Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και στα ξένα forums έχουν αναφερθεί τα ίδια προβλήματα στην 50άρα με αυτά που είχε η 30άρα. Μόνο στα reviews βγαίνουν όλα τέλεια. Τυχαίο; Δε νομίζω...
Υπονοεις ότι υπάρχουν χορηγίες από την πανασονικ ;
Άντε καλέ αυτά μονο η Sony και η samsung τα κάνει

Όλες έχουν θέματα, συμφωνούμε.

Απλά αφήνοντας 2-3 μήνες έχουμε review, απόψεις απο συμφορουμήτες,εμπειρίες απο καταστήματα... οπότε έχουμε μια σχετικά καλή εικόνα για να επιλέξουμε με ποια προβλήματα μπορούμε να ζήσουμε, αναλόγως τη χρήση που την προορίζουμε.
Επιπρόσθετα μπορούμε αν κάνουμε καλύτερη διαχείριση του ρίσκου που θα πάρουμε.
Είναι άλλο επι παραδείγματι αν έχουμε 50% αστοχίες και άλλο 25%!

Να επιλέγουμε με γνώση και προσωπική εμπειρία. Όχι απο την άποψη του τάδε και πολύ περισσότερο όχι απο φωτογραφίες.
Ή τουλάχιστον να είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε και τα προβλήματα αν αγοράζουμε σχεδόν στη τύχη.

Νίκο τα reviews συνήθως δεν βοηθούν γιατί τις περισσότερες φορές ειναι ευγενικά.
Από την άλλη οι χρήστες χωριζονται σε αυτούς που δε χαμπαριαζουν η που θεωρούν πως αφού κοστίζει τρεις χιλιάδες είναι τελεια και η άλλη ομάδα ειναι αυτοί που θα επισιμανουν το πρόβλημα αλλά καθυστερημενα αφού πλησιάζει πλέον το επόμενο μοντέλο.

Νίκο τα reviews συνήθως δεν βοηθούν γιατί τις περισσότερες φορές ειναι ευγενικά.
Από την άλλη οι χρήστες χωριζονται σε αυτούς που δε χαμπαριαζουν η που θεωρούν πως αφού κοστίζει τρεις χιλιάδες είναι τελεια και η άλλη ομάδα ειναι αυτοί που θα επισιμανουν το πρόβλημα αλλά καθυστερημενα αφού πλησιάζει πλέον το επόμενο μοντέλο.

Και σε αυτους που δεν τα βλεπουν

Διαβασα και τις αναφορες στο avs.
Για οποιον βλεπει μπαλα δηλαδη ξερει σιγουρα τι ΔΕΝ θα αγορασει...μαλιστα.
Μετα θα τους φταινε τα φορουμς που η σειρα 50 θα αραχνιαζει στα καταστηματα. Εγω που κοιτουσα την ST50, ξενερωσα ηδη.

15 ημέρες. Τρέξε και απαίτησε από την Ίντερτεκ να έρθουν ΑΜΕΣΑ. Μην σου πουν την άλλη εβδομάδα κλπ κλπ

Κατσε περιμενε, 15 μερες απο την πρωτη αγορα? Γιατι τωρα που ηρθε το 2ο πανελ πηρα νεα αποδειξη με χθεσινη ημερομηνια. Το DOA ξεκιναει απο την αρχη πάλι?

Οι παρακάτω φωτο που παραθετω ειναι απο το γκρι φοντο του break in dvd. Ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να κανω για να φανει στο ματι απο iphone 4s. Το ξερω αχνοφαινεται αλλα απο κοντα ειναι χειροτερο. Δεν εχω αλλη φωτογραφικη:

http://img341.imageshack.us/img341/5355/dsc04709t.jpg

http://img705.imageshack.us/img705/3235/dsc04712k.jpg

Τα συμπερασματα δικα σας. Σε ποδοσφαιρο σε κινηση φαινεται χειροτερα, απλα δεν μπορει να φανει στην φωτογραφικη...

Παντως το ιδιο φαινομενο το ειχα δει και εγω σε samsung 51d6900 (dirty screen effect = DSE) την οποια και γυρισα ως doa και καταλαβαινω οτι ειναι πολυ εκνευριστικο.

Ουσιαστικα σε οποιαδηποτε εικονα με solid χρωμα εβλεπα στην αριστερη πλευρα της tv ...πως να το πω ...σαν να ειχε μπει καποιος πισω απο το Panel με λιγδα στα χερια και το ειχε λερωσει.

Στην δευτερη που πηρα ηταν αψογη απο αυτο το θεμα αλλα ειχε αλλο προβλημα...οπως και η τριτη...(δειτε και το αναλογο thread)

Τσπ αυτο που θελω να πω ειναι οταν παρεις την 3η ΛΟΓΙΚΑ και βαση πιθανοτητων δεν θα εχεις προβλημα...εκτος και αν ειναι γενικο προβλημα...απλα ελεγξε την καλα και "σκιστην" σε λογικα πλαισια το πρωτο δεκαημερο...γιατι μετα πεταει το πουλακι του DOA και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Κουραγιο φιλε Polakis σε καταλαβαινω απολυτα :) (Που να δεις εγω που τις κουβαλουσα στο καταστημα κιολας με την γυναικα)

Αυτο φοβαμαι κι εγω. Μην ειναι γενικο το προβλημα. Τοτε θα ειναι τρελη ξενερα...

Κατσε περιμενε, 15 μερες απο την πρωτη αγορα? Γιατι τωρα που ηρθε το 2ο πανελ πηρα νεα αποδειξη με χθεσινη ημερομηνια. Το DOA ξεκιναει απο την αρχη πάλι?

Σωστά. Το αγνόησα αυτό. 15 ημέρες από την ημ/νια στη νέα απόδειξη. Οι φωτογραφίες σου είναι χαρακτηριστικές.

Polakis κατά την ταπεινή μου άποψη επικεντρώνεσαι σε λάθος ζητήματα. Δεν υπάρχει τηλεόραση, είτε πλασμα είτε λεντ, και μάλιστα τόσο μεγάλη που να μην έχει κανένα απολύτως θέμα ομοιομορφίας και ομοιογένειας πανελ. Αυτό που θα σε παρακαλούσα να μας πεις, είναι αν σε θέματα φωτεινότητας και ρεαλιστικότητας της εικόνας υπάρχει πρόβλημα, εν όψει και του review του full hd που την βρίσκει ιδιαίτερα σκοτεινή. Επίσης τι γίνεται με το τηλεοπτικό σήμα, βλέπεται ή είναι για τα πανηγύρια όπως προκύπτει από το παραπάνω review?

Το τηλεοπτικό σήμα είναι παρα πολυ καλό! Κι εγω εξεπλαγην θετικα μάλιστα! Όσο αφορα για φωτεινοτητα και ρεαλιστικοτητα, ακομα και στα low settings που την εχω τωρα γιατι την στρωνω (αν δεν την αλλαξω για 3ο πανελ), προσωπικη μου αποψη ειναι απο αλλο πλανητη. Καμια 10αρια ατομα που την εχουν δει (ψιλοασχετοι τεχνολογικα ομως) εχουν παθει σοκ που τους εβαζα avatar πχ. Ουτε καν ειδε κανεις απο αυτους την καθετη γραμμη...

ωραία κράτα τηv τότε. γιατί νομίζω ότι πιο ψυχολογικό μου ακούγετε το πρόβλημα παρά πραγματικό/ρεαλιστικό .

Last edited:
Ti ψυχολογικά λέτε ρε παιδιά; Έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα; Αν πας να δεις ποδόσφαιρο βλέπεις μπάρες να πάνε βόλτα. Αν στο background υπάρχει ανοιχτό χρώμα και η εικόνα σκρολάρει, επίσης το βλέπεις. Μόνο ψυχολογικό δεν είναι. Μιλάμε για ανομοιομορφία η οποία επηρεάζει τη θέαση σε μεγάλο βαθμό. Αν είναι μόνο η μπάρα (verical banding) τότε το πρόβλημα είναι μικρότερο. Αν μιλάμε για dse όπου γίνεται της κακομοίρας, τότε η panasonic πρέπει να δίνει δώρο κάτι τέτοιο...

Εγω εχω μονο μια μικρη μπαρα δεξια, τιποτα αλλο

Μιλησα με intertech, θα ερθει αυριο ή μεθαυριο τεχνικος να την δει με τα ματια του. Ελπιζω να μην εχω ιστοριες...

Polakis κατά την ταπεινή μου άποψη επικεντρώνεσαι σε λάθος ζητήματα. Δεν υπάρχει τηλεόραση, είτε πλασμα είτε λεντ, και μάλιστα τόσο μεγάλη που να μην έχει κανένα απολύτως θέμα ομοιομορφίας και ομοιογένειας πανελ. Αυτό που θα σε παρακαλούσα να μας πεις, είναι αν σε θέματα φωτεινότητας και ρεαλιστικότητας της εικόνας υπάρχει πρόβλημα, εν όψει και του review του full hd που την βρίσκει ιδιαίτερα σκοτεινή. Επίσης τι γίνεται με το τηλεοπτικό σήμα, βλέπεται ή είναι για τα πανηγύρια όπως προκύπτει από το παραπάνω review?

Συμφωνώ . Έχω παρόμοιο θέμα dse το οποίο το ανακάλυψα σε θέαση μπάλας. Το θέμα δεν είναι τόσο έντονο που να κολλας . Ύστερα δεν ξέρεις τι θα είναι το νέο πάνελ. Σίγουρα είναι για να τσαντιζεσαι, εγώ πχ έσκασα 1630 ευρω, αλλα θεωρω ότι το συνολικό αποτέλεσμα με αποζημιώνει . Εννοείται ότι το θέμα δεν το έχει δει αντιληφθεί κάποιος άλλος αν δεν του το υπόδειξη με προσοχή πρώτα.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά?
Παίζει ρόλο αν το πάνελ είναι μικρότερο, να παρουσιάζει λιγότερα προβλήματα στο θέμα της ανομοιομορφίας?
Υπάρχει σχετική εμπειρία από τα προηγούμενα πάνελ?
Αναφέρομαι συγκεκριμένα στα 42άρια, αν δε κάνω λάθος , φέτος στη σειρά 50, βγαίνει μόνο σε ST, και σε GT.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά?
Παίζει ρόλο αν το πάνελ είναι μικρότερο, να παρουσιάζει λιγότερα προβλήματα στο θέμα της ανομοιομορφίας?
Υπάρχει σχετική εμπειρία από τα προηγούμενα πάνελ?
Αναφέρομαι συγκεκριμένα στα 42άρια, αν δε κάνω λάθος , φέτος στη σειρά 50, βγαίνει μόνο σε ST, και σε GT.

42άρα ST30 here.
1ο panel -> DSE
2ο panel (αλλαγή panel, λόγω προβλήματος του 1ου) -> DSE + extra DSE :[

άστα να πάνε!!!

42άρα ST30 here.
1ο panel -> DSE
2ο panel (αλλαγή panel, λόγω προβλήματος του 1ου) -> DSE + extra DSE :[

theos0o έχεις φώτο σχετική, να δούμε τι παίζει?

Last edited by a moderator: