Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδια διαβαζα μερικα ποστ και τραβαω τα μαλλια μου...πραγματικα πρεπει να εισαστε ο ιδανικος αγοραστης για τις εταιρειες....για αυτο παει περιπατο το Quality Control...

Τι παει να πει "δεν ειναι εντονο το φαινομενο" .."δεν υπαρχει πανελ που να μην εχει ανομοιομορφια κλπ"....

Σας πληροφορω οτι υπαρχει ΑΛΛΑ με το να μην ΑΠΑΙΤΕΙΣ να παιρνεις οτι πληρωνεις...ειναι σαν να τα ζηταει ο ποπος μας. Προσωπικα αν τα εσκαγα για vt50 θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ να ηταν τελεια ή εστω σχεδον τελεια... το DSE πραγματικα ειναι φοβερα εκνευριστικο και μολις το παρεις χαμπαρι ...απλα καρφωνετε το ματι εκει. Και οντως στο ποδοσφαιρο δεν παλευετε.

Τα ιδια μου λεγανε φιλοι και γνωστοι που αλλαξα την d6900 3 φορες (η οποια σημειωστε εκανε ενα ταπεινο χιλιαρικο σε σχεση με την vt50) οτι ειμαι ψειρας κλπ...

ΕΛΑ ΟΜΩΣ που τελικα ειχα δικιο και τις 3 φορες (συμφωνα με το τεχνικο της samsung )

Φιλε POLAKIS δεν ξερω ποσες tv θα αλλαξεις αλλα προσωπικα θα τους ετρεχα μεχρι να βρω το σωστο (το οποιο επρεπε να ηταν εξαρχης) panel.

Last edited:
Και μετα αναρωτιόμαστε για την συχνότητα αναφορων προβλημάτων και μας κανει εντύπωση που δεν υπάρχουν συχνές και έγκαιρες αναφορές...
Εδω ο ανθρωπος δεν ευχαριστιέται την αγορα του και απο κάποιους τίθεται θεμα ψυχολογικό.

Το τηλεοπτικό σήμα είναι παρα πολυ καλό! Κι εγω εξεπλαγην θετικα μάλιστα! Όσο αφορα για φωτεινοτητα και ρεαλιστικοτητα, ακομα και στα low settings που την εχω τωρα γιατι την στρωνω (αν δεν την αλλαξω για 3ο πανελ), προσωπικη μου αποψη ειναι απο αλλο πλανητη. Καμια 10αρια ατομα που την εχουν δει (ψιλοασχετοι τεχνολογικα ομως) εχουν παθει σοκ που τους εβαζα avatar πχ. Ουτε καν ειδε κανεις απο αυτους την καθετη γραμμη...

Απο τι απόσταση παρακολουθεις ;
Στο τηλεοπτικό σήμα είσαι ευχαριστημένος απο ολα τα κανάλια ( πx Αντ1, Mega) ;

Last edited by a moderator:
Συμφωνώ . Έχω παρόμοιο θέμα dse το οποίο το ανακάλυψα σε θέαση μπάλας. Το θέμα δεν είναι τόσο έντονο που να κολλας . Ύστερα δεν ξέρεις τι θα είναι το νέο πάνελ. Σίγουρα είναι για να τσαντιζεσαι, εγώ πχ έσκασα 1630 ευρω, αλλα θεωρω ότι το συνολικό αποτέλεσμα με αποζημιώνει . Εννοείται ότι το θέμα δεν το έχει δει αντιληφθεί κάποιος άλλος αν δεν του το υπόδειξη με προσοχή πρώτα.

Ποιά πήρες με 1630 ευρώ ?
Ξέρει κανείς εάν το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται και στην GT50 / GT30 ?

Ρε παιδια διαβαζα μερικα ποστ και τραβαω τα μαλλια μου...πραγματικα πρεπει να εισαστε ο ιδανικος αγοραστης για τις εταιρειες....για αυτο παει περιπατο το Quality Control...

Τι παει να πει "δεν ειναι εντονο το φαινομενο" .."δεν υπαρχει πανελ που να μην εχει ανομοιομορφια κλπ"....

Σας πληροφορω οτι υπαρχει ΑΛΛΑ με το να μην ΑΠΑΙΤΕΙΣ να παιρνεις οτι πληρωνεις...ειναι σαν να τα ζηταει ο ποπος μας. Προσωπικα αν τα εσκαγα για vt50 θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ να ηταν τελεια ή εστω σχεδον τελεια... το DSE πραγματικα ειναι φοβερα εκνευριστικο και μολις το παρεις χαμπαρι ...απλα καρφωνετε το ματι εκει. Και οντως στο ποδοσφαιρο δεν παλευετε.

Τα ιδια μου λεγανε φιλοι και γνωστοι που αλλαξα την d6900 3 φορες (η οποια σημειωστε εκανε ενα ταπεινο χιλιαρικο σε σχεση με την vt50) οτι ειμαι ψειρας κλπ...

ΕΛΑ ΟΜΩΣ που τελικα ειχα δικιο και τις 3 φορες (συμφωνα με το τεχνικο της samsung )

Φιλε POLAKIS δεν ξερω ποσες tv θα αλλαξεις αλλα προσωπικα θα τους ετρεχα μεχρι να βρω το σωστο (το οποιο επρεπε να ηταν εξαρχης) panel.

Πολύ σωστά. Για εμένα να σκιστούν οι εταιρίες να βγάζουν σωστά panel. Δεν είναι τυχαίο που αντί για καλύτερα σε θέματα ζημιών και προβλημάτων, πάμε χειρότερα. Σε λίγο θα λέμε κι ευχαριστώ που ανάβει η TV. Εμένα η εμπειρία μου με την Ίντερτεκ ήταν η χειρότερη. Πάλι καλά που φαίνεται πως η Samsung δεν σου βγάζει όλα τα προβλήματα 'Ρετέσιο'... Εγώ δυστυχώς ποδόσφαιρο δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Σκέφτομαι να κόψω τη Nova και να πηγαίνω σε κανά καφενείο με F&U 32άρα. Από την VT30, ποδόσφαιρο καλύτερα θα βλέπεις.

Περιμένω με ανυπομονησία τι θα πουν στον Polakis. Και αν ξέρει το όνομα του τεχνικού που θα έρθει, αν θέλει, ας μου στείλει ένα PM μπας και είναι ο ίδιος που ήρθε και σε εμένα (από περιέργεια να δω αν θα του πει τα ίδια πράγματα).

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο τι απόσταση παρακολουθεις ;
Στο τηλεοπτικό σήμα είσαι ευχαριστημένος απο ολα τα κανάλια ( πx Αντ1, Mega) ;

Αποσταση 2,80 μετρα. Ναι ειμαι ευχαριστημενος απο ολα τα τηλεοπτικα τα απλα. Στην ERT HD μου πεφτει το σαγονι με Roland Garros...

Ερωτηση: οταν ερθει ο τεχνικος τι κανω; Του δειχνω το προβλημα. Αν το δει τοτε τι γινεται; Ζηταω νεο πανελ ή το παιρνει για service?

Δεν είναι αν το δει. Είναι τι 'πόρισμα' θα βγάλει. Εφόσον έχεις DOA, δεν αξίζει να αλλάξεις panel. Τι προτιμάς, να σου ανοίξουν καινούρια TV ή να πάρεις νέα; Γι'αυτό σε ρώτησα, αν ξέρεις το όνομα αυτού που θα έρθει να μου στείλεις PM. Εμένα, το ίδιο πρόβλημα με εσένα το έβγαλε 'Image Retesion'. Μου λέει να ρίξω και μια IR μπάρα για 3 μέρες και το panel είναι τέλειο. Αν σου πει κάτι τέτοιο να επιμείνεις ότι

α) Είχες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε 2 TV
β) Δεν έχεις αφήσει κάτι με κάθετη γραμμή από πάνω μέχρι κάτω για να εμφανίσει IR
γ) Δεν είναι τυχαίο ότι και οι 30άρες αλλά και οι 50άρες έχουν έντονο το φαινόμενο ειδικά στα δεξιά της τηλεόρασης.
δ) ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ. Να έχεις και δικά σου Break In Images και ειδικά το πράσινο. Να τους το δείξεις σε Cinema, απέφυγε το Dynamic.

Το πιο πιθανό είναι ότι θα σου πει να τη στείλεις πίσω και αυτή εφόσον δεν τους καίει ακόμα το θέμα από τεχνικής άποψης (για αντικατάσταση panel). Σε αυτή τη περίπτωση ρώτησε τους τι σου εγγυάται ότι και η τρίτη που θα πάρεις (η τέταρτη κοκ) δε θα έχει το ίδιο πρόβλημα.

Last edited:
Τιποτα σημερα δεν με πηραν απο service. Αυριο πρωι θα παρω να τους πιεσω για να μην με καθυστερησουν...

Κακώς μπλέκεις με το service σε καινούρια τηλεόραση, ΙΜΗΟ...

Προσωπικά, θα την πήγαινα πίσω στο κατάστημα όσες φορές χρειαζόταν, μέχρι να πετύχω μη προβληματικό κομμάτι ή θα ζητούσα τα χρήματά μου πίσω...

Εγω αυτο θα πιεσω τον ανθρωπο του service που θα ερθει με το καλο αυριο. Θα απαιτησω νεα συσκευη μεχρι να μου φερουν μια τελεια χωρις προβλημα. Με το που ερθει ο τεχνικος θα παρω το καταστημα για να ξεκινησει νεα διαδικασια αντικαταστασης...

Σε λιγη ωρα στις 11.00 ερχεται ο τεχνικος. Ελπιζω να πανε όλα καλα και να οδηγηθω σε αλλαγη τηλεορασης. Θα αλλαζω μεχρι να βρω την σωστη...Δεν ανεχομαι κατι αλλο

Μολις εφυγαν οι τεχνικοι. Παμε για αλλαγη για 3η τηλεοραση. Το συμπερασμα τους ηταν TVL (thin vertical line) και αμεση αντικατασταση. Εδειξαν αδιαβαστοι και εκπληκτοι για το προβλημα και ηταν προβληματισμενοι. Τους λεω αν και η 3η εχει το ιδιο προβλημα; Μου λεει ή κανε αλλαγες μεχρι να πετυχεις την σωστη ή παρε τα λεφτα σου πισω. Πηρα το καταστημα αμεσως για αλλαγη και περιμενω τηλ για το ποτε θα μου φερουν την 3η TV...Αντε να δουμε...

polakis επειδή παρακολουθώ τα ποστς σου είχες ξεκινήσει για αγορά από την 65vt20 αν δεν κάνω λάθος την εποχή των παχιών αγελάδων. τέσπα σε δύσκολες εποχές έδωσες ένα σοβαρό ποσό για αγορά τηλεόρασης και πιστεύω οτι στο τέλος θα αποζημιωθείς.

μόλις τελειώσει η περιπέτεια σου γράψε μας ένα review για την τηλεόραση (μαυρο - scaling - κινηση - κλπ). επίσης τρέξε και το avclub motion test από εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/90074-AVClub-Motion-Test-The-HD-Generation

σε διάφορα modes του intelligent frame creation (IFC).

αστο να το κάνεις στην καινούργια που θα έρθει. αν και αυτή έχει πρόβλημα εγώ θα ζήταγα τα χρήματα μου πίσω. πιστεύω όμως οτι στην περίπτωση σου θα ειναι όλα οκ.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μολις εφυγαν οι τεχνικοι. Παμε για αλλαγη για 3η τηλεοραση. Το συμπερασμα τους ηταν TVL (thin vertical line) και αμεση αντικατασταση. Εδειξαν αδιαβαστοι και εκπληκτοι για το προβλημα και ηταν προβληματισμενοι. Τους λεω αν και η 3η εχει το ιδιο προβλημα; Μου λεει ή κανε αλλαγες μεχρι να πετυχεις την σωστη ή παρε τα λεφτα σου πισω. Πηρα το καταστημα αμεσως για αλλαγη και περιμενω τηλ για το ποτε θα μου φερουν την 3η TV...Αντε να δουμε...

Υπομονη και επιμονη οσο εχεις αντοχη.Μακαρι στην επομενη να εισαι τυχερος και να μην εχει προβλημα.

Vertical banding για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Ότι να ναι, στο ένα λένε έτσι, στο άλλο γιουβέτσι. Θα τους ξαναπάρω κι εγώ για την VT30 γιατί δεν ανέχομαι κοροϊδίες για 'τέλειο' panel. Εγώ δεν έχω 1 γραμμή αλλά 4-5. Και μου το έβγαλε IR. Αξιοπιστία Ίντερτεκ....

Vertical banding για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Ότι να ναι, στο ένα λένε έτσι, στο άλλο γιουβέτσι. Θα τους ξαναπάρω κι εγώ για την VT30 γιατί δεν ανέχομαι κοροϊδίες για 'τέλειο' panel. Εγώ δεν έχω 1 γραμμή αλλά 4-5. Και μου το έβγαλε IR. Αξιοπιστία Ίντερτεκ....

vertical αυτό το έχεις από την αρχή ή τώρα στο εμφάνισε???? και αν ήταν από την αρχή σε πόσο καιρό τους κοντακτάρησες????

εχεις και το ίδιο πρόβλημα με το nikname και μπερδευόμαστε

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παρε πισω τα (πολλα) λεφτα που εδωσες, κι αφου επιμενεις για πλασμα, αγορασε μια φθηνοτερη περασμενης σειρας. Λιγα θα χασεις (Αν χασεις) σε ποιοτητα εικονας, αλλα και θα εισαι πιο ηρεμος με θεματα πανελ (αλλο να ...κλαις τα 2,2 χιλιαρικα κι αλλο το 1!) Εχω 50VT30 ανευ προβληματων (ή δεν τα βλεπω, που ειπε καποιος:))

Ελπίζω η 3η τηλεόραση να ειναι οκ. Αν και πολυ φοβαμαι αποτι διαβαζω σε Αμερικανικα και Αγγλικα φορα ειναι γενικο το προβλημα και οτι ολες οι VT50 το έχουν! Αλλη λιγοτερο και αλλη περισσοτερο, γιαυτο καποιοι δεν το βλεπουν. Εγω θα αλλαζω τηλεορασεις μεχρι να πετυχω αυτο που με ικανοποιει. Δεν με νοιαζει τι θα λενε σε ιντερτεκ και καταστημα αγορας...Απλα τα πραγματα...

vertical αυτό το έχεις από την αρχή ή τώρα στο εμφάνισε???? και αν ήταν από την αρχή σε πόσο καιρό τους κοντακτάρησες????

εχεις και το ίδιο πρόβλημα με το nikname και μπερδευόμαστε

Ναι, το έκανα και καλαμπούρι με το username (Μητσοτακικό). Το έχω καιρό το πρόβλημα (από Ιανουάριο). Με το που την άναψα πρώτη φορά δεν βάζω χέρι στη φωτιά ότι υπήρχε αλλά εντός 5 ημερών είχα δει ποδόσφαιρο και το είχα δει. Μία φορά επικοινώνησα μαζί τους δυστυχώς γιατί και άλλα παιδιά που επικοινώνησαν με Ίντερτεκ μερικούς μήνες πριν, πήραν παρόμοιες με εμένα απαντήσεις). Όταν βλέπω ότι άλλα λένε στον έναν και άλλα στον άλλο απογοητεύομαι. Και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω πλάσμα στη ζωή μου, ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό που βλέπω.