
Αν ο Polakis δεν έχει πάει ακόμα στην intertech, θα το παρακαλούσα να αναφέρει ότι το πρόβλημα είναι πολύ πολύ συνηθισμένο τόσο στις 30 όσο και στις 50 και καλό θα ήταν να πάρει η inretech απάντηση τι το προκαλεί. Είναι το AR φίλτρο;