Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πάρε μαζί σου υλικό και πες τους να σφραγίσουν πόρτες και παράθυρα. δοκιμές και με σκοτάδια και μέρα. ε ρε πάει η τσεχία - επεσε η κυβέρνηση

πάρε μαζί σου και πλέιερ. κάντο εκεί μέσα fullhd. gr

Αυριο θα εχω μαζι μου σιγουρα εξωτερικο σκληρο δισκο WD με bluray ταινιες και αγωνες ποδοσφαιρου σε HD (αυτο με καιει το ποδοσφαιρο), xbox360 σε τσαντα μεσα αν χρειαστει, break in dvd κλπ...

Βασίλη εννοείς με την έκφραση αυτή σε άστρωτη πλάσμα να βγάλει έναν αισθητήρα και να αρχίσει τις μετρήσεις?:D

οχι εννοώ ότι από με την τροπή που πήρε το πράγμα θα την δεί εκεί - αν ειναι οκ την πήρε και τέλος. αν οχι θα τους πεί φάτε τη. αυριο ειναι το ταμείο και μετά την απομάκρυνση του από αυτό ουδέν λάθος θα αναγνωρισθεί σε αυτό το θέμα. το αν μετά από κάποιο διάστημα παρουσιάσει κάποιο θέμα η τιβι πχ δεν ανάβει (μακριά από εδώ αρκετά ταλαιπωρήθηκε ο ανθρωπος) τον καλύπτει η εγγύηση.

μετρήσεις???? ποιος κάνει μετρήσεις????

Ακριβως. Επειδη αυριο παιζονται πολλα και αν πω οκ μετα δεν θα μπορω να κανω τιποτα, πρεπει να κανω λεπτομερη παρακολουθηση της τηλεορασης για να σιγουρευτω...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΟΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ POLAKIS ΤΟΝ VERTICAL ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΝΕ..ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ..VERTICAL ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ..POLAKIS ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ VT30 ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ THREAD THS VT30 SEL 300..KAI ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο VERTICAL ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ.. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ...ΣΗΜΕΡΑ ΚAΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ SERVISE ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ..)ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ).ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ IR ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ "ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ..."ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΚΙΑ..." ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ.. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..) ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΓΡΑΦΙΕΣ ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ POLAKIS ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ..ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?(ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΦΟΝΤΑ) Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ??POLAKIS KALH TYXH AYRIO ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ..ΑΚΟΜΑ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΗΚΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΥΗΤΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..

http://www.tweakguides.com/HDTV_10.html

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΟΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ POLAKIS ΤΟΝ VERTICAL ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΝΕ..ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ..VERTICAL ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ..POLAKIS ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ VT30 ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ THREAD THS VT30 SEL 300..KAI ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο VERTICAL ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ.. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ...ΣΗΜΕΡΑ ΚAΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ SERVISE ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ..)ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ).ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ IR ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ "ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ..."ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΚΙΑ..." ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ.. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..) ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΓΡΑΦΙΕΣ ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ POLAKIS ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ..ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?(ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΦΟΝΤΑ) Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ??POLAKIS KALH TYXH AYRIO ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ..ΑΚΟΜΑ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΗΚΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΥΗΤΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..

http://www.tweakguides.com/HDTV_10.html

Καλησπερα και σε σενα
τα κεφαλαια κουραζουν αδελφε
εχουμε και καποια ηλικια και δυσκολευωμαι αρκετα να τα διαβασω:operator:

απλά σκέφτομαι τους κακομοίρηδες που θα πάρουν τις 2 πρώτες τηλεοράσεις του polakis. κρίμα για την εταιρεία.
σκέψου τώρα να είσαι εκτός Αθηνών και να θες να κάνεις την ιστορία που κάνει ο polakis. είσαι χαμένος από χέρι.

(btw: polakis, εσύ είσαι που αγαπάς τόσο πολύ το PES....???)

απλά σκέφτομαι τους κακομοίρηδες που θα πάρουν τις 2 πρώτες τηλεοράσεις του polakis. κρίμα για την εταιρεία.
σκέψου τώρα να είσαι εκτός Αθηνών και να θες να κάνεις την ιστορία που κάνει ο polakis. είσαι χαμένος από χέρι.

(btw: polakis, εσύ είσαι που αγαπάς τόσο πολύ το PES....???)

Ναι ειμαι ο polakis που ηταν πρωταθλητης Ελλαδος στο WE/PES αλλά μετά το PES6 που το pro ξεφτιλιστηκε το γυρισα στο fifa που εχει τελειοποιηθει πλεον! Τωρα κοροιδευω το pro, μεχρι να βελτιωθει πραγματικα!

Ακομα δεν με πηραν τηλ να παω στην intertech. Περιμενω

....αλλά μετά το PES6 που το pro ξεφτιλιστηκε το γυρισα στο fifa που εχει τελειοποιηθει πλεον! Τωρα κοροιδευω το pro, μεχρι να βελτιωθει πραγματικά!

Συμφωνώ απόλυτα φίλε!Το FIFA έχει ξεφύγει!
Καλό κουράγιο στην περιπέτεια που έμπλεξες και εύχομαι να έχει αίσιο τέλος!

Δεν νομίζω οι τηλεοράσεις να πακετάρονται εκ νέου και να πωλούνται. Συνήθως γυρνάνε στην αντιπροσωπεία και μετά στα κεντρικά της Panasonic. Εντάξει είναι για κράξιμο αλλά δεν νομίζω να υπάρχει και τέτοιο πράγμα αλλιώς 'έχουν' ξεφύγ'....

Σχετικά με την ερώτηση του Oralonso:

-Κατέβασε τα Break In Images.
-Μην μείνεις μόνο στις δικές τους καρτέλες που εμφανίζονται σε εικόνα με ρυθμίσεις Dynamic
-Από τα παραπάνω images επέμεινε στην πιο σκούρα πράσινη και την γκρι και σε προφίλ εικόνας Cinema. Επίσης, αν επιμένουν ότι δεν το βλέπουν, ρίξε το contrast και brightness (να γίνει σκούρα η εικόνα).
-Αν σου πουν ότι το πρόβλημα φαίνεται στο 'μαύρο' και σου βάλουν το AV, αγνόησε τους, ΕΠΕΜΕΙΝΕ ότι το πρόβλημα του DSE δεν έχει σχέση με το μαύρο, είναι ανομοιομορφία και φαίνεται κυρίως σε γκρι και πράσινα (αυτό δεν σημαίνει ότι στα άλλα χρώματα είναι κομπλέ).
-Αν σε μια φωτογραφία η γραμμή φαίνεται αχνά, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει το πρόβλημα. Η φωτογραφία από φθηνή φωτογραφική δεν μπορεί να 'εξομοιώσει' τον φωτισμό όπως τον βλέπει το μάτι. Σε μια φωτογραφία, με ένα απλό free πρόγραμμα όπως το Paint.NET, μπορείς να παίξεις με τα level του Contrast και Brightness και να δεις γραμμές που ίσως δεν βλέπεις ούτε με το μάτι. Έχω ποστάρει μια τέτοια φωτό πιο πριν.

Αν ο Polakis δεν έχει πάει ακόμα στην intertech, θα το παρακαλούσα να αναφέρει ότι το πρόβλημα είναι πολύ πολύ συνηθισμένο τόσο στις 30 όσο και στις 50 και καλό θα ήταν να πάρει η inretech απάντηση τι το προκαλεί. Είναι το AR φίλτρο;

ευχαριστω και παλι vertical..πηγα και εκανα τα περισσοτερα απο οσα λες..στην αρχη επεμενε οτι δε το εβλεπε ο τεχνικος μετα με την βοηθεια και δυο παιδιων που δουλευαν εκει και το ειδαν(και τους ευχαριστω που ηταν ειλικρινεις) το ειδε τελικα..μου ειπε οτι αυτος δεν μπορει να κανει τιποτα και επανελαβε οτι ολα τα πανελ απο ενα μεγεθος και πανω παρυσιαζουν μικροπροβληματα κατι με το οποιο διαφωνησα..για να μην τα πολυλογω..ειπε οτι πρεπει να στειλει μια ειδικη φορμα στην αθηνα και αυτοι στο εξωτερικο και να περιμενουμε εγκριση για πανελχρειαζονται ειπε οπωσδηποτε τρεις φωτογραφιες που να δειχνουν το προβλημα σε τρια χρωματα και μια σε κανονικη ροη τηλεορασης..στις μονοχρωμες το προβλημα αναδεικνυεται ευκολα..πως ομως να το κανω να φανει και στην κανονικη τηλεοραση αφου χρειαζεται η γρηγορη κινηση της καμερας για να γινει αντιληπτο...την τηλεοραση την πηρα πισω αυτες ειναι οι φωτο που βγαλαμε..στο πρασινο και το μπλε ειναι πιστευω ευδιακριτο..στο κοκκινοπ οχι τοσο..
P4300541.jpgP4300546.jpgP4300547.jpg

οι παραπανω φωτογραφιες ειναι απο της ιδιας της τηλεορασης...αυτες τις δυο τις τραβηξαμε απο τη γενητρια του τεχνικου..σε αυτες οι γραμμες φαινονται πολυ περισσοτερο αλλα ο τεχνικος ειπε οτι εινα θορυβος απο τη γενητρια..

P4300544.jpgP4300545.jpg

οσο πιο μακρια απο την εικονα τοσο καλυτερα φαινονται οι γραμμες...και η ψηφιακη του τεχνικου ειχε πολυ μικρη αναλυση...θα αγορασω ομως σημερα κιολας ψηφιακη(αφορμη και θα τραβηξω ακομα καλυτερες φωτο...

Last edited by a moderator:
stavrosecco υποθετω ειρωνευεσαι αλλα για πες μου αληθεια εσυ το βλεπεις τελειο??

καλα αυτο ειναι απιστευτο, στο πρασινο βγαζει ματια, τι αλλο δηλαδη χρειαζεται να δει καποιος για να πεισθει οτι οντως υπαρχει προβλημα και μαλιστα σε μια τηλεοραση κορυφης και πανακριβη

σε ευχαριστω saki!νομιζω ειναι οπως τα λες..δυστυχως ομως απο οτι βλεπω δικιο δεν προκειται να βρω..μακαρι να διαψευστω..και να σου πω κατι αν δεν φαινοταν καθολου στην κανονικη θεαση ουτε που θα ασχολουμουν καθολου..ελα μου ομως που εγω την πηρα αυτη την τηλεοραση για να ευχαριστιεμαι μπαλιτσα στη νοβα και εκει ειναι που κανει ΑΙΣΘΗΤΗ την παρουσια του ΤΟ DSE..αν υπηρχε καποιο αλλο προβλημα που δεν με ενοχλουσε μπορει να μην το κυνηγουσα...αλλα αυτο...??